نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1266Likes

موضوع: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 237
صفحه 9 از 30 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سعیده بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    986
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1351
    پسند کرده
    1691

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    با تشکر از بانو banoo_maryam که این غذایه خوشمزه رو از ایشون یاد گرفتم

    [][HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][/
    نان چربی
    نخودگرد: یک پـیمانه
    گوشت گوسفندی : ۳۰۰ گرم
    پـیاز خرد شده : یـک عـدد
    زعفران : نصف قاشق مرباخوری
    نان تنـوری : به تعداد
    کشمش : نصف پـیمانه
    نمـک،فلفل،زردچـوبه،ادویـه : بـه مقـدار لازم
    طرز تهیه:
    نخود را از یـک شب قبل بخـیسانید و روز بـعد پـوست نـخود را جدا کـنید و همراه با پـیاز و گـوشت و مقداری آب و نمک و فلفل و زرد چوبه و زعفران به مدت یـک ساعت درون زودپـز قرار دهید و بگـذارید که بـپزد.
    وقتی مـواد پـخت آبرا از گـوشت جدا کرده ،سپس کشمش و پیاز را بـا مقداری روغن تفت بـدهیـدبه دلخواه همراه با گوشت و نخود مخلوط کرده یا اینکه کشمش و پیاز تفت داده شده را در ظرف جداگانه بگذارید.درون سینی مقداری از آب گوشت و کمی روغن و زعفران بریزید ، کمی جوش که خورد نان را از سمت راست درون آب گوشت و روغن و زعفران زده و کنار می گـذاریم.
    حسرت الملوک, beautiful_lie, ayd و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    حسرت الملوک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۴
    نوشته ها
    256
    میزان امتیاز
    87
    پسند شده
    2995
    پسند کرده
    8232

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    نقل قول نوشته اصلی توسط اندیا
    لوبیا دزفولی (لوبیا چشم بلبلی تازه) یکی از غذاهای سنتی دزفوله که من عاشقشم البته تو اهواز بهش میگن لوبیا عربی و تو شوشتر میگن لوبیای شوشتری
    این لوبیارو با مقداری اب و نمک میپزیم و با ابلیموی فراوان میل میکنیم
    به به!حالاكه فصلش شده اين بار باروغن زيتون نوش جان كنيد
    beautiful_lie, marziyeh.ali1, ayd و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ای تو پر از وسوسه عشق
    تو شدی تمامی زندگی من ...



  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۱
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    مگشت پلو

    مواد لازم برای 4 نفر:
    تن ماهي 1 قوطی
    پياز متوسط 2 عدد
    گرد ليمو 1 قاشق مرباخوري
    برنج 2 ليوان
    رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
    گردوي خرد شده 2/1 استکان
    * سبزي ماهي به ميزان دلخواه
    کشمش پلويي 1 استکان
    نمک، فلفل، ادويه و دارچين به ميزان دلخواه
    * نکته: سبزی ماهی شامل گشنيز و شنبليله است که ميزان گشنيز به شنبليله 4 به يک است. برای مثال برای يک کيلو سبزی ماهی 800 گرم گشنيز و 200 گرم شنبليله را در نظر می گيريم.
    طرز تهيه:
    ابتدا برنج را خيس می کنيم و سپس بعد از يک ساعت، آن را آبکش مي کنيم و با سبزي ماهي مخلوط مي کنيم. سپس به آن ادويه و فلفل اضافه مي کنيم. در اين پلو به دلخواه مي توان پودر سير هم اضافه کرد. بعد پيازها را خرد و سرخ مي کنيم. تن ماهي را به آن اضافه مي-کنيم و تفت می دهيم. گردو و کشمش را نيز می افزاييم و نمک، فلفل، ادويه و گردليمو را می ريزيم. بعد رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می دهيم. اين مواد را با پلو مخلوط کرده و در قابلمه ای مي ريزيم تا دم بکشد.

    نکته: در اين پلو بهتر است از 5 حبه سير تازه استفاده شود که خوب است آن را همراه با پياز تفت دهيم.
    نکته: اين پلو مخصوص جنوب کشور است.
    توسط: هدي اميني

    از مجله هنر اشپزی
    حسرت الملوک, beautiful_lie, ayd و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۱
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    ماهی* صُبور 2 عدد
    سبزی* پلویی * 300 گرم*
    سبزی ماهی گشنیز و شنبلیله کمی
    پیاز متوسط 2 عدد
    سیر 1 حبه*
    آب* تمر هندی * نصف* لیوان*
    نمک* و فلفل* سیاه به مقدار لازم
    رب* گوجه*فرنگی* یک* قاشق* غذا خوری*
    طرز تهیه*:
    ابتدا داخل* شکم* ماهی* را تمیز می کنیم و می شوییم. فلس* ماهی* را لازم نیست جدا کنیم. بهتر است مقداری شیره خرما بر پوست ماهی بمالیم (ولی حتمی نیست) تا از سوختن آن به هنگام کباب کردن روی آتش، جلوگیری شود، چون پوست سوخته ی آن باعث ایجاد مزه تلخ می شود.
    شکم ماهی را کاملا باز کرده و صاف می کنیم .*مقداری* آب* تمرهندی* روی* شکم* ماهی*می*ریزیم* تا جذب* ماهی* شود. بهتر است مقدار شنبلیه خیلی کم باشد تا مزه ی سبزی ماهی تلخ نشود. سپس* سبزی* ماهی و سبزی پلویی راشسته* و خرد می*کنیم*. پیاز و سیر را نیز خرد می کنیم.
    سیر و پیاز خرد شده را سرخ می کنیم. سپس با سبزی ماهی، سبزی پلویی و مقداری تمرهندی سفت مخلوط می کنیم. در مرحله* بعد فلفل*، نمک* و بقیه* آب*تمرهندی* را به* همراه* رب*گوجه* فرنگی* به* بقیه مواد اضافه* کرده* و هم* می*زنیم* و روی شکم* ماهی* می مالیم.
    مخلوط به دست آمده را که روی شکم ماهی می گذارند، به زبان محلی " حشو " می گویند. هدف از این کار، خوشمزه شدن ماهی و جلوگیری از سوختن گوشت آن است.
    سپس* ماهی*ها را مانند تصویر به پشت (یعنی شکم باز شده ی آن رو به بالا باشد) داخل* توری* *قرار داده* و آن* را روی زغال کباب* می*کنیم*، و یا می*توانیم* آنها را درون* فر گذاشته* و کباب کنیم.
    حسرت الملوک, beautiful_lie, ayd و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۱
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    قلیه* تخم* مرغ*

    ابتدا سیر کوبیده* شده* را درون* روغن* سرخ* کرده*و پیاز خرد شده* را نیز به* آن* اضافه* می*کنیم*. سبزی*ماهی* خرد کرده* را به* سیر و پیاز سرخ* شده* اضافه*کرده*...


    مواد لازم برای آشپزی آکا
    *:
    ▪ تخم* مرغ*: ۵ عدد
    ▪ آرد گندم*: ۱ استکان*
    ▪ سبزی* ماهی* (گشنیز - شوید): نیم* کیلو
    ▪ پیاز و سیر: به* میزان* لازم*
    ▪ تمرهندی*: ۱ قاشق* غذاخوری*
    ▪ نمک* و زردچوبه*: به* میزان* لازم*
    ▪ گرد لیمو: به* میزان* لازم*
    ▪ روغن*: به* میزان* لازم*
    ● طرز تهیه*:
    ابتدا سیر کوبیده* شده* را درون* روغن* سرخ* کرده*و پیاز خرد شده* را نیز به* آن* اضافه* می*کنیم*. سبزی*ماهی* خرد کرده* را به* سیر و پیاز سرخ* شده* اضافه*کرده* و خوب* هم* می*زنیم* تا تمام* مواد سرخ* شوند،آنگاه* تخم*مرغ*های* زده* شده* را نیز به* آن* اضافه*نموده* و به* همراه* رب*گوجه*فرنگی* با مواد به*خوبی* هم* زده* و مخلوط می*کنیم*. در مرحله* بعدتمرهندی* را به* مواد افزوده* و آرد گندمی* را که*در اختیار داریم* را در آب* حل* کرده* و به* مواداضافه* می*کنیم*. در مرحله* آخر زردچوبه*، نمک*،گردلیمو و دو لیوان* آبی* را که* داشتیم*، به* مواداضافه* کرده* و می*گذاریم* جا بیفتد.
    منبع : ویستا
    حسرت الملوک, beautiful_lie و ayd این نوشته را پسندیده.

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۱
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    ماهی میدم غذای جنوب ایران
    سبزی را پاک کرده،می شوییم و در آبکش می ریزیم.وقتی آب آن کاملا گرفته شد،به صورت ریز خرد می کنیم.پیاز را خلال کرده با ۱۰۰ گرم روغن سرخ می نماییم تا طلایی شود...


    مواد لازم برای آشپزی آکا
    برای ۶ تا ۸ نفر:
    برنج=۵۰۰ گرم
    تره=۵۰۰ گرم
    شبت=۱ کیلوگرم
    ماهی=۱ کیلوگرم(از نوع ماهیهای گوشتی مثل ماهی شیر-هامور-سنگسر-میش ماهی یا هر نوع ماهی گوشتی)
    پیاز متوسط=۳ عدد
    روغن=۲۰۰ گرم
    گرد لیمو عمانی=۱ قاشق سوپخوری
    زردچوبه=۱ قاشق مرباخوری
    نمک=بقدر کافی


    ●طرز تهیه:
    سبزی را پاک کرده،می شوییم و در آبکش می ریزیم.وقتی آب آن کاملا گرفته شد،به صورت ریز خرد می کنیم.پیاز را خلال کرده با ۱۰۰ گرم روغن سرخ می نماییم تا طلایی شود.سبزی را در پیاز ریخته،قدری گرد لیمو عمانی و زردچوبه و کمی نمک به آن می زنیم و در حرارت ملایم می گذاریم آب سبزی تبخیر گردیده،کمی سرخ شود.ماهی را قطعه کرده،می شوییم و با نصف استکان آب و کمی نمک در ظرفی می ریزیم.آن را در حرارت ملایم می گذاریم تا کمی بپزد.پوست ماهی را می گیریم و به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و داخل سبزی می ریزیم.آنها را هم می زنیم تا با سایر مواد آغشته شده،کمی سرخ شود.برنج را خیس کرده،آبکش می کنیم.نصفی از روغن را با نصف لیوان آب در کف دیگ می ریزیم و می گذاریم داغ شود.نصفی از برنج را در دیگ می ریزیم.مواد سبزی و ماهی را لای آن می گذاریم و با بقیه برنج روی آن را می پوشانیم.ظرف برنج را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و در ظرف را می بندیم.بقیه روغن را که ۵۰ گرم می شود با نصف لیوان آب جوشانده،روی برنج می دهیم و می گذاریم با حرارت ملایم به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه دم بکشد.موقع کشیدن تمام مواد را در دیگ مخلوط می نماییم و در دیس می کشیم.
    حسرت الملوک, beautiful_lie, ayd و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    این هم نون چرب خوشمزه ای که عید امسال برای اولین بار در شوشتر خوردم.
    دستور پختش رو سعیده بانوی عزیز اینجا گذاشتن
    local-food/topic4252-64.html#p1500602

    این مواد میانی نونش هست



    از لپه و نخود لپه شده و پیاز داغ و گوشت فراوون تشکیل شده

    این نون محلی هست که توی اب روغن چرب و چیلی زده میشه


    مواد رو که پخت از توی اب گوشت باقیمونده در میارن و جدا میکنن. چون گوشتش چرب هم هست حسابی ابش روغن داره. نون رو میزنن توی اب روغن و از یه طرف میکشن بالا.



    بعد هم پیاز داغ فراوون درست میکنن و کشمش رو هم سرخ میکنن.
    نون رو دوتا میزنن روی هم و از مواد میریزن لای نون. بعد هم مقدار از کشمش و پیاز داغ میریزن کنارش.
    در نهایت میشه این بسیار مفصل و چرب و خوشمزه

    خورش بادمجون
     
    حسرت الملوک, beautiful_lie, marziyeh.ali1 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    94
    پسند کرده
    0

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    کلوچه خرمایی دزفولی :



    ارد قنادی ---------------------- 1 کیلو (دوست داشتین میتونین از ارد کامل و قنادی باندازه یک کیلو برسونین)
    روغن جامد--------------------- 300 گرم + 100 گرم روغن مایع
    خمیر مایه --------------------- 1ق س
    زیره ----------------------------- 3 یا 4 ق غ
    شکر ---------------------------- یک استکان
    شیر ----------------------------- یک لیوان
    نمک ----------------------------- نصف ق چ
    بیکینگ پودر --------------------- 1 ق م

    دستور تهیه خمیر:
    روغن رو داغ کنین/ ارد ها رو که با بیکینگ پودر سه بار الک کردین رو در ظرفی بریزین و وسطش رو گود کنین روغن داغ شده رو در وسط ظرف بریزین و مواد اولیه رو درست کنین مواظب باشین دستتون نسوزه مواد رو با دستتون خوب از هم باز کنین تا روغن به خورد ارد بره / زیره ها رو که از نیم ساعت قبل خیسوندین ابکش کنین و به خمیر اضافه کنین دوباره با دستتون مواد رو مخلوط کنین/ خمیر مایه رو که با نصف استکان اب ولرم حل کردین رو بریزید بعدش شکر و شیر رو اضافه کنین حالا خمیر امادس برای اینکه چند بار توی همین ظرفتون ورزش بدین بعدش سرشو با یه پلاستیک بپوشونین بزارین باندازه یک ساعت تا برسه/ باندازه یه توپ تنیس خمیر بردارین وسطشو گود کنین و توش خرما بزارین و خمیرو از کناره ها به سمت بالا جمع کنین/ قسمتی که سمت خودتونه رو پایین قرار بدین و روی یه سطح صاف با وردنه پهن کنین و با وسیله ای به اسم (سک سک در اصطلاح دزفولیا) روی خمیر بکوبین با فشار نسبتا زیاد که خمیر در مرحله پخت پف نکنه/ توی سینی فر بچینین و با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه

    دستور تهیه خرما برای وسط خمیر:
    هسته های خرما رو بگیرین و توی تابه روی حرارت با کمی روغن نرم و له کنید یه مقدار کنجد هم اضافه کنین
    حسرت الملوک, beautiful_lie, ayd و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffff00]اگر می خواهید احساس ثروتمندی کنید تمام چیزهایی را بشمارید که دارید و پول قادر به خریدنشان نیست.[/HIGHLIGHT]

صفحه 9 از 30 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما