نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3442Likes

موضوع: انواع خورش مرغ

نمایش نتایج: از 193 به 200 از 755
صفحه 25 از 95 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  1. #193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۵
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    کسی تا حالا مرغ پرتقالی درست کرده اگه بلدید روشش رو اینجا بذارید فردا شب مهمون دارم میخوام درست کنم.
    الهی چه بی شمار می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح میگوییم

  2. #194
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahi59 آواتار ها
    مهدیه پاک اسکویی
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    380
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    2783
    پسند کرده
    6573

    Re: انواع خورش مرغ

    سلام. مرغ رو در روغن مایع و کره اگه دوست داشتی تفت بده.بعد در قابلمه بزرکتر بذار و آب پرتغال و کمی آبلیمو و ادویه دلخواه وزعفران دمکرده بریز بذار بپزه و جا بیفته. برای 5تکه مرغ 2لیوان آب پرتغال لازمه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    مهدیم من که مرا گرمی بازاری نیست
    بهتر از یوسفم و هیچ خریداری نیست
    همه گویند که در حسرت دیدار من اند
    لیک در گفته این طایفه کرداری نیست

  3. #195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahi59 آواتار ها
    مهدیه پاک اسکویی
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    380
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    2783
    پسند کرده
    6573

    Re: انواع خورش مرغ

    خانمی یادم رفت کمی هم رنده پوست پرتغال یا اگه نبود مربای پوست پرتغال که شیره نداشته باشه . پوست مرغاتو بگیر
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    مهدیم من که مرا گرمی بازاری نیست
    بهتر از یوسفم و هیچ خریداری نیست
    همه گویند که در حسرت دیدار من اند
    لیک در گفته این طایفه کرداری نیست

  4. #196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahi59 آواتار ها
    مهدیه پاک اسکویی
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    380
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    2783
    پسند کرده
    6573

    Re: انواع خورش مرغ

    خانمی یادم رفت کمی هم رنده پوست پرتغال یا اگه نبود مربای پوست پرتغال که شیره نداشته باشه . پوست مرغاتو بگیر
    مهدیم من که مرا گرمی بازاری نیست
    بهتر از یوسفم و هیچ خریداری نیست
    همه گویند که در حسرت دیدار من اند
    لیک در گفته این طایفه کرداری نیست

  5. #197
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۵
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    مممنون درست كردم خوب شد
    الهی چه بی شمار می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح میگوییم

  6. #198
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: انواع خورش مرغ

    لوبیای چشم بلبلی رو جداگانه پختم . مرغ رو با پیاز و رب تفت دادم و داخلش هویج خرد شده ریختم در انتهای پخت آبلیمو و لوبیای چشم بلبلی رو اضافه کردم . مرغ با این نوع لوبیا خیلی خوش طعم میشه امتحان کنین


    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #199
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    720
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    مرغ با آب آلو بخارا و زرشک

    1)مریض بودیم و مرغ مریضانه و بی ادویه بود
    2)آلو تو خورش دوس نداریم

    برای همین از آب آلوی خیس خورده استفاده کردم

    بی نظیر بود

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  8. #200
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۳۰
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    سلام، اینم مرغ پرتقالی من:


    من اول مرغارو با فلفل سیاه نیمکوب و کمی آب پیاز مزه دارش کردمو بوشو گرفتم، نیم ساعت بعد سرخش کردمو گذاشتم کنار. برا سسش هم 2لیوان آب پرتقال، چندتا چوب دارچین (پودرشو نریختم که رنگشو تغییر نده) کمی فلفل قرمز، زعفران و چون میخواستم ترش بشه کمی آبلیمو اضافه کردم، و برا عطرش هم کمی رنده پوست پرتقال، در آخر هم گذاشتم رو حرارت و مرغا رو اضافه کردم. 30_40 دقیقه جوشید تا هم مرغ کاملا بپزه و هم سس کمی غلیظ بشه. به نظرم عالی بود . البته من از T.V گرفتم این دستورو.


    نکته: به نظرم بهتر بود به جای آبلیمو کمی آب نارنج اضافه میکردم.
    saharbanoo90 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    فقط سه حرف دارد،
    "خدا"
    اما براي من پر از حرف است...

صفحه 25 از 95 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما