نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree453Likes

موضوع: شیرینی* با خمیر ۱۰۰۰ لا

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 69
صفحه 1 از 9 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1

    Re: شیرینی* با خمیر ۱۰۰۰ لا

    این شیرینی رو من امروز درست کردم با خمیر هزارلا و میوه های کمپوتی و کرم پاتیسیر..خیلی خوشمزه میشه جاتون خالی
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. #2

    Re: شیرینی* با خمیر ۱۰۰۰ لا

    هما جان مرسی
    از کمپوت هلو و نارنگی و گیلاس
    خمیر اماده رو گرفتم یه اندازه 15 در 15 بردیم توی خمیر را یک لایه نیم سات تا سانت کرم پاتیسیر زدم بهد مقدار کمپوت توش گذاشتم و دور خمیر را هم کمی اب زدم تا روی هم بگذارم..4 طرف خمیر را مثل بقچه روی هم گذاشتم روش رو کمی تخمرمغ و شیر مخلوط شده زدم (با قلمو )و توی حرارت 200 درجه به مدت 12 دقیقه گذاشتم
    بعد از سرد شدن خوردیمووخیلی خوشمزه میشه امتحان کن
    ..................
    همینجا یک نکته بگم اگر تخم مرغ رو با خامه روی شیرینی ها بزنیم خامه کمک میکنه که شیرینی براق بشه
    و با شیر هم کمک میکنه بوی تخم مرغ نگیره
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی* با خمیر ۱۰۰۰ لا


    اینم شیرینی* امروز ما که با خمیر هزار لا و پوره سیب درست کردم.
    شیرینی* دانمارکی سیب و گردو
    اصل این شیرینی* با خمیر شیرینی* دانمارکی هستش، ولی* من با خمیر هزار لا درست کردم و برای اینکه خیلی* شکننده و پوک نشه، مدت پخت و حرارت رو کمتر کردم.
    سیب ۱ عدد
    شکر قهوه*ای ۲ قاشق غذا خوری
    کره ۳ قاشق غذا خوری
    دارچین و هل خیلی* کم
    خمیر هزار لا یک عدد
    طرز تهیه:
    سیب*ها رو پوست بکنید و با بقیه مواد (غیر از خمیر )مخلوط کنید، روی حرارت ملایم با مقداری آب بذارید تا کاملا بپزه. بد پوره کنید و اجازه بدین خنک بشه.
    خمیر رو به ۴ قسمت تقسیم کنید، روی هر کدوم مقداری از این پوره رو بریزید، به شکل دلخواه جم کنید، روش رو عسل، گردو و شکر دونه درشت بمالید و تو فر ۴۰۰ درجه به مدت۸ دقیقه بذارید.
    بد از اینکه از فر در آوردین روش رو یه دور دیگه عسل بمالید.
    میتونید توی این شیرینی* به جای سیب از هر نو میوه یا پوره دیگه*ای استفاده کنید. حتا میتونید از سس کارامل استفاده کنید که خیلی* خوب میشه.
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی* با خمیر ۱۰۰۰ لا

    شیرینی* پتی وی ار Pithivier یک نو شیرینی* هست که با خمیر هزار لا درست شده و داخلش معمولا از کرم بادوم و میوه استفاده میشه.
    خمیر رو به شکل دایره باز کنید، مواد رو داخلش بریزید، خمیر دوم رو روش بذارید، اطراف و روی خمیر رو شکل بدین، و بد از اینکه روی خمیر رو زرده تخم مرغ زدین، داخل فر به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت بذارید تا خمیر کاملا بالا بیاد. (این زمان بسته به نو خمیر متغیر هستش)
    نکته:
    داخل خمیر رو میتونید هر چیزی پر کنید.
    میتونید از خمیر پای، خمیر جادیی و یا هر خمیر دیگه*ای که دوست دارید و پف میکنه استفاده کنید، ولی* اصل این شیرینی* همینی هست که بالا توضیح دادم.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی* با خمیر ۱۰۰۰ لا

    سلام دوستان.

    من ديروز خمير هزار لا گرفتم.چند تا سئوال دارم كه ممنون ميشم جواب بديد.
    1.آيا اين خمير شيرينه؟؟
    2.ميشه اين خمير رو با وردنه باز كرد؟
    3.به غير از شيريني،خمير هزار لا براي غذا هم كاربرد داره؟؟مثلاً براي تهيه ميني كرسكنت ميشه از اين خمير استفاده كرد؟؟
    بيا لبخند بزنيم! بدون انتظار پاسخي از دنيا.

    و بدان كه روزي آنقدر شرمنده ميشود كه به جاي پاسخ لبخند،
    به تمام سازهايمان خواهد رقصيد...

  6. #6
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی* با خمیر ۱۰۰۰ لا

    نلی جون خمیر اماده رو, نباید وردنه بکشی....خودش لایه لایه آماده شده است و فقط باید برش بزنی...

    خمیرش بیمزه است..پس باید بر حسب دستورت مواد شیرنی جاتی و بهش اضافه کنی...

    باهاش همه چی میشه درست کرد...برای غذا هم کاربرد داره....
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی* با خمیر ۱۰۰۰ لا

    فاطمه جون ممنون از اينكه جواب سئوال هام رو دادين.

    فقط با عرض شرمندگي من دو تا سئوال ديگه هم دارم.

    1.با توجه به اينكه ضخامت اين خمير زياده،براي تهيه غذا يا شيرينيجاتي كه نياز به خمير نازكتر دارن چي كار بايد كرد؟؟؟

    2.براي تهيه تارت ميشه از خمير هزار لا استفاده كرد؟؟؟اگر ميشه با همين ضخامت بايد استفاده كرد؟؟؟

    ممنوووووووووووووووون.
    بيا لبخند بزنيم! بدون انتظار پاسخي از دنيا.

    و بدان كه روزي آنقدر شرمنده ميشود كه به جاي پاسخ لبخند،
    به تمام سازهايمان خواهد رقصيد...

  8. #8
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شیرینی* با خمیر ۱۰۰۰ لا

    نلی جان خمیر ورقه ای رو به آرومی وردنه بکش و باز کن . مشکلی پیش نمیاد
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

صفحه 1 از 9 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما