نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree60Likes

موضوع: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 60
صفحه 3 از 8 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    656
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    665
    پسند کرده
    1683

    Re: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

    خورشت چغاله بادام خشمزه!

    بار اولم بود ولي خوشمزه بود! طبق دستور سارا جون درست كردم!
    البته اين ظرف غذاي همسري بيد!

    "آرامش" آن است که بدانی در هر گام دست تو در دست "خدا"ست.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    Re: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

    این هم خورشت چغاله بادوم ما.
    خیلی خوشمزه بود و همسری کلی پسندید.

    برایت دعا می کنم که ای کاش خدا از تو بگیرد
    هر آنچه را که خدا را از تو می گیرد

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,892
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10416
    پسند کرده
    11787

    Re: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

    من ديشب خورشت چاغاله بادوم پختم عالي بود دست همتون درد نكنه شوهرم كه كلي بسنديد

    اول پياز رو سرخ كردم بعد گوشت رو اضافه كردم و يه تفت دادم بعد زرچوبه اضافه كردم بعد چاغاله هاي متوسط شسته شده رو هم يه كم تفت دادم به اندازه كافي اب ريختم و گذاشتم تا نيم ساعت با زودپز بپزه

    سبزي گشنيز و جعفري و نعناع رو شستم خرد كردم و مثل سبزي قورمه سبزي سرخ كردم بعد ازنيم ساعت سبزي رو هم به مواد داخل زودپز اضافه كردم ونصف قاشق رب گوجه فرنگي و كمي زعفران هم اضافه كردم و درب زودپزو بستم . بعد از نيم ساعت در زودپز رو باز كردم به خورشت نمك اضافه كردم و ابغوره و كمي هم غوره و گذاشتم تقريبا نيم ساعت با شعله كم خورشت جا بيفته
    و بعد مممممممممممم عالي شده بود
    azmil این نوشته را پسندیده.

  5. #20
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3303
    پسند کرده
    1346

    Re: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

    خورشت چغاله



    فکر میکنم در مواد اولیه همه مشترک هستیم، فقط در زمان بندی و طبخ متفاوتیم

    من یک پیاز کامل رو تفت میدم، بعد گوشت رو بهش اضافه میکنم، کمی که گوشتم تفت خورد کمی هم زردچوبه و فلفل اضافه میکنم و درب زودپز رو برای حدود نیم ساعت میبندم (با شعله متوسط)

    در این فاصله جعفری و نعنا (نسبت جعفری باید سه برابر نعنا باشه تا خورشت تلخ نشه) رو تفت میدم و بعد هم چقاله هارو یک تفت کوچولو میدم و کنار میگذارم
    ** شایان ذکر است که من از نعنا و جعفری خشک استفاده کردم که نتیجه رضایت بخش بود.

    وقتی گوشتها پخت درب زودپزم رو بازم میکنم، گوشتهارو در میارم و سبزی و چقاله رو داخل زودپز میریزم و کمی هم نمک اضافه میکنم. حدود 40 دقیقه با شعله متوسط میگذارم بپزند. بعد درب زودپز رو باز میکنم، یک بسته عصاره گوشت مگی بهش اضافه میکنم، کمی فلفل و خیلی کوچولو دارچین.. گوشتهارو هم میگذارم داخل قابلمه تا خورشت حدود یک ربع روی شعله کم بجوشه و جا بیافته

    در اواسط جوش خوردن خورشت به میزان دلخواه آب غوره اضافه میکنم.

    البته برای دستور پخت اینجا از خانم ساناز مینایی باید تشکر کنم


    ** دلیل اینکه گوشت رو اول میپزم و جدا میکنم اینه که معمولا در تهیه خورشت کل مواد همزمان نمیپزه، خطر له شدن گوشت یا خام موندن بقیه مواد همیشه هست. برای همین من با این روش همیشه مطمینم که هر چیزی در بهترین زمان خودش پخته.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

    اينم خوروش گوجه سبز من با دستور ارام جون.فقط من يه کوچولو رب اضافه کردم.و به نظرم گوجه سبز و ۴۵ دقيقه اخر اضافه کنيم بهتره.





    [HIGHLIGHT=#ffffff]فراموش نکن: خطا کردن خصوصیت انسان است، اصرار در خطا خصوصیت شیطانی![/HIGHLIGHT]

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

    خورشت چغاله من برای اولین بار

    من از سبزی قرمه و کمی نعناع خشک استفاده کردم به نظرم سالی یکی دو دفعه اونم تو فصلش کافیه
    azmil این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  8. #23
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6731
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    خورش چغاله بادام

    من پیاز رو تفت میدم، بعد گوشت رو بهش اضافه میکنم، کمی که گوشتم تفت خورد زردچوبه و فلفل و تخم گشنیز اضافه میکنم و بعد آب شیر یا نهایت ولرم اضافه میکنم و میذارم که گوشت رو شعله ی کم بپزه - چون گوشتم رو قرمه ای خرد کردم و درشته زمان پختش رو 3 ساعت در نظر میگیرم (چون من گوشت باید حسابی نرم باشه و با یه ق زدن ریش ریش بشه تا گوشت بخورم :) ) و بعد از دوساعت که پخت ، از شروع زمان سوم نمک و بقیه ی مخلفات رو که به روش زیر آماده کردم اضافه میکنم و میذارم با هم بپزن و خورشت جا بیفته، جدیدا یکم پودر پیاز و یه قرص عصاره گوشت هم بهش اضافه میکنم.
    جعفری و نعناع رو (که نسبت جعفری باید سه برابر نعناع باشه تا خورشت تلخ نشه) سرخ میکنم و کنار میذارم و بعد هم چاغاله هارو یک تفت کوچولو میدم تو همون روغن، اینکارم شده نکنم و خوب شده!
    نیم ساعت آخر هم تقریبا ، آبغوره اضافه میکنم.که البته چون غوره عسکری فریز شده زیاد دارم این سری غوره ریختم.

    ما که دوست داریم و همسری عاشق قرمه سبزیم، این رو هم با همون علاقه میخوره :)
    azmil این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

    دوستان من برای خورش گوجه سبز سعی می کنم که از گوجه های درشت استفاده کنم بعد هم گوشت گوجه هارو از هسته وسطش جدا می کنم آخه تو عکسا این جور به نظرم رسید که گوجه سبزهارو درسته انداخته بودین اون طوری زیر دندون میره اذیتتون نمی کنه احیانا
    من چن سال پیش که خونه مامانی بودم یه بار درستیده بودم ولی دیشب برای اولین بار خودم تنهایی (بدون کمک مامانم)درستیدم که....................اوووووووووووف واقعا خوشمزه شده بود
    حالا دستورمو می زارم ایشالا شما هم درست کنین و نوش جان کنین
    پیاز داغ فراوون رو با گوشت تفتیدم آب ریختم گذاشتم پختیدن...البته نه کامل بهد گوجه هارو خورد کردم و از هسته جدا کردم و دوباره با یکمی پیاز داغ تفت دادم در حدی که رنگش عوض شه بعد ریختم توی گوشت یه قاشقم نشاسته رو با آب سرد خوب مخلوط کردم و ریختم توی خورشم(نشاسته هم غلظت میده و هم خورشو شفاف می کنه برای همه خورش ها میشه استفاده کرد بعد گذاشتم 1 ساعت با شعله کم قل خورد.
    1-آب خورش اصلا نباید زیاد باشه
    2-1 ق چ شکر اضافه کردم
    3-آخرای یخت زعفران کمی ریختم(خیلی خوش بو و خوش رنگ شد)
    4-از هیچ سبزیی استفاده نکردم من

    و اما عکس....

    [img]<a[/img]>


    [img]<a[/img]>
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

صفحه 3 از 8 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما