نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3442Likes

موضوع: انواع خورش مرغ

نمایش نتایج: از 569 به 576 از 756
صفحه 72 از 95 نخستنخست ... 626970717273747582 ... آخرینآخرین
  1. #569
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    با مرام آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    محل سکونت
    كاشمر
    نوشته ها
    138
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    369
    پسند کرده
    528
    مرغ مجلسی با دستور عالی شف طیبه عزیز




    وقتي مهمون دارم و اصلا وقت آشپزي ندارم معمولا اينو درست ميكنم. مخصوصا الان كه ديگه اجازه ندارم پاي اجاق وايسم وگرنه خونه رو رو سرم ميذاره. قبلا هم كه بچه نداشتم مخصوصا ماه رمضونا كه يه دفعه واسه افطاري كسي سر ميرسيد از اين مدل مرغ درست ميكردم.


    سريع ترين حالته. قيافه اش مجلسيه. طعمش خوبه و واقعا هر بار متعجبم ميكنه از بس كه همه تعريف ميكنن كه چه عطر و طعمي داشته و چقدر زحمت كشيدم غذا درست كردم!


    حتي امسال كه مادر شوهر و پدر شوهرم از كربلا برگشته بودن واسه سي نفر شام درست كرديم و فكر ميكنيد من چقدر تو آشپزخونه بودم؟ ربع ساعت!


    اگر تازه عروس هستيد يا آقاي مجردي كه قصد داريد يه خوراك مرغ بلد باشيد و هميشه همون رو درست كنيد. من اين رو پيشنهاد ميكنم. ديگه ببينيد چقدر ساده است كه روم نميشده بذارم رو اينترنت و وقت مردم رو بگيرم. صرفا به خاطر اينكه چند ساله بندگان خداهايي هستن درد دل ميكنن كه نميتونن از پس مهموني بر بيان و واسشون سخته و آبروشون در خطره من اين پست رو آماده كردم وگرنه اساتيد فن ميدونن مرغ مجلسي رو چه مدلي بايد درست كرد.


    ران مرغ سه عدد
    روغن 4 ق غ
    كره 50 گرم
    رب گوجه فرنگي 4 ق غ
    آب ليمو 3 ق غ
    آب يك ليوان
    بادام زميني يك چهارم ليوان
    نمك
    فلفل قرمز
    زعفران





    اگر از ران مرغ استفاده ميكنيد نصفش كنيد. اگر از سينه مرغ استفاده ميكنيد به چهار قسمت تقسيمش كنيد. هدف اينه كه تيكه هاي مرغ تقريبا يك اندازه داشته باشيم. تعدادش رو هم با توجه به ميزان گرسنگي خورندگان تنظيم كنيد. مثلا ببينيد قراره هر نفر چند قطعه مرغ بخوره متناسب با تعداد افراد تيكه هاي مرغ رو آماده كنيد
    بهتره توي تابه درستش كنيد. ولي سايزش رو طوري در نظر بگيريد كه همه تيكه هاي مرغ كف تابه يا ديگتون قرار بگيرن و رو هم رو هم نندازيد توي ديگ
    كره و روغن رو توي تابه بريزيد. من وقتي مهمون دارم ميزان خيلي بيشتري كره بهش اضافه ميكنم چون به مراتب خوشمزه ترش ميكنه








    بعد از اينكه كره ذوب شد زعفران رو اضافه ميكنيم و تيكه هاي مرغ رو مرتب جابجا ميكنيم تا تمام سطح تيكه هاي مرغ زعفروني شه.
    من هميشه پوست مرغ رو جدا ميكنم. تجربه ثابت كرده اينطوري گوشت مرغ خوشمزه تر ميشه







    در حدي تفتش ميديم كه روي مرغ يه لايه زعفروني طلايي رنگ بگيره








    حالا رب و آبليمو و مقدار كمي نمك و فلفل و آب رو توي يه كاسه بزرگ مخلوط كرده و به تابه اضافه ميكنيم
    هم ميزنيم و تيكه هاي مرغ رو جابجا ميكنيم تا تمام سطح تيكه هاي مرغ با سس كاور شه
    درش رو ميذاريم و اجازه ميديم با حرارت متوسط بپزه









    هر ده دقيقه يه همش ميزنيم و مطمئن ميشيم آبش كم نشده باشه. اين غذا سس تقريبا غليظي داره يعني ميزان آبي كه توش ميريزيم بايد هر بار خيلي كم باشه. معمولا من آب بهش اضافه نميكنم


    مدت زمان پخت مرغ استانداردي نداره. بعضي مرغها دير پزن بعضي ها زودپز. اينه كه بايد چك كنيد ببينيد پخته يا نه. وقتي آماده است كه وقتي كارد رو توي يه تيكه از مرغ فرو ميبريم متوجه شيم كاملا پخته
    حتي اگه بار اولتونه كه مرغ ميپزيد مسلما بار اولتون نيست كه مرغ ميخوريد. پس راحت متوجه ميشيد كي پخته








    ميچشيم اگر نيازه نمك و فلفل و آبليمو اضافه ميكنيم
    زيرش رو خاموش ميكنيم و بادام زميني رو روش ميريزيم







    اون قسمت اولش همه اش ده دقيقه هم طول نميكشه بعدشم دو سه باري چكش ميكنيم. در واقع كوچكترين زحمتي نداره. رنگ روش عاليه. عطر كره و زعفرون خيلي خوشمزه اش ميكنه
    ديگه خودتون قضاوت كنيد: حتي نيازي نيست پياز خورد كنيد. از اين ساده تر؟








    بادام زميني رو هم من هميشه به عنوان فاكتور كرانچ (قرچ) اضافه ميكنم!










    ميتونيد كنار برنج سروش كنيد و يا با سيب زميني. قبلا سيب زميني رومانف رو گفتم همراه خيلي خوبيه واسه اش. اگر فرصت كنم يه گراتن سيب زميني آموزش بدم عالي ميشه اما فعلا براي جلسه بعد يه رسپي خوب واسه پوره سيب زميني ميذارم كه واجبه.
    پرنسس.م, m1361, مارال جونی و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #570
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    با مرام آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    محل سکونت
    كاشمر
    نوشته ها
    138
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    369
    پسند کرده
    528
    این مرغ مجلسی اونقدر لذیذه که هر بار درستش میکنم من و مهمونام رو به شگفتی وا میداره. بازم ممنون شف طیبه مهربون
    marzyeh a, hastiye mamani و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #571
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,176
    میزان امتیاز
    348
    پسند شده
    9067
    پسند کرده
    12047
    نقل قول نوشته اصلی توسط با مرام نمایش پست ها
    این مرغ مجلسی اونقدر لذیذه که هر بار درستش میکنم من و مهمونام رو به شگفتی وا میداره. بازم ممنون شف طیبه مهربون
    بدون پیاز بد نمیشه؟
    با مرام و *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.

  5. #572
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    با مرام آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    محل سکونت
    كاشمر
    نوشته ها
    138
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    369
    پسند کرده
    528
    بله بدون پیازه و حتما عین دستور انجام بدین. البته من گاهی از کره استفاده نمی کنم و برای ترشیش ابغوره و ابلیمو رو با هم استفاده میکنم. حتما درست کنید پشیمون نمیشین.
    پرنسس.م, amir mami و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #573
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مهربان* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    941
    میزان امتیاز
    184
    پسند شده
    9726
    پسند کرده
    2806
    غذای مورد علاقه امپراتوران خونه ما (دخملام).
    کف تابه خلال قارچ و پیاز میریزم بعد مرغ میچینم روش و آلو جنگلی و هویج . ادویه هم روش میریزم و حالت دم میذارم . بعد از کشیره شدن آبش رب میزنم و کمی این ور و اونور میکنم و خیلی کم آب میریزم و میذارم بازم دم . مهمونام که خیلی تعریف میکنن

    نام: DSC05459.jpg نمایش: 871 اندازه: 99.4 کیلو بایت
    m1361, sara chef, بوسه 1 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #574
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    3,104
    میزان امتیاز
    266
    پسند شده
    19469
    پسند کرده
    36832
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnaz khanom نمایش پست ها
    بدون پیاز بد نمیشه؟
    نه عزیزم منم مرغ رو واسه مهمونا این طوری درست میکنم به نظر من مهم ترین نکته اینه که بزاریم مرغ با نمک و فلفل سیاه زیاد کمی بمونه تا مزه بگیره و بو نده بعد هم خوب خوب سرخش کنیم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #575
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    2166

    مرغ براي سرو كنار باقلاپلو

    1پياز متوسط زو خلال كردم و تفت دادم.
    مرغ رو كه زعفرون روش پاشيده بودم جداگونه با روغن و كره خوب سرخ كردم ، بعد پياز داغ و فلفل سياه و زردچوبه و 1عدد فلفل سبز تند درسته و همچنين نمك رو بهش اضافه كردم و يك تفت دادم و آب به ميزان لازم اضافه كردم تا پخته بشه، وقتي پخته شد و آبش اندازه شد چاشني مورد علاقه يعني آبغوره رو اضافه كردم و گذاشتم چند جوش بخوره.
    نام: خوراك مرغ پاقلي پلو.jpg نمایش: 786 اندازه: 81.4 کیلو بایت
    کیجا, m1361, nora1 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

  9. #576
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7118
    پسند کرده
    2703
    خورش مرغ و آلو (ترش)

    براي 10 تا ساق مرغ من از 2 ق غ سر پر رب گوجه +دوتا پياز بزرگ + زعفرون فراوون و 40 تا دونه آلو استفاده كردم
    (4 نوع آلو داشتم از هر كدوم 10 تا ريختم)
    نام: 250720142124.jpg نمایش: 919 اندازه: 105.4 کیلو بایت

    مرغهارو حسابي سرخ ميكنيم، توي قابلمه اي كه ميخوايم غذارو بپزيم (براي من مثه هميشه مهمون ناخونده اومد تو زودپر پختمش) پياز رو با نمك و زرد چوبه سرخ ميكنيم رب رو اضافه ميكنيم سرخ كه شد آب ميريزيم فلفل سياه و زعفرون ميريزيم ميذاريم بجوشه بعد ساقهاي سرخ شده رو اضافه ميكنيم آلوهارو تفت ميديم و ميريزيم توي خورش درشو ميذاريم و ..... الهي به اميد تو !!!!
    m1361, nora1, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

صفحه 72 از 95 نخستنخست ... 626970717273747582 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما