نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3932Likes

موضوع: انواع ته دیگ های خوشمزه

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 988
صفحه 2 از 124 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته دیگ های خوشمزه

    نقل قول نوشته اصلی توسط pardis
    نارسيس جون لطفا ميشه بگيد كه ديواره هاي قابلمه رو چه طور با مواد ته ديگ پوشش داديد؟ممنونم.
    پردیس عزیز

    من طبق دستور دوستان خوبمون سیب زمینی ریز رنده شده رو آبشوگرفتم و پودر زعفرون بهش زدم نه زعفرون دم شده که آبکی نشه بعد هم با قاشق، یکنواخت دور قابلمه چرب شده با کمی فشار مالیدم و گذاشتم یکم روی گاز خودشو بگیره بعد برنج رو ریختم روش .
    اما باید بگم ته دیگ بال مرغم سوخت و اصلا خوب نشد فکر کنم به خاطر ماستم بود که هم خیلی زیاد بود هم چکیده (البته نجما جون گفته بود ماستش زیاد نباشه ها.با ته چین اشتباه گرفته بودم امشب دوباره می درستم
    برای کشتی ای که مقصد مشخصی ندارد هیچ باد موافقی نمی وزد.[HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN]

    [/HIGHLIGHT]

  2. #10
    مدیر انجمن
    bahar* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    896
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    294

    Re: انواع ته دیگ های خوشمزه

    [JUSTIFY]سلام دوستان
    من ته دیگ سیب زمینی رو برای ماکارونی و لوبیا پلو درستیدم و خیلی عالی شد . فکر میکنم یا باید با غذاهایی درست بشه که مخلوط هستند مثل لوبیا پلو که یک مقدار از مواد مایع ما به ته دیگ هم نفوذ کند یا مثل نارسیس عزیز به اون زعفران بزنیم.[/JUSTIFY]
    باران67 این نوشته را پسندیده.


    کلمه هایت را بگذار برای بعد
    نگاهم که می کنی
    می فهمم چه می گویی


  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۵
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته دیگ های خوشمزه

    نقل قول نوشته اصلی توسط Neda.R
    سلام بچه ها یعنی ته دیگ سیب زمینی رنده شده برای برنج ساده هم خوب میشه ؟ یا حتماً باید زعفران بهش زد تا خوب بشه ؟
    ندا جون براي برنج ساده خوب مي شه ولي اگه مي خواي خيييييييييلي خوب و خوشگل بشه يه كوچولو زعفرون و يه كوچولو نمك به سيب زميني هات كه رنده كردي بزن هم خوشگل و خوش آب و رنگ مي شه هم خوشمزه تازه اگه ادويه خاصي هم دوست داري مي توني بهش بزني مثل كاري يا پودر سير و...

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    زنجان
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته دیگ های خوشمزه

    دوستان من چندتا پیشنهاد واستون دارمالبته امتحان هم شده ها:
    1-از ته دیگ بادمجون هم استفاده کنید.چجوری نداره که!!!!!! بادمجون رو رنده کنید و مثل سیب زمینی ته قابلمه بریزید
    2-حالاکه مثل دخترهای خوب شماره یک رو گوش کردید حالا ترکیبی از سیب زمینی و بادمجون رو امتحان کنید.به این صورت که به طور جداگانه رنده کنید و در ته قابلمه یا راه راه یا حلقه ای و یا چهارخونه این دو رو بریزید خیلی خوشگل می شه
    3-می تونید از کنجد و یا زیره در سیب زمینی های رنده شده تون استفاده کنید
    solidad, پیمانه و malodynaz این نوشته را پسندیده.
    دستهایی که کمک می کنند برتر از لبهایی هستند که دعا می کنند

  5. #13
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته دیگ های خوشمزه

    من همیشه با ته دیگ استامبولی پلو(یا به عبارتی تنبلی پلو ) مشکل داشتم یعنی همیشه به خاطر آب گوجه فرنگیا ته دیگم تیره میشد امروز یه راه حل خوب و خوشکل پیدا کردم از ایده مهرنوش جون برا بافت حصیری استفاده کردم با این تفاوت که بافتا رو تا لبه های ماهیتابه بالا اوردم و تو یه ظرف دیگه استامبولی رو درست کردم وقتی آبشو کشید تو ماهیتابه در دار ریختمش و گذاشتم دم بکشه(سیب زمینیا رو بعدا چیدم روش)

  6. #14
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,324
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1534
    پسند کرده
    920

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته دیگ های خوشمزه

    دوستان خوبم شاید مورد پیش پا افتاده ای باشه
    ولی داخل نون باگت ها و که بچه ها خالی میکنن و نمیخورن...جمع کنید تو یه کیسه فریزر
    و موقع دم کردن برنج مقداری روغن در قابلمه داغ کنید(یه ر یزه بیشتر از روغن مورد استفاده برای ته دیگ با لواش)
    و این خمیرها رو کمی منسجم کنید با فشار دست و ته قابلمه بریزید و صاف کنید.
    خیلی ته دیگ ترد و خوشمزه ای میشه.

    نقل قول نوشته اصلی توسط * ستاره *
    ممنون خانومی..فقط این ته دیگه روغن زیادی به خودش جذب نمی کنه؟ اخه نون باگت خودش بدجوری روغن جذب میکنه...بعد هم اگه خمیر وسط نون بمونه خشک میشه..یعنی باید تازه تازه ته دیگش کرد؟
    ستاره عزیزم سلام
    ستاره جان اگر باگت رو امروز خریدین دو تاشو خالی کنید و نگه دارید.و داخل کیسه فریزر خشک نمیشه.تازه خشک هم بشه مساله ای نیست.
    نه ستاره جان روغن زیادی جذب نمیکنه.
    3-4 قاشق روغن کافی هست که ته قابلمه بریزید و پهن کنید...
    solidad این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  7. #15
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,324
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1534
    پسند کرده
    920

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته دیگ های خوشمزه

    نقل قول نوشته اصلی توسط aki
    بچه ها من يه مشكلي واسه ته ديگ دارم اونم اينه كه هميشه نرم ميشه خيلي دوست دارم طرد بشه ولي هيچ وقت نشده
    گل رز عزیز
    باید روغن رو داغ کنید بعد ته دیگ بذارید
    ضمنا بعد از اینکه برنج رو تو قابلمه ریختین اول شعله رو زیاد کنید و 5 دقیقه بالا سرش واایستین تا بخار بلند شه
    بعد حرارت رو کم کنید.
    یه مورد دیگه شاید اب هم میریزید تا برنج دم بکشه...اگر که میریزین نباید زیاد باشه
    MY BODY و پیمانه این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  8. #16
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    611
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته دیگ های خوشمزه

    اینم ته دیگ حصیری من..منتها خیلی لایه هاش به هم چسبیدن خوب معلوم نیست حصیری بودنش...

    باران67 این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

صفحه 2 از 124 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما