نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3932Likes

موضوع: انواع ته دیگ های خوشمزه

نمایش نتایج: از 465 به 472 از 988
صفحه 59 از 124 نخستنخست ... 495657585960616269 ... آخرینآخرین
  1. #465
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MARYAM.E آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    852
    میزان امتیاز
    127
    پسند شده
    5330
    پسند کرده
    4197

    Re: انواع ته دیگ های خوشمزه

    نقل قول نوشته اصلی توسط nasrin100000
    اگر تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید...
    ته دیگ با نون تست هم خیلی خوب میشه... اول ته ظرف رو روغن بریزید بعد نون تست ها رو بچینید ته ظرف... ( نیازی نیست که دور نون ها رو بگیرید، درسته بذارین بهتره ) بعد روی نون هارو دوباره روغن میزنید... و بعد برنج رو میریزید... زمانش هم همون قدری باشه که واسه نون معمولی ه ، ته دیگ ترد و خوشمزه ای میشه
    در ضمن نون ها کمی بیات شده باشن بهتر میشه
    نسرین جان فکر کنم نان تست روغن زیادی ببره؟ اینطور نیست؟
    چون مثل نان باگت می مونه دیگه... هر چقدر روغن بریزی به خودش جذب می کنه و در نتیجه خیلی چرب و غیر رژیمی میشه.
    به کسی اعتماد کن که بتواند اندوه پنهان شده در لبخندت،عشق پنهان شده در عصبانیتت و معنای حقیقی سکوتت را تشخیص دهد.

  2. #466
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    24445
    پسند کرده
    30047

    Re: انواع ته دیگ های خوشمزه

    [quote=ستین]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "ارین59":pkgcz4z2
    نقل قول نوشته اصلی توسط nazi15
    سلام لطفا در مورد ته دیگ های که توی رستوران کنار برنج سرو میشه توضیح بدهید اخه هم برنج هم ضخامت داره و هم صد البته بسیار خوشمزه
    دوستم ته دیگ های رستوران به نوعی ته چین یعنی ترکیب ماست زعفران وتخم مرغ و برنج صد البته روغن زیاد هروقت خواستی درست کنی اول این مخلوط رو بریز در قابلمرو ببند وقتی موادت بست برنج ابکش شدرو بریز روش تا دم بکشه
    ضمن تشکر از توجه و جوابتون ،
    من درست کردم اما ضخیم نشد ، نرم هم شده بود.اما مال رستوران ها اینطور نمیشه. به هر حال یه قلق داره و البته تجربه هم هست .[/quote:pkgcz4z2]

    ضخیم نشده ماست بیشتری بریزید و برنج بیشتری مخلوطش منید ضخیم تر میشه ..... نرم بودنش برای اینه که مدت کمی روی شعله بوده باید مدت حدود 1/5 تا 2 ساعت روی شعله ی بسیار کم باشه که مجلسی بشه ...
    البته زیاد رو ته دیگ رستورانها حساس نباشید چون اونا شیوه ی خاصی دارن و معمولا ته دیگ رو جدا میپزن و دورچین سرو میکنن

  3. #467
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته دیگ های خوشمزه

    نقل قول نوشته اصلی توسط MARYAM.E
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasrin100000
    اگر تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید...
    ته دیگ با نون تست هم خیلی خوب میشه... اول ته ظرف رو روغن بریزید بعد نون تست ها رو بچینید ته ظرف... ( نیازی نیست که دور نون ها رو بگیرید، درسته بذارین بهتره ) بعد روی نون هارو دوباره روغن میزنید... و بعد برنج رو میریزید... زمانش هم همون قدری باشه که واسه نون معمولی ه ، ته دیگ ترد و خوشمزه ای میشه
    در ضمن نون ها کمی بیات شده باشن بهتر میشه
    نسرین جان فکر کنم نان تست روغن زیادی ببره؟ اینطور نیست؟
    چون مثل نان باگت می مونه دیگه... هر چقدر روغن بریزی به خودش جذب می کنه و در نتیجه خیلی چرب و غیر رژیمی میشه.
    نه زیاد چرب نمیشه... برشته میشه... اگر دوست نداشته باشید میتونید روی خود نون ها روغن نریزید ( فقط زیرش بریزید مثل بقیه ته دیگها)... ولی اگر روغن رو روی نون ها اسپری کنید روغن کمتری مصرف میشه و نون ها چرب نمیشن... ( لازم نیست کل نون ها آغشته به روغن بشه ، طی دم کشیدن غذا ، روغن بین نان ها پخش میشه )
    امیدوارم که خوشتون بیاد

  4. #468
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    54

    Re: انواع ته دیگ های خوشمزه

    ته دیگ اردی رویاااااااایی
    نصف ارد سفید نصف ارد سیب زمینی (1ق غ هرکدام ) نمک و فلفل زرچوبه + نصف لیوان اب

    مجــــازی هستیم امــــا
    دلمــــــان مجازی نــــیست
    ××× میشکند ×××
    حواست به تایــــپ کردنت باشــــد!

  5. #469
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    142
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته دیگ های خوشمزه

    نقل قول نوشته اصلی توسط nasrin100000
    نقل قول نوشته اصلی توسط ارین59
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasrin100000
    اگر تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید...
    ته دیگ با نون تست هم خیلی خوب میشه... اول ته ظرف رو روغن بریزید بعد نون تست ها رو بچینید ته ظرف... ( نیازی نیست که دور نون ها رو بگیرید، درسته بذارین بهتره ) بعد روی نون هارو دوباره روغن میزنید... و بعد برنج رو میریزید... زمانش هم همون قدری باشه که واسه نون معمولی ه ، ته دیگ ترد و خوشمزه ای میشه
    در ضمن نون ها کمی بیات شده باشن بهتر میشه
    وای گلم ممنون من تا حالا نشنیده بودم و همیشه هم نون تست های بیات شدرو می ریختم دور
    خواهش میکنم گلی قابلی نداشت..
    امیدوارم که خوشتون بیاد
    دیشب درست کردم مهمونم داشتم همه خوششون اومد مررررسی گلم

  6. #470
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته دیگ های خوشمزه

    [quote=ارین59]
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasrin100000
    نقل قول نوشته اصلی توسط "ارین59":1ldav2u3
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasrin100000
    اگر تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید...
    ته دیگ با نون تست هم خیلی خوب میشه... اول ته ظرف رو روغن بریزید بعد نون تست ها رو بچینید ته ظرف... ( نیازی نیست که دور نون ها رو بگیرید، درسته بذارین بهتره ) بعد روی نون هارو دوباره روغن میزنید... و بعد برنج رو میریزید... زمانش هم همون قدری باشه که واسه نون معمولی ه ، ته دیگ ترد و خوشمزه ای میشه
    در ضمن نون ها کمی بیات شده باشن بهتر میشه
    وای گلم ممنون من تا حالا نشنیده بودم و همیشه هم نون تست های بیات شدرو می ریختم دور
    خواهش میکنم گلی قابلی نداشت..
    امیدوارم که خوشتون بیاد
    دیشب درست کردم مهمونم داشتم همه خوششون اومد مررررسی گلم [/quote:1ldav2u3]

    خواهش میکنم گلم... خوشحالم که خوششون اومده..

  7. #471
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته دیگ های خوشمزه

    دوستان این ته دیگ رو فکر کنم قبلا دوستان دیگه نوشتن.. اما چون مطمئن نیستم می نویسم
    ته قابلمه رو کره بذارید بعد برای یه قابلمه 5 نفره یه قاشق سرپر ماست و بعد هم نون رو بذارید و روی اون برنج رو بریزید.. امیدوارم خوشتون بیاد

  8. #472
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته دیگ های خوشمزه

    نمیدونم تا حالا این ته دیگ رو خوردید یا نه؟؟؟!!!
    یه بسته خمیر پیراشکی داشتیم همین جوری مونده بود ته فریزر.بعد از اینکه برنج رو آبکش کردم 2 تا خمیر رو گذاشتم ته قابلمه و برنج رو ریختم روش تا دم کشید .نمیدونید چی شدخیلی برشبه و خوشمزه.
    البته چون خمیر هست میشه کلی مدل داد یا برش داد گذاشت ته دیگ.
    یابن الحسن
    ما بی سلیقه ایم
    تو حاجات ما بخواه
    ورنه گدا مطالبه آب و نان کند...

صفحه 59 از 124 نخستنخست ... 495657585960616269 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما