نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree53Likes

موضوع: نوتلا رول

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 13
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو آواتار ها
    پریسا سین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    همین دور و ورا
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    434
    پسند کرده
    2

    Re: نوتلا رول

    سلام.این دستور واقعا خوشمزه ست.البت من تا حالات درستش نکردم چون تحریمم کردنمنظورم خانواده مه .از بسکه براشون چیزای شکلاتی درست کردم طی یه اولتیماتوم رفتم توی تحریم و تا وقتی که چندتا کیک میوه ای براشون درست نکنم اجازه ندارم طرف شکلات برم. حالا شما درست کنید از طعمش واسه منم تعریف کنید

    از وبلاگ شف طیبه:
    تمییز در آوردن رول ها کار ساده ای نیست ولی این خمیرش از اون بی دردسرهاست پس میتونید یه امیدهایی داشته باشید.
    برای خمیر:
    تخم مرغ 2عدد
    عسل 2ق غ
    کره 50 گرم
    آرد 3 لیوان
    نمک یک چهارم ق چ
    اینستنت ییست 1 ق غ
    آب سه چهارم لیوان

    برای فیلینگ:
    نوتلا 3 ق غ
    فندق خرد شده یک دوم لیوان

    برای تاپینگ:
    نوتلا 4 ق غ
    شیر 1 لیوان
    شکلات تلخ 100 گرم



    تخم مرغ هارو ویسک میکنیم.کره مذاب و عسل رو اضافه میکنیم



    آرد ونمک و ییست رو توش میریزیم



    آب رو اضافه میکنیم



    حالا دیگه با قاشق چوبی اونقد همش میزنیم تا خمیری شه



    خلاص!روش یه سلفون میکشیم و میذاریم تا 1 یا 2 ساعت به حال خودش بمونه

    کلمات بسیار مهم اند..
    کلمات میسازند و نابود میکنند..
    کلمات باقی می مانند..

    "داگلاس کندی"

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو آواتار ها
    پریسا سین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    همین دور و ورا
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    434
    پسند کرده
    2

    Red face Re: نوتلا رول

    و مسلما حسابی پف میکنه .یه همیش میزنیم تا پفش بخوابه و دوباره سلفون رو روش میکشیم و میذاریم در یخچال ، تا اطلاع ثانوی.
    این مدل خمیرها هرچی بیشتر توی یخچال بمونه کیفیتشون بهتر میشه. پس یه چهار روزی میذاریم استراخت کنه البته میتونید هم بلافاصله باهاش کار کنید ولی این کاررو توصیه نمیکنم.
    توصیه ی شف :
    همین الآن از پشت کامپیوتر بلند شید برید خمیرتون رو درست کنید.همش 5 دقیقه هم وقتتون رو نمیگیره


    .
    .
    .
    الآن چند روز بعدشه... خمیر رو از یخچال بیبرون میاریم و سطح کار رو آرد میپاشیم و خمیر رو باز میکنیم(من یه 10 ثانیه ای ورزش دادم.حتما باید دستامکون حسابی آردی باشه وگرنه میچسبه)



    هنگام پهن کردن خمیرباید مواظب باشیم که همیشه زیرش آرد کافی باشه که احیانا به تخته نچسبه.(و قبلا نشونتون دادم که آرد پاشیدن با آرد ریختن فرق میکنه.پس فقط آرد میپاشیم)و روی کار و سطح وردنه رو هم آرد میپاشیم. بهتر سطح کارتون خیلی بزرگ باشه ویا اینکه خمیر رو نصف کنید و 2بار انجامش بدید.اگه تخته ی کار بزرگ ندارید میتونید روی اپن انجامش بدید فقط خسابی تمییز باشه.ضخامت خمیر هم 5 میلی متر باشه



    حالا 3 قاشق نوتلا روش میریزیم.(ویا بیشتر به اندازه ای که سطح کاررو بپوشونه)



    روی نقاط مختلف خمیرنوتلا بریزید

    zardin, مامان مبین کوچولو و m1361 این نوشته را پسندیده.
    کلمات بسیار مهم اند..
    کلمات میسازند و نابود میکنند..
    کلمات باقی می مانند..

    "داگلاس کندی"

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو آواتار ها
    پریسا سین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    همین دور و ورا
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    434
    پسند کرده
    2

    Re: نوتلا رول

    و با کاردی پهنش میکنیم تا روی کل خمیرمون نوتلا داشته باشیم



    و چون شوهرمون پسر خیلی خوبیه میشینه فندقارو پوست میگیره تا بتونیم باهاشون شیرینی درست کنیم



    حالا از بالا (ضلع بلند مستطیل) شروع به رول کردن خمیر میکنیم(2دستی و محکم)





    در نهایت انتهای خمیر رو به بدنه ی رول میچسبونیم.مثل این میمونه که داریم نیشگونش میگیریم.
    کلمات بسیار مهم اند..
    کلمات میسازند و نابود میکنند..
    کلمات باقی می مانند..

    "داگلاس کندی"

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو آواتار ها
    پریسا سین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    همین دور و ورا
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    434
    پسند کرده
    2

    Re: نوتلا رول



    با کارد 2 سانت 2 سانت برش میزنیم



    بعد توی ظرف به فاصله میچینیم



    فاصله هارو حتما رعایت کنید



    من توی یه ظرف مستطیلی خیلی بزرگ چیدمشون . فکر میکنم ظرف تقریبا 25 در 40 بباشه ولی زیلد مهم نیست شما میتونید توی چندتا ظرف بچینیدشون و شکل ظرف هم اهمییتی نداره حتی میتونه آلومینیومی یا یکبار مصرف هم باشه.اصلا مهم نیست.



    روی ظرف رو با سفلون میپوشونیم و توی یه جای گرم میذاریم استراحت کنه.به مدت 1 ساعت.



    میبینید که حسابی ور میاد و فواصل هم پر میشه.
    فر رو از قبل روی درجه ی 180 سانتی گراد یا 350 فارنهایت قرار میدیم و مدت پخت هم 40 دقیقه هست اما مرتب چکش کنید تا همینکه روش طلایی شد کفایت میکنه .
    کلمات بسیار مهم اند..
    کلمات میسازند و نابود میکنند..
    کلمات باقی می مانند..

    "داگلاس کندی"

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو آواتار ها
    پریسا سین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    همین دور و ورا
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    434
    پسند کرده
    2

    Re: نوتلا رول



    توی این فاصله سسش رو درست میکنیم.
    4 قاشق نوتلا و یا بیشتر رو توی ظرف میریزیم



    شیر رو بهش اضافه کرده و روی حرارت قرار میدیم



    خوب ویسک میکنیم تا کاملا یکنواخت بشه.حرارتتون باید متوسط باشه.دقت داشته باشید که نوتلا زود میسوزه و تلخ میشه.پس ما فقط یه 5 دقیقه ای حرارتش میدیم که طعم فندق موجود در نوتلا خودش رو بهتر نشون بده (مرتب هم ویسک میکنیم که ته نگیره)



    از روی خرارت برداشته و شکلات تلخ خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و از شکلات تلخ هرشیز استفاده کردم . بنظر خودم حتما باید از شکلات تلخ استفاده کنیم تا یه تناسبی بوجود بیاد و شیرینیش دل رو نزنه.بعد خوب ویسک میکنیم تا شکلات ها با حرارت موجود در سس ذوب شوند و تا وقتی که زمان پخت رول ها به پایان برسه باید هر از گاهی سس رو هم بزنیم تا بافتش یکنواخت بمونه



    رول ها باید روشون ترد و کرانچی باشه ولی تو.شون نرم و لطیف. ومیبینید که خسابی هم پف میکنن و بزرگ میشن



    سس دیگه تا الـآن سرد شده و تقریبا غلیظه.سس رو بلافاصله روی رول ها میریزیم.



    سس سریع به جسم رول ها میره و بعدا که برش میزنید میتونید ببینید که چطوری سس به داخل رول نفوذ کرده



    روی رول ها فندق خرد شده میپاشیم



    zardin, aydaa, آسابانو و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کلمات بسیار مهم اند..
    کلمات میسازند و نابود میکنند..
    کلمات باقی می مانند..

    "داگلاس کندی"

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو آواتار ها
    پریسا سین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    همین دور و ورا
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    434
    پسند کرده
    2

    Re: نوتلا رول



    من پرسیدم :
    "اینستنت ییست" چیه ؟

    * ستاره * جون جواب داد:
    اینستنت ییست یعنی مایه خمیر فوری عزیزم...

    همون پودری که برای نون پختن و خمیر درست کردن اغلب ازش استفاده میشه...دو جور داره..فوری و معمولی..فوریش رو مستقیم میریزن توی مواد دیگه...معمولیشو اول با شیر یا اب ولرم عمل میارن بعد اضافه میکنن...
    بهارسادات و zardin این نوشته را پسندیده.
    کلمات بسیار مهم اند..
    کلمات میسازند و نابود میکنند..
    کلمات باقی می مانند..

    "داگلاس کندی"

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    671
    میزان امتیاز
    368
    پسند شده
    8286
    پسند کرده
    7796

    Re: نوتلا رول

    اینم نوتلا رول من که دیروز درست کردم خوب بود
    zardin و m1361 این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    591
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    329
    پسند شده
    8594
    پسند کرده
    12516
    طی یک عملیات انتحاری میخوام دستورات مهجور مانده سایت رو درست کنم بلکه از مهجوریت در بیان





    برای شکلات دوستان عزیز گزینه خوبی هست
    ویرایش توسط محیا خانوم : ۱۳۹۲/۰۸/۲۴ در ساعت ۰۹:۴۰ بعد از ظهر
    zardin, گوگوجی, خانوم گلی و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما