نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1266Likes

موضوع: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 237
صفحه 6 از 30 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۲
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    سلام دوستان و خانومای هنرمند . من یه جور بامیه تو ابادان خوردم که سایزش بزرگه و شیرینی اش یه جوریه که دلو نمی زنه خیلی خوشمزه اس اگه از خانوما کس بلده دستور شو واسم بذاره ممنوم میشم دوست جونا
    beautiful_lie این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    69
    پسند شده
    1577
    پسند کرده
    245

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    نون چرب از غذاهای سنتی شوشتر می باشد
    beautiful_lie این نوشته را پسندیده.
    knowledge is power (دانش قدرت است)

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    710

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    نقل قول نوشته اصلی توسط parisa jon
    نون چرب از غذاهای سنتی شوشتر می باشد


    مطمئنی عزیزم برا شوشتره میشه یکم توضیح بدی اخه این غذای سنتی دزفولیهاس و خانواده داماد نهار عروسی درستش میکنن
    beautiful_lie این نوشته را پسندیده.

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۴
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    2

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    [quote=اندیا]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "parisa jon":11ub2e8n
    نون چرب از غذاهای سنتی شوشتر می باشد


    مطمئنی عزیزم برا شوشتره میشه یکم توضیح بدی اخه این غذای سنتی دزفولیهاس و خانواده داماد نهار عروسی درستش میکنن[/quote:11ub2e8n]

    تا اونجایی که من اطلاع دارم این غذا رو هم دزفولی ها و هم شوشتری ها با کمی تفاوت درست می کنن....
    نوع دزفولی اش اینجوریه که مثل آبگوشت...گوشت و پیاز و نخود که لپه کردیم رو با نمک و زردچوبه و ادویه می پزیم.... بعد از پخت و اینکه آب کمی از غذا موند کمی از آبش و تو یه ماهیتابه ریخته و روغن و زعفران فراوان اضافه می کنیم...نون ها رو تو این آب زعفران خیس می کنیم و از مایه نخود و پیاز و گوشت لای نون میریزیمو نون رو روشون برمی گردونیم....
    اما شوشتری ها کشمش و آلو هم اضافه می کنن
    beautiful_lie این نوشته را پسندیده.

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    69
    پسند شده
    1577
    پسند کرده
    245

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    ثمر جان ممنون.بله ما توش کشکش میریزیم و بعضی ها شکر هم میریزن ولی اکثرا نمک میزنن.
    beautiful_lie این نوشته را پسندیده.
    knowledge is power (دانش قدرت است)

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان


    میگو پلو
    پیاز داغ اماده میکنم.بعد میگو رو میریزم.خیلی کم تفت میدم.حدود 2-3 دقیقه بهش شوید خشک و نمک و فلفل اضافه میکنم.
    برنج رو ابکش میکنم و موقع دم کردن میگو رو لابه لاش میدم.
    beautiful_lie, سارا شف و رویا مامان محمدرضا این نوشته را پسندیده.

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۶
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    27
    پسند کرده
    8

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    کلوچه دزفولی
    دوستان عزیز من خودم دزفولی نیستم ولی کلوچه دزفولی رو به شکل اصیلش درست میکنم و واقعاً از خوردنش لذت می برم.
    یه پیشنهاد دارم و اون اینه که حتماً به جای آب از شیر در خمیرتون استفاده کنید تا مزه اون از شکل بازاریش بهتر بشه.من با این مواد درست میکنم:
    مواد لازم:
    شیر حدود 1/5 لیوان
    شکر حدود 1 استکان (بسته به ذائقه می توان آن را بیشتر کرد)
    پودر خمیرمایه فوری حدود 1 قاشق سوپخوری
    روغن مایع 5/. لیوان
    مخلوط آرد سفید و کامل در حدی که خمیر به دست نچسبد.
    نمک بسیار کم
    زیره درسته مقداری
    خرما به میزان لازم
    کنجد به میزان لازم

    ابتدا خمیر مایه را با مقداری از شکر و شیرولرم عمل می آوریم (یعنی آن را در ظرف در بسته حدود 10 دقیقه قرار می دهمیم تا پف کند). باقی شیر و شکر و روغن مایع را در ظرف دیگری ریخته و مایه عمل آمده را در آن می ریزیم، سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم (نمک هم در این مرحله اضافه شود).آن قدر آرد به خمیر اضافه میکنیم تا چسبندگی آن نقریباً کم شود و شروع میکنیم به ورز دادن (من به جای ورز دادن 100 ضربه آن را می کوبم). سپس زیره را اضافه کرده و خمیر را در ظرف در بسته حدود 2 ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دو بربر شود. سپس پف خمیر را می گیریم.

    برای کلوچه خرمایی از خمیر به اندازه گلوله برداشته و درون آن را با خرمای هسته گرفته و له شده که با پودر زیره یا زنجبیل مخلوط کرده ایم، پر می کنیم. سپس سطح کار را کمی با روغن مایع چرب کرده و با وردنه آن را پهن می کنیم و با ابزار مخصوص (سک سک) آن را سوراخ می زنیم یا فقط مهر می زنیم. و روی آن را رومال شیر و شکر زده و کنجد می پاشیم.
    می توان مقدار شکر را کمی بیشتر کرده و خمیر را بدون خرما و به شکل لوزی برش داد، که به آن کلوچه شکری می گویند.

    سپس در فر از قبل گرم شده روی حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 40-30 دقیقه در طبقه وسط می پزیم. (بهتره که در فر یک ظرف آب هم قرار بدیم) که البته در دزفول این کار در تنورهای گازی صورت می گیرد.امیدوارم که درست کنید و نتیجه رو اعلام کنید
    این هم شکل کلوچه های من:

    حسرت الملوک و beautiful_lie این نوشته را پسندیده.
    بکوش تا عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه که بدان می نگری

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    0

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    نقل قول نوشته اصلی توسط parastoo_mrs
    سلام بچه ها از یه غذا میخوام بگم که تو باغملک درست میشه به اسم ته شیری
    طرز تهیه اونم مثل برنج ساده است ولی با این تفاوت که به جای آب از شیر استفاده می کنیم واقعا خوشمزه است.
    مخصوصا با کباب و سبزی باور کنید به امتحانش می ارزه
    سلام دوستان خوزستانی
    من یه بار ایت ته شیری رو با جوجه خوردم واقعا خوشمزه است
    اگه کسی دستور دقیقش رو بزاره ممنون می شم
    من تو امیدیه خوردم
    beautiful_lie این نوشته را پسندیده.
    یادت پرچم صلحیست ، در میان شورش این همه فکر...

صفحه 6 از 30 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما