نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3442Likes

موضوع: انواع خورش مرغ

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 756
صفحه 9 از 95 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    79
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    سلام کسی میدونه مرغی که تو مجالس سرو میشه را چه طور درست میکنندخیلی خوشرنگه و یه لایه سس روی تکه های مرغ.
    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرشته .ب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    342
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    1170
    پسند کرده
    2021

    Re: انواع خورش مرغ

    روشنک جون من این روش رو برای مرغ مجلسی کشفیدم هر وقت مهمون دارم درست می کنم . تکه های مرغ رو سرخ کن .نه در حدی که قهوه ای بشه به معنی واقعی کلمه سرخ یعنی قرمز پر رنگ . بعد کمی رب رو تو همین روغن مرغ که تو ماهیتابه مونده تفت بده .کمی آب اضافه کن مثلا ۱ لیوان . ۵ یا ۶ حبه سیر رو پوست بکن اضافه کن ۲ قاشق آبلیمو بریز .مرغها رو روش بچین .بزار دم بکشه .نباید در حدی بمونه که له بشه .میزان آبش رو بنا به زائقه بزار خشک بشه . مسلما هر چی آب به خورد مرغ بره مزه اش به مرغ مجلسی نزدیکتر میشه .ولی ابدارش هم خوشمزه اس .راستی نمک و فلفل رو یادم رفت بگم .هیچ ادویه دیگه ای نیاز نداره .اگه دوست داشتی در آخر زعفرون دم کرده اضافه کن .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    دوستت خواهم داشت به همین واژه تبدار قسم به همین قلب گرفتار قسم
    به دل خسته و بیمار قسم


  4. #67

    Re: انواع خورش مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط روشنک بانو
    سلام کسی میدونه مرغی که تو مجالس سرو میشه را چه طور درست میکنندخیلی خوشرنگه و یه لایه سس روی تکه های مرغ.



    خوراك مرغ مجلسي

    نويسنده:فاطمه(سيما)شيرازيا





    مواد لازم براي 4 نفر :

    مرغ /يك عدد تا 2 كيلوگرم
    پياز/2 عدد نگيني خرد شده
    سير /يك تا 2حبه ورقه شده
    نمك،فلفل، زردچوبه، ادويه مخلوط،پودرتخم گشنيزوزيره آسياب شده/يك و يك دوم قاشق چايخوري
    محلول زعفران /يك قاشق چايخوري
    رب گوجه فرنگي/ 2تا3 قاشق سوپخوري
    كره / 3 قاشق سوپخوري
    آب/ يك سوم پيمانه

    طرز تهيه :

    ابتدا مرغ را از پشت و از گودي گردن از وسط استخوان فقرات تا پايين برش دهيد تا به دوقسمت مساوي تقسيم شود. سپس قسمت ران را از گودي كمر برش دهيد و از سينه جدا كنيد. ماهيچه ي ران را از مفصل برش دهيد تا ران به دو قسمت تقسيم شود. بال را از سينه جدا نموده و سينه را به دو قسمت تقسيم كنيد. به اين صورت مرغ را به قطعات مناسب تقسيم كرده ايد. چربي هاي مرغ را جدا و مرغ را بشوييد و در صافي قرار دهيد.
    نمك، فلفل، ادويه ي دلخواه، محلول زعفران، كره ي آب شده، رب گوجه فرنگي و آب را مخلوط كنيد تا سس مناسبي به دست آيد. سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچينيد. مقداري از پياز خرد شده و كمي سير ورقه شده را روي مرغ قرار دهيد. سپس سه تا چهار قاشق سس روي آن بريزيد. مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روي پياز و سس قرار دهيد و روي آن را با پياز خرد شده و سير ورقه شده و سس بپوشانيد. در ظرف را گذاشته و روي حرارت متوسط قرار دهيد، اجازه دهيد تا مرغ آب بيندازد و محتويات داخل ظرف جوش بيايد. سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهيد تا بپزد و سس آن غليظ شود. سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غليظ خوشرنگ باقيمانده را هم روي مرغ ها بريزيد و با چلوي زعفراني تزيين سپس سرو كنيد.
    نكته :
    1- اين دستور 1068 كيلوكالري انرژي، 15 گرم كربوهيدرات، 72 گرم پروتئين و 80 گرم چربي دارد.
    2- چربي هاي مازاد مرغ را جدا ولي پوست مرغ را جدا نكيند: زيرا طبخ مرغ با پوست از خشك شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگيري به عمل مي آورد. پس از طبخ پوست آن را جدا كرده، سرو نماييد.
    3- قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسيم كنيد: زيرا برش هاي نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقيمانده خوراك مي گردد.
    4- درصورت دلخواه مي توانيد مرغ را با حجم زياد با همين روش براي مراسم گوناگون طبخ كنيد: زيرا علاوه بر داشتن روش طبخ آسان، طعم و مزه ي خوبي دارد.
    5- نمك گوشت هاي سفيد در ابتداي طبخ اضافه مي گردد.

    منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58
    SADAFI و باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MooniYa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۷
    نوشته ها
    1,319
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    4029
    پسند کرده
    2983

    Re: انواع خورش مرغ

    ببخشید دستور خورش مرغ و بادمجون نیست تو این دستورها ...کسی نداره؟؟؟
    دلتو به هيشكي نسپار اونو واسه من اونو واسه من اونو واسه من نگهدار

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    878
    پسند کرده
    99

    Re: انواع خورش مرغ

    خورش مرغ و بادمجان

    مواد لازم:
    مرغ=2 تکه
    پیاز متوسط=1 عدد
    رب گوجه فرنگی=1 ق غ
    روغن=به میزان لازم
    اب=به میزان لازم
    نمک=به میزان لازم
    زرچوبه=1/3 ق چ
    فلفل سیاه=1/6 ق چ
    بادمجان سرخ شده=2 عدد

    دستور تهیه:
    ابتدا پیاز رو نگینی خرد میکنیم و توی حدودا یه ق غ روغن تفت میدیم و زمانی که پیاز سبک شد زرچوبه و فلفل و نمک رو اضافه میکنیم و بعد از حدود 1 دقیقه تفت دادن رب رو هم اضافه میکنیم و برای 2 دقیقه با شعله ملایم تفت میدیم!
    بعضی افراد مرغ رو جداگانه سرخ میکنن اما من مرغ رو توی همین مخلوط توی قابلمه میذارم و با حدود 1/5 لیوان اب جوشیده میذارم تا بپزه!
    20 دقیقه به زمان سرو بادمجانها رو توی تابه جداگانه میذارم و از سس مرغم رو بادمجانها میریزم و با درب بسته و شعله ملایم میپزم!
    5 دقیقه به زمان سرو هم یک یا دو ملاقه از سس مرغ رو برمیدارم و شعله زیر قابلمه رو زیاد میکنم تا لایه رویی مرغ ها که به سمت زیر گذاشتم طلایی بشن!
    زمان سرو هم بادمجانها و مرغ رو توی ظرف سرو میریزم و از سس کنار گذاشته روشون میریزم!
    این میزان برای 2 نفر کافیه...

    نکته:بادمجان ها و مرغ ها رو با هم توی یه قابلمه نپزین چون مرغ بد رنگ و تیره میشه!
    البته این روش پخت بنده است!

    امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
    باران67 این نوشته را پسندیده.


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    آباده
    نوشته ها
    112
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    56
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    مرغ ترش شکم پر


    مواد لازم
    مرغ متوسط با پوست(پوستش رو تمیز بشور...داخل شکمش رو هم تمیز بشور و اضافاتش رو بیرون بیار)
    رب انار........یک پیمانه
    گردو....20 عدد
    زرشک........نصف پیمانه
    لیمو ترش ...2 عدد
    پیاز کوچک...........یک عدد
    زعفران دم کرده یک استکان
    نمک
    خوب
    گردو رو خرد کن
    لیمو رو هم 4 قاچ کن و پوستش رو بگیر
    پیاز رو هم یه قاچ وسطش بزن
    همه مواد رو با هم مخلوط کن و کمی هم آب بریز داخلش تا مایع رقیق تر بشه(نصف زعفران رو واسه تزیین نگه دار)
    بریز داخل شکم مرغ و بدوزش(من ندوختمش)
    بالها رو با سوزن نخ به هم بدوز
    رانها رو هم با نخ به هم وصل کن تا موقع پخت از هم وا نره
    من فر رو روی دمای 190 درجه از 20 دقیقه قبل روشن کردم و مرغ رو گذاشتم داخل ظرف پیرکس در دار و گذاشتم داخل فر
    2 ساعت بعد مرغ اساسی پخته بود
    بعد درش رو برداشتم و با قلمو زعفران مالیدمو حدود 5 دقیقه شعله گریل رو روشن کردم تا حسابی طلایی بشه
    حالا خوب به مرغ نگاه کن
    من اصلآ ذره ای روغن هم نریختم
    این روغن از گردو و خود مرغ هست
    نوش جان
    گلبرگی, SADAFI و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدایا ما را ببخش که برای انجام کار خیر یا جا زدیم یا جار زدیم

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    خورش مرغ با فلفل دلمه نخود فرنگی و قارچ و زعفران

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    چالوس
    نوشته ها
    406
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    112
    پسند کرده
    70

    Re: انواع خورش مرغ

    مرغ مجلسی
    ابتدا مرغها رو که بسته به دلخواه به 4 یا 8 قسمت تقسیم شده اند رو می شوریم در آبکش قرار میدیم تا آبش بره.(مرغهای بزرگتر بهتره 8 تیکه خورد بشن و مرغ های کوچیک 4 تیکه ولی بهتره تمام قطعات با هم برابر باشن)
    زردچوبه 3 برابر ،فلفل 2 برابر و نمک 1 برابر رو با هم مخلوط می کنیم و به تمام قسمتهای مرغ ها میمالیم و چند ساعت در یخچال قرار میدیم تا ادویه مرغ ها رو طعم دار کنه.
    سپس مرغها رو در روغن فراوان سرخ می کنیم تا کاملا قرمز بشن.
    قابلمه ای رو برای دم کردن مرغها در نظر می گیریم و از ته ظرف شروع به چیدن مرغ ها می کنیم ابتدا سینه ها رو می چینیم و تمام کف ظرف رو با سینه پر می کنیم و سپس قسمت بالای ران مرغ رو که استخوان پهن تری داره می چینیم و در آخر قسمت پایین ران که خیلی زود می پزه رو، رو می چینیم .
    سس مرغ را با چند قاشق رب،آّبلیمو کمی نمک و فلفل و چند قاشق پیاز داغ و در صورت تمایل کمی شکر که ترشی تیز آبلیمو رو بگیره.
    فلفل دلمه ای خلال شده و آب رو با سس مخلوط میکنیم تا سس رقیقی بدست بیاد و روی مرغها میریزیم.آب سس باید به اندازه ای باشه که فقط تا روی سینه ها که ته قابلمه چیدیم بیاد یعنی ران ها باید خارج از آب باشند ولی چون سس رو روی همه مرغها بعد چیدن میریزیم ران ها هم آغشته به سس میشن ولی تو آب نمیجوشن و با همون بخار حاصل از جوشیدن سس دم میکشن.مدت زمان بستگی به مقدار مرغ داره بهترهبعد از پخت به اندازه یک لیوان از آب سس مونده باشه پس با توجه به غلیظ شدن سس و اینکه قبلا به مرغها نمک زدیم در ریختن نمک دقت کنید که شور نشه.بعد با هویج و سیب زمینی بخار پز شده که کمی در روغن تف دادیم میتونیم تزیین کنیم .

    من 5 تا مرغ رو برای یه مهمونیه 25 نفره سرخ کردم که دو تا دیس بزرگ پر شد و یکمی هم اضافه موند که نکشیدمش.البته غذای دیگه هم بود.مرغ های من 8 تیکه بودن.
    گلبرگی و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ***هیچ بن بستی وجود ندارد یاراهی خواهم یافت ،یا راهی خواهم ساخت****
    www.nahaldoosti.com

صفحه 9 از 95 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما