نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1528Likes

موضوع: شیرینی های الجزائری ( مغربی )

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 229
صفحه 1 از 29 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    شیرینی های الجزائری ( مغربی )

    شیرینی های الجزایری بسیاررررررررررررر زیبا!

    فعلا فقط مدل هاش رو ببینیم







    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: کارگاه شیرینی های نوروز



    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    شیرینی های الجزائری ( مغربی )

    شیرینی یاسمینا
    برای خمیر گل : آرد 4 پیمانه ، کره 1 پیمانه ، عرق بهار نارنج 3/4 پیمانه ، 1 پنس نمک
    برای میان شیرینی : 3 پیمانه پودر بادام (پوست گرفته ریز آسیاب شده) ، 1 پیمانه پودر قند ، 1 قاشق چایخوری وانیل ، تخم مرغ به میزان لازم
    برای مرحله پایانی : عسل ، عرق بهار نارنج ، نقل رنگی

    طرز تهیه : آرد ، کره ، نمک و وانیل را مخلوط کرده سپس به اندازه ای با عرق بهار نارنج آنرا مرطوب کنید تا خمیر سفتی بدست آورید.( میزان سفتی خمیر مثل سفتی خمیر بیسکویت است ولی به خاطر عرق بهار نارنج انسجام بیشتری دارد). اگر می خواهید خمیر رنگی شود باید در همین مرحله رنگ را به آن اضافه کنید.من رنگ خوراکی دوست ندارم و حتی الامکان استفاده نمی کنم .برای همین از آرد کم کردم و به جایش پودر کاکائو به نصف خمیراضافه کردم.بعد روی خمیر را پوشانده ، حداقل به مدت 30 دقیقه آنرا استراحت دهید.
    در این زمان مایه میانی شیرینی را آماده می کنیم .پودر قند ، وانیل و پودر بادام را مخلوط می کنیم. تخم مرغ را کمی زده تا کمی از لختگی در بیاید سپس کم کم به مخلوط پودر قند، وانیل و پودر بادام اضافه می کنیم. باید خمیر سفتی بدست بیاید که به ظرف نچسبد و انعطاف پذیر باشد.( باید هر بار خیلی کم از تخم مرغ اضافه شود که خمیر شل نشود) . از این مایه توپهای کوچکی به اندازه فندق درسته درست کرده سپس روی آنرا پوشانده و کنار بگذارید.
    خمیر شیرینی را که درست کرده بودیم نازک پهن می کنیم .( نباید خیلی نازک باشد چون پاره می شود) .آنرا به مربعهای 8 در 8 سانتیمتر می بریم .مثل درست کردن فرفره وسط خمیر را برش می زنیم طوری که به مرکز مربع نرسد. توپ مخلوط بادام را روی مرکز گذاشته و گوشه های مربع را روی آن می آوریم .



    (توی این عکس دو تا گوشه روی توپ آورده شده ، اون دو تا گو شه دیگه رو هم مثل همین دو گوشه روی توپ بیاورید.)



    سپس لبه ها به هم می چسبانیم تا شکل گل بدست آید.
    ( توی این عکس گوشه هایی که باید بهم بچسبند رو نشون دادم در مورد سه گلبرگ دیگه هم همین کار رو می کنیم)







    سپس روی شیرینی از همان خمیر که به شکل گل و با رنگ مخالف قالب زده ایم می گذاریم و یک نقل مروارید روی آن...




    شیرینی های آماده را روی سینی چرب شده در طبقه وسط فر با حرارت 160 درجه به مدت 10 دقیقه الی 15 دقیقه می پزیم. این شیرینی نباید تغییر رنگ دهد.
    بعد از اینکه کمی شیرینی خنک شد آنرا در مخلوط عسل گرم و بهار نارنج می غلطانیم.( اگر شیرینی شیرینتری می خواهید می توانید عسل را سرد استفاده کنید که مقدار بیشتری عسل به شیرینی می چسبد و شیرینی شیرینتر می شود، که به نظر من بهتر است)








    نکته ها: من شیرینی رو با واحد استکان درست کردم و 12 تا شیرینی به من داد.( تقریبا یک چهارم مواد اصلی ).
    برای چسباندن لبه ها موقع درست کردن گلبرکهای گل می توانیم با آب کمی محل چسباندن را خیس کنیم که لبه ها بهتر بهم بچسبند.من خمیر دورنگ هم درست کردم .اینجوری:( یه خمیر سفید رو وردنه کشیدم بعد یه لایه خمیر قهوه ای رو وردنه کشیدم بعد رویهم گذاشتم و اونقدر وردنه کشیدم که به ضخامت مناسب رسید بعد برش زدم)



    که ببینم دورنگش چطوری میشه ولی به نظرم دیگه درست کردنش خیلی سخت می شه و کلا به نظرم سفیدش هم خیلی قشنگه پس خودتون رو اذیت نکنین.موقع ریختن عسل روی شیرینی اگه عسلتون خیــــــلی سفت بود می تونین روی کتری یا تو مایکرو یه کم گرمش کنین که روی شیرینی روون بشه.مزه این شیرینی به نظر من شبیه شیرینی مشهدی (آلمانی) هستش.




    marie, مامان غزل, yaldae و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  4. #4

    شیرینی های الجزائری ( مغربی )

    نقل قول نوشته اصلی توسط گیلاسی
    ببخشید من نفهیدم چه جوری روشون سیاه رنگ شدن و چه جوری پیچیده شدن
    خانومی ، یه عکس و یه کم توضیح به دستورش اضافه کردم ، دوباره بخونش ...آیا تونستم منظورم رو برسونم؟ اگه بازم متوجه نشدی بگو.
    marie, مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  5. #5

    Re: شیرینی یاسمینا

    نقل قول نوشته اصلی توسط محبوبه
    ببخشيد منم اون قسمتي كه لايه قهوه اي رو بايد روي لايه سفيد بذاريم رومنم نحوه ي گذاشتنشو نمي فهمم.
    محبوبه جون، من تو دستورش نوشتم ....یه لایه سفید درست کردم ، بعد یه لایه قهوه ای رو ( با همون مواد و به جای نصف آرد ، پودر کاکائو ریختم)، بعد رویهم گذاشتم و وردنه کشیدم در نتیجه دو لایه بهم چسبیدند، اون رو به همون مربعای 8 سانتی بریدم و بقیه قضایا....من تو دستورش هم گفتم که دورنگش سخته و به نظر من به زحمتش نمی ارزه ...شما می تونی بر ای بار اول ،یه رنگش رو درست کنی ...وقتی قلقش دستت اومد اگه دوست داشتی می تونی دورنگش رو هم درست کنی.


    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    وای چه خوشگلن .

    ماهنوش جون درست کردنش چه سطحیه؟سخت؟آسون؟ متوسط؟
    پرپرک جون ، به نظر من سخت نیست ، یه کم وقت گیره ، اگه برشها رو صاف انجام بدی موقع پیچیدن گلبرگا خوب در می یاد.اگه کسی بار اول می خواد درست کنه می تونه مثل من ، به جای لیوان از استکان استفاده کنه و تو مقدار کم درست کنه . من شکلشون رو خیلی دوست داشتم.
    مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    625
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    630
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی یاسمینا

    مهنوش جون دستت درد نکنه روش پیچیدنشو خیلی خوب یاد داده بودی .مرسی





    این شیرینیام دستورش تقریبا همینه فقط این یکی جای مواد عوض میشه .من با دستور شف طیبه عزیز درست کردم



    مامان غزل, yaldae, zeinabrad و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۷
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    54
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی یاسمینا

    خیلییییییییییی عالی بود من که خیلی خوشم اومدهم ازشکلش هم ازطعمش
    قبل از پخت

    بعدازپخت



    با باقیمانده خمیروموادمیانیشم اینودرست کردم وتوترافل چرخوندمش

    ولی بعدازپخت لبه گوشه های بعضیهاشون از هم جداشد چرا؟
    مامان غزل, yaldae, panijon و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8

    Re: شیرینی یاسمینا

    نقل قول نوشته اصلی توسط moon light

    ولی بعدازپخت لبه گوشه های بعضیهاشون از هم جداشد چرا؟
    moon light جون ، خیلی عــــــــــــــــــــــــ ـالی شده ، دستت درد نکنه... .در مورد باز شدن گوشه ها ، اگر گوشه ها خوب بهم نچسبیده باشن در اثر حرارت فر از هم جدا می شن ....بهتره که گوشه ها رو قبل از چسبوندن یه کم مرطوب کنیم یا یه کم سفیده تخم مرغ به قسمتهایی که قراره بهم بچسبن بمالیم و کمی بهم فشار بدیم که خــــــــــــوب بچسبن و در اثر حرارت باز نشن....

    گلچین جون هر دو سری شیرینیهات عالی شدن....نه خسته خانومی....
    marie, yaldae, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

صفحه 1 از 29 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما