نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3445Likes

موضوع: انواع خورش مرغ

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 756
صفحه 8 از 95 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57

    Re: انواع خورش مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بانو
    سلام به همه. یه سوال دارم، چرا وقتی من رون مرغ می پزم با اینکه زیاد نمی پزمش که له بشه، اما کاملا گوشتش از استخوان جدا میشه و جمع میشه؟؟؟ سرش هستا ، قسمت استخون رونش جدا میشه. مرسی
    منم این سوال رو دارم
    میشه یکی راهنمایی کنه ؟؟

  2. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    اول مزغ ها رو تو زعفرون دم کرده خوابوندم
    بعد کره مالی کردم
    و تو آرد سوخاری زدم و مقداری آویشن و فلفل سیاه و دارچین هم زدم
    و تو روغن محلی سرخیدم
    عالی شده بود
    واسه تزیین ام از سیب زمینی سرخ کردو و فلفل دلومه ای استفاده کردم





    در تمام بود و هستی با تمام شور و مستی
    دلم من یه آرزو داشت جایی باشم که تو هستی

  3. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    [quote=زهرا سادات]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "سحر بانو":1m6h87xf
    سلام به همه. یه سوال دارم، چرا وقتی من رون مرغ می پزم با اینکه زیاد نمی پزمش که له بشه، اما کاملا گوشتش از استخوان جدا میشه و جمع میشه؟؟؟ سرش هستا ، قسمت استخون رونش جدا میشه. مرسی
    منم این سوال رو دارم
    میشه یکی راهنمایی کنه ؟؟[/quote:1m6h87xf]
    من واسه اینکه رون مرغ له نشه
    آب کم میریزم
    و در قابلمه رو هم نمی بندم
    چون بخار زیادی باعث میشه گوشت له بشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    در تمام بود و هستی با تمام شور و مستی
    دلم من یه آرزو داشت جایی باشم که تو هستی

  4. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا سادات
    نقل قول نوشته اصلی توسط "سحر بانو":3r93ncj2
    سلام به همه. یه سوال دارم، چرا وقتی من رون مرغ می پزم با اینکه زیاد نمی پزمش که له بشه، اما کاملا گوشتش از استخوان جدا میشه و جمع میشه؟؟؟ سرش هستا ، قسمت استخون رونش جدا میشه. مرسی
    منم این سوال رو دارم
    میشه یکی راهنمایی کنه ؟؟[/quote:3r93ncj2]
    من واسه اینکه رون مرغ له نشه
    آب کم میریزم
    و در قابلمه رو هم نمی بندم
    چون بخار زیادی باعث میشه گوشت له بشه
    مامان حسام درست ميگن . شعله زياد و در بسته كه باعث ميشه آب مرغ قل قل كنه سزيع گوشتو از استخوان جدا ميكنه.نبايد بزاريد به قل قل بيافته. من هميشه زير مرغم هم شعله پخش كن ميزارم و شعله رو هم كم ميكنم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #61
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21272
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: انواع خورش مرغ

    مرغ برای همسر بیمارم

    برای مرغ به جای رب از پوره گوجه فرنگی استفاده کردم
    خیلی خوشمزه شد

    باران67 و Aeris این نوشته را پسندیده.


  6. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    878
    پسند کرده
    99

    Re: انواع خورش مرغ

    خورش مرغ!
    من مرغ زعفرانی رو بیشتر دوست دارم و بیشتر این مدل مرغ رو با زرشک پلو سرو میکنم!
    اول مرغ و هویج با اب نمک و زرجوبه و فلفل سیاه میپزم و زمانی که ابش تبخیر شد 10 دقیقه به سرو روش رو زعفران دم کرده میریزم!
    saharbanoo90 و باران67 این نوشته را پسندیده.


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  7. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    878
    پسند کرده
    99

    Re: انواع خورش مرغ

    خورش مرغ و بادمجان
    من مرغ رو با پیاز داغ و نمک و زرچوبه و فلفل سیاه و کمی رب تفت میدم و اب رو اضافه میکنم تا بپزه و بادمجان رو هم توی تابه جداگانه ای با اب همون مرغ در حال پخت میذارم بپزه تا مزه بگیره!
    بعد هم 2-3 ملاقه از سس مرغ رو که کامل پخته و غلیظ شده رو کنار میذارم و حرارت زیر قابلمه رو کمی زیاد میکنم تا اب مرغ خشک بشه و مرغ ها طلایی بشن و زمان سرو از سس کنار گذاشته شده رو مرغ ها و بادمجان ها میریزم!


    saharbanoo90 و باران67 این نوشته را پسندیده.


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  8. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    ُلام.من مرغ رو تو زودپز مي زارم با سبزيجات. خيلي خوب ميشه(شرمنده عكس ندارم)
    اول مرغو مي زارم كف زودپز. بعد هويج و گوجه و كدو و فلفل سبز(فلفل سبز زياد نزارين. بعد از پخت تلخ ميشه ولي عطري به مرغ مي ده كه نگو) كلم بروكلي، گل كلم، و قارچ رو ميزارم روش(زودپزم كاملا پر مي شه). بعد يه استكان آب همراه بانمك و فلفل و زردچوبه و دارچين و زنجبيل و يه قاشق رب گوجه و يه عالمه آبليمو ميريزم روش(آبش بايد كم باشه. چون خود مواد آب ميندازن)
    بعد ميزارم چهل و پنج دقيقه تا يك ساعت بپزه. مزه اش فوق العاده است . تازه رژيميه!!!
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 8 از 95 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما