نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree25Likes

موضوع: مطبخ طب سنتی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 31
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: مطبخ طب سنتی

    انگشت پیچ ضد گلو درد :

    برای کسانی که مرتب در گلو احساس ناراحتی می کنند و افرادی که در اثر تزریق پنی سیلین دچار لوزه های متخلخل و سفت شده اند بسیار مفید است.
    ضد هر گونه عفونت و چرک گلو و سینوزیت می باشد . از انواع سرماخوردگی ها پیشگیری به عمل می آورد. ضد عفونی کننده معده است و حالت تهوع را از بین می برد.

    عرق آویشن ، عرق مرزنجوش ، عرق مرزه ، عرق اسطوخودوس ، عرق نعنا از هر کدام یک لیوان ، آب سیب ، آب به ، آب آناناس یا آب لیمو شیرین از هرکدام یک لیوان
    عرقیات و آب میوه ها را با هم مخلوط کرده با مقداری شکر قرمز حدود یک استکان تا یک لیوان روی شعله ملایم بجوشانید تا غلیظ شود ، قبل از سرد شدن به تکه های شکلاتی تقسیم نمایید و بگذارید سرد و سفت شود روزانه حداقل سه بار هر بار یک تکه در دهان گذاشته و بمکند

    منبع : از استاد گرانقدرم آقای سید محمد موسوی
    samane0101 این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  2. #10
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: مطبخ طب سنتی

    شربت انار ساده از کتاب قانون ابوعلی سینا :

    برای کسانی که تب دراز مدت دارند و کسانی که معده دارای سوءمزاج گرم دارند مفید می باشد.
    شکم را قبض و رطوبت های ناباب را از رسیدن به معده و روده مانع می شود و ادرار آور است .
    انار کاملا رسیده با دانه های سرخ سرخ و هسته کوچک و باریک تهیه کیند
    انار را بفشرید و افشره را روی شعله ملایم بجوشانید تا یک سومش بماند .. کمی شکر بر آن بیفزایید و چند دقیه بعد از آتش برگیرید
    روزانه به مقدار نیاز و تمایل از نیم استکان تا 3 استکان کم و بیش مصرف کنید
    samane0101 این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۱۹
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: مطبخ طب سنتی

    سلام به همگي. تقاضاي كمك دارم. ممنون مي*شم كمكم كنيد.
    يه چند مدتي بود كه همسرم شديداً كهير مي*زد. حتي لب*هاش، صورتش و دست*هاش ورم شديد مي*كرد. بعد به دكتر طب سنتي مراجعه كرد. كه دكتر گفت متابوليسم خون شما بالاست و يك سري دستوراتي دادند. كه مثلاً عرق كاسني، شاهتره و ... را بخور به اضافه يك سري داروي ديگه. كه ايشون رعايت مي*كنند. حالا به نظر شما من بايد چه غذاهايي درست كنم كه مناسب ايشون باشه. من تو غذاهام فقط كمي زردچوبه استفاده مي*كنم. احساس مي*كنم دستم بسته شده. اصلاً نمي*دونم چي درست كنم، چي درست نكنم. چون خيلي از مواد غذايي رو نبايد بخوره. به نظرتون چي كار كنم؟؟؟

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tarsim88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۹
    نوشته ها
    523
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    618
    پسند کرده
    351

    Re: مطبخ طب سنتی

    نميدونم دمنوش هاي طب سنتي جاشون اينجا هست يا نه!

    اگر نيست لطفا جابجا كنين

    چاي آلبالو: مقداري آلبالو رو داخل قوري ريخته كمي آب جوش و مقداري نبات. ميذاريم به مدت 15 دقيقه دم بكشه. بعد قوري رو پائين ميذاريم و با ته ليوان يا قاشق كمي آلبالوها رو له ميكنيم. و ميذاريم يه مدت ديگه روي شعله غير مستقيم ( يا اگه تو دل طبيعت بودين هم كنار منقل باشه مشكلي نيست)! بعد هم نوش جان ميكنين. فقط اين چاي فشار رو پائين مياره! فكر ميكنم براي خانم هاي باردار چاي آلبالو و چاي ترش مناسب نباشه. بخصوص تو ماههاي اول.


    چاي سيب: پوست سيب قرمز رو بشورين و خشك كنين! بعد به عنوان چاي دم كنين. براي قلب و اعصاب بسيار مفيده. من عيد امسال جاي شما خالي براي اولين بار خوردم و عاشقش شدم . اگه بشه قبل از دم كردن پوست سيب ها رو پودر كنين.


    چاي به: به رو رنده كنين. بذارين خشك بشه! بعد به ميزاني تفتش بدين كه كمي تغيير رنگ بده و قهوه اي بشه. چاي بسيار عالي براي قلب و اعصاب. البته من شنيدم براي فصل زمستان بايد استفاده بشه. اين رو هم تازگي خوردم و عاشقش شدم.


    چاي پونه: پونه ( كوهي هم كه باشه خوبه) بشورين و دم كنين مثل چائي و با نبات يا عسل و يا خرما ميل كنين. طبعش بي اندازه گرمه! من براي پذيرائي عيدم به جاي چاي سياه از اين چاي استفاده ميكنم.

    چاي ترش (قرمز، مكه): اين چاي هم افت فشار مياره و به دليل طعم ترش و شيريني كه داره مثل چاي آلبالو بي نهايت طرفدار داره.
    samane0101 این نوشته را پسندیده.
    آیه الله بهجت(صاحب چشم برزخی): الان هم دختران شیعه به حضرت زهرا(س) با بی حجابی شان سیلی می زنند!
    من عاشق محمد(ص) هستم

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهرون
    نوشته ها
    176
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    28

    Re: مطبخ طب سنتی

    بیا بالا...

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    928
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    328
    پسند شده
    7775
    پسند کرده
    7200

    ویترین مدال ها

    Re: مطبخ طب سنتی

    مهشيد جون اين آش رو دکتر برام تجويز کرده که انشالله شروع ميکنم .اينجا دستورش رو مي زارم و وقتي هم که خودم پختم حتماً عکسش رو خواهم گذاشت.


    آش آبغوره و زنجبیل:
    آش آبغوره و زنجبیل به عنوان منضج داده می شود یعنی پزنده. در بدن ما اگر یکی از اخلاط چهار گانه غلبه بکند، باعث بیماری می شود که یکی از روشهای برقراری تعادل اخلاط، رژیم غذایی مصرف آش می باشد.
    دوره مصرف این آش بر مبنای اینکه به بیمار چه چیزی غلبه کرده است، سه روزه، پنج روزه (که اگر بشود هفت روزه اشکال ندارد)، نه روزه و چهارده روزه می باشد.
    اگر صفرا به بیمار غلبه کرده باشد سه روز، خون غلبه کرده باشد پنج روز، بلغم غلبه کرده باشد نه روز، سودا غلبه کرده باشد چهارده روزه توصیه می گردد و در دوره مصرف این آش از غذای دیگری استفاده نباید کرد.


    دستور العمل آش آبغوره و زنجبیل:
    آش بدون گوشت، دارای سبزیجات و حبوبات و نمک دریا و روغن کنجد را در قابلمه مسی پخته و در زمانی که برای مصرف در یک کاسه یک نفره آن را می ریزید یک قاشق چایخوری زنجبیل و مقداری آبغوره در حدی که خوشمزه شود به آن اضافه کنید و در مدت و دوره تجویز شده توسط پزشک در تمامی وعده های غذایی و میان وعده ها، فقط از این آش بدون نان مصرف نمایید.

    تذکر :
    1- در طی دوره اگر در بیمار ضعف پدیدار شد می تواند حداکثر یک روز در میان از کته با زرده تخم مرغ محلی یا شربت عسل یا نبات داغ استفاده نماید.
    2- در طی دوره آب خوردن باید جوشیده و سرد شده باشد.
    3- مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک در حین دوره رژیم غذایی آش، اشکالی ندارد.
    4- در اولین روز پس از اتمام دوره رژیم آش (یعنی بعد از پایان دوره) در ساعت 8 صبح و 4 بعد از ظهر غذای خیلی سبک با گوشت گوسفند میل نمایید.
    5- از دومین روز بعد از اتمام دوره، می توانید با رعایت کد 156 و 158 غذای کامل بخورید. (کد 156 تحت عنوان ممنوعات عمومی در قسمت فرهنگ واژگان و اصطلاحات درج شده است و کد 158 عبارت است از مصرف روغن کنجد، نمک دریاچه ارومیه و آب جوشیده در مصارف غذایی)
    6- تغذیه خوب و سالم داشته باشید.
    7- در صورتیکه فردی به دلیل خاصی نتواند از زنجبیل استفاده نماید می تواند یک قاشق غذا خوری زیره سیاه را کوبیده و در هنگام پخت در قابلمه بریزد تا آش پخته شود و در هنگام مصرف فقط آبغوره اضافه کند.
    8- حتما آش فوق را در قابلمه مسی طبخ نمایید.
    9- استفاده از عدس، گشنیز، چربی، روغن های سرد، دنبه، قلم، مرغ، ماهی، گوشت و بادمجان در آش ممنوع است.
    10- مصرف نان، میوه، و لبنیات در حین دوره ممنوع است.
    11- برنج، گندم، جو، بلغور، سبزیجات و حبوبات را می توان برای آش استفاده نمود.
    12- عسل به جای هر نوع شیرینی.
    13- دم کرده نعنا خشک به همراه آبلیموی ترش طبیعی و عسل (برای شیرین کردن) به جای چای در صورت نیاز مصرف گردد.
    14- روز بعد از اتمام دوره مصرف آش، از دم کرده گل سرخ و برگ سنا یک فنجان بخورید.
    15- چون این آش منضج و پزنده است و اخلاط را می پزد، ممکن است با مصرف آش دردهایی در حین این دوره عارض شوند، دردهایی همچون سر درد، درد مفاصل، درد پهلو و درد کبد، که طبیعی است و باید دوره را تکمیل کنید تا اخلاط پخته شده با مسهل دفع شوند.
    16- در حین دوره مصرف آش، هیچ غذای دیگری به غیر از آش مصرف نکنید، ولی می توانید به دفعات از این آش میل نمایید.

    منبع سايت دکتر روازاده
    -----------------
     
    samane0101 این نوشته را پسندیده.

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    928
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    328
    پسند شده
    7775
    پسند کرده
    7200

    ویترین مدال ها

    Re: مطبخ طب سنتی

    شما میتوانید انواع و اقسام آش را بپزید (مثل آش رشته، آش جو و آش شله قلمکار و آش برنج و....) و تمام حبوبات و سبزیجات را به جز عدس و گشنیز و بادمجان و گوشت و روغن را در آن بریزید. این 5 قلم باعث بالا رفتن سودای بدن و پائین آمدن سطح متابولیسم بازال میباشند و اثر منفی در کاهش وزن شما دارند. سپس به ازاء هر یک کاسه آش، 3 قاشق غذاخوری آبغوره خانگی و نصف قاشق چایخوری زنجفیل (بصورت پودر یا تازه) بریزید. و به عنوان وعده صبحانه و ناهار و شام میل نمائید. فراموش نکنید که محدودیتی در خوردن این آش ندارید و تا هرچقدر میل دارید ،میتوانید میل کنید. همچنین میتوانید در صورت ضعف، بین وعده های غذائی از شربت عسل استفاده نمائید. در ضمن افراد دموی میبایست روز اول و نهم این رژیم ، حجامت عام انجام دهند و افراد صفراوی و سوداوی روز پنجم و دوازدهم این رژیم حجامت تحت الذوقن کنند. این زمان و نوع حجامت باعث بالا رفتن سطح سوخت و ساز سلولی و تخلیه کامل رسوبات بدن میشود. و بعد روز چهاردهم بعد از ظهر 10 گرم برگ سنا+ 10 گرم برگ گل سرخ داروئی را در قوری ریخته و به مدت نیم ساعت دم کنید و هنگام غروب آفتاب یک لیوان از این چائی گیاهی میل نمائید (توجه کنید که در صورت وجود دل درد ، به مدت 3 ساعت بعد این مشکل رفع خواهد شد) و شام روز چهاردهم غذای گوشت گوسفندی میل نمائید..در ضمن باید آب مصرفی در مدت این چهارده روز، آب جوشیده در ظرف مسی باشد که میتوانید در یخچال آن را خنک نمائید
    -----------------
     

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    928
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    328
    پسند شده
    7775
    پسند کرده
    7200

    ویترین مدال ها

    Re: مطبخ طب سنتی

    انواع شربتها که با عسل تهيه ميشه!
    شربت سرکه و عسل
    از عسل و سرکه ترکیبی درست می کنند که دو برابر عسل و یک برابر سرکه است که اکسی مل نام دارد . بسیار خوشمزه بوده و مصرف طبی دارد .
    شربت عسل (عسل محلول در آب )
    یک یا دو قاشق غذا خوری را در یک لیوان ولرم مخلوط کرده و بنوشید.

    شربت آب لیمو با عسل
    یک یا دو قاشق غذا خوری عسل را با یک قاشق چای خوری آب لیمو ترش در یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و پس از سرد شدن بنوشید.

    شربت آب پرتقال با عسل

    الف: نصف لیوان آب پرتقال و نصف آب نارنگی را با مقداری عسل مخلوط نموده و پس از سرد شدن در یخچال با انداختن تکه های یخ در آنمصرف نمایید.
    ب:زرده تخم مرغ را هم زده و با یک لیوان آب پرتقال مخلوط و مقداری عسل م کمی خامه به آن افزوده مصرف نمایید. می توانید از مخلوط کردن آب پرتقال و عسل هم شربت تهیه نمایید.

    شربت به لیمو با عسل

    نصف لیوان آب سیب را در نصف لیوان پرتقال و قدری عسل مخلوط کرده ودر موقع مصرف یک پرتقال برای تزئین در لیوان می اندازیم.

    یک نوشیدنی لذیذ
    نصف لیوان آب سرد را با نصف لیوان آب پوره شاتوت مخلوط کنید و مقداری عسل جهت شیرین شدن به آن اضافه کرده ودر آخر مقداری جوز هندی روی آن پاشیده .تکه های یخ در لیوان می اندازید و مصرف می نمایید.


    شیر و عسل

    عسل به علت داشتن مواد معدنی اگر همراه شیر مصرف شود یک غذای کامل را تشکیل می دهد. بعضی از محققین تا کید می کنند که به مدت 12 هفته می توان به عنوان غذا فقط از شیر وعسل و و یتامین استفاده نمود بدون اینکه در بدن هیچ گونه کمبودی از نظر مواد غذایی پدیدار شود.

    مخلوط شیر وعسل از مغذی ترین و شفابخش ترین غذاها بوده و مصرف آن برای همه مخصوصا اطفال بسیار نافع است زیرا سریع الجذب بوده . به آسانی هضم می گردد. چنانچه دو قاشق غذا خوری عسل را در یک لیوان شیر گرم حل نموده و بنوشید یک نوشابه بی نهایت مقوی و دلچسب است.
    دکتر hay dak فردی که زندگیش را صرف تحقیق عسل و زنبور عسل نمود مدت سه ماه فقط یک لیوان شیر و 100 گرم عسل غذای او بود که بعد از این مدت .به جز مختصری کمبود ویتامین c، کوچکترین آثار و عوارض و ناراحتی در بدنش دیده نمی شد.
    -----------------
     
    NIMANAZI این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما