نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3442Likes

موضوع: انواع خورش مرغ

نمایش نتایج: از 425 به 432 از 755
صفحه 54 از 95 نخستنخست ... 445152535455565764 ... آخرینآخرین
  1. #425
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17131
    پسند کرده
    20219
    خورش مرغ با کته






    اول مرغ رو که با نمک و آبلیمو مزه دار کرده بودم رو با حرارت بالا سرخش کردم و از ظرف خارج کردم بعد پیاز داغ درست کردم و رب رو داخلش تفت دادم و مرغها رو اضافه کردم و در اواسط طبخ بهش فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کردم و بعد گوجه ها رو دو نیم کردم و گذاشتم روی خورش و گذاشتم تا جا بیوفته.

  2. بانک بند ناف
  3. #426
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35
    خورشت مرغ و زیتون (غذای لبنانی)

    مواد لازم:
    مرغ 500 گرم
    پیاز متوسط 1 عدد
    سیر 4 حبه
    پودر زیره سیاه 1 قاشق چایخوری
    زردچوبه یک دوم قاشق مرباخوری
    روغن زیتون بی بو 50 گرم
    استاک یا عصاره مرغ یا گوشت 1 لیوان
    فلفل دلمه ای رنگی و سبز از هر کدام 1 عدد
    زیتون سبز بدون هسته 10 عدد
    آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
    لیمو ترش حلقه شده 2 عدد
    پودر فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
    زعفران حل شده 3 قاشق غذاخوری
    جعفری ساطوری 3 – 2 قاشق غذاخوری

    استاک به آب مرغ یا گوشت که غلیظ شده باشد گفته میشود.
    برای تهیه استاک مرغ یا گوشت 10 – 5 کیلو اسکلت مرغ یا استخوان گوسفند را شسته داخل قابلمه بزرگ میریزیم آب اضافه میکنیم میگذاریم بجوشد. کف روی ظرف را می گیریم بعد هویج، فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، برگهای کرفس و برگ تره فرنگی هر کدام که در دسترس بود اضافه میکنیم بدون زردچوبه. میگذاریم 6 – 5 ساعت بپزد بعد صاف میکنیم میگذاریم خنک شود وقتی بسته شد و ژله مانند شد روغن زردی که روی آن جمع میشود را جمع کرده و ژله ها را بسته بندی کرده داخل فریزر قرار میدهیم هر وقت لازم شد استفاده میکنیم.
    از مواد این خورشت چیزی را کم یا زیاد نکنید فقط اندازه فلفل دلمه ای را در صورت تمایل میتوان کمتر کرد.
    به جای فلفل سیاه که در مواد گفته شد ما از پودر فلفل قرمز استفاده میکنیم تا رنگ خورشت تیره نشود.
    ظرف را روی حرارت میگذاریم روغن زیتون را که حتماً باید بدون بو باشد میریزیم.
    روغن زیتون نباید زیاد تفت داده شود.
    سیر و پیاز را که ساطوری کرده ایم داخل روغن میریزیم و تفت میدهیم تا کمی سبک شود نیازی نیست سرخ کنیم فقط در حد سبک شدن کافی است. اگر پیاز زیاد تفت داده شود رنگ خورشت عوض میشود و خواص پیاز نیز کمتر میشود.
    مرغ را به مواد اضافه میکنیم. می توان از فیله مرغ یا ماهیچه استفاده کرد.
    نکته ای در مورد تمامی خورشتها:
    اگر به خورشتها آب کمی اضافه کنیم و روی شعله کم آنها را دم کنیم خیلی خوشمزه تر خواهند شد و باعث می شود عرق ظرف داخل خورشت نریزد و تیره و بد مزه نشود.
    فلفل دلمه را اضافه میکنیم سپس زیتونها را اضافه کرده و هسته های لیمو را در می آوریم حلقه حلقه کرده به مواد اضافه میکنیم آب لیمو و زردچوبه هم اضافه کرده میگذاریم بپزد.
    مواد را که کمی تفت دادیم آب مرغ اضافه میکینم پارچه سفید نخی تمیز را خیس میکنیم آبش را فشار میدهیم و برای دم کردن خورشت استفاده میکنیم.
    برای دم کردن از پارچه ابری استفاده نکنید.
    در آخر 10 دقیقه مانده به سرو غذا پودر زیره سیاه و زعفران و جعفری اضافه میکنیم. اگر زیره زیاد بجوشد خیلی تیره میشود و طعم تلخی به غذا میدهد.
    این غذا بیشتر با ترشی انگور سرو می شود.
    مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #427
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35
    خورش چامین مرغ (چینی)


    مواد لازم :
    فیله سینه مرغ خلال شده 3 فنجان ،
    پیاز خلال شده 2 فنجان
    هویج خلال شده 1 فنجان ،
    مغز کرفس خلال شده 1 فنجان
    فلفل دلمه ای رنگی خلال شده 1 فنجان ،
    کلم سفید خلال شده 2 فنجان
    قارچ خرد شده یا عصاره قارچ 1 فنجان ،
    جوانه ماش ۱ فنجان
    پودر نشاسته 2 قاشق سوپخوری ،
    سویا سس 1 فنجان ،
    روغن مایع 1 فنجان ، نمک و فلفل


    طرز تهیه :سینه مرغ را یک ساعت قبل از پختن با 2 قاشق سویا سس مخلوط بکنیدو کنار بگذارید تا جا بیفته . کمی روغن در ماهیتابه ریخته پیاز را تفت بدید تا رنگ آن طلایی بشه .پیاز تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید و مرغ و پیاز رو همینطور تفت بدیدتا اب آون کاملا کشیده بشه.
    1 فنجان اب اضافه کنید و بگذارید ارام بپزد . در این فاصله بقیه سبزیجات را تفت داده به ان اضافکنید. اول کرفس رو پس از تفت دادن اضافه کنید تا مقدار بیشتری بپزه بعد فلفل دلمه ای و بعد هویج و کلم و در اخر قارچ و جوانه ماش رو اضافه کنید . نمک و فلفل را هم اضافه کرده و دو قاشق نشاسته ذرت رو با 3 فنجان اب مخلوط و به مواد اضافه کنید و بذارید مواد خوب پخته بشه و جا بیفته . در آخر بقیه سویا سس رو بریزید و کمی بعد از روی حرارت بردارید.
    این غذا رو هم با پلو میشه مصرف کرد و هم بعنوان یک غذای بدون برنج می تونید مصرف کنید. البته استفاده از سویا سس در آخر غذا به ذائقه شما بستگی داره .راستش من خودم دوست ندارم وبه عنوان چاشنی از کمی آب غوره استفاده کردم .شما می تونید از انواع چاشنی مثل نارنج هم استفاده کنید ولی آبلیمو طعم غذا رو تغییر می ده و بهتره استفاده نشه
    مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #428
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    488
    پسند شده
    9715
    پسند کرده
    6473
    ابتدا مرغ رو تا سر حد طلایی شدن سرخ کردم. بعد بهش سس اضافه کردم که شامل رب گوجه فرنگی نمک فلفل سفید و سیاه و کمی آبغوره بود. صبر کردم تا رب سرخ بشه و مرغمون با سس کاور بشه. آب اضافه کردم. فلفل دولمه ای و پیاز خام و عصاره ی مرغ بهش اضافه کردم و حدود یک ساعت و نیم پخت. اواخر پخت هم زعفران ساییده شده و کمی کره اضافه کردم. کاملا غیر رژِیمی و فوق العاده لذیذ

    mamane armin, مامان غزل, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  6. #429
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    r.khk آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    200
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    517
    پسند کرده
    11686

    Red face خورشت آلو با مرغ

    با تشکر از همه دوستای عزیز

    من این خورشت را به صورت زیر می پزم که بسیار خوشمزه میشه و از خدا بیامرز مادرم یاد گرفتم.

    اول تیکه های مرغ که بهتره سینه مرغ باشه را سرخ می کنیم بعد پیاز داغ کرده و رب اضافه می کنیم و کمی رب را تفت می دهیم تا خورشت خوش رنگ شود سپس تیکه های مرغ سرخ شده را اضافه کرده با کمی آب و زعفران می گذاریم بپزد ، کمی که گذشت یه پیاز کوچک سرخ کرده و آلو را داخلش تفت داده که در خورشت تغییر شکل ندهد و له نشود سپس ادویه ریخته کمی با آلوها تفت می دهیم و به مرغ اضافه می کنیم . نزدیک آخرای پخت مرغ مقداری سرکه و شکر (به دلخواه ترش تر یا شیرین تر ) که من ملس را دوست دارم نه زیاد ترش نه زیاد شیرین اضافه کرده ، نمک را هم به میزان دلخواه اضافه می کنیم و می گذاریم جا بیفتد . غذا آماده است و همراه سیب زمینی سرخ کرده با برنج میل بفرمایید .


    ان شاا... خوشتون بیاد اگه درست کردید یادی هم از خدابیامرز مادرم بکنید .
    mamane armin, مامان غزل, حناخانوم و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اشکال در ندانستن نیست ، در کاری صورت ندادن است . (پرمودابترا)

  7. #430
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasrin_63 آواتار ها
    نسرین
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۲
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    967
    پسند کرده
    186
    فکر کنم جاش باید اینجا باشه

    مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #431
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    393
    میزان امتیاز
    100
    پسند شده
    1925
    پسند کرده
    7212

    ویترین مدال ها

    مرغ زعفرانی

    مرغ رو با ادویه میذاریم آب پز شه ولی خیلی آب نمیریزیم وقتی که پختن آب زعفران رو اضافه میکنیم

    samin88, zardin, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #432
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22885
    پسند کرده
    4766
    مرغ خوشمزه با آب پرتقال در این نوع پخت اصلا از پیاز زرچوبه و رب استفاده نمیشه .
    ابتدا مرغ را با عصاره زعفران مزه دار کردم طوری که تمام سطحش آغشته شه .
    سپس مرغ هارو با کمی روغن مخصوص سرخ کردنی سرخ کرده با شعله کم و در بسته در قابلمه طوری که همه مرغها کف قابلمه باشند نه روی هم . سرخ کرده 10 دقیقه بعد پشت و رو کرده تا طرف دیگه هم به همین ترتیب سرخ شود دو قاشق گردو میکس یا رنده به مرغها اضافه و کمی تف میدهیم یک و نیم لیوان آب پرتقال ( آب پرتقال پاکتی ترجیحا پالپ دار)از کنار قابلمه جوری که روی مرغ ها نریزه می افزاییم در قابلمه رو میزاریم با شعله کم تا بپزه . اگه فصل پرتقال بود ازآب پرتقال تازه استفاده میکنیم و یک قاشق غذا خوری شکر میافزاییم . (آب پرتقال آماده احتیاجی به شکر نداره چون خودش شیرینه)
    با قارچ اسلایس تفت داده شده + ذرت پخته + گوجه کیلاسی و کمی چیپس خلال سرو کردم . .
    tinker bel, نیررر, ada و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

صفحه 54 از 95 نخستنخست ... 445152535455565764 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما