نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree21Likes
  • 8 Post By fargol20
  • 5 Post By fargol20
  • 6 Post By محیا خانوم
  • 2 Post By monajoon

موضوع: نوتلا لاوا کوکیز

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    719
    میزان امتیاز
    111
    پسند شده
    2084
    پسند کرده
    397

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کوکیـــــــــز (بیسکوئیت )

    نوتلا لاوا کوکیز

    با دستور خوب شف طیبه عزیز درست کردم.ممنون اگه عاشق شکلاتین حتماً امتحان کنین
    چپ و راست عکس گرفتم :دی

    -باید اضافه کنم که شکلاتم پارمیدا بود...
    -فرم ایتالیاییه اما خیلی قدیمیه!
    -تجربه اساتید رو هم که ندارم...
    بنابراین با رسپی اصلیش کمی متفاوته قطعاً. اما خودم راضی بودم








    * الهه *, maral75, mahbube و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    719
    میزان امتیاز
    111
    پسند شده
    2084
    پسند کرده
    397

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کوکیـــــــــز (بیسکوئیت )

    نوتلا لاوا کوکیز ( به نقل از شف طیبه عزیز)

    مغز فندق 56 گرم

    كره 56 گرم

    شكلات نيمه تلخ 170 گرم

    تخم مرغ درشت 1 عدد

    شكر 3/1 ليوان

    آرد 2/1 ليوان

    بيكينگ پودر 4/1 ق چ

    نمك 1 پنس

    نوتلا 8 ق چ

    فندقها رو 5 دقيقه توي تستر تست ميكنيم. يا ميتونيد با يه قاشق كره تفتش بديد يا اينكه بدون كره تفتش بديد يا اينكه كلا بذاريدش توي فر تا تست شه.

    نيازي به تاكيد نيست ... ولي از بس مهمه بازم تاكيد ميكنم... حتما حتما حتما از بهترين و خوشمزه ترين شكلات موجود در بازار استفاده كنيد چون تاثير فوق العاده زيادي روي طعم بيسكويتهاتون ميذاريه. از اون مهمتر اينكه شكلاتتون بهتره شكلات تلخ باشه كه شيريني بيسكويت زير دل نزنه و يه ته مزه تلخي شكلات با هر گاز حس بشه (از همين الان دهنم آب افتاد)
    شكلاتها رو بهتره خورد كنيد كه بعد راحت تر ذوب شه.
    همه رو توي ظرف ريخته و روي بخار آب يا توي مايكروفر بذاريد

    الان زمستونه و شكلات رو من از يخچال بيرون آوردم پس واسه من 1 دقيقه طول كشيد تا تقريبا ذوب شه. ولي شما هر 10 ثانيه در مايكروفر رو باز كنيد و چكش كنيد و همش بزنيد كه يه وقت نسوزه. همين كه نيمه مذاب شه كافيه. بقيه تيكه ها با هم زدن ذوب خواهند شد

    حالا كره رو خورد كرده و به شكلات اضافه ميكنيم. من هميشه كره رو زودتر از يخچال بيرون ميارم كه كار راحت تر شه و 10 ثانيه كفايت ميكنه

    بعد اينقدر با قاشق همش ميزنيم كه كره كاملا توي شكلات حل شه و يه مخلوط مذاب براق شكلاتي بدست بياريم. و از بوي اين معجون بهشتي مست ميشيم و كف آشپزخونه ولو ميشيم.
    تخم مرغ و شكر و وانيل رو خوب هم ميزنيم تا حسابي كف كنه و كرم رنگ شه
    شكلات رو اضافه ميكنيم
    اين مرحله اش هم خيلي خوشگله چون همزن در حال مخلوط كردن شكلات امواجي با طيف رنگي مختلف بوجود مياره
    هم ميزنيم تا كاملا مخلوط شه
    و بعد آرد و بيكينگ پودر و نمك رو اضافه ميكنيم

    و خوب هم ميزنيم تا يكنواخت شه و گلوله هاي آرد توي مخلوط وجود نداشته باشه . حواستون به آردتون باشه. يه وقت از اون مدل آردها نباشه كه مقدارش زياده. سعي كنيد از قبل سه بار الكش كنيد و بعد نصف ليوانش رو استفاده كنيد. چون قرار نيست اين كوكي ها سفت باشن. پس اگه آردش زياد باشه خرابش ميكنه

    فندقها رو توي زيپ لاك ميريزيم و كمي ميكوبيم تا تيكه هاش درشت نباشه. ولي قرار نيست پودر شه. چون بايد زير دندون بياد. حالا فندقها رو به مخلوط اضافه می کنیم.

    روي ظرف رو با سلفون پوشونده و براي يك ساعت توي يخچال قرار ميديم. (اگه هوا زيادي سرده نيم ساعت هم كافيه)

    فر رو روي درجه 375 فارنهايت 190 سانتيگراد قرار ميديم.
    با آیسکریم اسکوپ یه گلوله از خمیر برمیداریم.
    وسطشو با انگشت باز می*کنیم.
    يك قاشق چاي خوري نوتلا وسط خمير قرار ميديم. حتما شيشه نوتلا رو از قبل توي يخچال بذاريد كه سفت شه كه راحت تر بتونيد باهاش كار كنيد و با يه مقداري خمير روي نوتلا رو ميپوشونيم

    گلوله ها رو به همون شكل روي كاغذ روغني قرار ميديم (نيازي به چرب كردن نيست). با فاصله زياد بچينيدشون چون اينا پهن ميشن. و البته در كل 8 تا بيسكويت بدست مياد

    و توي فر ميذاريم به مدت 12 دقيقه. و نه بيشتر (و مهمه كه فرتون استاندارد باشه كه توي اين مدت مشخص هم كاور بيسكويتها كرانچي شه و هم مغزپخت شه و در عين حال كل بيسكويت نرمه و مغزش مذابه. پس فر خيلي مهمه)

    3تا 5 دقيقه صبر ميكنيم و از سيني جدا كرده و سرو ميكنيم...
    zahra57, *مریم*, beverly و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    591
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    329
    پسند شده
    8594
    پسند کرده
    12516
    در طی کمتر از 24 ساعت 2 بار نوتلا لاوا کوکی

    بهم ثابت شد صحبت های شف طیبه رو جدی بگیرم واقعا

    فرم ایرانیه با اینکه شف طیبه عزیز تاکید کردن نیاز به فر ایتالیایی هست تا این کوکی خوب در بیاد به خرجم نرفت که نرفت

    دفعه اول که کوکی هام کف سینی پخش شد و خشک شد ولی خوشمزه است...نگهش میدارم برای کراست چیز کیک

    دفعه دوم هم شکلش اونجوری که باید نشد ولی خوشمزه شد

    بار اول



    بار دوم



    با تشکر از الهه جان و المیرا جان و نسترن نگارین جان که بار دوم راهنماییم کردند به موقع فر و خاموش کردم که دوباره بیسکوییت تحویل نگیرم
    * الهه *, گل باقالی, zardin و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نذر کردم گر از این غم به در آیم روزی
    تا در میکده شادان و غزل خوان بروم ...

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2713
    پسند کرده
    1799
    منم این کوکی رو درستیدم اما مال منم موقع پختن تو فر خیلی وا رفت ولی خوشمزه بود و تا 2 روز خوب میمونه

    نام: DSC05012.JPG نمایش: 923 اندازه: 71.0 کیلو بایت
    sOhEiLa71 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما