نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3445Likes

موضوع: انواع خورش مرغ

نمایش نتایج: از 209 به 216 از 756
صفحه 27 از 95 نخستنخست ... 172425262728293037 ... آخرینآخرین
  1. #209
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    69
    پسند شده
    1578
    پسند کرده
    245

    Re: انواع خورش مرغ

    سلام.غذایی که من با مرغ درست کردم اسمش مرغ بالزامیکی هست چون جای دیگه ای پیدا نکردم که دستورش رو بزارم به نظرم اومد بهترین جا همینجاست

    این هم دستور و عکسش:

    مواد لازم برای 2 نفر

    سینه کامل 1 مرغ به صورت فیله ای یا جوجه ای
    4 ق غ سرکه بالزامیک
    4 ق غ سویاسس
    1 ق م عسل
    نصف ق چ زنجفیل
    1 ق غ روغن زیتون
    فلفل قرمز به دلخواه(دستور اصلی ندارد من کمی ریختم)
    بادام زمینی 1 بسته

    سرکه بالزامیک ، سویا سس ، عسل ، روغن زیتون ، زنجفیل ، و فلفل را با هم خوب مخلوط کرده و مرغ را به مدت 3 تا 4 ساعت در این سس میخوابانیم. (در یخچال) بعد مرغ ها را از سس جدا کرده و در روغن سرخ میکنیم . بعد پیاز را به صورت ریز خورد کرده و سرخ میکنیم و بادام زمینی خورد شده را به پیاز میافزاییم در این مرحله سسی که مرغ را در آن خوابانیده بودیم را به پیاز و بادام سرخ شده اضافه میکنیم و مرغ سرخ شده را اضافه میکنیم و در ماهیتابه را میگذاریم تا غذا خوب پخته شود و مزه بگیرد.در انتها این غذا نباید آبدار باشد ولی خشک هم نباید باشد.میتوان این غذا را با نان یا برنج سرو کرد.جالب است که بعد از پخت طعم سرکه بالزامیک اصلا احساس نمیشود.من سیب زمینی هم سرخ کردم و کنارش گذاشتم.







    باران67 و mehrsajjad این نوشته را پسندیده.
    knowledge is power (دانش قدرت است)

  2. بانک بند ناف
  3. #210
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    163
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241

    Re: انواع خورش مرغ



    مرغ رو بعد از پختن سرخ کردم. سس مرغ رو هم جدا سرو کردم.
    *samir* و باران67 این نوشته را پسندیده.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  4. #211
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    163
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241

    Re: انواع خورش مرغ

    مرغ سرخ شده روز عشق:



    پخته شده با رب و هویج و ادویه
    و بعد سرخ شده.
    *samir* و باران67 این نوشته را پسندیده.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  5. #212
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط parisa jon
    سلام.غذایی که من با مرغ درست کردم اسمش مرغ بالزامیکی هست چون جای دیگه ای پیدا نکردم که دستورش رو بزارم به نظرم اومد بهترین جا همینجاست

    این هم دستور و عکسش:

    مواد لازم برای 2 نفر

    سینه کامل 1 مرغ به صورت فیله ای یا جوجه ای
    4 ق غ سرکه بالزامیک
    4 ق غ سویاسس
    1 ق م عسل
    نصف ق چ زنجفیل
    1 ق غ روغن زیتون
    فلفل قرمز به دلخواه(دستور اصلی ندارد من کمی ریختم)
    بادام زمینی 1 بسته

    سرکه بالزامیک ، سویا سس ، عسل ، روغن زیتون ، زنجفیل ، و فلفل را با هم خوب مخلوط کرده و مرغ را به مدت 3 تا 4 ساعت در این سس میخوابانیم. (در یخچال) بعد مرغ ها را از سس جدا کرده و در روغن سرخ میکنیم . بعد پیاز را به صورت ریز خورد کرده و سرخ میکنیم و بادام زمینی خورد شده را به پیاز میافزاییم در این مرحله سسی که مرغ را در آن خوابانیده بودیم را به پیاز و بادام سرخ شده اضافه میکنیم و مرغ سرخ شده را اضافه میکنیم و در ماهیتابه را میگذاریم تا غذا خوب پخته شود و مزه بگیرد.در انتها این غذا نباید آبدار باشد ولی خشک هم نباید باشد.میتوان این غذا را با نان یا برنج سرو کرد.جالب است که بعد از پخت طعم سرکه بالزامیک اصلا احساس نمیشود.من سیب زمینی هم سرخ کردم و کنارش گذاشتم.






    خانومی میشه بگی مزه ش چطور بود؟؟ یعنی اگه درست کنم خورده میشه آیا؟؟
    آخه من چند وقته سرکه بالزامیک و سویا سس خریدم ولی نمیدونم تو چی بریزم؟؟؟
    خدایا شکرت منم آبی شدم...

  6. #213
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    69
    پسند شده
    1578
    پسند کرده
    245

    Re: انواع خورش مرغ





    خانومی میشه بگی مزه ش چطور بود؟؟ یعنی اگه درست کنم خورده میشه آیا؟؟
    آخه من چند وقته سرکه بالزامیک و سویا سس خریدم ولی نمیدونم تو چی بریزم؟؟؟

    بستگی به ذائقه شما داره ولی به نظر من خوشمزه بود.همونطور که گفتم طعم سرکه و سویا سس بعد آماده شدن غذا اصلا حس نمیشه.یه دختر خاله دارم که از بالزامیک متنفره ولی عاشق این غذاست.میتونی در مقادیر کم درستش کنی ببینی خوشت میاد یا نه.درضمن از سرکه بالزامیک میتونی واسه سالاد کاهو و سزار استفاده کنی ترکیبش با روغن زیتون و فلفل سیاه نیم کوب روی سالاد معرکه است.از سویا سس هم واسه خوراک های چینی استفاده میشه.موفق باشی.
    knowledge is power (دانش قدرت است)

  7. #214
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    52
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    مرغ والو

    مرغ و کمی پختم نه کامل بعد سرخش کردم پیاز وسرخ کردم الوی خیس خورده رو بهش اضافه کردم فلفلوزردچوبهورب زدم کمی سرخ کردم اب مرغ واضافه کردم و روی مرغ درون قابلمه ریختم وبا شعله کم پختم تا پخت کامل مرغ
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #215
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: انواع خورش مرغ

    این روش مرغ رو از شوهر عمه ام که آشپز رستوران بوده یادگرفتم


    پیاز رو خلال میکنیم - فلفل دلمه ای رو نگینی ریز میکنیم - هویج رو هم نگینی ریز خرد میکنیم - ساقه کرفس رو هم همینطور تمام این مواد رو فقط در حد سبک شدن تفت میدیم بعد زردچوبه - فلفل قرمز-فلفل سیاه- پودرسیر - نمک -یکقاشق آبلیمو اضافه میکنیم و مرغ رو داخل این مواد تفت میدیم و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد یک لیوان سر خالی آب جوشیده اضافه میکنیم .البته اونها مرغ رو با پوست روش درست میکنند که خودش بعد از پخت روغن میاندازه و مرغ نرم تر میشه . من طعمش رو دوست داشتم


    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #216
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: انواع خورش مرغ

    مرغ رو با پیاز خلالی و یک قاشق رب گوجه و یک قاشق آبلیمو و زردچوبه و فلفل داخل روغن محلی تفت دادم و یک استکان آب جوشیده اضافه کردم تا بپزه .بعد دورش سیب زمینی سرخ شده ریختم


    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 27 از 95 نخستنخست ... 172425262728293037 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما