نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1269Likes

موضوع: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

نمایش نتایج: از 137 به 144 از 239
صفحه 18 از 30 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  1. #137
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۸
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    24
    سلام به دزفولیهای عزیز پارسال عید ما امدیم شهرتون روبروی سبزه قبا یک کلوچه های خوردیم وسطش خرما روشم کنجد زیادم کلفت نبودهنوزم یادم میوفته خیلی دلم از میخواد
    حسرت الملوک, m1361, beautiful_lie و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #138
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    167
    نقل قول نوشته اصلی توسط mamanekiarash نمایش پست ها
    سلام به دزفولیهای عزیز پارسال عید ما امدیم شهرتون روبروی سبزه قبا یک کلوچه های خوردیم وسطش خرما روشم کنجد زیادم کلفت نبودهنوزم یادم میوفته خیلی دلم از میخواد
    سلام ، منم خيلي ميدوستم اين كلوچه هاتون رو البته ساده ش خوشمزه تره ، بچه ها لطفاً يه دستور ساده و امتحان شده بذارين . مرسي
    حسرت الملوک, m1361, beautiful_lie و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #139
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    حسرت الملوک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۴
    نوشته ها
    256
    میزان امتیاز
    87
    پسند شده
    3000
    پسند کرده
    8232
    نام: 2014-01-18 15.36.32.jpg نمایش: 2015 اندازه: 100.6 کیلو بایت
    ارده پلو(آش ارده)
    مخصووص روزهای بارونی
    همیشه روزای بارونی تو دزفول خانم و آقارو میبینی دبه به دست که برن ارده بخرن برا آش ارده!
    رزنقره ای عزیز اینجا کامل توضیح داده:
    غذا و خوردنیهای استان خوزستان
    فقط اینو بگم که معمولاروش شیره خرما میریزن موقع خوردن.اما ماخانوادگی عسل اضافه میکنیم
    طعمش جوری که یاعاشقشی یا برات گلوگیره و دوس نداری.ازاین دوحال خارج نیس
    کنارشم باید سبزی باشه
    Behjat, sara chef, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ای تو پر از وسوسه عشق
    تو شدی تمامی زندگی من ...



  4. #140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    حسرت الملوک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۴
    نوشته ها
    256
    میزان امتیاز
    87
    پسند شده
    3000
    پسند کرده
    8232

    عمرپیاز
    این یه سالادمحلیه درواقع.اما نمیدونم چرااسمش اینه
    توی این سالاد از یه لیموی محلی استفاده میشه که بهش میگیم:ترش!(به ضم تا ورا)
    از لیموسنگی کوچیکتره و راحت فیله میشه.
    میشه ازفیله لیموسنگی هم استفاده کرد.همون طعمه.
    فیله لیمو+پیازخردشده+نمک و پونه!
    کنار غذای گوشتی و ماهی خیلی خوشمزس.
    انواع سالاد
    khanom memar, mim.re, aydaa و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ای تو پر از وسوسه عشق
    تو شدی تمامی زندگی من ...



  5. #141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۶
    نوشته ها
    2,645
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    29143
    پسند کرده
    14913


    سبزی از شهر زیبای رامهرمز که گذشته از همه ی چیزهای خوبی که داره سبزیش فوق اااااااااااالعادس عطر بی نظیری داره اما اندازه ی سبزی شو یکسان گذاشتم فقط تره و جعفری رو دو برابر میذاریم
    مهمترین نکته در خورش سبزی تفت دادن گوشت به مدت نیم ساعت با پیاز و زدرچوبه که آتیش ملایم و مرتب هم میزنیم که آب پیاز به خورد گوشت بره بعد سبزی که یک روز قبل از پخت رو سرخ کردیم رو اضافه میکنیم . دو یا سه لیمو عمانی اضافه و خیلی کم آب جوش اضافه و شعله ملایم .. لوبیا چیتی شب تو آب لا لا صبح تو آب قل قل بعد نیم ساعت قبل از آماده شدن لوبیا و یک پیمانه پیازداغ طلایی و کمی آب لیمو اضافه کرده ....
    این یه روش رستورانی هست.... خیلی مزه دار و خوش طعم درست کنید پشمیمون نمیشید.
    m1361, مامان غزل, beautiful_lie و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۱۵
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0
    سلام دوستان. کسی طرز تهیه نون شیر دزفول رو بلده؟ منظورم اونهایی است که اندازه شون اندازه یک پیتزاست و ترده روش هم زیره داره . کلوچه رو نمی گم ؟
    beautiful_lie و ayd این نوشته را پسندیده.

  7. #143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m1361 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    481
    میزان امتیاز
    448
    پسند شده
    7087
    پسند کرده
    47990

    ویترین مدال ها

    می خوام دستور کلوچه خرمایی و شکری شهر دزفول رو براتون بزارم چون این کلوچه طرفدارهای زیادی تو خوزستان داره
    اول اینو بگم که این کلوچه رو چون زحمتش زیاده معمولا در مقدار زیاد درست می کنند و خب من هم زیاد درست کردم اما شما می تونید مقدار مواد رو نصف و یا 1/3 کنید و بعد درست کنید
    .................................................. ...........
    کلوچه خرمایی
    آرد 3 کیلو - روغن جامد 600 گرم - مایه خمیر فوری 23 گرم - شکر 2 ق س - آب یا شیر 1500 میلی لیتر (که من با شیر درست کردم چون خوشمزه تر میشه) - زیره پاک شده 50 گرم - خرما بدون هسته 1 کیلو و 500 گرم - زنجبیل 5 ق م - دارچین 2 ق م

    اول آرد رو توی یه سینی می ریزیم و وسط اون رو گود می کنیم و روغنی که آب کردیم رو وسطش می ریزیم من از روغن لادن طلایی استفاده کردم

    نام: 140143707401041.jpg نمایش: 1164 اندازه: 46.6 کیلو بایت

    حالا با دست روغن رو به خورد آرد می دیم تا آرد به صورت خرده نون دربیاد
    بعد از اون زیره که پاک کرده و شستیم و گذاشتیم خشک بشه رو به اون اضافه می کنیم

    نام: 140143707409443.jpg نمایش: 1162 اندازه: 51.4 کیلو بایت

    و باز هم می زنیم

    نام: 14014370741765.jpg نمایش: 1160 اندازه: 52.3 کیلو بایت

    که به این صورت دربیاد
    ما تا اینجای کار رو شب انجام می دیم و تو این مرحله می زاریم روغن و آرد شب تا صبح استراحت کنند تا روغن خوب به خورد آرد بره و بقیه مراحل رو صبح فرداش انجام می دیم
    البته این رو بگم که این آرد رو توی یه قابلمه می زاریم و سرش رو هم می زاریم تا چیزی توش نره
    بعد صبح فردای اون روز دوباره آرد رو توی سینی می ریزیم و مایه خمیر فوری و شکر رو به اون اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد دوباره وسط آرد رو خالی می کنیم و نصف شیر رو که گذاشتیم داغ بشه و دمای اون در حدیه که وقتی انگشتمون رو توش می زنیم گرم میشه اما نمی سوزه رو به اون اضاقه می کنیم

    نام: 140143707425567.jpg نمایش: 1169 اندازه: 52.0 کیلو بایت

    و شروع به هم زدن می کنیم کم کم با اضافه کردن شیر خمیر به این صورت در میاد

    نام: 140143707433659.jpg نمایش: 1175 اندازه: 59.0 کیلو بایت

    و انقدر شیر اضافه می کنیم و ورز می دیم تا خمیر منسجم بشه و به دست نچسبه

    نام: 14014370740552.jpg نمایش: 1157 اندازه: 39.4 کیلو بایت

    و به این شکل دربیاد
    من آردی که استفاده کردم آرد نون تافتون بود که از نانوایی خریدم و این میزان شیر کافیش بود که درست بشه حالا اگه شما با این میزان شیر هنوز خمیر سفت بود و منسجم نشده بود باز هم می تونید کمی شیر اضافه کنید اما تا جایی باشه که خمیر به دستتون نچسبه دیگه کافیه و به شیر اضافه نیاز نداره
    خب حالا خمیر رو توی یه قابلمه بزارید و یه جای گرم بزارید تا خمیرتون دو برابر بشه به این شکل

    نام: 140143707413794.jpg نمایش: 1161 اندازه: 37.2 کیلو بایت

    حالا تو این فرصت باید خرمای داخلش رو درست کنید به این شکل که مقداری روغن داخل یه قابلمه بریزید و وقتی گرم شد خرمای بدون هسته رو به اون اضافه کنید و هم بزنید تا خرما نرم بشه بعد از اون زنجبیل و دارچین رو به اون اضافه کنید و خوب هم بزنید

    نام: 140143900227951.jpg نمایش: 1157 اندازه: 26.8 کیلو بایت

    که به این شکل میشه البته اینو بگم که مقدار دارچین و زنجبیل سلیقه ای هست و شما می تونید کمتر از این بریزید اما کلا باید مزه زنجبیل کاملا مشخص باشه

    خب وقتی که خمیرمون ور اومد و خرما هم درست شد
    از خمیرمون به اندازه یک گردو برداشته و مقداری خرما توش می زاریم و خوب گرد می کنیم و بعد از اون هر مهری رو که دوست داریم روش می زنیم و تو سینی فر می چینیم

    نام: 14014370742176.jpg نمایش: 1152 اندازه: 39.0 کیلو بایت

    و بعد در فری که از قبل روشن کردیم و گرم شده می زاریم با دمای 180 درجه توی فر یه کاسه آب بزارید تا کلوچه ها خشک نشن
    خب این کلوچه ها تقریبا 20 دقیقه ای یه طرفشون سرخ میشه و باید پشت و روشون کنید تا طرف دیگشون هم درست بشه
    اینو هم بگم که در طول پخت می تونید در فر رو هر چند بار که خواستید باز کنید چون پفشون نمی خوابه فقط هواستون باشه که زیاد برشته نشن

    نام: 140143707429758.jpg نمایش: 1147 اندازه: 37.3 کیلو بایت

    این هم بعد از پخت که باید به همین رنگ دربیان
    =====================================
    حالا کلوچه شکری
    آرد 1 کیلو - روغن جامد 200 گرم - آب یا شیر 500 میلی لیتر - زیره 20 گرم - شکر 200 گرم مایه خمیر 7 گرم - شکر 1 ق س

    خب درست کردن خمیر این کلوچه هم شبیه کلوچه خرمایی هست فقط با این تفاوت که برای این کلوچه 200 گرم شکر رو تو شیر ریخته و روی چراغ می زاریم تا شکر تو شیر حل بشه و بعد از اون توی آرد می ریزم اینو هم بگم که دمای شیر باید ولرم باشه یعنی وقتی انگشتمون رو توش می زنیم گرم باشه اما نسوزه
    و بعد هم که استراحت می دیم تا حجمش 2 برابر بشه
    بعد از خمیر برداشته و توی سینی پهن می کنیم و روی اون رو با وسیله ای به نام سک سک سوراخ سوراخ می کنیم

    نام: 14014388118471.jpg نمایش: 1143 اندازه: 31.4 کیلو بایت

    و بعد به صورت لوزی می بریم

    نام: 1401437074379710.jpg نمایش: 1147 اندازه: 51.2 کیلو بایت

    به این صورت و به همراه کلوچه های خرمایی تو فر با همون دما می پزیم
    hakim1090, Happykid, samir و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #144
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m1361 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    481
    میزان امتیاز
    448
    پسند شده
    7087
    پسند کرده
    47990

    ویترین مدال ها

    چون توی پست قبلی نشد بقیه عکس ها رو بزارم اینجا می زارم
    این هم درست شدشون در کنار هم

    نام: 140143881188463.jpg نمایش: 1142 اندازه: 39.6 کیلو بایت

    این بافت کلوچه خرمایی

    نام: 140143881195797.jpg نمایش: 1125 اندازه: 45.3 کیلو بایت

    و این هم بافت کلوچه شکری

    نام: 140143881191895.jpg نمایش: 1123 اندازه: 38.3 کیلو بایت

    امیدوارم که درست کنید و از خوردنش لذت ببرید
    Happykid, samir, آتامان و 31 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 18 از 30 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما