نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3443Likes

موضوع: انواع خورش مرغ

نمایش نتایج: از 601 به 608 از 756
صفحه 76 از 95 نخستنخست ... 667374757677787986 ... آخرینآخرین
  1. #601
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    591
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    4095
    پسند کرده
    5715
    فیله ی مرغ رو از چند ساعت قبل با نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرون و ادویه مرغ ( مارک گلها) و فلفل دلمه ایی که درشت خرد کرده بودم و چند قاشق آبلیمو مزه دار کردم .
    بعد تو یه تابه چند قاشق روغن و کمی کره رو داغ کردم و فیله ها رو با حرارت کم خوب سرخ کردم..
    سس رو جدا درست کردم.
    کمی روغن تو قابلمه ریختم و بهش نمک و قلقل و زردچوبه زدم حرارت روغن زیاد نباشه که ادویه ها بسوزه. و بعد رب رو بهش اضافه کردم و خوب تفت دادم . اب جوش ریختم همراه عصاره ی مرغ و گذاشتم یه نیم ساعت رو حرارت بمونه تا به روغن بیافته و بعد سس رو به قابلمه ی مرغ ها اضافه کردم و یک ربع رو حرارت گذاشتم و بعد تو دیس کشیدم..

    نام: 140879148524821.jpg نمایش: 786 اندازه: 36.2 کیلو بایت
    آتامان, m1361, Andrew و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  2. بانک بند ناف
  3. #602
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mitra libra آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    143
    پسند شده
    4248
    پسند کرده
    4122
    اول مرغ رو توی قابلمه گذاشتم با پیاز خام و ادویه هم بهش زدم و خیلی کم بهش رب اضافه میکنیم که بعدا از آب مرغ استفاده کنیم و باهاش سوپ درست کنیم وقتی پخت اونارو سرخ میکنیم و یه سس درست میکنیم و روشون میریزیم. دو قاشق سر خالی غذا خوری رب گوجه،3/4 پیمانه آب مرغ با 1/4 لیوان آب لیمو،پودر سیر،گلپر،کاری،کمی فلفل سیاه و یه ذره هم دارچین و نمک یه ذره که سس جا افتاد مرغ ها رو توی سس میچینیم و شعله رو خیلی کم میکنیم تا یکم مرغ ها مزه دار بشه.یک ربع یا بیست دقیقه کافیه.
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    Andrew, گیلاس من, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من مومنم ، به اینکه هر که دلش هوایی تو شد ، تو هوایش را داری....

  4. #603
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره خاتون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۳
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1278
    پسند کرده
    646
    مرغ ترش بسیار خوش طعم

    رون مرغ رو سرخ کردم و با پیاز سرخ شده، رب انار و برگه زردآلو و آب پختم.

    نام: DSC_0055.jpg نمایش: 676 اندازه: 86.8 کیلو بایت
    Andrew, *Afsaneh*, sara chef و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #604
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه (مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
    نوشته ها
    355
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    3434
    پسند کرده
    1752
    اینم مرغ الهه پز ... وقتی ساعت یازده و نیم بیای خونه و یک و ربع هم باید غذات حاضر باشه مرغ خیلی گرینه خوبیه



    من مرغ رو کمی تفت دادم ..پیاز و هم کمی تفت دادم بعد با مرغ و فلفل دلمه ای و هویج و یه عصاره مرغ و فلفل سیاه ویه کمی رب گوجه و آب یه لیمو ترش گذاشتم کامل بپزه ... بعد که پخت مرغ رو در آوردم و مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای و هویج و آب مرغ رو ریختم تو مخلوط کن و هم زدم تا سس یک دستی شد .. سس رو روی حرارت گذاشتم تا کمی غلیظ بشه بعد بهش زعفرون زدم و نمک و فلفل و آبلیموش رو اندازه کردم ....

    فقط حیف حسش نبود یه کم سیب زمینی هم برای دورچینش بذارم

    این بود انشای من

    آتامان, زهره خاتون, nora1 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تنها زمانی صبور خواهم شد که صبر را یک قدرت بدانم ، نه یک ضعف...

  6. #605
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    مرغو جوشوندم و آبکش کردم.بعد با پیاز و سیر و برگ بو و زعفرون و نمک پختم.وقتی به روغن افتاد وتفت خورد رب رو هم همون تو سرخ کردم و با چند تا برش فلفل دلمه ای و کمی آب گذاشتم جا بیفته.
    نام: P8250520.jpg نمایش: 1534 اندازه: 89.9 کیلو بایت
    nora1, zardin, **روشنک بانو** و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #606
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elina_s آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    211
    پسند شده
    3687
    پسند کرده
    3374
    سینه مرغ با پیازو نمک ، فلفل و زردچوبه , و زعفران دم کشیده و مقدارکمی آب با حرارت ملایم پخته سپس مرغ را از آبش جدا کرده و سرخ کرده و رب گوجه تفت داده شده را با آب لیمو را به آب مرغ اضافه کرده و جوشیده تا غلیظ شود سپس مرغ ها را توی سس قرار میدهیم.
    با سیب زمینی کریسپی و هویج کریسپی و با زرشک پلو سرو شد .

    نام: H2770001.jpg نمایش: 549 اندازه: 103.8 کیلو بایت
    baran1366, sOhEiLa71, دخترمیربون1 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #607
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    534
    پسند شده
    9038
    پسند کرده
    8540
    قیمه خوشمزه با مرغ.. مرغ رو قطعات کوچیک خورد کردم وبا بیاز وفلفل ونمک مخلوط کردم وگذاشتم چند ساعتی بمونه بعد روعنو داغ کردم ومرغو رو اضافه کردم وزیرو رو کردم تا سرخ شه 5الی 10 دقیقه بسته به شعله داره ...رب رو هم اضافه کردم تا خوب رنگش باز شه +لبه نیم بز وبودر لیمو ویه تکه هم چوب دارچین وابهم اضافه کردم وگذاشتم ببزه وخورش به روغن بیفته..

    shahla-324, nasrin_63, sara chef و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #608
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasrin_63 آواتار ها
    نسرین
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۲
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    967
    پسند کرده
    186
    خورش مرغ ساده
    نام: DSC_2204.jpg نمایش: 495 اندازه: 83.4 کیلو بایت
    m1361, marie و باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 76 از 95 نخستنخست ... 667374757677787986 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما