نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1266Likes

موضوع: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

نمایش نتایج: از 209 به 216 از 237
  1. #209
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,791
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1151
    پسند شده
    56343
    پسند کرده
    62669

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط kurosh1 نمایش پست ها
    مامان غزل برای اون کبه برنجی باید در روغن زیاد سرخ کنیم ؟؟؟
    بله تقریبا
    تویه شیر جوش روغن بریزی وسرخ کنی بهتره که روغن خیلی مصرف نشه
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۴/۰۴/۲۳ در ساعت ۱۲:۱۱ بعد از ظهر
    kurosh1, malihejoon773, mami mahdis و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #210
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,791
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1151
    پسند شده
    56343
    پسند کرده
    62669

    ویترین مدال ها

    خب من ازونجایی که آدم بدقولی نیستم امروز کبه رو درست کردم
    مقداری برنج رو پختم واجازه دادم تا دم بکشه (همراه با آب یکم زردچوبه هم زدم تا برنج رنگ زرد بخودش بگیره)
    وقتی برنجم پخت وخنک شد اونو با دست ورز میدادم وهراز گاهی در حین ورز دادن ذره ذره تو دستم اب میریختم وب برنج اضافه میکردم وورز میدادم تا شکل خمیری بشه. وبتونم تو دست ازش گلوله کنم
    وقتی خمیری شکل شد
    مقداری از برنج رو تو دستم گلوله میکردم ووسطشو یکم باز میکردم وبا قاشق یکم مایه گوشتی (که همون گوشت چرخکرده با پیاز وادویه جات هست میزدم)(که شما میتونید بهش کشمش هم اضافه کنید که من نزدم)!!!
    ودر هنگام گلوله کردن خمیر یه کاسه اب هم کنار دستم بود تا دستمو یکم باهاش مرطوب کنم وراحتتر بتونم خمیرمو گلوله کنم..
    وقتی کارم تموم شد چون من همزمان داشتم کارای دیگه هم میکردم تو اشپزخونه
    اون کبه ها رو که تموم کرده بودم تو یه سینی چیدم وموقتا گزاشتم فریزر
    بعد از یه ساعتی تقریبا ..
    تو یه شیر جوش مقداری روغن ریختم وگزاشتم داغ بشه
    وبعد که کبه ها رو از فریزر در اورده بودم رو سه تا سه تا گزاشتم تو روغن داغ تا طلایی بشن وبعد نوش جان...
    مطمین باشید اصلا وا نمیرن تو روغن اگه درس مراحل کارتونو انجام بدید...


    اینم داخل کبه
    maman_mahya, mami mahdis, kurosh1 و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #211
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24561
    پسند کرده
    24110
    کوئین, افسونی, maman_mahya و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #212
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    69
    پسند شده
    1577
    پسند کرده
    245
    ته انداز ماهی: ماهی حلوا رو یه تفت کوچیک میدیم و لابه لای برنج آبکش شده میزیریم تا دم بکشه البته یه حشو هم درست میکنیم با ترکیب سیر داغ و پیاز داغ و سبزی ماهی و شیره تمر و گردو و ادویه اگه از طعم شیره تمر خوشتون نمیاد به جاش از زعفران دم شده استفاده کنید(من این کار رو میکنم)و روی برنجتون هم آب زعفرون بریزید.در واقع دو طرف ماهی این حشو رو میزنید یعنی یه لایه نازک برنج ته قابلمه یه لایه حشو ماهی دوباره حشو و بعد هم بقیه برنج.



    zakizadeh, mitra40, افسونی و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    knowledge is power (دانش قدرت است)

  6. #213
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,791
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1151
    پسند شده
    56343
    پسند کرده
    62669

    ویترین مدال ها

    نشا با دستور ص 10 اگه اشتباه نکنم...
    برای سفره حضرت رقیه...

    اینارم برای روضه فرستادم

    -------------------------------------------------
    اینارو هم برای سفره حضرت رقیه برای اقوام درست کرده بودم...با سه براب ر دستور
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۴/۰۸/۲۷ در ساعت ۱۲:۲۰ قبل از ظهر دلیل: عکس جدید
    باران67, najmehkhatoon, m1361 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #214
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,791
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1151
    پسند شده
    56343
    پسند کرده
    62669

    ویترین مدال ها

    سلام
    ایشون کبه هستن که دستورشو بالا نوشتم.
    ELAHE_ABAN, مامان حدیثه, sita-golam و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #215
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رویا مامان محمدرضا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۷
    محل سکونت
    خرمشهر
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    453
    پسند کرده
    508
    نام: 20.jpg نمایش: 487 اندازه: 100.8 کیلو بایت

    پاکوره
    شام خوشمزه دیشب بود
    افسونی, باران67, Miss Razieh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #216
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahsa** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۰۳
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    1307
    پسند کرده
    718

    متبک یه غذای عربیه فوق العاده خوشمزه س که با این دستور درست میشه
    مرغ رو با کمی سیر و زردچوبه میزاریم میپزه.
    وقتی پخت مرغ رو در میاریم.و برنج رو تو ابش میریزم و کته میکنیم.وقتی اب برنج کم شد شوید و پیاز رو که تفت دادیم اضافه میکنیم.با کمی روغن.و ادویه که شامل زیره و گل میخک و ادویه پلویی هست میریزم.و میزاریم تا دم بکشه.
    مرغ رو هم سرخ میکنیم و با سیب زمینی نوش جان میکنیم(دستور افسون عزیز صفحه
    3)
    Miss Razieh, m1361, افسونی و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما