نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree608Likes

موضوع: منوی روز عشق مامی سایت

نمایش نتایج: از 153 به 160 از 188
صفحه 20 از 24 نخستنخست ... 1017181920212223 ... آخرینآخرین
  1. #153

    Re: منوی روز عشق مامی سایت

    رولت سورپرایز



    اجرای بی نقص nooshin50 عزیز


    طرز تهیه خمیر دکور قهوه ای:
    مواد لازم:

    * کره به دمای محیط رسیده / 15 گرم
    * پودر قند / 15 گرم
    * آرد / 10 گرم
    * پودر کاکائو / 10 گرم
    * سفیده تخم مرغ / 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه خمیر دکور رنگی

    * کره به دمای محیط رسیده / 15 گرم
    * پودر قند / 15 گرم
    * آرد / 20 گرم
    * رنگ دلخواه به میزان لازم
    * سفیده تخم مرغ / 2 قاشق غذاخوری

    تمام مواد خمير دكور را با هم مخلوط کرده و فقط در حدي كه يكدست شود با قاشق مخلوط کنید و بعد داخل ماسوره ساده ريخته و روي كاغذ سيليكون (یا کاغذ روغنی)، طرح مورد نظر را بیاندازید و داخل فريزر به مدت 1 ساعت قرار دهید.
    بعد از یک ساعت خمیر دکور را از فریزر در آورده و مایه کیک رولت را روی آن بریزید و سپس داخل فر قرار دهید.

    طرز تهيه رولت ( از خانم شهرزاد رضایی )

    مواد لازم:

    * تخم مرغ / 4 عدد
    * شكر / 80 گرم
    * آرد / 90 گرم
    * شربت غليظ / 1 قاشق سوپخوری

    زرده تخم مرغ را از سفيده جدا كرده و زرده را با نیمی از شكر و وانيل بزنيد تا كرم رنگ شود. سفيده تخم مرغ را زده تا فرم بگيرد و بعد شكر را بصورت باراني به آن اضافه كنيد. مایه زرده و سفيده را مخلوط كرده و بعد آرد را روي آن الك کنید. اگر دوست داريد روي رولت طلايي شود، 1 قاشق سوپخوری شربت را در آخر به آن اضافه کنید. سپس در سيني با ابعاد 40×30 ريخته و به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر 220 درجه سانتیگراد قرار دهید.
    نکته: بسیار مهم است كه سيني فر، در آخرين طبقه از بالا قرار گیرد.

    موس توت فرنگی (با دستور خانم نجما طارمی)_برای درست کردن قلبهای داخل رولت_
    مواد لازم:
    ژله توت فرنگی یک بسته
    شیر عسلی نصف قوطی
    خامه یک پیمانه

    یک بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم
    به جای آب سرد یک لیوان اب میوه مخلوط می کنیم(من این مرحله رو حذف کردم)
    + نصف قوطی شیر عسلی + یک پیمانه خامه صبحانه و سپس در ظرفی ریخته داخل یخچال میگذاریم تا ببندد بعد قالب میزنیم.
    با قیف و ماسوره ساده مقداری خامه فرم گرفته(که مقداری هم پودر کاکائو به آن اضافه کردیم)روی نان رولت ریخته قلبها را به صورت منظم روی آن قرار داده دوباره با خامه فقط اطراف و روی قلبها را پر میکنیم و دوسر رولت را به هم میچسبانیم. رولت را در فویل پیچانده دو سه ساعت در یخچال قرار داده سپس برش میدهیم.برای اینکه برشهای تمیزتری داشته باشیم بهتره که اول چاقو را در آب گرم فرو کرده بعد رولت را برش دهیم.









    *Baran*, samin93, عشق و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #154

    Re: منوی روز عشق مامی سایت

    تزئین کیک خامه ای



    از ayla1 عزیز


    کیک خامه ای دلخواه با تزئین شکلات اب شده و قلب های فوندانتی

    *Baran*, مامی جون نجمه, *فاطیماه* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #155

    Re: منوی روز عشق مامی سایت

    کیک شکلاتی روز عشق



    کار زیبایی از باران7 عزیز



    کیک جنگل سیاه طبق این دستور تزئینات خامه ترافل خمیر مارسیپان برای خرس...که با کاترقلبی برش خورده....با دستور زیر که قبلا ارائه دادم...


    http://mamisite.com/forum/viewtopic....t=242&start=60



    *Baran*, مامی جون نجمه, *فاطیماه* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #156

    Re: منوی روز عشق مامی سایت

    کوکیز خرس فرانسوی



    اجرا از باران7 عزیز

    دستور کوکیز فرانسوی بهارگل


    http://mamisite.com/forum/viewtopic....&t=753&start=0

















    *Baran*, samin93, *فاطیماه* و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #157

    Re: منوی روز عشق مامی سایت

    موس شکلات سریع



    ازسامره عزیز
    این موس فقط از دو ماده تشکیل شده و خیلی ساده و سریع آماده می شه



    مواد لازم:

    شکلات 70 % (بسته به ذایقه تون، من 75% ریختم) / 265 گرم

    آب / 240 میلی لیتر (از 1 پیمانه آب 2 ق چ بردارید)

    شکر (اختیاری، من نریختم!) / 4 ق غ






    یک ظرف رو پر از آب و یخ کنید و یک ظرف کمی بزرگتر از اون رو روش قرار بدید (قراره شکلات روی این ریخته بشه) مهمه که کف این ظرف کاملا با آب و یخ در تماس باشه، آب و شکلات و شکر رو توی یک تابه یا ظرفی که بتونه بره رو اجاق ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدید، گه گاه به هم بزنید تا ذوب و مخلوط بشن؛ حالا مخلوط شکلات رو توی ظرفی که بالای آب و یخ قرار داره ریخته و با همزن برقی شروع به زدن کنید (من یه پره هم زن رو میذارم تا کثیف کاری زیادی نشه) بزنید تا ضخیم بشه، حواستون باشه که بیشتر از حد لزوم نزنیند وقتی به بافت موس مانند رسیدید استاپ کنید و بریزید تو 4 تا ظرف سرو و فورا سرو کنید، اگه زیاد هم زدید و موستون دون دون! شد (که ممکنه بار اولتون پیش بیاد) برش گردونید تو تابه و بذارید رو حرارت دوباره تا نصفش ذوب شه و دوباره بریزیدش تو ظرف بالای آب یخ و بزنید تا به بافت مورد نظر برسید


    *Baran*, samin93, مامی جون نجمه و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #158

    Re: منوی روز عشق مامی سایت


    کوکیز فرانسوی با تزئین عاشقانه



    از bahargol عزیز
    http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?p=20335#p20335






    *Baran*, samin93, مامی جون نجمه و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #159

    Re: منوی روز عشق مامی سایت

    رول دارچینی روز عشق



    اجرایی از chanel عزیز





    مواد لازم برای خمیر ..
    ارد 650 گرم
    شکر 100 گرم
    مایه خمیر تازه 25 گرم ( 8 گرم خمیر مایه فوری)

    کره نرم 120 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    هل سبز 15 عدد
    نمک 2 پینچ

    رنده ی پوست پرتقال 1 ق غ


    مواد میانی ..
    کره 100 گرم
    شکر 50 گرم
    دارچین 3 ق چ


    مواد رویه ...
    زرده تخم مرغ 1 عدد

    خامه 3 ق غ
    شکر 1 ق

    1.خمیر مایه رو با شیر ولرم و شکر مخلوط میکنیم...
    2.دانه های هل رو در اورده اسیاب می کنیم...
    3. تخم مرغ و نمک و کره و رندهی پوسن پرتقال و هل رو خوب مخلوط میکنیم..
    4. دو مخلوط رو با هم مخلوط میکنیم . بعد ارد رو اضافه میکنیم...
    5. ور ز می دهیم تا خمیر نرم شود..
    6.خمیر رو در ظرفی قرار می دهیم و رویش رو با نایلون می پو شانیم به مدت 2 ساعت .
    7. خمیر رو به 4 قسمت تقسیم میکنیم...
    8.هر بخش رو با وردنه باز میکنیم (20 در 30 ) به ضخا مت 2 تا 3 میلیمتر.
    9.مواد میانی را روی خمیر پخش میکنیم و رول میکنیم .
    10. برشهای به طول 3 سانتی متر زده و از وسط به شکل مثلث برش می دهیم .
    11.قالب قلب رو با کاغذ روغنی می پوشانیم و برشها درون قالب قرار می دهیم ..
    12. روی برش ها رو با مخلوط زرده و خامه برس می زنیم ..
    13. 30 دقیقه استراحت می دهیم ..
    14 . در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم .

    این نان بسیار خوشمزه است و طعمی بی نظیر دارد.







    *Baran*, samin93, مامی جون نجمه و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #160
    مدیر بازنشسته
    εїз Taraneh εїз آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    2,405
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    2443
    پسند کرده
    67

    ویترین مدال ها

    Re: منوی روز عشق مامی سایت

    تارت رز سیب
    اجرای دیگری از chanel عزیز




    خمیر پای

    250 گرم آرد ساده

    کره 125 سرد نگینی شده

    75 گرم پودر قند

    فقط 1/2 رنده

    پوست لیموترش

    1 تخم مرغ، زده شده

    4 ماده اول را با غذاساز اونقدربهم می زنیم تا به شکل نان خردشده در آید . تخم مرغ زده شده را قاشق قاشق اضافه می کنیم در حالیکه غذاساز روشن است تا تخم مرغ کم کم جذب خمیر شود.( این نکته خیلی مهم است)وقتی مخلوط به شکل خمیر در آمد و اماده شد، آنرا به شکل توپ درمی اوریم.
    سپس آنرا پوشانده و سرد می کنیم.



    تزیین

    8 سیب قرمز

    1 لیتر آب سیب

    پودر قند500G

    پودر قند و آب سیب را با هم در یک ظرف بزرگ هم بزنید تا پودر قند به طور کامل حل شود، سیبها را بصورت عمودی ورقه می کنیم.... هسته ها را درآورده و برش به برش های نازک (نیم دایره)می زنیم .



    کاستارد سیب

    3 عدد سیب

    شکر 100G

    120ml خامه غلیظ

    آب لیمو 1قاشق چایخوری

    1/2 پوست لیمو

    1 عدد تخم مرغ بزرگ

    2 زرده تخم مرغ بزرگ

    1-2 قاشق غ آرد ذرت

    شکر، خامه، تخم مرغ، زرده، پوست لیمو و آبرا خوب مخلوط کنید. سیبها را پوست کنده، رنده کنید، هم بزنید به مخلوط تخم مرغ و خامه اضافه کنید.
    آرد ذرت را با کمی از مخلوط جداگانه مخلوط کرده و بهم بزنید سپس به مخلوط اصلی اضافه کنید.

    مرحله نهایی:

    فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد، گرم کرده خمیر پای را با ضخامت 3 میلیمتر با روش دلخواه داغل قالب پای بگذارید.از مخلوط کاستارد سیب یک یا دوقاشق داخل هر خمیر ریخته سپس رز سیب راداخل آن می گذاریم ده دقیقه آنرا در فر حرارت می دهیم سپس درجه حرارت فر را به اندازه 180 درجه کم کرده و ده دقیقه دیگر پخت را ادامه می دهیم تا کاملا پخته و کناره ها قهوه ای شوند.

    بعد از پخته شدن تارتها می گذاریم 5 دقیقه خنک شوند سپس انها را از قالب در می آوریم. روی تارتها را از شربت سیب موجود براق می کنیم.




    و اما تجربیات من...

    اول اینکه اب سیب نداشتم و به جاش همون شربت درست کردم به روش رز سیب که داشتیم ...
    من دو پیمانه شکر و سه پیمانه اب رو با اب لیمو گذاشتم
    جوشید و بعد سیب ها رو ریختم تو این شربت 40 دقیقه موند ...
    دوم اینکه این زمان دوتا ده دقیقه برای من که که کافی نبود مخصوصا برای قالب قلب که احتیاج به زمان بیشتری داشت ...
    برای قالب تارت تک نفره 25 مین کافیه و برای قالب قلب 30 تا 35 مین.
    من سیب ها رو برای کاستارد داخلش رنده ی درشت کردم.
    چون با رنده ریز خیلی اب میانداخت و یا باید ابش رو میگرفتم که میشد تفاله و یا همون جوری میریختم که حدس زدم اب بندازه و از کیفیت تارت کم کنه ... بنابراین رنده درشت کردم.
    در مورد طعمش که ما خیلی دوس داشتیم و طعم خیلی دلپذیری داشت.
    به نظر من تو قالب تارت تک نفره درست و سرو بشه بهتره.
    *Baran*, samin93, parand.co88 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تا مدتی نمیتونم مثل قبل، حضور فعالی داشته باشم
    در صورت بروز مشکل، با دیگر ناظران کیفی مکاتبه نمایید

صفحه 20 از 24 نخستنخست ... 1017181920212223 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما