نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1266Likes

موضوع: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

نمایش نتایج: از 177 به 184 از 237
صفحه 23 از 30 نخستنخست ... 1320212223242526 ... آخرینآخرین
  1. #177
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    744
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    2012
    پسند کرده
    3157
    سلام دوستان
    یه راهنمایی ازتون میخوام... لطفا
    شوهرم یه استادی داره که باهاش رفت و آمد داریم خانومش جنوبی هستش و قراره برای اولین بار شام بیان خونه ما من نمی دونم دقیقا مال کجاست!!! ما چند دفعا خونه شون رفتیم ولی یکدفعه واسه شام دعوت شدیم که غذاهایی که درست کرده بودن همه یه سس تند و شیرین داشت ... دلمه برگ مو شیرین... یه جور کوفته تند و شیرین ... مرغ شیرین .... به قیافه غذا هاشم نمی خورد که شیرین باشن... به منم خرما عسلی داد که مخلوط خرما و کنجد و زنجفیل هستش... القصه این خانومه کجایی هست و من با چه غذا هایی ازش پذیرایی کنم؟؟؟

    بسااار بسیاااار متشکرم
    *رستا* این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

  2. بانک بند ناف
  3. #178
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    خورشت آلو گشنیز با دستور عالی هلیا جون

    من به توصیه رضا طاهری اشپز خانواده سبز با مرغ پختم ولی روشش دقیقا مثل روش هلیا جون بود

    * گشنیز ساطوری رو تفت دادم
    * مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل سیاه تفت دادم و سیر اضافه کردم
    *مواد رو با لیمو عمانی پختم و اواخر پخت سیب زمینی اضافه کردم


    نام: DSC_0028.jpg نمایش: 1284 اندازه: 114.0 کیلو بایت
    .............
     
    mami2gool, افسونی, m1361 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #179
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,790
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1150
    پسند شده
    56313
    پسند کرده
    62655

    ویترین مدال ها

    نشا با دستور حسرت الملوک ص 10---عالی
    با دوبرابر دستور

    پ ن=
    وقتی پخت توی دیسها ریختم نشا رو یکم که رویه بست واز داغی افتاد روشو با شکلات اب شده نوشتم ..تزیین دور دیس هم با پودر نارگیه که چند قطره رنگ سبز بهش زده بودم..
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۴/۰۲/۲۶ در ساعت ۱۲:۳۵ قبل از ظهر دلیل: توضیح
    titish khanoom, نایاب 90, m1361 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #180
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7080
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل نمایش پست ها
    نشا با دستور حسرت الملوک ص 10---عالی
    با دوبرابر دستور
    عزیزم با شکلات اب شده تزیین کردی؟
    دوم اینکه گذاشتی سفت شده ؟
    ؟؟؟؟
     
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  6. #181
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,790
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1150
    پسند شده
    56313
    پسند کرده
    62655

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط نایاب 90 نمایش پست ها
    عزیزم با شکلات اب شده تزیین کردی؟
    دوم اینکه گذاشتی سفت شده ؟
    ببخشید پستمو ویرایش کردم
    یادم رف بنویسم

  7. #182
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,790
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1150
    پسند شده
    56313
    پسند کرده
    62655

    ویترین مدال ها

    سلام دوستان...
    اینم لگیمات با یه دستور جدید (دستور اصلی عربی بوده که من واستون ترجمشو مینویسم)
    (هم اینجا مینویسمش وهم تو تایپیک بامیه ولقمه بامیه)
    مواد لازم=
    آرد 2 پ
    نشاسته 1 ق چ
    روغن 1 ق غ
    شیرخشک 1 ق غ
    شکر 3 ق غ
    نمک کمی
    پودرهل 1 ق چ(اختیاری)
    مایه خمیر 1 ق غ
    زعفران کمی
    آب یک ویکچهارم پ
    طرز تهیه=
    همه مواد را باهم مخلوط کنید.تا خمیری نسبتا شل وچسبنده بدست آید.بمدت یکساعت به آن استراحت دهید.
    تا حجم آن دوبرابر شود.وبعد در روغن داغ مقداری از مواد را با قاشق برمیداریم وسرخ میکنیم.
    (من از قاشق پلاستیکی اندازه گیری استفاده کردم.اول چربش کردم...به هیچ وجه خمیر به قاشق پلاستیکی نمیچسبه)
    درطول سرخ شدن مدام زیرورو میکنیم تا همه طرف لقینات سرخ ویکرنگ شود.
    بعد از سرخ شدن اجازه میدیم تا سرد بشن.وسپس شیره داغ را روی انها میریزیم.
    شیره هم طبق معمول=
    شکر+اب+گلاب+مقداری هل هست
    ببخشید اندازه هاشو ننوشتم چون من چشمی میریزم
    خمیرم قبل استراحت...

    بعد از یک ساعت....

    اینم توپای خوشمزه

    اینم بافتش
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۴/۰۴/۰۶ در ساعت ۰۴:۱۷ بعد از ظهر
    fateme67, mitra40, golbarg. و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #183
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,790
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1150
    پسند شده
    56313
    پسند کرده
    62655

    ویترین مدال ها

    بازم لگیمات(لقیمات) درست کردم البته دوبار پشت سر هم... واقعا خوشمزس
    بنظرم راحتتر وبیدرد سر تر از بامیه اس ومهم تر از همه تخم مرغ نداره
    این یه بار

    اینم برای دیروز که واس مادر شوهرم درست کردم برای مهمونی

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    این هم لگیمات اینبار با دسپخت خواهرم اولین بارش بود
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۴/۰۴/۱۹ در ساعت ۰۳:۵۲ قبل از ظهر
    radman, zakizadeh, sOhEiLa71 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #184
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Miss Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    265
    میزان امتیاز
    696
    پسند شده
    5733
    پسند کرده
    8799
    سلام.اینم کبه من.البته یه مقدار طرز تهیش و مواد میانیش با دستورهایی که توی این مبحث هست متفاوته.ولی هر چی من دیدم اینجا اینطوری درست میکنم.البته قصد جسارت به کسی رو ندارم دوستان.ولی خب خانواده شوهرم عرب هستن و من از اونها یاد گرفتم.
    ببخشید بعد از سرخ شدن فرصت عکس گرفتن نبود و فقط همین یه دونه باقی موند
    ما ابتدا برنج رو مثل دمپخت دم میکنیم.و بعد از دم کشیدن داغ و داغ با مقداری زعفران دم کرده که با گلاب مخلوط کردیم ورز میدهیم .عطرش ادمو دیوونه میکنه.بعد به اندازه ای که میخوایم توی دست میگیریم و وسطشو باز میکنیم و حشو رو داخلش میذاریم .موقع سرخ کردن هم ابتدای توی تخم مرغ و زعفران زده شده میغلطونیم و سرخ میکنیم.
    مواد حشو: پیاز که سرخ شد گوشت چرخی رو هم اضافه میکنیم و سرخ میکنیم.ادویه میزنیم.لپه پخته رو هم میریزیم و کمی سرخ میکنیم.بعد گردو و کشمش(که این دوتا به دلخواه هست).در اخر هم بعد از خاموش کردن مقداری پودر هل میریزیم.عطرش بی نظیره...
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده    
    ویرایش توسط Miss Razieh : ۱۳۹۴/۰۴/۰۶ در ساعت ۰۳:۴۱ بعد از ظهر
    najmehkhatoon, مامان غزل, mitra40 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 23 از 30 نخستنخست ... 1320212223242526 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما