نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1270Likes

موضوع: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 239
صفحه 2 از 30 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beautiful_lie آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    1,643
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1028
    پسند کرده
    1738

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    نقل قول نوشته اصلی توسط بانو
    پرناز جون من کلوچه ی دزفولی رو درست کردم ولی نابود شد.بگو چرا؟ 2لیوان آرد و 3لیوان آب نتیجه ش چی میشه؟ مایعی که فقط بدرد کیک میخورد نه خمیری واسه قالب زدن.منم هی بهش آرد زدم .با 4 پیمونه آرد گندم و 4پیمونه آرد سفید خمیر بدست اومد.بعد که پختمش وسطش خام بود و بعدهم در نهایت مثل سنگ بود .میشه از مامانت بپرسی شاید اشکال کار منو یا اشکال این دستورو بگه.ممنونم عزیزم
    خانومی قطر کلوچه هات چقدر بوده ؟ بیشتر از 1سانت نباید باشه
    ورز دادن خمیر هم یکی از نکات مهمه این کلوچه هاست مواد کاملا باید مخلوط بشن و خمیر یکدست باشه

    نقل قول نوشته اصلی توسط بانو
    بابا پرناز جون من که گفتم وقتی طبق دستور پیش رفتم دقیقا عین عین دستور،غلظت موادم مثل غلظت مایه ی کیک بود.اصلا نمیشد ورزش داد و پهنش کرد و قالبش زد.
    آره گلم با یک سانت قطر خمیر کار کردم.البته بعد از از 8 پیمونه آرد.
    پریسا جون قرار شد با مامانم این کلوچه ها رو درست کنیم آخه دیگه حال و حوصله ی شیرینی پزی نداره چند ساله که درست نکرده

    این دفعه با توضحات کامل میام با عکس از مراحل کار
    sboor این نوشته را پسندیده.

  2. #10
    کاربر میهمان

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان







    کبه
    برنج 3پيمانه
    سيب زميني:2عدد متوسط
    تخم مرغ :2 عدد
    گوشت چرخ کرده :200گرم
    پياز داغ :3 ق س
    کشمش :3 ق س
    نمک و فلفل و دارچين
    زردچوبه

    برنج رو به صورت کته درست ميکنيم.. به طوري که نرم نرم بشه و به هم بچسبن...توي برنج در حين پخت زردچوبه ميريزيم به طوري که رنگ برنج زرد بشه...وقتي که آب برنج تموم شد و نرم نرم شد و کمي پخت ,از رو ي حرارت بر ميداريم(توجه داشته باشيد که دم کني براي پخت برنج لازم نيست... نميخواد برنج دم بکشه... )ميذاريم خنک بشه...
    سيب زميني ها رو ميپزيم و رنده ميکنيم و به برنج اضافه ميکنيم...
    بعد با دست مخلوطشون ميکنيم...(چنگ ميزنيم)
    تا هم مخلوط بشن هم له بشن ..
    مواد داخل کبه:
    پياز داغ روبا گوشت تفت ميديم و کمي دارچين و نمک اضافه ميکنيم و در آخر کشمش رو به مواد اضافه ميکنيم...
    تخم مرغ رو توي ظرف جداگانه هم ميزيم..
    از برنج و سيب زميني بر ميداريم و توش رو از مواد پرميکنيم و ميبنديم و بعد داخل تخم مرغ ميغلتونيم و داخل تابه سرخ ميکنيم
    ((مواد داخل کبه بنابر سليقه س ميتونيد گردو ,زرشک,جعفري خرد شده هم اضافه ميکنيم))
    حسرت الملوک, مامان غزل و beautiful_lie این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    خورش خلال بادام بدون اندازه دقیق!
    فقط توضیحشه
    گوشت گوسفند را با پیاز تفت میدهیم. تا روی گوشتها آب میریزیم
    1 ساعت بعد وقتی گوشت نیم پز شد خلال بادام تفت داده و الو سیاه درشت خوزستانی را اضافه میکنیم و بستگی به مزاج ما 2 ق غ شکر اضافه میکنیم
    بعد از 1 ساعت هل و زعفران فراوون و 1ق غ گلاب اضافه میکنیم و 1ساعت بعد خاموش میکنیم
    این غذا ادویه ندارد و حتما 1/2 ق چ نمک باید در آن بریزیم
    حسرت الملوک و beautiful_lie این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهشت آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    آبادان
    نوشته ها
    565
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    69
    پسند کرده
    9

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    از ديگه غذاهاي محلي خوزستان
    دال عدس ،خورش باميه، قليه ماهي ، قليه ميگو ،ته انداز ماهي ،ماهي صبور،پلو ميگوو... مي باشد .
    عشق را به کسانی بدهید که لایق ان هستند نه تشنه ان زیرا تشنه روزی سیراب خواهد شد

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    517
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1417
    پسند کرده
    99

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    ماهی شکم پر با حشون رو کجا پیدا کنمممم؟؟؟؟
    ...
     
    beautiful_lie این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    نقل قول نوشته اصلی توسط beautiful_lie
    کلوچه دزفولی



    قبل از هر چیز این نکته رو بگم که این کلوچه ها رو تقریبا ده سالی هست که درست نکردیم پس لطفا از تجربیات خودتون هم استفاده کنید


    مواد لازم
    آرد گندم 1 پیمانه
    آرد سفید 1 پیمانه
    شکر 1 پیمانه
    روغن جامد 1پیمانه
    آب گرم 3 لیوان
    خمیر مایه
    زعفران
    زیره

    ابتدا زعفران و شکر را در دو لیوان آب گرم حل می کنیم و در ظرف رو میبندیم تا دم زعفران دم بکشد

    خمیر مایه را با 1 لیوان آب گرم حل میکنیم در ظرف رو میبندیم تا خمیر مایه به اصطلاح ور بیاید!

    بعد از آماده شدن مواد بالا آرد و روغن و شربت زعفران را با هم مخلوط میکنیم

    خمیر مایه و زیره رو اضافه میکنیم خمیر بدست آماده را ورز میدهیم تا مواد به خوبی مخلوط شوند و خمیر یک دست شود

    سپس روی خمیر رو با پلاستیک پوشانده و در دمای اتاق نیم ساعت استراحت میدیم

    خمیر رو با وردنه به قطر نیم یانتیمتر باز میکنیم و به شکل لوزی قالب میزنیم

    کلوچه ها را در درجه 140 فر به مدت 10 الی 12 دقیقه میپزیم
    کلوچه ها را در ظرف در دار نگه داری کنید تا خشک نشوند
    وای این کجاش کلوچه دزفولیه؟!!!!!!!
    عزیزم کلوجه های دزفول شبیه این هستن:



    خیلی هم معروفن
    حسرت الملوک, beautiful_lie, سمنو و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffc000]اگه كسی با گذشت كردن كوچیک ميشد خدا اينقدر بزرگ نبود ...[/HIGHLIGHT]

    آشپزخونه من
    [HIGHLIGHT=#ffff00]http://www.jelle.blogfa.com[/HIGHLIGHT]

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۴
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    2

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    سمبوسه پیاز+گوشت چرخ کرده رو سرخ کردم نمک+زردچوبه+ادویه زدم سبزی شامل تره و گشنیز خورد شده را اضافه کردم بعد از این که آبش کشیده شد سیب زمینی آب پز نگینی خورد شده رو اضافه کردم

    ونان لواش رو به صورت سه گوش در آورده و مواد رو توش میریزیم و میبندیم و در روغن سرخ می کنیم

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۹
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    با عرض سلام به دوستان هنرمند دستور تهیه کلوچه دزفولی رو از روی کتاب آشپزی روناش که راجع به غذاهای سنتی و قدیمی دزفوله پیدا می کنم و براتون میذارم.درست کردنش سخت نیست فقط باید روش و اندازه های دقیق رو بدونیم.
    beautiful_lie و sboor این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 30 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما