نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3449Likes

موضوع: انواع خورش مرغ

نمایش نتایج: از 129 به 136 از 756
صفحه 17 از 95 نخستنخست ... 71415161718192027 ... آخرینآخرین
  1. #129
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    79
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    مرغ والو(مرغ را با نمک وفلفل+هویج+فلفل دلمه ای+زرچوبه با اب کم میپزم بعد رب را تفت میدم شکر اضافه میکنم +زعفرون سس را روی مرغ میدم میزارم جابیفته الو های خیس خورده را هم اضافه میکنم ودر اخر ابلیمو طعم ملس پیدا میکنه )

    SADAFI و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

  2. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۱
    نوشته ها
    111
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    61
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    کته با خورش مرغ ساده
    مرغ رو سرخ کردم ، پیاز و رب گوجه رو با ادویه تفت دادم و آب اضافه کردم و گذاشتم پخت!
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]نفسم هم که باشی ، دیر برسی من رفته ام...[/HIGHLIGHT]

  3. #131
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    55
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    خورش مرغ و بادمجون
    مرغ رو با پیاز داغ میزاریم میپزه بعد هویج رو خلال میکنیم کمی تفت میدهیم و به مرغ اضافه میکنیم زرد چوبه و نمک و زعفرون و رب را به ان اضافه میکنیم در اخر بادمجون رو با اب مرغ میزاریم میپزه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #132
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    188
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    566
    پسند کرده
    161

    Re: انواع خورش مرغ

    این هم خورش مرغ با دستور مادرشوهر خواهرم با اندکی تغییر: برای 4 نفر

    یک عدد مرغ راخرد کره (4 قسمت میکنیم ) 8 تا پیاز متوسط رو حلقه حلقه کرده ته قابلمه (اگه ماهیتابه گود باشه بهتره) میچینیم و یک بته سیر خرد میکنیم و داخل قابلمه میریزیم مرغ هارا روی انها چیده و بعد یک لیوان را برداشته نصف آنرا آب لیمو و مابقی را زعفران میکنیم و نمک و فلفل ریخته هم میزنیم بعد روی مرغها میریزیم .یک لیوان دیگر آب میریزیم و زیرش رو روشن میکنیم .با ضرب بسسسسسیار کم میپزیم. بعد از اینکه پخت وآبش کم شد (آماده خوردن هست) برای زیبایی ظاهرش داخل ظرف پیرکس ریخته روی مرغ ها رو باقلمو کره یا خامه میمالیم +زعفران بعد داخل فر گریل مکنیم. یا یک سس با رب گوجه و سرکه وکره درست میکنیم وروی آنها میدهیم .

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ظهور نزدیک است بیایید موانع ظهورآقارا باهم برداریم و اول از خودمان شروع کنیم.

  5. #133
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: انواع خورش مرغ



    مرغ رو کمی تفت دادم و +رب تفت داده شده و پیازو هویج و فلفل دلمه و کمی آب.در ظرف دیگه ای هم بادمجانهای سرخ شده رو با آب مرغ گذاشتم بپزه+گوجه.
    saharbanoo90, SADAFI و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  6. #134
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    خورشت مرغ با سبزیجات و مخلفات دیگه که من بهش مرغ ترش میگم. خیلی خوشمزه که از مادرشوهرم یاد گرفتم. توی موادش سبزی، رب انار و گردوی آسیاب شده است
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #135
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    188
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    566
    پسند کرده
    161

    Re: انواع خورش مرغ

    میشه بگی سبزیهاش چیه؟قیافش مثل قلیه ماهی شده! شاید بشه توش تمرهندی هم زد!
    ظهور نزدیک است بیایید موانع ظهورآقارا باهم برداریم و اول از خودمان شروع کنیم.

  8. #136
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط آمنه خانم
    میشه بگی سبزیهاش چیه؟قیافش مثل قلیه ماهی شده! شاید بشه توش تمرهندی هم زد!
    آمنه جون سبزیش جعفری، گشنیز سبزی محلی شمال به نام خنش که با هم چرخ میشه و بعد گردوی آسیاب شده و رب انار رو باهاش قاطی میکنیم. مزش خیلی ترش نیست. اگه رب انارتون ترش باشه با شکر کمی ترشیشو میگیرین. من موادشو آماده تو فریز دارم و هروقت می خوام سریع توی پیاز داغ تفت میدم و بعد تکه های مرغ پخته و رب و آب بهش اضافه میکنم و میزارم جا بیقته. امیدوارم توضیحاتم کامل باشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 17 از 95 نخستنخست ... 71415161718192027 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما