نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1270Likes

موضوع: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

نمایش نتایج: از 185 به 192 از 239
صفحه 24 از 30 نخستنخست ... 1421222324252627 ... آخرینآخرین
  1. #185
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7865
    پسند کرده
    11489
    نقل قول نوشته اصلی توسط Miss Razieh نمایش پست ها
    سلام.اینم کبه من.البته یه مقدار طرز تهیش و مواد میانیش با دستورهایی که توی این مبحث هست متفاوته.ولی هر چی من دیدم اینجا اینطوری درست میکنم.البته قصد جسارت به کسی رو ندارم دوستان.ولی خب خانواده شوهرم عرب هستن و من از اونها یاد گرفتم.
    ببخشید بعد از سرخ شدن فرصت عکس گرفتن نبود و فقط همین یه دونه باقی موند
    ما ابتدا برنج رو مثل دمپخت دم میکنیم.و بعد از دم کشیدن داغ و داغ با مقداری زعفران دم کرده که با گلاب مخلوط کردیم ورز میدهیم .عطرش ادمو دیوونه میکنه.بعد به اندازه ای که میخوایم توی دست میگیریم و وسطشو باز میکنیم و حشو رو داخلش میذاریم .موقع سرخ کردن هم ابتدای توی تخم مرغ و زعفران زده شده میغلطونیم و سرخ میکنیم.
    مواد حشو: پیاز که سرخ شد گوشت چرخی رو هم اضافه میکنیم و سرخ میکنیم.ادویه میزنیم.لپه پخته رو هم میریزیم و کمی سرخ میکنیم.بعد گردو و کشمش(که این دوتا به دلخواه هست).در اخر هم بعد از خاموش کردن مقداری پودر هل میریزیم.عطرش بی نظیره...
    دوست عزیز چرا عکسشو نذاشتی
    عدسی
     

  2. بانک بند ناف
  3. #186
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رعنا ش آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۱۰
    نوشته ها
    374
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    211
    پسند کرده
    13
    سلام
    من دیروز لگیمات با دستور مامان غزل درست کردم...بسیار پوک شدو خیلی راحت بود خیلی خوب پف کرد اما حالا که افطار شد و خوردیم خیلیییییییییی شور بود.....شما مطمینید باید 1 ق چ نمک زد؟؟تازه من کمتر ریختم.... واقعا حیفم اومد انقد ظاهرشون خوشکل شده بود ولی واقعا شور بود و به سختی میشد خورد
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    نفس شاید دلیلی باشد برای زندگی

    اما.......

    بی شک تو بهانه آنی.......

  4. #187
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,188
    میزان امتیاز
    351
    پسند شده
    9130
    پسند کرده
    12068
    این لگیمات که مامان غزل درست میکنه بسیاااااااااااااااااااااا اااار خوشمزه است. من یکی دو بار خوردم.
    اصلا حرف نداره
    همه برید تو کارش
    مامان غزل, mahdiyar man و kurosh1 این نوشته را پسندیده.
    من عاشق دوستان مامی سایتی گلم هستم

  5. #188
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,798
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1158
    پسند شده
    56423
    پسند کرده
    62750

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط رعنا ش نمایش پست ها
    سلام
    من دیروز لگیمات با دستور مامان غزل درست کردم...بسیار پوک شدو خیلی راحت بود خیلی خوب پف کرد اما حالا که افطار شد و خوردیم خیلیییییییییی شور بود.....شما مطمینید باید 1 ق چ نمک زد؟؟تازه من کمتر ریختم.... واقعا حیفم اومد انقد ظاهرشون خوشکل شده بود ولی واقعا شور بود و به سختی میشد خورد
    وای شرمندم ...درسته توی خود دستور اصلی هم همینو نوشته بود ...ولی من هیچ وقت مقدار نمک رو طبق دستور نمیزنم خیلیی کم نمک میزنم در حد یه پنسه..
    واقعا شرمندم وفراموش کرده بودم که این نکته مهم رو بنویسم الان پستمو ویرایش میکنم...
    بازم شرمندم...خیلی ..که زحمتت هدر رفت...انشالله که دوباره درست کنی وراضی باشی
    باران67, mahdiyar man و sita-golam این نوشته را پسندیده.

  6. #189
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Miss Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    265
    میزان امتیاز
    705
    پسند شده
    5765
    پسند کرده
    8822
    سلام دوستای خوبم.این دستور لگمات چندین ساله درست میشه و بسیار هم ترد و پوک میشه.
    ارد سفید 1.5 پ
    ارد گندم1/2 پ
    نشاسته ذرت 2 ق غ
    ماست 1 پ
    خمیر مایه 1 ق چ
    شکر 1 ق چ
    روغن کمی
    گلاب و زعفران کمی
    اب به مقدار لازم
    ابتدا اردها رو با روغن کمی میمالیم.سپس مابقی مواد رو افزوده و اب ولرم را کم کم میریزیم تا موادمون کشدار بشه.نه خیلی سفت باشه نه خیلی شل.
    حدود سه چهار ساعت استراحت میدیم تو جای گرم مثل فر خاموش.سپس تو روغن فراوون سرخ میکنیم.بعد از سرد شدن داخل شهد سرد میاندازیم.برای اینکه فرم لگماتهامون یکدست بشه یا با کمک دوتا قاشق مرباخوری و یا با دست که مرتب با کمی روغن چربش میکنیم از موادمون برمیداریم. و توی روغن میاندازیم .من خودم با دست کار میکنم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط Miss Razieh : ۱۳۹۴/۰۴/۱۷ در ساعت ۰۶:۰۰ بعد از ظهر
    *Afsaneh*, m1361, ستار و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  7. #190
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahdiyar man آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۲۳
    نوشته ها
    220
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    1019
    پسند کرده
    2096
    سلام خسته نباشید مامان غزل جون، عزیزم من شیر خشک پیدا نکردم میتونم چی به جاش استفاده کنم ممنون میشم زود جواب بدید به قول دوستمون میخوام برم تو کارش
    مامان غزل و Miss Razieh این نوشته را پسندیده.

  8. #191
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,798
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1158
    پسند شده
    56423
    پسند کرده
    62750

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiyar man نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید مامان غزل جون، عزیزم من شیر خشک پیدا نکردم میتونم چی به جاش استفاده کنم ممنون میشم زود جواب بدید به قول دوستمون میخوام برم تو کارش
    سلام عزیزم...
    چرا پیدا نکردی شیر خشک که لوازم قنادیا همه دارن...من سه تومن خریدم مقدارشم زیاد بود...
    در هر صورت من قبلنا که شیر خشک نداشتم ودستوری بود که میخواستم درستش کنم بجاش شیر عادی میریختم همون اندازه ...
    حالا هرطور صلاح میدونید...
    mahdiyar man, باران67, Miss Razieh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #192
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahdiyar man آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۲۳
    نوشته ها
    220
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    1019
    پسند کرده
    2096
    والا عزیزم شهر ما یه طوری منو نگاه کردن وقتی گفتم شیر خشک گفتن برو داروخانه گفتم شیر خشک قنادی گفت تا حالا نشنیدن، منم پس مجبوری شیر میریزم فدات
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

صفحه 24 از 30 نخستنخست ... 1421222324252627 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما