نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree24Likes

موضوع: آرشیو زمستان 89 ( مطبخ مامی سایت )

نمایش نتایج: از 257 به 264 از 833
صفحه 33 از 105 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  1. #257
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    147
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    212
    پسند کرده
    1

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    کیک پرتغال


    http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=1207

    جغول بغول ..با فیله گوساله



    فیله گوساله رو تیکه های کوچیک کردم وبعداز سرخ کردن خلال درشت پیازرو بهش اضافه کردم وبعد نمک فلفل وزرد چوبه وآب نارنج وبعد در ظرف رو گذاشتم ،یه ربع بعد حاضره...تکه های زنده پیاززیر دندون خیلی باحاله...
    من از اون آسمون آبی میخوام...

  2. #258
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۲
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    در بند آن نه ایم که دشنام یا دعاست یادش به خیر آنکه زما یاد می کند

  3. #259
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    86
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    19

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    خاله جون ! این یه نوع حلواست که بهش میگن حلوا زرد خیلی هم خوشمزه است

  4. #260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۲
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    در بند آن نه ایم که دشنام یا دعاست یادش به خیر آنکه زما یاد می کند

  5. #261
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    منم دیروز برای اولین بار یه کدو حلوائی خریدم و باهاش دسر کدو حلوائی و کیک کدو حلوائی درست کردم. فکر می کردم یه دونش خیلی زیاد بیاد ولی بعد از درست کردن این دو تا یه کوچولو ازش مونده که امشب هم ترتیب اونو میدم

    کیک کدو حلوائی که خیلی عاللللیییی بود



    اینم برش خورده اش که ببینید چقدر پوک بود



    http://www.mamisite.com/forum/viewto...312059#p312059

  6. #262
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    و دسر کدو حلوائی



    viewtopic.php?f=34&t=1418&p=312106#p312106

  7. #263

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami arshida
    خاله جون متاسفانه من دستورشو بلد نیستم.
    تو همدان این حلوا رو برای مراسم ختم استفاده می کنند.
    اگه جایی دستورشو دیدم حتما می نویسم.

    انگشت*پيچ و حلوازرده هم غذاهاي مخصوص ماه رمضان همدان هستند. سفيده تخم*مرغ، شكر، هل و گلاب مواد تشكيل دهنده انگشت*پيچ هستند و حلوا زرده با زرده تخم*مرغ، زعفران، شكر و گلاب پخته مي*شود.

    نکاتی در مورد انگشت پیچ و حلوا زرده


    به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، اين شيريني خوش*طعم كه از سوغاتي*هاي خاص همدان و به*ويژه ماه رحمت خداست، بسيار مقوي است و انرژي بدن را در طول ماه مبارك رمضان تأمين مي*كند.
    انگشت*پيچ با رنگي سفيد و حالتي مايع مانند عسل، زينت*بخش سفره*هاي روزه*داران است.
    مواد اوليه انگشت*پيچ را سفيده تخم مرغ، گلاب، شكر و آب تشكيل مي*دهد و قنادها آن*قدر آن را بهم مي*زنند تا ظاهر آن سفت شده و حالتي مانند عسل به خود بگيرد.
    يكي از قنادهاي همداني كه نزديك 60 سال است در اين حرفه مشغول به فعاليت است و قنادي را از پدران خود به ارث برده در مورده قدمت تهيه انگشت*پيچ مي*گويد: اين شيريني بين 100 تا 130 سال است در همدان تهيه مي*شود.
    زرينه به همراه برادر و برادر زاده*هاي خود و كارگرها كه بيش از 35 نفر هستند از چند روز قبل از ماه مبارك رمضان اين شيريني را آماده مي*كنند تا مشتريان روزه*دار آن را تهيه و از آن استفاده كنند.
    اما چرا به اين شيريني انگشت*پيچ مي*گويند، زرينه در پاسخ به اين سؤال مي*گويد: در قديم مردم انگشت اشاره خود را در كاسه پر از انگشت*پيچ فرو مي*كردند و دوره انگشت مي*پيچيدند تا كش بيايد و آن را مي*خوردند اما امروزه از قاشق و چنگال براي اين كار استفاده مي*كنند، در عوض اسم آن انگشت*پيچ باقي مانده است.
    شايد با خود بگوييد زرده*هاي باقيمانده تخم*مرغ چه سرنوشتي دارد.
    قنادهاي همداني فكري هم به حال آن كرده*اند، اين زرده*ها را به حلوا زرده تبديل مي*شود.
    اين حلوا هم در جاي خود خوشمزه و مقوي است و فقط از شكر، گلاب و زرده تخم*مرغ درست مي*شود و رنگ آن زرد طلايي است.
    كارشناسان تغذيه با توجه به وجود سفيده تخم*مرغ، شكر و گلاب در انگشت*پيچ و زرده تخم*مرغ، شكر، روغن و گلاب در حلوا*زرده، ارزش آنها را فقط در انرژي*زايي و مقداري دارا بودن پروتيين مي*دانند.
    آنان معتقدند اين دو شيريني بعد از خرما مي*تواند تأمين*كننده قند خون از دست رفته در ماه مبارك رمضان باشد.


    حلوا زرده

    زرده ی تخم مرغ رو با کره یا روغن حیوانی و شکر و زعفران آب کرده و گلاب رو به اتفاق هم مخلوط میکنیم و رو حرارت کم هم می زنیم تا به غلظت فرنی و شاید یه کم بیشتر در بیاد.

    حلوا زرده واقعا خوشمزه است . مخصوصا روی کماج مخصوص همدان عالیست.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #264
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fereshteh_laayegh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    154
    پسند کرده
    32

    ویترین مدال ها

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    لازانيا بدون آبكش كردن (( روش غروب عزيز ))



    لينك : http://www.mamisite.com/forum/viewto...312442#p312442


    كيك پرتقال با دستور نجما جوننننننننني .



    لينك : http://www.mamisite.com/forum/viewto...312440#p312440


    استاد گفت : با دوست جمله بساز ....
    خندیدم !
    نمیدونست با دوست دنیا میسازند نه جمله !!!!!!

صفحه 33 از 105 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما