نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree22Likes

موضوع: چهارشنبه سوری

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 200
صفحه 6 از 25 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Re: چهارشنبه سوری

    ]][//url]http://www.mamipic.com/image-586C_4D6A0279.jpg[//img][/img][/URL]




  2. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Re: چهارشنبه سوری



    از این تزئین آتشین می تونید برای سالاد یا هر غذای دیگه یی در چهارشنبه سوری استفاده کنید.... حتی اگر از سر کوچه پیتزا هم سفارش دادید برای تزئین روش این فلفل رو بذارید....... اهل منزل واقعا ذوق می کنن

  3. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Re: چهارشنبه سوری

    یک غذای فوق العاده ساده برای تنبل ها، تخم مرغ آب پز هست..... اما اگر یک خورده ذوق توش به کار بره واقعا خوردنش دنیایی لذت داره..... پیشنهاد سرآشپز اینه که برای این که زیاد هم بدنام نشین و مهر تنبلی به پیشونی تون نخوره، از این تخم مرغ ها برای صبحانه و یا عصرانه ی چهارشنبه سوریانه ی اهل منزل استفاده کنید..... هنر ما خانم ها اینه که همیشه تهدیدها رو تبدیل به فرصت می کنیم


  4. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Re: چهارشنبه سوری

    سیب زمینی سرخ شده که به شکل هیزم چیده شده وسطش خوراک گوشت چرخ کرده و روش نعنا به نشانه ی شعله ی آتش!!!!!!!!!!!!



    این رو هم یک ایده هست برای درست کردن غذا با خمیر هزارلا و غیره..... غذاش از شما!!!!!!



    تزئین مارشمالوی چهارشنبه سوری



    و سالاد...........

    سالاد لوبیا چیتی و مارچوبه به نشان از سنگ ها و هیزم ها و رنده های هویج به نشان آتش......... نوش


  5. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Re: چهارشنبه سوری



    بته های شکلاتی:
    از این شکلات های خوشگل و خوشمزه هم می تونین برای پذیرایی جشن چهارشنبه سوری استفاده کنین.... من پارسال همین شکلات رو با چوب شور های خرد شده ی کم نمک، شکلات تخته یی و کره بادام زمینی درست کردم.....

    مواد لازم:
    200 گرم شکلات تخته یی یا هر نوع شکلات تیره
    100 گرم نودل برنجی (فرید رایس نودلز) با حداقل میزان نمک....
    2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی....



    شکلات و کره ی بادام زمینی را به مدت یک دقیقه در مایکروویو قرار بدهید.... دقت کنید بیشتر از این مدت در مایکروویو نماند که می سوزد....



    پس از خارج کردن از مایکروویو اندکی صبر کنید تا مخلوط کمی خنک شود و سپس نودل ها را به مخلوط اضافه کرده و خوب به هم بزنید.....




  6. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Re: چهارشنبه سوری



    برای درست کردن این دسر چهارشنبه سوری، ابتدا به شیوه ی معمول تارت را آماده کنید.... پس از آماده شدن، داخل تارت را با مقداری خامه ی زده شده با شکر و وانیل یا کرم پاتیسیر پر کنید..... برای ذعال ها، می توانید از انواع برانیز و کیک های شکلاتی استفاده کنید.... بدین منظور، برانیز ها را به قطعات منظم مکعبی شکل یا مکعب مستطیلی برش بزنید.... سپس تمام آن ها را به ظرفی که خامه ی زده شده در آن قرار دارد منتقل کنید و کمی با خامه مخلوط کنید.... دقت داشته باشید که خامه نباید تمام سطح برانیز ها را بپوشاند و سفید کند..... در مرحله ی آخر داخل تارت را با برانیز های خامه یی پر کرده و آن ها را کوپه کنید..... برای سیاه تر نشان دادن برخی قسمت ها و برای زیبایی کار، می توانید سطح رویی برانیزها را کمی شکلات مذاب یا گاناژ بکشید.....

  7. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Re: چهارشنبه سوری

    کوکوی شب آتش:



    مواد لازم:
    عدس: 125 گرم
    پیاز درشت: یک عدد و یک نیمه
    کدو سبز درشت: یک نیمه
    فلفل دلمه یی قرمز: یک عدد
    تخم مرغ: 3 عدد
    جعفری تازه، نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

    طرز تهیه:
    پیاز را به قطعات بسیار کوچک خرد کرده و روی حرارت بگذارید....
    هنگامی که پیاز کمی سبک شد، کدو سبز ریز نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت کمی سرخ شوند....
    چند حلقه از فلفل قرمز را ببرید و برای تزئین کنار بگذارید.... بقیه را در قطعات بسیار کوچک خرد و به مخلوط پیاز و کدو اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید.....
    کمی که روی حرارت ماند، آن از روی حرارت بردارید...

    عدس پخته شده را به همراه مقداری از آب خود عدس در مخلوط کن به خوبی پوره کنید..... جعفری تازه ی ریز خرد شده را به پوره بیافزایید و محتویات میکسر را به مخلوط پیاز اضافه کنید و روی حرارت آرام کمی بگذارید تا مزه ی مواد به خرد هم برود.....
    در این مرحله اگر چاشنی کم بود، مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.....
    مخلوط را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کاملا خنک شود....

    زرده ی تخم مرغ ها را از سفیده جدا کنید و به خوبی با همزن بزنید.... سپس آن را به سبزیجات اضافه کنید.....
    سفیده ی تخم مرغ را هم جدا با هم زن برقی تا حدی بزنید که سفت بشود و از ظرف نریزد..... سپس سفیده ها را نیز کم کم به مخلوط سبزیجات و زرده ی تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی با حرکت دورانی آن را مخلوط کنید.... دقت کنید مواد را زیاد هم نزنید.....
    قالب کوکو را چرب کنید و مواد را داخل قالب یا ظرف مورد نظرتان بریزید....
    حلقه های فلفل دلمه یی قرمز رنگ را به فاصله از هم روی کوکو قرار دهید و مواد را به فر که از قبل گرم شده، منتقل کنید.....
    اجازه دهید تا مواد، در فر با درجه ی حرارت 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بماند و روی آن طلایی و برشته شود....


    پ.ن: در دستور اصلی این کوکو از دال عدس استفاده می شود اما شما می توانید از عدس معمولی نیز استفاده کنید

  8. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Re: چهارشنبه سوری

    دسر آتش زیر خاکستر (کیک خرده شیشه)



    این دسر اگر خوب تزئین بشه بسیار مناسب چهارشنبه سوری هست..... بسیار راحت و خوشمزه....

    مواد لازم:
    یک عدد کیک اسفنجی (در این جا با شکل دایره) در اندازه ی متوسط
    سه بسته ژله به رنگ های دلخواه
    پانصد گرم خامه ی ترش
    یک قاشق غذاخوری پودر شکر
    20 گرم ژلاتین
    مقداری وانیل

    برای درست کردن این دسر، ابتدا ژله ها را آماده کنید.... بهتر هست از رنگ های آتش ایده بگیرید و ژله ها را با رنگ های آتشین آماده کنید.... به طور مثال برای این کار، ژله ی توت فرنگی و پرتقال و آناناس یا موز مناسب هستند.... پس از آماده شدن ژله ها، آن ها را به صورت مکعب های کوچک برش داده و برش ها را در ظرف بزرگی به صورت نامنظم در کنار هم بریزید تا رنگ های آتش در کنار هم قرار بگیرند....



    برای انسجام و طعم دهندگی بیشتر به این دسر به خامه ی ژلاتینی هم نیاز داریم..... برای آماده کردن خامه، ابتدا 20 گرم ژلاتین را با افزودن 10 قاشق غذاخوری آب سرد به مدت 10 دقیقه هیدراته کنید.....



    سپس به صورت بن ماری ذرات ژلاتین را ذوب کرده تا کامل در آب حل شوند....


صفحه 6 از 25 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما