نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree608Likes

موضوع: منوی روز عشق مامی سایت

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 188
صفحه 4 از 24 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25

    Re: منوی روز عشق مامی سایت

    و حالا قاب ژله قلب مخصوص روز عشق
    اجرای تمیز و بی نظیر ازنوشین عزیز




    برای درست کردن این ژله طرح قالب را روی کاغذ روغنی منتقل کرده و با پرگار دالبرها را بکشید از این طرح دو عدد بکشید یا از آن پرینت بگیرید سپس برای مرحله اول ژله ی قرمز را که با شیر یا بستنی کمی آنرا مات کرده اید داخل قالب ریخته و بعد از بسته شدن طرح را روی ژله انداخته و و مطابق با طرح ردیف اول دالبرها را برش میزنیم و اضافه ی ژله را از قالب جدا میکنیم.سپس ژله ی سفید را ریخته و طرح دوم را داخل قالب میندازیم و ردیف دوم دالبرها را هم مطابق طرح برش میزنیم بازهم اضافات ژله را خارج کرده یک لایه ی نازک ژله ی بیرنگ(آلوئه ورا)را در حفره ی وسط ریخته بعد از بسته شدن رز سیب را قرار میدهیم و باقی حفره ی وسط را هم با ژله ی بیرنگ پر میکنیم.در نهایت هم یک لایه ژله ی سفید داخل قالب ریخته بطوریکه روی کل ژله را بپوشاند.


    *Baran*, parand.co88, hengamehh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. بانک بند ناف
  3. #26

    Re: منوی روز عشق مامی سایت

    یک رشته قلب خوردنی...برای هدیه دادن چیز بهتری سراغ دارید!؟!؟

    از شبنم هنرمند



    با دستور بهار عزیز(کوکیزهای فرانسوی) درست کردم.
    خیلی خوشمزه بود.

    viewtopic.php?p=20335#p20335
    parand.co88, golegandom1363 و snow-star این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #27

    Re: منوی روز عشق مامی سایت

    جونم نون خامه ایییییییییییییییییییییییی ییییییی...
    شکم نزدیک ترین راه نفوذ به قلب

    کار باران7 عزیز


    hse.ims, *Baran*, hengamehh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #28

    Re: منوی روز عشق مامی سایت

    رزهای ژامبون میز عشقولانه شما رو عشقولانه تر خواهد کرد

    مخصوصا که توسط ساره عزیز اجرا شده




    دستور خمیر از همای عزیز

    خمیر پیتزا:
    آرد سفید:2 پیمانه
    آرد گندم کامل:1 و 2/1 پیمانه
    (میتونید کل آرد رو سفید استفاده کنید)
    خمیر مایه خشک معمولی:1 و 2/1 ق مربا خوری(اگر خمیر مایه فوریه 1و 8/1 ق م)
    آب ولرم:1 و 2/1 پیمانه
    نمک:2/1 ق مربا خوری
    روغن زیتون:2 ق سوپخوری
    تهیه:
    مقداری از آب ولرم را با خمیر مایه مخلوط کنید تا عمل بیاد(حدود 10 دقیقه صبر کنید).سپس بقیه آب ولرم و روغن زیتون و نمک را اضافه کرده و آرد را اضافه کنید و کمی خمیر را ورز دهید.ممکن است آرد بیشتری از مقدار دستور نیاز باشه ,کم کم اضافه کنید تا خمیر سفت نشه.سپس روی یه سطح صاف خمیر رو 10 دقیقه ورز بدید و بعد روی خمیر رو بپوشانید و در دمای اتاق (به مدت 1 ساعت )قرار دهید تا زمانی که خمیر ور بیاد.نشانه آن این است که وقتی 2 انگشت را در خمیر فرو کنید باید اثر آن بماند.این خمیر برای 3 قالب 25 سانتی کافی است.بعد خمیر را در ظرف ها پهن کرده و بقیه مواد پیتزا رو روی خمیر بریزید.با دمای 200 درجه حدود یه ربع بپزید.

    viewtopic.php?p=97312#p97312






    *Baran*, parand.co88 و الهام بانو این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #29

    Re: منوی روز عشق مامی سایت

    یه شام عاشقانه
    راویولی قلبی
    فاطمه عزیز توضیح می ده برامون


    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #30

    Re: منوی روز عشق مامی سایت

    این یکی رو تا حالا ندیدید ...

    شارلوت مخصوص برای نفوذ به دل ها

    اجرا توسط مریم فیفتی خودمون ....مریم53





    مواد لازم برای کیک سفید:

    2 عدد تخم مرغ
    50 گرم شکر
    50 گرم آرد
    1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر


    مواد لازم برای کیک قهوه ای:

    2 عدد تخم مرغ
    50 گرم شکر
    35 گرم آرد
    30 گرم پودر کاکائو
    1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

    مواد لازم برای موس:

    150 گرم شکلات
    50 گرم شیر
    200 گرم خامه زده شده
    2 عدد سفیده تخم مرغ
    25 گرم شکر
    4 ورق ژلاتین

    طرز درست کردن کیک سفید:
    فر رو روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.7-8 دقیقه شکر و تخم مرغ رو بزنید.آرد و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و باز 2-3 دقیقه بزنید.
    بریزینش روی کاغذ روغنی توی قالب و 10-11 دقیقه زمان بدین.

    کیک قهوه ای هم دقیقا به همین صورت اماده میشه...فقط باید پودر کاکائو رو به آرد و بیکینگ پودر اضافه کنین.

    بعد از پختن کیکها اونها رو به شکل نوارهای یک اندازه برش بدین.
    اونها رو به شکل شبکه ای و حصیری کنار هم بچینید..توی یه کاسه سایز متوسط رو با پلاستیک بپوشونین..و این نوارهای حصیری رو داخلش قرار بدین..
    اینجا شاید سخت ترین قسمت کار باشه ! که بخواهید صفحه حصیر بافت رو تو کاسه برگردونید!!!

    تجریه من :
    قسمت حصیر بافت رو روی یه کاغذ روغنی (یا نایلون )درست کردم وقتی آماده شد روشو یه نایلون دیگه انداختم ( درواقع این نایلون همونیه که قراره کف کاسه قرار بگیره) کاسه یا ظرفی که می خواستم توش دسر رو درست کنم رو به طور وارونه روی بافت حصیری قرار دادم و هر دو رو با هم برگردوندم با کمک کاغذ بافت حصیری رو فشار دادم تا توی کاسه فیکس بشه.




    موس رو اماده کنید:

    شکلات رو ذوب کنین..مواظب باشین نسوزه..ورقهای زلاتین رو با آب سرد اماده کنید..شیر رو گرم کنید و سه دقیقه بجوشونید...زلاتین اماده شده رو به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب حل بشه..سفیده هارو با شکر بزنید تا فرم بگیره و..با خامه مخلوط کنید..شکلات مذاب رو به شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بذارید سرد بشه... و همه رو با سفیده و خامه مخلوط کنید..موس اماده شده رو وقتی کمی بست بریزید روی رولت های چیده شده در کاسه و روش رو با باقی مونده کیکها بپوشونید.. برای 6 ساعت توی یخچال بذارین...و بعد توی ظرف سرو برگردونین و تزئین کنین....



    تغییرات:


    من تو این عکس به جای نون شکلاتی از رنگ صورتی و به جای موس شکلاتی از موس توت فرنگی استفاده کردم ولی با موس شکلاتی خیلی خوشمزه تره.



    عکس مراحل کار:
























    *Baran*, parand.co88, hengamehh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #31

    Re: منوی روز عشق مامی سایت

    و این هم یه اجرای شکلاتی توسط باران سون خودمون....باران7




    شارلوت شطرنجی:
    آرد:150گرم
    تخم مرغ:5 عدد
    شکر:150گرم
    آبجوش:2/1پیمانه
    خامه فرم گرفته :بمقدار لازم
    پودر کاکائو:2ق غ
    اسانس دلخواه:کمی
    زرده وسفیده را جدا کرده ابتدا زرده وشکر واسانس من از کمی وانیل استفاده کردم وآبجوش رابا همزن زده تا کرم رنگ بشه سفیده هارو هم جدا خوب زده تا سفت وسفید بشه به زرده اضافه و درآخر آردرا کم کم اضافه ودورانی با لیسک بهم زده من مواد و به 2 قسمت کردم دریک قسمت ازآرد 2ق کم وبجاش پودر کاکائو ریختم مواد رودرسینی که با کاغذ روغنی کمی چرب کردم ریختم و10 دقیقه درفر 180 درجه گذاشتم بعداز پخت به نوارهای مساوی برش داده وبصورت گیس بافت درآوردم بعد در ظرف گرد قرار داده وداخلش رو هم با موس شکلاتی پرکردم و5ساعت دریخچال گذاشته وبعد درظرف سرو برگردانده وتزئین میکنیم.
    *Baran* و parand.co88 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  9. #32

    Re: منوی روز عشق مامی سایت

    نمی ذاره معرفیش کنم که !!
    با لبات بازی می کنه...شمع های روش رو هم خودش ساخته
    بهار گلمون از اون دسته آدماست که از همه جاش هنر می ریزه





    مواد لازم جهت طرح شکلاتی
    کره در دماهی محیط /2 قاشق غذا خوری
    شکر ریز /2 قاشق غذا خوری
    پودر بادام/2 قاشق غذا خوری
    سفیده تخم مرغ در دمای محیط /1 عدد
    آرد 1 1 قاشق غذا خوری و 1 قاشق چای خوری
    پودر کاکائو / 1 قاشق غذا خوری و 1 قاشق چای خوری
    .....................
    کره را در کاسه یا فلزی ریخته و با قاشق چوبی روی حرارت بن ماری قرار بدهید تا کره اب بشه...و رنگش کمی روشن شود.سپس از روی حرارت بردارید.شکر و بادام اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنیدسفیده را اضافه کنید بزنید تا یکدست و صاف شود.
    آردو پودر کاکائو را مخلوط کنید و در مواد الک کنید و اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.
    توی سینی رولت کاغذ روغنی انداخته و این مواد را روی سینی به طول تمام سینی اما به قطر 13 تا 15 سانت پهن میکنیم ...سپس صاف میکنیم و با شانه مخصوص شیرینی پزی روش را طرح میاندازیم.
    سینی را داخل فریزر میگذرایم.
    فر را روی درجه 215 گرم میکنیم.

    مواد لازم جهت رولت
    تخم مرغ بزرگ / 2 عدد در دما محیط
    پودر بادام / 4/3 پیمانه
    پودر شکر/ 2/1 پیمانه
    آرد / 3 قاشق غذا خوری
    سفیده تخم مرغ / 2 عدد در دمای محیط
    پودر تار تار / 8/1 قاشق اندازه گیری
    پودر شکر 2 قاشق غذا خوری
    کره ذوب شده / 1 قاشق غذا خوری
    ...............
    2 تخم مرغ کامل را با پودر بادام مخولط میکنیم و پودر شکر (4/3 پیمانه ) را اضافه میکنیم با دور متوسط همزن برقی هم میزنیم تا یکدست شود.و کرمی مانند شود.
    ارد را به مواد بالا الک میکنیم و مخلوط میکنم.
    سفیده ها را جدا گانه زده تا برف مانند شود و در اخر کرم تار تار را کم کم اضافه میکنیم و میزنیم تا فرم بگیرد.در اخر 2 قاشق شکر را اضافه کنید و با سرعت بالا بزنید .
    سفیده را در 2 مرحله به مواد اولی اضافه کنید و ارام دورانی هم بزنید .سپس کره را اضافه کنید و دورانی هم بزنید .خمیر را روی مواد داخل سینی بکشید و در فر به مدت 7 تا 10 دقیقه قرار دهید.
    سپس بیرون اورده 5 دقیقه فرصت دبهید تا خنک شود..سپس برگردانده و کاغذ را جدا کرده و تکه وسط کیک را که طرح دار است بریده
    این نوار باریک را داخل رینگی انداخته (یا داخل قالب کیک کمربندی کوچک ) سپس از باقی کیک ته قالب را پوشانده ...میتوانید برای کرم از اوناع کرمها و یا خامه یا موس استفاده کنید.
    یک ردیف کرم بریزد و یک ردیف خرده کیک تا قالب پر شود.
    سپس برای چند ساعت داخل یخچال قرار داده و تزئین کنید و سرو کنید.
    *Baran* و golegandom1363 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 4 از 24 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما