نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1044Likes

موضوع: قندهای تزئینی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 133
صفحه 1 از 17 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    قندهای تزئینی

    قندهای تزئینی

    مقداری شکر چند قطره آب(به اندازه ای که شکر شما به بافتی شبیه به شن خیس پیدا کند) و به دلخواه پودر کاکائو ،دارچین،وانیل و رنگ خوراکی
    این مخلوط رو در قالب های فانتزی ریخته فشار دهید و اجازه دهید تا سفت شود

    serme, serepizadeh, مامان السا و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: مهمانی عصرانه

    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: مهمانی عصرانه

    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4

    Re: کرم رویال و تزئینات

    تزئین روی قند

    http://cheftayebeh.********.com/2010/03 ... st_15.html





    به بچه ها قول داده بودم که تزئین روی قند با رویال آیسینگ رو بهشون یاد بدم. از اونجایی که خبر دارم دوستام بیسکوییتهایی رو که برای ******* آموزش دادم رو درست کردند، خیالم راحته که کار با رویال آیسینگ دستشون اومده. پس با فرض اینکه همه قبلا با رویال آیسینگ کار کردند من توضیحات اضافی رو حذف میکنم . ( اگه شما تازه وارد هستید لطفا پستهای آموزش مرنگ و رویال آیسینگ و طرز تزئین بیسکوییت با رویال آیسینگ رو خوب مطالعه کنید و قبلش حتما ساختن مرنگ رو تمرین کنید. طرز جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ رو هم اگه بلد نیستید پستش رو بخونید)


    حالا دوباره یه نگاه به تصویر بندازید!!! حیف که اینجا نیستید که قندها رو بگیرید بیارید نزدیک چشاتون تا یه نمای بهتری ازشون داشته باشید! خیلی خیلی ناز شدند. رنگشون هم خیلی شفاف تر از توی عکس هاست.





    قبل از هر کاری برید دو تا بسته بزرگ قند بخرید. چون من یکی خونه داشتم و یکی دیگه خریدم و بازم قند کم آوردم! یه عالمه ایده دیگه تو ذهنم بود ولی به علت فقدان قند موکول شد به سال بعد! پس شما تا اونجایی که میتونید قند بخرید که دوباره کاری نشه. چون رویال آیسینگ سریع خشک میشه و فرصت ندارید برید تا مغازه قند بخرید و برگردید!


    دوم اینکه باید رویال آیسینگ درست کنید. من یه دونه سفیده تخم مرغ رو با یک لیوان پودر قند و ¼ ق چ پودر تارتار و 1 ق چ وانیل زدم. ممکنه شکرش به نظرتون زیاد بیاد ولی اینطور نیست. آیسینگ رو مطابق دستور درست کنید و اگه دیدید که شله و نمیتونید خوب فرمش بدید باز پودر شکر اضافه کنید.


    سوم: آیسینگتون رو رنگ کنید. فقط حواستون باشه که تو هرکدوم از کاسه ها تقریبا 2 قاشق مرباخوری آیسینگ بریزید و بیشتر آیسینگ رنگی نسازید. یعنی مقدار بیشترش رو سفید نگه دارید که اگه وسط کار به یه رنگ جدید احتیاج پیدا کردید مجبور نباشید از نو آیسینگ بسازید. توجه داشته باشید که با یه دونه سفیده تخم مرغ 2.5 تا 3 بسته قند رو میتونید تزئین کنید. پس فکر نکنید که : " یه سفیده برای من کمه"!!! کم نیست! خیلی هم زیاده!
    راستی روی ظرفهای آیسینگتون یه حوله خیس یا دستمال کاغذی آشپزخونه مرطوب بذارید که آیسینگ دیرتر خشک بشه.


    چهارم: یک عالمه کاغذ روغنی مثلثی کنار دستتون بذارید که به مقدار خیلی زیادی قیف کاغذی نیاز داریم! قیف ها رو سایز کوچیک درست کنید که برای تزئین راحت تر باشید. هر قیف که سوراخ شد یا اینکه سرش گشاد شد، سریع یه قیف دیگه درست کنید و مواد توش رو به قیف جدید منتقل کنید. نوک قیف ها تون رو نچینید. اجازه بدید با فشاری که به آیسینگ وارد میکنید سرش کم کم گشاد شه.


    یه نکته خیلی مهم رو هم از همین اول بگم.... اگه آدم کم حوصله ای هستید اصلا دست به این کار نزنید چون به صبر و حوصله و دقت خیلی زیادی نیاز دارید تا کارتون ظریف و زیبا از آب در بیاد. دوباره برگردید به عکس اول و یه نگاهی به چشمای خرگوش کوچولوهام بندازید.... اگه با سایز یه قند مقایسه اش کنید متوجه میشید که وقتی میگم حوصله میخواد یعنی چی!!! اینکار با تزئین بیسکوییت فرق میکنه چون کل صحنه مانورتون همش یه سطح از یه دونه قنده. و از همه بدتر... صدها و صدها قند! که هرچی کار میکنید تموم نمیشه. اگه خسته بشید نمیتونید وسط کار برید استراحت کنید چون آیسینگتون خشک میشه! پس کلا سر کارید!


    حالا اگه عزمتون جزمه .... شروع میکنیم:





    با زنبورها شروع میکنم که شدیدا دوسشون دارم. اول از همه باید بدن زنبورها رو با رنگ زرد کار کنید. برای اینکار قیف رو ثابت یه گوشه قند نگه دارید و فشار بدید تا به حجم مورد نظر برسید و سایز کله اش خوب بزرگ بشه. بعد آروم در حالی که هنوز قیف رو فشار میدید به سمت راست حرکت کنید و در آخر سریع دستتون رو رو به بالا بکشید تا دمش نوک تیز بشه. ممکنه چندتای اول رو خراب کنید تا ابعاد و فرم زنبور دستتون بیاد ولی اصلا مهم نیست. کم کم راه میافتید.







    یه موضوع رو هم همینجا بگم که من عکسهام رو به ترتیبی که الان دارم توضیح میدم نگرفتم. یعنی نیومدم زنبورها رو تموم کنم بعد برم سراغ کفشدوزکها. پس شما باید بعد از هر مرحله اجازه بدید که کار کاملا خشک بشه و بعد رنگ بعدی رو اضافه کنید. ولی همه مراحل هر حشره یا گل رو پشت سر هم گذاشتم که قاطی نکنید و بدونید که سر و تهش چیه. فقط مطمئن شید که همه چیز کاملا خشک و سفته و بعد مرحله دوم رو شروع کنید. حالا برای بال زنبورها من از یه رنگ آبی روشن استفاده کردم چون رنگ سفید روی قندها زیاد جلوه نداره. شما اگه دوست نداشتید همون سفید کار کنید. برای بالها قیف رو بالای کمر زنبور نگه دارید و فشار بدید تا به ضخامت مناسب برسید و بعد خیلی آروم به طرف لبه قند برید و به آهستگی دستتون رو بکشید که نوک بال تیز نشه. بعد بال دوم رو بزرگتر از بال اول درست کنید





    سایز چشمها رو دارید؟ میکروسکوپیه!!! برای اینکار باید توی قیف درست کردن به تبحر رسیده باشید. یعنی قیف رو خیلی بیشتر بپیچونید که تقریبا نوکش دیگه بسته بسته باشه. اصلا نوکش رو نچینید. محکم فشار بدید تا یه رنگ سیاه روی نوک قیف دیده بشه.





    عکس قبلی فوکوس روی زنبورها بود و در این عکس نوک قیف رو ملاحظه میکنید. فقط با نوک قیف سطح بدن زنبور رو لمس کنید. به این ترتیب یه چشم خیلی ظریف خواهید داشت. بعد که چشمهای همه تموم شد نوار روی بدنشون رو بکشید.





    زنبور های ما آماده عسل سازی هستند. پس کو گلهاشون؟





    من ساده ترین گل ممکن رو آموزش میدم که اگه کسی هست که دوست داره قند تزئین کنه ولی واسش خیلی سخته، بتونه این گلها رو که فقط با چند تا قطره آیسینگ درست میشه رو درست کنه. گلهای حرفه ای رو باید با قیف و ماسوره آموزش بدم که خیلی حرفه ای تر از این حرفهاست و تجربه میخواد.





    برای درست کردن این "پاور فلاور" ها کافیه که پنج تا نقطه درشت روی قندتون ایجاد کنید و بعد که خشک شد با یه رنگ دیگه وسطش یه نقطه دیگه بزنید





    با رنگ سبز میتونید ساقه و برگ و یا فقط برگ ایجاد کنید. برای درست کردن گلهایی که فقط برگ دارند باید نوک قیف رو ثابت نگه دارید و فشار بدید و بعد سریع به طرف خودتون بکشید.





    و اما کفشدوزک...برای بدنش با رنگ قرمز یه دایره پر و پیمون ایجاد کنید. نوک قیف رو بچینید تا به سایز دلخواه برسید. دستتون رو ثابت نگه دارید و قیف رو فشار بدید و در آخر آهسته دستتون رو بالا بکشید و اون نوکی رو که بوجود اومده رو با کوبیدن قند روی میز از بین ببرید.





    حالا ( یعنی بعد از اینکه کاملا خشک شد) با رنگ سیاه دایره رو نصف کنید و بعد خالهاش رو روی بالش بزنید





    برای سرش هم دقیقا به شیوه بدنش عمل کنید فقط خیلی کوچکتر. دقت کنید که نوک تیز نشه.


    من کفشدوزک خیلی دوست دارم! واسه همین نمیتونستم تصمیم بگیرم که زنبورها خوشگلتر شدند یا کفشدوزکها!





    برای ساختن جوجه اول یه دونه نقطه کوچولو برای سرش درست کنید و بعد از گردنش بکشید و یه قوس به دستتون بدید و به دمش که نزدیک شدید دسستون رو سریع بکشید عقب.





    بعد که کاملا خشک شد چشمهاشون رو رسم کنید.





    برای نوکشون هم با رنگ نارنجی و قیفی که نوکش خیلی ظریفه یه فشار به قیف بدید و سریع بکشید در حدی که یه خط باریک ایجاد بشه.





    من تصمیم داشتم دو مدل پروانه درست کنم. پروانه نیم رخ و پروانه تمام رخ....که ...نشد! یعنی قندهام تموم شد . پس این پروانه با بالهای بسته رو داشته باشید تا بعد....


    برای بالهاش به همون روش که بال زنبور ها رو درست کردید سه تا قطره کنار هم رسم کنید.





    برای اینکه بدنش کرمی شکل بشه باید رنگ سبزتون رو با کمی پودر قند غلیظ کنید تا آیسینگ سفت تری تولید بشه. حالا توی قیف بریزید و با هر فشار که میدید یه گوله از قیف بیرون میاد. چون دستتون رو آروم حرکت میدید و به سمت عقب میکشید گلوله ها به هم میچسبه و بدنش کرمی شکل میشه.





    روی بالها هم نقطه بندازید. چون خیلی ریزه تزئین دیگه ای نمیشه برای بالش انجام داد





    شاخک های پروانه هاتون رو هم با سیاه بکشید.





    و اما قسمت هیجان انگیز کار یعنی ظریفترین خرگوشهای آیسینگی دنیا! من خیلی تو اینترنت ولگردی (وبگردی) میکنم ولی تا به حال خرگوشهای به این ریزی رو هیچ جا ندیدم ( کلی از خودم خوشم اومده!) از همه مهمتر چشمهاشونه!!!


    برای شروع باید گوشها رو بکشید. یعنی دو تا خط راست رسم کنید و در انتهای گوش دوم ، قیف رو فشار بدید تا یه گلوله برای سرش بوجود بیاد





    چشمهای مینیاتوری رو دارید؟؟؟!!!!! فقط به سایز قند دقت کنید! آخر ظرافته!!! ( آخرش خودم رو چش میزنم!)





    در نهایت هم با رنگ نارنجی براشون دماغ درست کردم. هر چی فکر کردم نتونستم تصمیم بگیرم که خرگوش صورتی نازتره یا خرگوش آبی... پس هر دو رو واسه دلم تولید کردم....بعد باز توش موندم که حالا کدومش رو بیشتر دوست دارم! صورتی دخترونه تره ولی من یه جورایی روحیه پسرونه دارم...پس آخرش صورتی یا آبی؟ خیلی سخته!


    راستی اون خرگوش تپله رو دارید؟ خیلی با حال شده! کپل نمکی!





    دیگه آخرهای قندهام بودم و همه چیز داشت ته میکشید که یهو یادم اومد که ای دل غافل... من تصمیم داشتم سفره هفت سین هم درست کنم!!! دیگه خیلی دیر شده بود... ولی نتونستم کار رو بدون سبزه بذارم!


    برای سبزه با همون آیسینگ سبز رنگ غلیظ که داشتیم چندتا خط موازی رسم کنید.





    حالا با رنگ قرمز یه خط پایین سبزه عمود بر خطوط سبزه رسم کنید





    برای پاپیون روبان سبزه یه دونه ضرب در بکشید. فقط بالاش ضخیم تر از پایینش باشه یعنی دستتون رو از بالا به پایین سریع بکشید.


    قندهای سبزه ایم رو هم خیلی دوست دارم. خوشگل شدند.





    با چندتا دونه قند باقی مونده هم چندتا تخم مرغ رنگی درست کردم





    و یه دونه ببر به مناسبت سال ببر





    اگه تصمیم دارید این ببر رو درست کنید باید بین هر مرحله صبر کنید که قسمتهای قبلی کاملا خشک بشه تا ببرتون سه بعدی از آب دربیاد







    و صد البته حاجی فیروز!!! .... ارباب خودم بزبز قندی...ارباب خودم چرا نمیخندی!





    فکر کنم این کوچکترین حاجی فیروز دنیا باشه! درموردش تحقیق نکردم... اگه کوچکتر از این وجود داره خبرم کنید.





    و این هم یه تصویر از همه قندها باهم. خوب.... قندها تون رو میتونید توی یخچال یا فریزر تا مدتها نگهداری کنید. حتی تا آخر عمر! من شده که شش هفت سال هم نگهش داشتم و هیچیشون نشده!





    فقط برای سروش توجه داشته باشید که اصلا لازم نیست قندون تون رو پر از این قندهای تزئینی کنید. یعنی به ازای هر یه دونه از این قند خوشگلا ، پنج- شیش تا قند ساده توی قندون بذارید.


    من مصرف قندم صفره و چای رو تلخ دوست دارم. پس تصمیم گرفتم به دوست جونام عیدی قند بدم! قندها تون رو بعد از یک روز که کاملا مطمئن شدید که خشک شدند میتونید توی جعبه های کوچولوی شیک بذارید و به اونهایی که دوستشون دارید هدیه بدید
    Farzaneh 65, maman bita, غزاله77 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beautiful_lie آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    1,624
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    1069
    پسند کرده
    1697

    Re: قندهای تزئینی

    من رفتم تو کارش ولی فکنم یه کم اب زیاد ریختم چون از زیر قالب جاری شد
    قالب کوچولو که پشتش بسته باشه نداشتم
    خشک شد میام نتیجه کارو می گم

    3روز طول کشید تا خشک بشن وقتی هم خشک شدن خیلی شکننده بودن موقعی که میخواستم از قالب درشون بیارم همشون خورد شدن

    من با همین روشی که نجما جون گفتن درست کردم
    شکر و پودر کاکائو و وانیل رو مخلوط کردم بعد یه قاشق چایی خوری آب ریختم روش بازم مخلوطش کردمو ریختمشون تو قالب بیسکوییت که کف ندارن که اب از زیر قالبا زد بیرون با ته فاشق توی قالب فشرده شون کردم و گذاشتم خشک بشه
    شما خواستید درست کنید چند قطره آب بیشتر نریزید

    بله مزه اش خیلی جالب بود ولی مشکل همینه که خورد میشه شاید بشه تو قالب یخ درستشون کنیم

  6. #6
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,204
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    3004
    پسند کرده
    6613

    Re: قندهای تزئینی

    نمیشه یه راهی باشه بدون قالب درست کرد من ریختم تو یه ظرف یه خورده که خودشو گرفت قالب زدم ولی نتونستم از ظرف در بیارم خورد شد ولی طعمش خیلی خوب بود با هل و وانیل درست کردم

    بیوتیفل گرل عزیز اخه قالب یخ بزرگه معمولا قند باید کوچیک باشه گجفتم اگه یه راه پیدا شه تو یه ظرف بریزیم بعد قالب بزنیم این خوب میشه باز شماها امتحان کنین ببینیم چی میشه


    من یه نوع قند درست کردم که دستورشو از وبلاگ دوست خوبم بهار (غذاکده خانگی بهار)برداشتم البته اینم دراوردنش مشکل بود شکوفه زدنش راحت بود ولی وقتی میرفت تو فر قیافش عوض شد منم به شکل دیگه ای تو سینی ریختم که باز کمی بهتر شد

    serepizadeh و fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  7. #7
    مدیر انجمن
    مانی بهار آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    1,138
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1500
    پسند کرده
    1162

    Re: قندهای تزئینی



    درسته که ما مهمون نداریم ولی برای دل خوشی هم که شده درست می کنم . اینا قندای عیدم بود
    اول ممنون نجما جون با این ایده خوب چون دربه در دنبال قند حبه ای می گشتم تا این که . . .
    من از قالبای قلب که همه جا هم هست استفاده کردم بعدش توی یک سینی بزرگ با قاشق چایخوری توی کوچکترین سایز قلب مواد رو ریختم بعدش یک فشار کوچولو دادم تا کمی منسجم بشه . یک دستم روی شکر بود و با دست دیگه قالب رو کشیدم بیرون
    گذاشتم خشک شد و بعد با آیسینگ تزیین کردم .
    راستش اینا برای تزیین بود ولی یک وقتایی که شکلات نداشتیم از اینا می خوردم . یک بار همسایمون اومد خونمون ما هم اصلا قند مصرف نمی کنیم . خلاصه تازه از سفر اومده بودم هیچی نداشتیم . این خرگوشا به دادم رسید و همسایمون کلی ذوقید
    ایرادش این بود که گنده بود . و با قالب خیلی کوچیک نمیشه این تکنیک من رو پیاده کرد
    غذا
     
    misha_lily, *مرجان*, raheleh_fenel و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهار ای دختر ناز طبیعت لباس سبز گلدارت مبارک

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,795
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2896
    پسند کرده
    1062

    Re: قندهای تزئینی

    اين قندها را امشب درستيدم.همين كه قالبها را خريديم پريدم تو اشپزخونه.فقط نجما جون يه سوالي:
    ميشه با خاك قند يا پودر شكر هم درست كرد؟؟ آخه شيرينيش مثل قند نيست.
    يه چيز ديگه:اصولا اينقدر ترد است يا ايراد كار منه؟
    تو رو خدا زودتر جوابم را بديد.ميخوام واسه روز پدر براي پدرشوهر گرام بدرستم.




    ممنون از لطفتون.


    2500تومن گرفتم.البته 4 سايز بود كه يكيش را همون ديشب نگين خانوم گم كردن!!
    از اين فنر دارها است.شكل برگ را هم داشت كه چون نميدونستم چي ميشه نگرفتم.البته اون مشكل شكنندگي حل شد.تلفن لوازم قنادي كه ازش گرفتم:02144952056
    من با گلاب خيس كردمشون.يعني در حدي كه مرطوب بشه.اولش فكر ميكنيد كمه اما وقتي با قاشق كاملا مخلوط ميكنيد ميشه مثل ماسه نرم دريا!!
    بعد همراه با گلاب يه قطره رنگ خوراكي از همين ايراني ها ريختم.حالا ميخوام با گل رنگ و كاكائو درست كنم كه ضرر نداشته باشه.با زعفرون هم ميشه.
    فكر كنم براي 7تاقاشق شكر نصف قاشق چايخوري گلاب بسه.اگه كم بود يا وسط كار ديديد شكننده شدن دوباره خيسشون كنيد.
    از شب تا صبح كه موند شد مثل قند سفت.
    اينو مديون نجما جونم اگه سوالام را جواب بده كه بهتر!!!
    misha_lily, ela.gh, yalda bano و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

صفحه 1 از 17 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما