نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1205Likes

موضوع: انواع شیرینی با سفیده تخم مرغ

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 233
صفحه 1 از 30 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    انواع شیرینی با سفیده تخم مرغ

    سلام
    از اون جایی که من با سفیده ها مشکل دارم و فریز کردنش هم فایده ای برام نداشت این تاپیک رو باز کردم تا دوستان دستوراشون رو بذارن:

    اینم اولین دستور


    شکلات وینی (هنر آشپزی )

    سفیده تخم مرغ 2 عدد
    شکر 170 گرم
    پودر بادام زمینی 175گرم
    شکلات 200 گرم

    سفیده ها را میزنیم تا پنبه ای شود. شکر را اضافه کرده میزنیم تا غلیظ شود . روی بخار آب قرار میدهیم تا کمی گرم شود. بعد پودر بادام زمینی را اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم. مواد را در قیف با ماسوره ساده میریزیم و در سینی فر به صورت انگشتی میریزیم. 15 تا 20 دقیقه در فر 180 درجه قرار میدهیم .وقتی پخت و سرد شدو ته شیرینی ها را در شکلاتی که به صورت بن ماری آب کرده ایم میزنیم و 5 دقیقه در فریزر قرار میدهیم بعد روی شیرینی ها را با اضافه شکلات تزیین میکنیم.

    * در دستور اصلی مقدار شکر 225 گرم بود که من 170 گرم ریختم باز هم خیلی شیرین بود. اگر دوباره درست کنم 130 گرم میریزم.
    Elsanaa, آسانا, marie و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  2. #2

    Re: شیرینی با سفیده تخم مرغ

    بیسکویت شکلات و گردو

    سفیده تخم مرغ 4 عدد
    پودر شکر 350 گرم
    پودر کاکائو 75 گرم
    آرد 2 ق سوپخوری
    پودر قهوه 1 ق چایخوری
    گردوی خرد شده 125 گرم

    فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید
    کف سینی فر را با کاغذ بپوشانید
    سفید تخم مرغ را با همزن (نه با لنگه کفش!)بزنید تا فرم بگیرد
    پودر کاکائو و قهوه را با پودر شکر مخلوط کرده و به تدریج به سفیده ها اضافه کنید
    بعد از مخلوط شدن آرد را اضافه کرده و در نهایت گردوی خرد شده را اضافه کنید
    از مواد به اندازه 1 ق چایخوری با فاصله 2 سانتی متری از یکدیگر روی کاغذ بریزید و به مدت 15-12 دقیقه در فر قرار دهید
    بیسکویت ها را پس از 5 دقیقه خنک شدن از کاغذ جدا کرده و درون ظرف در دار نگه داری کنید
    Elsanaa, nazbanoo, marie و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: شیرینی با سفیده تخم مرغ

    وقتي سفيده اضافي داريد كافيه اون ها رو توي فريزر بگذاريد تا به اندازه كافي برسه و بعد باهاشون چيزاي ديگه درست كنيد.من يه بار رولت رو فقط با سفيده درست كردم خيلي خوب شد يعني به جاي يك تخم مرغ 2 سفيده ريختم براي كساني كه رژيم دارند عاليه!!
    يه دستور كيك با سفيده هم دارم كه هنوز درست نكردم به اسم angel food cake كسي تا حالا درست كرده؟


    سفيده ها رو توي قالب يخ بريزيد(هر تخم مرغ بزرگ 2 قالب رو پر مي كنه) بعد از يخ زدن توي يك كيسه نگه داري كنيد
    Elsanaa, tinker bel, serme و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    96
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    87
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی با سفیده تخم مرغ

    نجما جون مرسی میشه بگی چند روز یا ماه سفیده را میتونم تو فریزر نگه دارم؟؟؟
    توی چی بریزیم؟؟؟
    مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.
    به سه چیز تکیه نکن، غرور، دروغ و عشق

    آدم با غرور می تازد، با دروغ می بازد و با عشق می میرد

    "دکتر شریعتی"

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ساناز مامان دانیال آواتار ها
    ساناز
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    249
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    33
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی با سفیده تخم مرغ

    شادی ممنون من این شیرینی را که از اون وبلاگ گذاشتی پزیدمممممممم خوب بود امتحان کنید


    شیرینی گردویی با دستور مرجانه عزیز از وبلاگ و سایت مرجانه که همین جا از ایشون بابت دستور خو*بشون تشکر می کنم،سایت و وبلاگ خیلی قشنگ و مفیدی دارید.
    برای دیدن گام به گام طرز تهیه می*توانید به لینکش مراجعه کنید
    http://www.marjanusa.com/shirini%20gerdoui.htm


    شیرینی گردویی



    مواد لازم

    1- گردو 250 گرم

    2- شکر 400 گرم

    3- سفیده تخم مرغ 4 عدد

    5- وانیل نصف قاشق چایخوری

    طرز تهیه

    1- گردو را با شکر مخلوط میکنند و 2 عدد سفیده تخم مرغ را به گردو + شکر اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید که بمدت 5 دقیقه بماند که گردو ها مرطوب شود

    2- بعد از 5 دقیقه 2 عدد دیگه سفید تخم مرغ + وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید و یک جای کمی ولرم گرم بگذارید( مثل فر یک کمی فر را ولرم گرم کنید که دستان یک ذره اون گرما را احساس کنه خیلی ولرم گرم باشه) 5 دقیقه دیگر هم اونجا بگذارید که مواد نرم تر بشه

    3- این مخلوط گردو + شکر + سفید تخم مرغ رادر Food Processor بریزید و خردکنید

    4- وقتی مواد خرد شد بصورت خمیر خیلی نرمی در میاید

    5-شما میتوانید از Cookie Press یا قاشق برای ریختن مواد استفاده کنید

    6- کاغذ روغنی( Wax Paper )را روی سینی فر انداخته با قاشق و یا Cookie Press مواد را به فاصله روی کاغذ بگذارید ( مقدار موادی که روی کاغذ میریزید باندازه یک قاشق غذاخوری باشه چونکه شیرینی ها پف میکنه و بزرگ میشه) و اگر مقدار مواد زیاد ریخته بشه به قول یکی از دوستان اندازه یک کلم میشه ....

    7-فر را از قبل با 300 درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی را در طبقه وسط فر گذاشته بمدت 20 دقیقه

    وقتی سینی فر را از فر خارج کردید بگذارید که شیرینی ها خنک شود و با احتیاط شیرینی ها را از کاغذ جدا کنید برای اینکه این شیرینی های گردویی فوق العاده ترد و شکننده هستش و خیلی هم خوشمزه

    نکته1:می توانید نهایتا پنج دقیقه به زمان پخت شیرینی اضافه کنیدو حتما صبر کنید تا شیرینها کاملا سرد شده بعد از کاغذ جدا کنید.

    نکته2:حتما مواد را خوب با هم میکس کنید.
    Elsanaa, nazbanoo, serme و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اينجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگيني دارد...

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۱۲
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی با سفیده تخم مرغ

    شیرینی نارگیلی
    پودر نارگیل 2تا 2/5پیمانه سفیده تخم مرغ 4عدد شکر 2پیمانه
    ارد برنج2ق غ روغن مایع 1/2پیمانه ابلیمو 1ق م

    سفیده ها را با شکر مخلوط کرده وروی حرارت ملایم به هم میزنیم تاشکر درون تخم مرغ حل شود به این کار در اصطلاح داغ زدن گفته
    میشه بعد از روی حرارت برداشته وابلیمو وپودر نارگیل را اضافه میکنیم ودر اخر ارد برنج وروغن را هم اضافه میکنیم ومیزاریم سرد بشه اما توی یخچال قرار نمیدیم
    در قیف ریخته ودرسینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله میریزیم
    فر را با حرارت150 درجه کمی گرم کرده وبه مدت10 تا 15 دقیقه میپزیم اگر بعد از این زمان روی شیرینی طلایی نشده بود گریل را
    چند دقیقه روشن میکنیم وبعد از فر خارج میکنیم
    نکته اگر شیرینی در فر پهن شود یعنی شکر ان زیاد بوده است
    اگر به کاغذ بچسبد شیرینی ان کم است
    بهتر است ابتدا یک عددشیرینی را در فر بپزید وقتی از خوب بودن خمیر اطمینان حاصل کردید ادامه دهید
    اگر خمیر سفت بود کمی سفده واگر شل بود ارد برنج اضافه کنید
    مهمترین نکته در این شیرینی داغ زدن ان است زمانی باید شیرینی را از روی حرارت برداشت که دانه های شکر تقریبا حل شده باشد شیرینی پفکی ( مرنگ، پفک)
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۱/۲۸ در ساعت ۱۰:۵۹ بعد از ظهر
    nazbanoo, serme و مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    639
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    698
    پسند کرده
    1690

    Re: شیرینی پفکی ( مرنگ، پفک)

    شيريني نارگيلي با دستو شف طيبه!
    خيلييييييييي راحت بود و خيلييييييي خوشمزه!


    سفيده تخم مرغ 1 عدد
    شكر 2ق غ
    پودر نارگيل يك ليوان


    سفيده رو تا حد سفيد شدن و پفكي شدن ميزنيم!


    بعد شكر رو اضافه ميكنيم و در آخر پودر نارگيل.
    درجه فر 170 و از قبل گرم شده! مدت زمان پخت 15 دخيخه!


    براي من كمي برشته شد!!!

    مامان غزل, mamienazi, الی65 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    "آرامش" آن است که بدانی در هر گام دست تو در دست "خدا"ست.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    719
    میزان امتیاز
    111
    پسند شده
    2084
    پسند کرده
    397

    ویترین مدال ها

    Re: انواع شیرینی با سفیده تخم مرغ

    شیرینی نارگیلی با دستورر سحر عزیز.خیلی خوب بود


    مواد لازم:

    پودر نارگیل : یک لیوان

    شکر : یه لیوان سرخالی

    آبلیمو : یک قاشق چایخوری

    روغن مایع : یک چهارم لیوان

    سفیده تخم مرغ : 3 عدد

    طرز تهیه :

    شکر و سفیدۀ تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم ، هم می زنیم و می ذاریم روی حرارت ملایم و به هم می زنیم تا شکر توی سفیدۀ تخم مرغ حل بشه و مخلوطمون خوب گرم بشه.

    بعد آبلیمو را اضافه می کنیم کمی هم می زنیم، پودر نارگیل و روغن مایع را اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد کنار می ذاریم تا یه کمی خنک بشه

    روی سینی فر کاغذ روغنی بندازین و چربش کنین بعد به وسیله قیف دایره های کوچیک از این خمیر روی کاغذ روغنی چرب شده بذارین با فاصله... بعد توی فری که از قبل با دمای 150 یا 160 درجه گرم شده به مدت 10-15 دقیقه می ذاریم بپزه.
    بعد که از فر در آوردین اصلا عجله نکنین بذارین کاملا سرد بشه راحت از کاغذ جدا می شه.


    نکته -اول یکیشو تو فر میذاریم. اگه وا رفت و شل بود پودر نارگیل بیشتری اضافه می*کنیم.
    -من بعضیهاشو قلمبه درست کردم. ولی بهتره پهن تر باشه تا خوب مغز پخت بشه.

    Elsanaa, mamienazi, Mahdis73 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

صفحه 1 از 30 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما