نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1266Likes

موضوع: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 237
صفحه 14 از 30 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nosa آواتار ها
    nosa
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
    محل سکونت
    awz
    نوشته ها
    183
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    609
    پسند کرده
    1369

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    ماقوت مامان پز

    ما هم مثل دستوری نشائی که حسرت الملوک حون گذاشته درست میکنیم البته بهش میگیم ماقوت ♥

    حسرت الملوک, مامان غزل, ayd و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nosa آواتار ها
    nosa
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
    محل سکونت
    awz
    نوشته ها
    183
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    609
    پسند کرده
    1369

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    سمبوسه

    2 عدد سیب زمینی متوسط ابپز
    4 ق غ جعفری ساطوری
    4 ق غ تره ساطوری
    زردچوبه و فلفل قرمز

    سیب زمینی ابپز رو با پشت چنگال له میکنیم بعد در صورت دلخواه با یه پیاز ( میتونید بدون پیاز تفت بدید)
    و کمی روغن تفت میدهیم و فلفل و زرد چوبه و تره و جعفری ساطوری رو اضافه میکنیم و تفت میدیم
    سمبوسه با این روش خیلییییییی خوشمزه تر میشه
    زیاد لازم نیست تفت بدین همین که مواد با هم مخلوط شدن کافیه

    و لای نون لواش و یا هر نون نازک میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم

    حسرت الملوک, مامان غزل و ayd این نوشته را پسندیده.

  4. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4947

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    نشا




    یک و نیم پیمونه نشاسته رو با دو پیمونه اب باز کردم.
    بعد از صافی رد کردم تا قسمتهای حل نشده توی صافی بمونه
    بعد 5 پیمونه دیگه اب به همراه یک و نیم پیمونه شکر ریختم توش و کمی حل کردم و گذاشتم روی شعله ی زیاد.
    وقتی جوش اومد شعله رو کم کردم و گذاشتم اروم کمی سفت بشه
    وقتی کمی سفت شد مغز گردو ریختم توش
    یه کمی بعد دو قاشق عرق و نصف استکان گلاب اضافه کردم و زعفران غلیظ رو ریختم توش و تند هم زدم تا ته نگیره
    وقتی به غلظت دلخواهم رسید ریختم توی ظرف
    نشا رو دم افطار باید درست کرد که تا داغه سرو بشه.
    خورش بادمجون
     
    حسرت الملوک, مامان غزل, fateme67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  5. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,791
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1152
    پسند شده
    56346
    پسند کرده
    62669

    ویترین مدال ها

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    سلاااااااااااااااااام
    اخ خدا خیرت بده ماه من ننه جون که اون لگیماتو یادمن دادی حالا دست از سرش برنمیدارم
    تاااااااااااااااااااااااز ه هر کی خورده تعریف کرده منم هی راه ب راه دستورشو میدم ممنووووووووووووووووووون
    حسرت الملوک, fateme67, ayd و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nosa آواتار ها
    nosa
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
    محل سکونت
    awz
    نوشته ها
    183
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    609
    پسند کرده
    1369

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    لگیمات (لقیمات) با این دستور:
    post1896317.html#p1896317

    حسرت الملوک, مامان غزل, fateme67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **ashna** آواتار ها
    آشنا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    ایران زیبا
    نوشته ها
    516
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    8517
    پسند کرده
    4117

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    [quote=beautiful_lie][quote="shohreh-sh":26pjz7uy]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "B-A-D":26pjz7uy
    .salam dostan man dastor pokhte adase ke roye halem merezan o mekham . mamnon dostan
    عزیزم عدسی همراه با حلیم مال خوزستان نیست !!!! البته تا اون جایی که من می دونم !!!!! شاید توی این دو دهه ایی که من تو خوزستان زندگی نمی کنم ، طرز غذا خوردن مردم عوض شده و من اطلاع ندارم!!!!!

    راستی یادم رفت بگم عدسی همراه با حلیم مال اصفهان است.پس باید توی تایپیک غذاهای اصفهانی ها بپرسی تا به جواب برسی.[/quote:26pjz7uy]



    شهره جون تا اونجایی که من یادم میاد تا وقتی اهواز بودیم حلیم عدسی میخوردیم اما از وقتی اومدیم اصفهان از حلیم عدسی خبری نیست
    فکنم حلیم عدسی غذای خوزستان باشه[/quote:26pjz7uy]


    عزیزم حلیم وعدسی اصفهان را باید صبح زود 5و6تهیه کنی بر عکس اهواز که ساعت 5و6 بعد از ظهر سرو میشه به خاطر همینه از حلیم وعدسی تو اصفهان خبری نیست چون اول صبح می خرند تمام میشه خوووووو
    ayd و hastiye mamani این نوشته را پسندیده.
    آرامش چیست؟
    نگاه به گذشته وشکر خدا
    نگاه به آینده و اعتماد به خدا
    نگاه به اطراف و جستجوی خدا
    نگاه به درون ودیدن خدا ........


  8. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mah e man آواتار ها
    منصوره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    375
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    845
    پسند کرده
    272

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    خورشت بامیه
    بامیه یکی از گیاهان بومی استان خوزستان محسوب می شود البته امروز در سراسر کشور کشت مبشه اما یه جورایی ما دیگه به اسم خودمون ثبتش کردیم
    خورشت بامیه در خوزستان همراه با پیاز داغ و سیر تهیه میشه که طعم خاصی به این خورشت لذیذ می ده





    ايرانيم امانگران يمنم
    هركجاهست شيعه انجاست مرز وطنم
    🌺اللهم عجل لوليك الفرج🌺

  9. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۶
    محل سکونت
    دنیا
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: غذا و خوردنیهای استان خوزستان

    سلام دوست جونا
    میخوام یه پلو مخصوص دزفولیا روبهتون معرفی کنم پلو ارده(که اسم محلیش آش ارده اس)روبهتون معرفی کنم.مخصوص زمستونه که ارده تو بازار میاد.پلوی خوشمزه ومقویی هستش البته باذائقه اونی که ارده دوست دارن جور در میاد.
    مواد لازم:
    برنج۳پیمونه
    ماش۱پیمونه
    ارده به میزان لازم
    ماش رو تمیز کرده با اب وکمی نمک می پزیم.برنج رومانند چلوی ساده ولی کم نمک با این تفاوت که موقع ابکش کردن برنج ماش رو اضافه میکنیم بعد برنج رو ابکش کرده ودم میکنیم وقتی برنج کاملا دم کشید برنج روداخل سینی میکشیم تا گرمای ان خارج بشه بعد ارده رو به برنج اضافه میکنیم وبا برنج مخلوط میکنیم تا تمام برنج یه دست ارده داشته باشه.
    نکته این برنج روغن نمیخواد فقط کمی برای ته دیگ.
    این غذا با شیره خورده میشه .انشاالله درست کنین وخوشتون بیاد نوش جونتون دوستای گلم.
    دفعه بعد دلمه سیراب وشیردون رو براتون میزارم.
    حسرت الملوک, Behjat, mami mahdis و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 14 از 30 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما