نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3442Likes

موضوع: انواع خورش مرغ

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 755
صفحه 7 از 95 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    53

    ویترین مدال ها

    Re: انواع خورش مرغ

    بله خانومييييي

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم گلی .. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    kashan
    نوشته ها
    1,066
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    3375
    پسند کرده
    1896

    Re: انواع خورش مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahbube
    مریم گلی جون می شه درجه حرارت فر رو هم بگی لطفا...

    175 درجه
    ببخشین دیر جواب دادم
    http://ashpazkhone.blogfa.com

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    113
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    263
    پسند کرده
    19

    Re: انواع خورش مرغ

    مهدا جونی خورشتت خیلی خوشمزه به نظر میرسه.بخصوص برای من که سینه دوست نمیدارم
    به وبلاگ امیرحسینم سربزنین خاله های مهربون

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,082
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1390
    پسند کرده
    147

    Re: انواع خورش مرغ

    مرغ رو سرخ کردم ..سسش هم رب و زرد چوبه و ادویه مرغ و عصاره مرغ و جوز هندی بود و البته پیاز و فلفل دلمه ای و آلو خورشتی ترش و شیرین هم اضافه کرده بودم
    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    875
    پسند کرده
    99

    Re: انواع خورش مرغ

    خورش مرغ و قارچ!
    پیاز رو تفت میدیم و زرچوبه و فلفل سیاه و رب هم اضافه کرده و تفت میدیم بعد مرغها رو در قابلمه چیده و اب اضافه میکنیم و بعد از اندازه کردن نمک اجازه پخت میدیم یک ربع مونده به سرو غذا قارچ ها رو اضافه میکنیم!

    گلبرگی, saharbanoo90 و باران67 این نوشته را پسندیده.


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: انواع خورش مرغ

    مرغ هام رو از شب قبل توی قابلمه چیدم و لابه لاش پیاز خلالی گذاشتم...
    فردا ظهرش (ساعت 3 این طورا) پیازارو در آوردم مرغ رو گذاشتم بار( البته با هویج) ....بعد 2 تا پیاز بزرگ رو سرخ کردم(زیاد نه) زرد چوبه و رب رو هم باهاش تفت دادم با کمی آب و نمک اضافه کردم.....یک ساعت مونده به آخر هم یه دونه فلفل دلمه ای درسته رو گذاشتم تو آبش تا به خورشتم عطر بده......در آخر هم زعفرون آب کرده........ (البته پدر شوشو گفت باید یک تفتشون میدادی ولی زیاد بود خوووووووو
    )


    http://www.mamipic.com/image-2524_4E462BB2.jpg[/img[//url][/URL]]

    در کل خوشمزه شده بود
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    923
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    سلام به همه. یه سوال دارم، چرا وقتی من رون مرغ می پزم با اینکه زیاد نمی پزمش که له بشه، اما کاملا گوشتش از استخوان جدا میشه و جمع میشه؟؟؟ سرش هستا ، قسمت استخون رونش جدا میشه. مرسی
    مراقب قلب ها باشیم، هیچ چیز آسان تر از قلب نمیشکند...

  9. #56
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,795
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21247
    پسند کرده
    15586

    ویترین مدال ها

    Re: انواع خورش مرغ

    انار تیم پلو





    از مجله هنر آشپزی شماره 83

    مواد لازم برای 6 نفر:
    مرغ 1 عدد
    پیاز یک عدد
    نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم
    روغن به میزان لازم
    رب انار یک پیمانه
    زیره سبز یک قاشق چایخوری
    شکر 2 قاشق سوپخوری
    پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:
    مرغ را به صورت درسته و یا تکه تکه با یک عدد پیاز نمک و فلفل بپزید.بعد مرغ پخته را در روغن سرخ کنید.رب انار را با یک پیمانه آب ،زیره،شکر ،نمک،زردچوبه،و پیاز داغ مخلوط کرده و همراه با آب باقیمانده مرغ ،روی مرغ بریزید تا بجوشد و آب آن تمتم شود و همراه کته سرو کنید.
    نوش جان
    گلبرگی و باران67 این نوشته را پسندیده.


صفحه 7 از 95 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما