نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree25Likes
  • 10 Post By p_mahnoosh
  • 2 Post By p_mahnoosh
  • 1 Post By p_mahnoosh
  • 4 Post By عطر سیب

موضوع: ساق عروس

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1

    Re: ساق عروس

    این شیرینی ساق عروس من در آوردی رو من با خمیر فیلو و مایه میانی پودر قند و پودر بادام و گلاب( مثل شیرینی توت) درست کردم که خب بخاطر خمیر فیلو هم خوشمزه تر و هم آسونتر از دستور خانوم رزا منتظمی بود....چون خمیر بادام میان این شیرینی زود خشک میشه یه لایه شکلات روی شیرینی زدم که در واقع از خشک شدن محافظتش کنه و هم خوشگلتر بشه....سالهای قبل من با نان های بسیار نازک بازاری همین شیرینی رو درست کردم ...خیلی هم خوب شد ولی ماندگاریش کم بود و سه روز بیشتر نمی شه نگهشون داشت چون سفت میشه....با خمیری که تو کتاب خانم رزا منتظمی بود هم درست کردم اونم مشکل موندگاری داره و در ضمن مهارت می خواد که خمیر رو تا حد امکان نازک کنیم....هر چه نازکتر بشه بهتر میشه....
    من خمیر فیلو را به اندازه سیخهای چوبی برش زدم و یه لایه کره روش مالیدم بعد دور سیخ سفت پیچیدم و لبه اش رو یه کم سفیده زده شده با چنگال مالیدم که خمیر باز نشه و روی همون لبه سیخها رو روی سینی چرب شده گذاشتم ....بعد که همه سیخها تموم شد سینی رو تو طبقه وسط فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد و به مدت تقریبا ده دقیقه گذاشتم بمونه تا بیسکویتی و کرانچی شه....
    نصف پیمانه پودر بادام با یه پیمانه پودر قند و کمی وانیل رو با یه کم گلاب مخلوط کردم تا یه خمیر لطیف به دست اومد( باید کم کم گلاب بریزیم وگرنه مایه شل و خراب میشه) با این خمیر توی ساق عروسها رو پر کردم و نصفش رو توی شکلات آب شده زدم...گذاشتم رویه اش خشک شد و بعد نصف دیگه اش رو توی شکلات شیری زدم و یه گل که از چهار قطره شکلات و یه مروارید خوراکی درست کرده بودم روش گذاشتم....چون شکلاتهای سفید خیلی خوشمزه نیستن ....بیشتر ساق عروس رو تو شکلات قهوه ای زدم....قسمت سفید فقط برای این بود که گلها خودش رو نشون بدن....من از رنگ خوراکی خوشم نمی یاد وگرنه شکلاتهای قندی رنگی خوشگلی تو بازار هست که میشه از اونا روی این شیرینی ها گذاشت....



    hengamehh, Elsanaa, nosa و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  2. #2

    Re: ساق عروس

    نقل قول نوشته اصلی توسط dorsaaa
    به به چه خوشگل
    من عاشق ساق عروسم

    الان توی بیشتر ساق عروس ها خامه هم میریزن درسته؟؟

    ضمنا من متوجه نشدم که منظورت از پیچیدن دور سیخ چی بود؟
    میشه عکسشو بذاری دوست من؟
    درسا جون ، این ساق عروسی که من درست کردم ، مدل کلاسیکش نیست ولی از اون خوشمزه تره....من تاحالابا خامه نخوردم متاسفانه.....اینکه می گم دور سیخ بپیچین یعنی خمیر رو روی میز باز می کنین سیخ رو می گذارین روش و خمیر رو دورش می پیچین....اگه دو باره درست کردم عکسش روهم می گذارم....
    ستین و باران67 این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  3. #3

    Re: ساق عروس

    نقل قول نوشته اصلی توسط fargol20
    خیلی خوشگله. ابتکار جالبیه،مرسی

    چندتا سوال
    -وقتی خمیرو دور سیخ بپیچیم یه رول داریم که توش خالی نیست! چجوری خمیر بادامی رو توش گذاشتین؟
    -تازه خمیر فیلو نمیشکنه؟
    -نصف خمیر بادامی بیرون میمونه که با شکلات سیاه کاور میشه؟
    چقدر سوال کردما!
    مرسی
    خواهش میشه فرگل جون!
    -بعد از سرخ شدن و خنک شدن ، سیخ رو از توی رول در می آریم و با خمیر بادام پرش می کنیم.
    -چون خمیر فیلو چند دور به دور سیخ پیچیده می شه ، چندان شکننده نیست .ولی فراموش نشه که بعد از سرخ شدن حتما زمانی داده بشه که خنک بشه.
    -نه ....اصلا خمیر بادام بیرون نمی مونه....نیمی از ساق عروس رو با شکلات تیره و نیمی از ساق عروس با شکلات سفید کاور میشه.
    امیدوارم تو هم مثل من ازش خوشت بیاد.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    289
    پسند شده
    6777
    پسند کرده
    9471
    نقل قول نوشته اصلی توسط قمر خانم نمایش پست ها
    سلام دوستان
    لطفا دستور یه ساق عروس رو بدین که دوکی شکل هست و دو طرفش بسته هست.خواهشا هر کی دستورشو داره یا چیزی میدونه کمک کنه. ممنونم

    عزیزم من پارسال با این دستور درست کردم و انتهاشو میتونی تو انواع نارگیل های رنگی،پودر پسته و پودر گل محمدی بغلطونی
    این لینکش:
    آموزش آشپزی -شیرینی ساق عروس - آموزش آشپزی -
    دستور رو میذارم:
    مواد لازم :
    شیر :یک دوم پیمانه
    روغن مایع :دو قاشق غذا خوری
    زرده تخم مرغ :دو عدد
    وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری
    آرد سفید:حدود ۲۰۰گرم
    سفیده تخم مر غ :یک عدد
    روغن برای سرخ کردن :به میزان لازم
    پودر بادام و پودر قند وهل و شهد وگلاب :به میزان لازم
    طرز تهیه :
    ابتدا زرده تخم مرغ وشیر و روغن را همزن دستی مخلوط می کنیم .
    سپس ارد را کم کم به آن می افزاییم تا خمیر لطیفی به دست بیاد .من حدود دو قاشق ارد اضافه آوردم که برای باز کردن خمیر استفاده کردم…
    روی خمیر سلفون می کشیم و حدود یک ساعت در محیط آشپزخانه می گذاریم تا استراحت کنه .
    خمیر را به ضخامت برگ کاغذ در روی سطح ارد پاشی شده باز می کنیم .
    با چاقو اطراف خمیر را صاف برش می زنیم به طوری که به شکل مستطیل باشه و عرض ان به اندازه طول ساق عروس ها باشه.
    خمیر را به دور چوب می پیچیم به طوریکه لبه ها حدود یک سانتیمتر روی هم را بپوشانه .این نکته خیلی مهمه وگرنه لبه ها باز می شه .

    روی لبه ها کمی سفیده تخم مرغ می زنیم و خوب به هم می چسبانیم و با سر انگشتان کاملا به هم می چسبانیم تا لبه ها محو بشه .و با سر چاقو روی خمیر با ارتفاع دو سانتیمتر برش می زنیم .
    حالا ساق عروس ها را در روغن داغ سرخ می کنیم به طوریکه قهوه ای کم رنگ بشه .
    وقتی کمی سرد شد.شیرینی ها به راحتی از چوب ازاد می شود.سپس به صورتیکه در تصویر می بینید انها را از مخلوط پودر بادام و پودر قند وهل پر می کنیم .و با پشت قاشق چایخوری فشار می دهیم تا کاملا پر بشه .(بهتره نسبت پودر بادام به پودر قند دو به یک باشه و به ازای هر یک قاشق پودر بادام حدودا یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل اضافه می کنیم و با چند قطره گلاب آن را به شکل خمیر در می اوریم تا حالت پودری نداشته باشد)
    روی شیرینی ها را پودر قند وهل می پاشیم .
    خیلی خیلی خوشمزه است ..نوش جان…
    mah e man, ستین, fahim68 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما