نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree60Likes

موضوع: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 60
صفحه 2 از 8 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    656
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    665
    پسند کرده
    1683

    Re: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

    خانماي هنرمند، مسئلة!!
    چغاله بادوم ريز بهتره يا درشت؟!!!
    "آرامش" آن است که بدانی در هر گام دست تو در دست "خدا"ست.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    315
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

    درسته میندازن

    متوسط باشه ارام جون بهتره ولی خیلی ریز خودشو نشون نمیده تو عکس گلچین جون اندازش معلومه یه جوری هم درشت باشه که دیگه چوب نشده باشه
    حالا از مال این دنیا،نهی داریم گرو هشت


    http://manosam.persianblog.ir/

  4. #11
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21271
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

    نقل قول نوشته اصلی توسط گیلاسی
    نقل قول نوشته اصلی توسط golchin
    فقط یه سوال کیفیتش پایین نمی اید ؟مثل گوجه سبز اب نمیندازه ؟

    http://www.mamipic.com/share-EBAC_4D7E673A.html


    گیلاسی گوجه سبز رو بزاری فریزر تلخ میشه

    من چون گوجه سبز روی دلمه برگ مو رو خیلی دوست دارم مامانم همیشه توی فصلش برام درست میکرد.یه بار فریز کرد که توی زمستون هم بتونه برام درست کنه
    ولی وقتی گوجه سبزهارو خوردم...وای ی خیلی تلخ شده بود.


  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    718
    پسند کرده
    4

    Re: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

    خوب منم خورش چاغاله رو اینطوری درست میکنم . ببخشید که نمی تونم اندازه ی دقیق بگم آخه من فله ای کار میکنم اصولا.
    اول پیاز داغ میکنم و گوشت رو توش تفت می دم تا تغییر رنگ بده . بهش زردچوبه و ادویه میرنم . بعد هم چاغاله ها رو اضافه میکنم و باز هم تفت میدم . حالا نعنا و جعفری خرد شده رو هم اضافه میکنم . آب توش می ریزم و در زودپز رو می بندم . چون این چاغاله ها باید با گوشت حسابی بپزه و نرم بشه . بعد از حدود 40دقیقه در زودپز رو باز میکنم و نکن و آبغوره بهش میزنم و زیرش رو کم میکنم تا حساتبی جا بیفته و به اصطلاح به روغن بیفته. (چاشنی این خورش آبغوره هست و لطفا از آبلیمو استفاده نکنید) . سعی کنید این خورش رو مَشت دربیارید . خیلی خوشمزه هست و چاقاله های پخته شده مثل گوشت توی خورش زیر دندون میاد و خیلی خیلی لذیذه . ایشاا.. همین روزا درست میکنم و می عکسم .
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  6. #13
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

    خورش چغاله بادوم سبزیش شامل گشنیز جعفری و شنبلیله است

    مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    485
    پسند کرده
    0

    Re: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

    خورش چغاله

    پیاز داغو درست کردم بعد گوشتو ریختم تفت دادم تا آبش کشیده بشه کمی ادویه و فلفل سیاه بعد از یک ساعت سبزی نعناع جعفریو که تفت دادم ریختم توش 45 دقیقه آخرم چغاله رو کمی تفت دادم به خورشتم اضافه کردم باضافه نمک - فلفل سیاه و آبغوره برای اولین بارم بود که درست میکردم و خوشمزه بود .

    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,894
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10422
    پسند کرده
    11789

    Re: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mitra maman hasti
    خورش چغاله

    پیاز داغو درست کردم بعد گوشتو ریختم تفت دادم تا آبش کشیده بشه کمی ادویه و فلفل سیاه بعد از یک ساعت سبزی نعناع جعفریو که تفت دادم ریختم توش 45 دقیقه آخرم چغاله رو کمی تفت دادم به خورشتم اضافه کردم باضافه نمک - فلفل سیاه و آبغوره برای اولین بارم بود که درست میکردم و خوشمزه بود .

    http://www.mamipic.com/share-25D9_4DB261EB.html
    عزيزم سبزيش مثل قورمه سبزي بايد ازقبل سرخ شده باشه يا نه

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    485
    پسند کرده
    0

    Re: خورش گوجه سبز ، خورش چغاله بادام

    live عزیز من این بار که سبزی کرفس گرفته بودم سرخ نکرده گذاشتم توی فریزر برای همینم هر بار که میخواستم خورش کرفس و این بارم خورش چغاله درست کنم سرخش میکردم ولی همیشه سبزی کرفسم سرخ کرده میزارم توی فریزر.
    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

صفحه 2 از 8 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما