نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3449Likes

موضوع: انواع خورش مرغ

نمایش نتایج: از 377 به 384 از 756
صفحه 48 از 95 نخستنخست ... 384546474849505158 ... آخرینآخرین
  1. #377
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m2_mitra آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    تهران - ایران
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    301
    پسند کرده
    13
    دوستم به این میگه مرغ زودپزی چون توی زودپز می پخت اما از وقتی این ماهیتابه دوطرفه ها اومد دیگه با اون می پزه
    مرغ رو تمیز میکنیم درسته نمک بهش می زنیم و میذاریم توی تابه زعفرون آب کرده تقریبا زیاد بعش اضافه میکنیم همین درش رو می بندیم تا همون جا سرخ بشه و بپزه فقط گاهی پشت و روش میکنیم
    آخراش هم سیب زمینی رو درشت خورد میکنیم و بهش اضافه میکنیم
    یعنی اول میگفتم پیاز نداره بو خوبی نداره ولی عالیییییییییییییییی بود

    ماتی, &yeganeh&, yaldae و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن

  2. #378
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24438
    پسند کرده
    13954
    این مرغ و من با یه روش درست میکنم که همه عاشقشن .(با این که ابپز میشه برخلاف تصور عموم ولی عالی میشه) . اول مرغ و تو اب میریزم پیاز و خرد میکنم میریزم توش زردچوبه خیلی کم نمک و فلفل سیاه هم میریزم و بسته به تعداد مرغم ابلیمو میریزم تا بعد از پخت از هم نپاشه هویج میریزم پاش گاهی هم یه نصفه سیب . یه 2 ساعتی که پخت تو یه تابه جدا گانه رب و سرخ میکنم و به صورت سس روی مرغم میریزم میزارم کامل بپزه . وقتی اب روی مرغا کمتر شد دارچین و مثه نمک روی مرغام میپاشم اخرای کار که بو و طعم عالی بهش میده شوهرم کلا مرغی و میپسنده که نرم و لذیذ باشه . حتی پدرشوهرم که دندون نداره به راحتی میخوره . من مرغامو 6 ساعت روی گاز میزارم تا بپزه و چون ابلیمو خورده به هیچ وجه شکلشو از دست نمیده ..هم ظاهرش عالیه هم مزه ش.

    اینم یه روز ناهار ما( راستی شور و ترشی کلم قرمزم خودم ریختم برای اولین بار )
    .
     
    عروس اردیبهشت, aram2, mar mar67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  3. #379
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    monaaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳
    محل سکونت
    شاهی,شهر شاهان
    نوشته ها
    144
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1996
    پسند کرده
    5691
    مرغ رو آب پز میکنیم با پیاز و ادویه، وقتی پخت آلو میریزیم و رب و ابلمو ، سرشو میذاریم و صبر میکنیم تا یکم له بشه

    [
    pishimalus, *ARMITA*, &yeganeh& و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻓﺎﻝ ﺣــــــــﺎﻓﻆُ، ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺗﻮﯼ ﻓﺎﻟﻤﯽ
    ﺑﺬﺍﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﮐﻨﻢ ﺑﺬﺍﺭ، ﺍﮔﻪ ﭼﻪ ﺑﯽ ﺧﯿﺎﻟﻤﯽ

  4. #380
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Ayshin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    نوشته ها
    251
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1318
    پسند کرده
    763

    ویترین مدال ها

    مرغ کره ای - هندی ، پاکستانی




    مواد لازم :
    مرغ ، به میزان لازم
    گوجه ٢ تا ٣ عدد ، که من نداشتم :))
    رب گوجه ١ قاشق
    کره ٥٠ گرم
    دارچین ١ قاشق چای خوری
    سیر و زنجبیل ، از هر کدام ١ قاشق چای خوری
    فلفل ، نمک ، زردچوبه
    ماست ١ پیاله
    گشنیز تازه ٢ تا ٣ قاشق غذا خوری
    پیاز ١ عدد

    طرز تهیه :
    مرغ رو به نمک و فلفل آغشته کنید به مدت ٢ ساعت بزارید تو یخچال تا استراحت کنه
    داخل ظرف مورد نظرتون مقدار کمی روغن ریخته و مرغها رو یکی یکی سرخ کنید ، و کنار بزارید
    پیاز رو که خرد کردید داخل همون ظرف ریخته و با کمک کره تفت بدید ، دارچین رو هم در همین مرحله اضافه کنید و بزارید با کمی تفت دادن عطرش بلند شه .
    حالا سیر خرد شده یا له شده رو همراه با زنجبیل رنده شده اضافه کنید . به ترتیب رب گوجه و گوجه رنده شده رو نیز مخلوط مواد قبلی کنید



    ماست و باقی ادویه های ذکر شده رو اضافه کرده و مرغها رو بزارید همراه با سس تشکیل شده به آرامی بپزه
    اگه فکر کردید که سس شما احتیاج به آب داره و هنوز مرغ نپخته میتونید کمی آب اضافه کنید



    در آخر کار گشنیز خرد شده رو اضافه کنید و موقع سرو خروشت مقداری خامه واسه تزیین خروشتتون بریزید
    این خورشت رو با برنج میتونید میل کنید


    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #381
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam baran آواتار ها
    مریم باران
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    4045
    پسند کرده
    2298
    من هم روش پختن مرغمو میگممم چون هر کسی خونمون خورده خیلی خوشش آمده حتی اونا که اهل مرغ نیستنن اما من خودم عاشق مرغم و همه جوره دوستش دارم!
    اول تیکه های مرغ را در ظرفی با نمک و زردچوبه خوب مزه دار میکنمم بعد تیکههای مرغ رو میچینم تو قابلمه و زیرشو کم میکنم کم کم آب میردازه میگذارم تا آبش کامل حذب بشه و یک سمتش تو این فاصله سرخ میشه اما بدون روغن!! پیاز رو حلقه حلقه میکنم و تو قابلمه دیگه میچینم و مرغها رو از طرفی که سرخ نشده روی پیازها میگذارم و یک پیاز کوچولو خلال میکنم با روغن کم سرخ میکنم و رب و دارچین و کمی کاری و فلفل سیاه میزنم و روی مرغها میریزممم با آب خیلی کم و حرارب خیلی پایین حدوده ۴ تا ۵ساعت میپزن فقط بهش سر میزنم که آبش خشک نشه بسوزه!

    آهو مشکی پوش, mahnooshin, asra59 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    baranshishei@*********.com
    baranshishei.blogfa.com

  6. #382
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehrnushi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    411
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    2225
    پسند کرده
    1599
    اول مرغو با هویجو پیاز پختمو بعدش حسااااااااااااابی سرخش کردم

    سسشم توی ظرف جدا سرو کردم که از اون عکس ندارم
    رب + ابلیمو + نمک + فلفل + زعفرون



    aram2, otaagheaabi, &yeganeh& و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #383
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13937
    پسند کرده
    4737
    مرغ ساده

    مرغ رو با رب و نمک و زعفران و سیر پختم ......

    بنیتا.ر و باران67 این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  8. #384
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24438
    پسند کرده
    13954
    به همون روش چند پست بالا تر ولی این بار قبل پخت سرخ کردم
    .
     
    &yeganeh& و باران67 این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

صفحه 48 از 95 نخستنخست ... 384546474849505158 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما