نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1266Likes

موضوع: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 237
صفحه 3 از 30 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۴
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    2

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    سلام.من اصالتا دزفولیم و این کلوچه دزفولی رو در دو نوع شکری و خرمایی به این صورت درست میکنیم:
    آرد گندم 1کیلو
    روغن 0.5لیوان
    نمک کمی
    آب ولرم به میزانی که خمیر به دست نچسبد
    زیره خیس خورده
    وانیل 0.5ق چ
    بکینگ پودر 1 ق غ
    خرما
    دارچین

    آرد و وانیل و بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و گود می کنیم و آب را کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم روغن و زیره را به خمیر اضافه کرده و مخلوط می کنیم ..خمیر را در نایلون گذاشته و مدت 8 ساعت استراحت می دهیم(معمولا من از روز قبل خمیر را آماده می کنم)
    خرما را هسته گرفته و به آن دارچین میزنیم و با کمی روغن سرخ می کنیم.(مواد میانی کلوچه خرمایی)
    حالا از خمیر درست شده به اندازه یک پرتقال بر میداریم و لای آن از خرمای آماده شده می گذاریم و روی سطح آرد پاشی شده پهن می کنیم و به کمک وسیله ای که خود دزفولی ها بهش سک سک می گن(وسیله ای که ته آن پر از سوزن است ) روی آن را پر از سوراخ می کنیم.(می شه از چنگال برای این کار استفاده کرد.
    کلوچه ها را در سینی که کف آن را چرب کردیم می چینیم و در فر که از قبل گرم کردیم170 درجه به مدت 20-30دقیقه می گذاریم..


    و اما برای کلوچه شکری ،جای ترکیب خرما و دارچین که در بالا گفته شد ربع کیلو شکر را در آب گرم حل کرده و به خمیر اضافه می کنیم و کل خمیر را در سینی چرب شده پهن کرده و روی آن سوراخ ایجاد کرده و آن را با چاقو به شکل دلخواه که معمولا مربعی یا مثلثی است برش می دهیم و در فر 20 تا 30 دقیقه می گذاریم.....ان شاا...مفید باشه درست کنید و خوشتون بیاد

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۹
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    با تشکر از ثمر عزیز که نسبتها رو درست نوشتن.در تهیه آرد کلوچه بایداز شب قبل روغن رو با آرد مخلوط کنیم و بین دو کف دست کاملا مالش بدیم تا رنگ آرد عوض و روغن به خورد آرد بره.بعد زیره ها رو پس از شستن و خشک کردن بازهم بین دو کف دست بمالیم تا بوشون چخش بشه و با آرد روغنی مخلوط می کنیم تا فردا که می خواهیم کلوچه درست کنیم آرد خوب عمل بیاد.در ضمن علاوه بر بیکینگ پودر حتما باید از مایه خمیر استفاده کنیم .که برای یک کیلو آرد یک قاشق غذا خوریه.حتی بعضی ها بیکینگ پویر نمی زنن تا کلوچه هاشون نازک در بیاد.همین طور که ثمر خانم گفتن کلوچه های دزفول انواع مختلفی داره.مثل نمکی,شکری خرمایی ,شیری,موری
    beautiful_lie این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۴
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    2

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    کلوچه دزفولی که دو پست قبل مراحلش و نوشته بودم این هم عکس از مراحل البته من فقط مدل خرمایی اش و درست کردم

    سک سک و وردنه و مهر ابزار مخصوص کلوچه پزی


    خرما گرم(خرما و دارچین سرخ شده در روغن)


    خمیر رو هم از شب قبل درست می کنیم و تو نایلون استراحت می دهیم



    بعد از خمیر به اندازه یک پرتقال بر میداریم


    و لای آن از خرما گرم میگذاریم



    حالا با وردنه بازش می کنیم و با سک سک روی آن سوراخ میزنیم و کنار و اطرافش رو فرم می دهیم






    و در سینی فر که قبلا چرب کردیم کلوچه ها را چیده و به مدت 15 دقیقه می پزیم



    نوش جان




  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۴
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    2

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    ماهی شوریده با سبزی ماهی (حشو)شامل شنبلیله،جعفری،گشنیز و سیر و پیاز و تمر هندی و نمک و زردچوبه و ادویه



    من روی توری و در کباب پز،کباب کردم ولی اصل این غذا با ماهی صبور محشره و در فر عالی میشه
    حسرت الملوک, beautiful_lie, masi&ali و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    متبک که از مادرشوهرم یاد گرفتم.خیلی خوشمزه است.و یکی از غذاهای محبوب من شده.
    مرغ رو با کمی سیر و زردچوبه میزاریم میپزه.
    وقتی پخت مرغ رو در میاریم.و برنج رو تو ابش میریزم و کته میکنیم.وقتی اب برنج کم شد شوید و پیاز رو که تفت دادیم اضافه میکنیم.با کمی روغن.و ادویه که شامل زیره و گل میخک و ادویه پلویی هست میریزم.و میزاریم تا دم بکشه.
    مادر شوهرم همیشه اب مرغ رو 2 بخش میکنه و با قسمتی هم سوپ میپزه.
    مرغ رو هم سرخ میکنیم و با سیب زمینی نوش جان میکنیم.
    حسرت الملوک, beautiful_lie, masi&ali و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    متبک یک غذای عربی هستش که بی نهایت خوشمزه هست .

    اما ما با ماهی شور درست میکردیم .

    موادش اینها بود.
    کشمش و پیاز داغ سیر و سبزی پلوی و برنج و ماهی شور و کمی گردو خرد شده با انواع ادویها
    برنجش که مثل سبزی پلودرست میشه و با مخلوطی از پیاز و سیر و ماهی

    اما پخت ماهی چون این ماهی شوره قبلش کمی توی اب خیس میخوره وبعد کمی ابپز میشه وبعد ریش ریش درشت کرده و به همراه سبزی و پیاز داغ با برنج مخلوط میکنیم تا دم بکشه . و با ترشی و سبزی نوش جان میکنید.
    حسرت الملوک, beautiful_lie, hastiye mamani و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۳۰
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    816

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    دوست جونا سلام

    یه آش بسیوووووررر خوشمزه تو آبادان و اهواز درست میشه که تو اهواز به اسم عزیز آشی و تو آبادان به اسم عباس آشی معروف شده
    این دو نفر خیلی خوب درست میکنن
    کسی دستورشو بلده؟
    آی دلم میخواد الان از اون آش بخورم تو این هوای سرد
    beautiful_lie, hastiye mamani و رویا مامان محمدرضا این نوشته را پسندیده.

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shohreh-sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    هر آن جایی که دل خوش باشد.
    نوشته ها
    732
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1374
    پسند کرده
    1339

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    نقل قول نوشته اصلی توسط mozhganr
    دوست جونا سلام

    یه آش بسیوووووررر خوشمزه تو آبادان و اهواز درست میشه که تو اهواز به اسم عزیز آشی و تو آبادان به اسم عباس آشی معروف شده
    این دو نفر خیلی خوب درست میکنن
    کسی دستورشو بلده؟
    آی دلم میخواد الان از اون آش بخورم تو این هوای سرد
    عزیزم اون همون آش قلمکار هستش.
    beautiful_lie, ♥️reihane♥️ و hastiye mamani این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 30 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما