نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3442Likes

موضوع: انواع خورش مرغ

نمایش نتایج: از 689 به 696 از 755
صفحه 87 از 95 نخستنخست ... 7784858687888990 ... آخرینآخرین
  1. #689
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    483
    پسند شده
    4907
    پسند کرده
    9285
    تکه های مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار می کنم و تو روغن سرخ میکنم. پیاز رو تفت میدم و بهش ادویه(فلفل و زردچوبه و کمی زیره) اضافه میکنم و رب گوجه رو هم داخلش تفت میدم و با کمی آب میذارم بجوشه و مرغهای سرخ شده رو اضافه میکنم و اواسط پخت کمی آب نارنج یا آبلیمو و زعفران اضافه میکنم. تقریبا دو ساعت طول میکشه که مرغم کاملا بپزه و آبش غلیظ بشه.

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: DSC_0005.jpg
مشاهده: 1217
حجم: 88.3 کیلو بایت
    ...
     
    باران67, m1361, somayeh-b و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #690
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    خورش مرغ

    پیاز داغ میکنیم و مرغ رو هم تفت میدیم رب میزنیم هویج اضافه میکنیم و کمی آب میریزیم تا مرغ بپزه اواسط پخت بهش آلو اضافه میکنیم

    m1361, باران67, *شمیم* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  3. #691
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86566
    پسند کرده
    75943

    ویترین مدال ها




    من روشای خیلی زیادی برا پخت مرغ تست کردم.
    به نظر خودم و خانواده م خوشمزه ترینش همین مدلی هست که خدمتتون عرض میکنم:

    ابتدا تکه های مرغ رو با حرارت بالا سرخ میکنم.
    وقتی حرارت بالا باشه مرغ رویه میبنده و آبش خارج نمیشه و مرغ خشک نمیشه
    من همیشه برا سرخ کردن مرغ میرم رو بالکن چون همه چی روغنی میشه و تا 3 متر روغنا پرواز میکنن
    (اینم از ذکر تجربه برا تازه عروسای گل)

    *برای مواقع مهمونی ،مرغ ها رو داخل کره تفت میدم.

    تکه های مرغ سرخ شده رو کنار میذارم
    یه پیاز متوسط رو به درشت رو خلال نازک میکنم و خوب تفت میدم
    بهش یه کم سیر هم اضافه میکنم(میتونین اگه دوست ندارین سیر نزنین.)
    رب رو یه گوشه قابلمه باز میکنم و بعد با پیاز و سیر مخلوط میکنم و خوب تفت میدم
    سس فلفلی تند و سس کچاپ هم میزنم
    زردچوبه نمک فلفل میزنم
    مرغ های سرخ شده رو داخل قابلمه میچینم و از کنار قابلمه کمی اب اضافه میکنم
    در حد 1 قاشق مرباخوری آبلیمو هم اضافه میکنم
    *دقت کنین که آب مرغ رو اصلا و ابدا زیاد نمیزنم.مقدار کمی اب میریزم در حدی که از نیمه مرغ ها کمتر داخل آب باشه و با در نیمه باز و شعله ملایم زمان میدم تا بپزه
    اگه در ظرف رو ببندین خورش خیلی قل قل میکنه و گوشت مرغ از استخوانش جدا میشه و موقع سرو حالت زیبایی نداره

    *وقتایی که مهمون داشته باشم زعفرون دم کرده داخل گلاب به مرغم میزنم

    در کنار خورش مرغ میتونیم از انواع مواد زیر استفاده کنیم که من یه جمع بندی مختصری ازشون کردم:
    (منظورم از کلمه خام اینه که بدون پخت قبلی یا سرخ شدن داخل خورش بریزیم)
    -فلفل دلمه ای خام یا تفت داده به صورت نگینی یا خلالی
    -هویج خلال شده به صورت خام یا سرخ شده
    -سیب زمینی خلالی خام یا سرخ شده
    -آلو خیس خورده
    -الوچه
    -کرفس خام یا تفت داده
    آیه جون, zardin, پرنسس.م و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #692
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,177
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    9065
    پسند کرده
    12041
    منم یه روش پخت مرغ براتون مینویسم و پیشنهاد میکنم حتما تستش کنید چرا که مشتریش میشید!!!
    کیوی و فلفل دلمه ای رو خورد کنید.پیاز رو رنده کنید و مرغ رو توی این مواد بذارید و روش زعفران دم کرده با گلاب همچنین آبلیمو و نمک و فلفل سیاه بریزید و بذارید شب تا صبح توی یخچال بمونه.
    مرغ رو با حرارت بالا سرخ کنید(این قسمت بووووووی عالی مرغ توی خونه میپیچه اونقدر که تا شب اتاق من بوی خیلی مطبوعی میداد)
    وقتی همه مرغ ها سرخ شد پیاز داغ فراوان درست کنید و داخل قابلمه یه لایه پیاز داغ+یه لایه مرغ+سس رب گوجه فرنگی(رب گوجه فرنگی با آب)+زعفران دم کرده با گلاب بریزید و بذارید جا بیافته
    مامانم برای مهمونی 5 تا مرغ رو به همین روش پخت و همه عاشقش شدن و دستورش رو پرسیدن
    ویرایش توسط پرنسس.م : ۱۳۹۴/۰۲/۱۶ در ساعت ۰۱:۴۷ بعد از ظهر
    m1361, باران67, بااااااارن و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #693
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86566
    پسند کرده
    75943

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط behnaz khanom نمایش پست ها
    منم یه روش پخت مرغ براتون مینویسم و پیشنهاد میکنم حتما تستش کنید چرا که مشتریش میشید!!!
    ن
    بهناز گلی مرغه نمیپاشه شب تا صبح توش کیوی باشه؟چجوری میشه؟
    پرنسس.م این نوشته را پسندیده.

  6. #694
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,177
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    9065
    پسند کرده
    12041
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    بهناز گلی مرغه نمیپاشه شب تا صبح توش کیوی باشه؟چجوری میشه؟
    نه عزیزم.اتفاقا مثل مرغی هم نیست که جوشونده میشه بعدش که سرخش میکنیم یه خورده ریش میشه و نزدیکه از هم بپاشه.کلا شکل خودش رو حفظ میکنه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #695
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    4080
    پسند کرده
    647
    خورش گل محمدی
    کره نصف پیمانه****روغن مایع 4 قاشق سوپخوری ***مرغ چرخ کرده 300 گرم **** پیاز رنده شده 1 عدد ***پیاز داغ 100 گرم***سیب درختی 3 عدد (سیب زرد یا سبز)***گل محمدی تازه 1 پیمانه***رب گوجه 1 قاشق سوپخوری***اب لیموترش 3 قاشق سوپخوری***شکر 2 قاشق سوپخوری***زعفران حل شده 2 قاشق سوپخوری ***آب گوشت 2 تا 3 پیمانه***نمک فلفل و دارچین به میزان لازم



    نحوه گرفتن تلخ آب گل محمدی:ابتدا گلبرگ های تازه را از پرچم جدا کرده و گلبرگهای تغییر رنگ داده را نیز جدا میکنیم .
    در قابلمه ای اب را به جوش آورده و گلبرگها را به مدت 1 دقیقه درآب جوش میریزیم سپس در صافی ریخته و اب ان را دور میریزیم.(در صورتی که دستگاه گلابگیری داشته باشید میتوانید از تلخ آب گلها که مایعی سبز رنگ میباشد گلاب استخراج کنید )
    برای بار دوم در قابلمه آب سرد ریخته و گلبرگها را در آب ریخته و 1 دقیقه دیگر می جوشانیم مجدد صاف کرده و برای استفاده کنار میگذاریم. قابل ذکر است که گلبرگها پس از جوشیدن رنگ طبیعی خود را از دست میدهند .



    کوفته ی مرغ: گوشت مرغ (گوشت گوسفند یا گوساله) را چرخ کرده و با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و ادویه دلخواه مخلوط کرده با دست ورز داده و از آن گلوله هایی به اندازه گردو درست کرده و با مقدار کمی روغن سرخ میکنیم .



    در قابلمه ای دیگر کره و روغن مایع را ریخته وسیب ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کرده در ماهیتابه به مدت 4 دقیقه تفت میدهیم سپس شکر نمک و دارچین و زعفران را به سیب ها اضافه کرده رب را با پیاز داغ و آب گوشت به سیب ها افزوده پس از به جوش آمدن مواد کوفته ها را اضافه میکنیم در قابلمه را بسته به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم میپزیم.



    در 10 دقیقه پایانی آبلیمو را اضافه کرده ودر 2 تا 3 دقیقه نهایی گل های محمدی را به خورش اضافه میکنیم و در قابلمه را باز گذاشته تا هم خورش به روغن بیافتد و هم از له شدن گلبرگها جلوگیری شود.



    این خورش عطر و بوی بسیار دل انگیزو طعم ترش و شیرین بسیار خوبی دارد و برای مجالس و مهمانی ها بسیار مناسب میباشد به خصوص اینکه بسیار جدید میباشد و خواص زیادی هم دارد .
    برگرفته از دستور خانم و اقای رضایی در برنامه به خانه برمیگردیم
    ویرایش توسط **mahla** : ۱۳۹۴/۰۳/۲۱ در ساعت ۰۹:۴۷ قبل از ظهر
    m1361, * منصوره *, زینب سادات۲ و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #696
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    268
    نوشته های وبلاگ
    26
    میزان امتیاز
    315
    پسند شده
    4825
    پسند کرده
    3782

    خورش مرغ

    پیاز داغ کردم بعد مرغو اضافه کردم و خوب تفت دادم
    سپس بهش ادویه(نمک.فلفل سیاه.زردچوبه.ادویه مرغ یا ادویه کاری) اضافه کردم

    دوباره تفت دادم و کمی آب ریختم و اجازه دادم خوب بپزه با شعله کم
    آخر سر کمی رب زدم و وقتی به غلظت دلخواه رسید زیرشوخاموش کردم

    نام: 20150507_170844.jpg نمایش: 665 اندازه: 103.2 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    افسونی, m1361, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

صفحه 87 از 95 نخستنخست ... 7784858687888990 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما