نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3442Likes

موضوع: انواع خورش مرغ

نمایش نتایج: از 625 به 632 از 755
صفحه 79 از 95 نخستنخست ... 697677787980818289 ... آخرینآخرین
  1. #625
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    cookaholic آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۴
    نوشته ها
    248
    میزان امتیاز
    42
    پسند شده
    1425
    پسند کرده
    662
    اول تکه های مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کردم و بعد اونها رو توی روغن سرخ کردم. سپس پیاز داغ درست کردم و کمی رب داخلش تفت دادم و آب ریختم تا جوش بیاد و بعد تکه های مرغ سرخ شده رو داخل این سس قرار دادم تا بپزه

    نام: 141209098244427.jpg نمایش: 939 اندازه: 98.4 کیلو بایت
    zardin, Elsanaa, sama18 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #626
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,482
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19216
    پسند کرده
    26833
    ترش کباب

    اول سیب رمینی ها رو سرخ کردم
    مرغ را ها قبل از سرخ کردن بهشون زردچوبه ونمک وفلفل مالیدم بعد تو ماهی تابه ای که سیب زمینی سرخ کرده بود برشته کردم وبعد گوجه ها رو تو همون ماهی تابه تفت دادم
    رب وزعفران وآبلیمو را مخلوط می کنیم
    مرغ هار رو توی قابلمه یا ماهی تابه می چینیم مخلوط رب و روش می دیم می زاریم چند تا جوش بخوره
    بعد گوجه ها وسیب زمینی را اضافه می کنیم که کمی از ترشی غذا بخوردش بره
    می تونیم بادمجون سرخ شده هم اضافه کنیم
    اول سیب رمینی ها رو سرخ کردم
    مرغ را ها قبل از سرخ کردن بهشون زردچوبه ونمک وفلفل مالیدم بعد تو ماهی تابه ای که سیب زمینی سرخ کرده بود برشته کردم وبعد گوجه ها رو تو همون ماهی تابه تفت دادم
    رب وزعفران وآبلیمو را مخلوط می کنیم
    مرغ هار رو توی قابلمه یا ماهی تابه می چینیم مخلوط رب و روش می دیم می زاریم چند تا جوش بخوره
    بعد گوجه ها وسیب زمینی را اضافه می کنیم که کمی از ترشی غذا بخوردش بره
    می تونیم بادمجون سرخ شده هم اضافه کنیم
    ترش کباب
    اول سیب رمینی ها رو سرخ کردم
    مرغ را ها قبل از سرخ کردن بهشون زردچوبه ونمک وفلفل مالیدم بعد تو ماهی تابه ای که سیب زمینی سرخ کرده بود برشته کردم وبعد گوجه ها رو تو همون ماهی تابه تفت دادم
    رب وزعفران وآبلیمو را مخلوط می کنیم
    مرغ هار رو توی قابلمه یا ماهی تابه می چینیم مخلوط رب و روش می دیم می زاریم چند تا جوش بخوره
    بعد گوجه ها وسیب زمینی را اضافه می کنیم که کمی از ترشی غذا بخوردش بره
    می تونیم بادمجون سرخ شده هم اضافه کنیم
    ترش کباب
    اول سیب رمینی ها رو سرخ کردم
    مرغ را ها قبل از سرخ کردن بهشون زردچوبه ونمک وفلفل مالیدم بعد تو ماهی تابه ای که سیب زمینی سرخ کرده بود برشته کردم وبعد گوجه ها رو تو همون ماهی تابه تفت دادم
    رب وزعفران وآبلیمو را مخلوط می کنیم
    مرغ هار رو توی قابلمه یا ماهی تابه می چینیم مخلوط رب و روش می دیم می زاریم چند تا جوش بخوره
    بعد گوجه ها وسیب زمینی را اضافه می کنیم که کمی از ترشی غذا بخوردش بره
    می تونیم بادمجون سرخ شده هم اضافه کنیم
    http://mamisite.com/forum/t380-p1199...ml#post1199711

    نام: DSC04287.JPG نمایش: 886 اندازه: 79.9 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    zardin, Elsanaa, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #627
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    565
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    10222
    پسند کرده
    7816
    سینه مرغو با پیاز تفت دادم گذاشتم بپزه بعد هویج ریختم وقتی پخت سیب زمینی هم ریختم برای رنگش

    هم زعفران


    zardin, Elsanaa, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  4. #628
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elina_s آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    209
    پسند شده
    3677
    پسند کرده
    3374
    zardin, Elsanaa, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #629
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9035
    پسند کرده
    8540
    مرغ رو تو روغن خوب سرخ کردم کنار گذاشتم...بعد یه بیاز رو تو همون روغن خورد کردم کمی سبک که شد بهش زردچوبه وفلفل زدم .+یک قاشق رب هم زدم +و دو قاشق رب انار هم اضافه کردم وخوب تفت ش دادم اب اضافه کردم بعد مرغ رو توش گذاشتم با حرارت کم تا کامل ببزه وخورش به روغن بیفته.. نیم ساعت بعد الو ها رو شستم وبهش اضافه کردم.


    zardin, Elsanaa, mami mahdis و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #630
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    mami 2m عزيز اين روش پخت مرغ شما رو سامان گلريز در تلويزيون آموزش داد.
    با اين تفاوت كه اون آلو نريخت و فقط آب انار و دونه هاي انار ، علاوه بر پياز خرد شده و زردچوبه و نمك و فلفل و نصف ق غ رب گوجه فرنگي توش ريخت .
    گفت آشپزي خطه سيستان و بلوچستان هست. دو تا از ظرفاي سفالي با قدمت 100 ساله اون منطقه رو هم نشون داد كه يكي شون پارچ آب خيلي زيبايي بود.
    .
     
    فیونا, mami 2m و باران67 این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  7. #631
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Elsanaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    نقده
    نوشته ها
    1,197
    میزان امتیاز
    143
    پسند شده
    14310
    پسند کرده
    31231
    نام: ۲۰۱۴۰۹۱۱_۱۳۳۰۳&#17.jpg نمایش: 609 اندازه: 101.5 کیلو بایت

    تو قابلمه آب و گوشت مرغ رو میریزم و بعد از اینکه یه جوش اومد کف ها رو جمع میکنم و آب مرغ رو عوض میکنم
    2-3 بار این کار رو میکنم
    بعد پیاز + نمک . فلفل سیاه . زردچوبه . پودر زنجفیل . پودر پوست پرتقال ( اندازه ها چشمی ) رو اضافه و میذارم تا گوشت بپزه
    گوشت رو سرخ کردم . مزه آب گوشت خوشمزه شده بود ، حیفم اومد رب گوجه اضافه کنم .
    -----
     
    mami 2m, zohre.a, zardin و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ...

  8. #632
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36123
    پسند کرده
    54988
    خوروش ذرت با مرغ

    *مرغ : حدود یک کیلو و هشتصد گرم، تکه شده
    *پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
    *روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
    *کره نرم شده: ۲ قاشق غذاخوری
    *پیاز بزرگ: ۱ عدد، نگینی ریز شده
    *فلفل دلمه سبز یا زرد: ۱ عدد، بزرگ و نگینی ریز شده
    *رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
    *سس تند: ۱ قاشق غذاخوری
    *آب مرغ یا آب معمولی: ۳ تا ۴ پیمانه
    *جعفری تازه ریز شده: ۱/۴ پیمانه
    *ذرت فریزری یا کنسروی: ۳۰۰ گرم
    *نمک و فلفل: به مقدار لازم

    مرحله ۱ – تکه های مرغ را تمیز کرده و خشک کنید، نمک و پاپریکا روی آنها بپاشید.


    مرحله ۲ – روغن و کره را در قابلمه متوسطی ریخته و روی حرارت نسبتا بالا بگذارید، سپس تکه های مرغ را افزوده و اجازه دهید هر دو سمت مرغ ها قهوه ای روشن شوند، سپس آنها را خارج کنید.


    مرحله ۳ – حرارت را کم کنید، پیاز و فلفل دلمه را افزوده و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت داده تا نرم شوند، رب را نیز افزوده و ۲ دقیقه با مواد تفت دهید سپس سس تند، آب مرغ، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.


    مرحله ۴ – مرغ ها را به مواد افزوده و اجازه دهید ۳۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزند.


    مرحله ۵ – ذرت را نیز اضافه کرده و ۳۰ دقیقه دیگر بپزید تا خورش جا افتد و آب خورش غلیظ شود.


    مرحله ۶ – نمک و فلفل خورش را تست کنید، سپس خورش را در ظرف دلخواه کشیده و همراه با برنج یا نان سرو نمائید.


    منبع : سایت چی بپزم

    من جعفری را یادم رفت بریزم .

    خیلی خوشمزه بود برای دوستانی که تند دوست دارند عالیه


    نام: khoroshzorat.jpg نمایش: 519 اندازه: 82.0 کیلو بایت
    ماناسهیل, شبنم, mami 2m و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


صفحه 79 از 95 نخستنخست ... 697677787980818289 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما