نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree212Likes

موضوع: ترشی قارچ

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 31
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #17
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,585
    نوشته های وبلاگ
    1016
    میزان امتیاز
    2183
    پسند شده
    91715
    پسند کرده
    78637

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط kati a نمایش پست ها
    باران خانومی سلام.مثل همیشه اکتیو .عزیزم میخواستم بپرسم که چرا از مخلوط اب و سرکه استفاده کردید چرا سرکه خالی نه؟بعد اینکه ایا شما مزه اش رو امتحان کردین چطوریه؟ایا بعد از دو هفته باید در یخچال نگه داری بشه یا از همون اول در جای خنک بذاریم؟میدونم که ترشی متفاوتیه ولی بنظر شما همه پسند هم هست؟ببخش که خیلی سوال پرسیدم.موفق باشی و پر انرزی مثل همیشه
    ممنونم گل من.شما لطف دارین.گلم مخلوط اب و سرکه زدم تا ترشیم ملایم تر باشه.شما دوست دارین سرکه خالی بزنین.بله داخل یخچال بذارین یا جای خنک.هوا هم که رو به سردی هست پس نگران نباشین.از همون اول هم من میذارم جای خنک
    برای مزه هم نوشتم اگه قارچ دوست دارین اینو هم دوست خاهید داشت.من دوسش داشتم.با مقدار کم تست کنین اگه پسندیدین که بیشتر درست کنین.موفق باشی گلم
    kurosh1, kati a, مامان حدیث جون و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    199
    میزان امتیاز
    141
    پسند شده
    1195
    پسند کرده
    1114
    ترشی قارچ:
    قارچهای درشت روچند برش میزنیم وقارچهای ریز رو درسته استفاده میکنیم مخلوطی از اب وسرکه به نسبتی که خودتون میپسندید روی حرارت گذاشته +قارچ حدود دو دقیقه از روی حرارت برداشته+ذرت پخته یا کنسروی+هویج ریز خرد شده+حلقه های زیتون بدون هسته+نمک و فلفل و سیاه دانه +مخلوط اب وسرکه تا یک هفته بعد قابل استفاده است
    zakizadeh, ستار, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۰
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    2
    نقل قول نوشته اصلی توسط kati a نمایش پست ها
    باران خانومی سلام.مثل همیشه اکتیو .عزیزم میخواستم بپرسم که چرا از مخلوط اب و سرکه استفاده کردید چرا سرکه خالی نه؟بعد اینکه ایا شما مزه اش رو امتحان کردین چطوریه؟ایا بعد از دو هفته باید در یخچال نگه داری بشه یا از همون اول در جای خنک بذاریم؟میدونم که ترشی متفاوتیه ولی بنظر شما همه پسند هم هست؟ببخش که خیلی سوال پرسیدم.موفق باشی و پر انرزی مثل همیشه
    من که عاشق ترشی قارچ شدم.البته از این اماده ها خریدم ولی فوق العاده است.اگه قارچ دوست دارید امتحانش کنید حتما خوشتون میاد.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #20
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    961
    نوشته های وبلاگ
    460
    میزان امتیاز
    1331
    پسند شده
    22391
    پسند کرده
    13774

    ویترین مدال ها

    نام: DSC04511.jpg نمایش: 604 اندازه: 87.0 کیلو بایت

    ترشی قارچ من با دستور باران عزیزم فقط اشتباهی که من کردم به حرف همسرم گوش دادم آب رو با سرکه مخلوط نکردم زیادی مزه سرکه میداد

  6. #21
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,585
    نوشته های وبلاگ
    1016
    میزان امتیاز
    2183
    پسند شده
    91715
    پسند کرده
    78637

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط najmehkhatoon نمایش پست ها
    سلام راضیه جون یه سوال
    برای درست کردن این ترشی مخلوط آب و سرکه رو همونطور داغ روی قارچ می ریزیم یا باید خنک بشه
    مرسی
    عزیزم باید بگذارین خنک بشه کاملا
    mitra40 و Miss Razieh این نوشته را پسندیده.

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    797
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    1870
    پسند کرده
    2737
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 9f388b863817fc6e552a24c00238b0e6.jpg
مشاهده: 406
حجم: 13.1 کیلو بایت

    قارچ شور

    قارچ گوشتی یا قارچ صدفی : 1 کیلو
    نمک : 5 قاشق غذا خوری
    سرکه : نصف پیمانه
    آب : 1.5 لیتر
    سبزیجات معطر، سیر و فلفل : به میزان دلخواه

    طرز تهیه :
    ابتدا نمک و سرکه را در آب حل کرده بجوش می آوریم ( برای پاستوریزه شدن ) درب قابلمه را گذاشته و صبر می کنیم تا سرد شود .
    سپس قارچها را که با آب جوشیده سرد شده تمیز کرده ایم در ظرف شیشه ای چیده بر روی آن سبزیجات و سیر و فلفل را که قبلا شسته ایم قرار می دهیم ( بخصوص سبزیجات را حتما خوب تمیز کنید ) سپس آب و نمک سرد شده را بر روی آن اضافه می کنیم تا روی آن را بپوشاند .
    درب ظرف را محکم بسته در جای خنک به مدت حدود بیست روز نگهداری میکنیم . سپس مصرف شود.
    رعایت پاستوریزه کردن همه اجزا بخصوص ظرف شیشه ای و حتی درب آن موجب سالم ماندن شورها میشود . همیشه خراب شدن شورها مثل کفک زدن ویا له شدگی آنها وغیره به خاطر رعایت نکردن بهداشت است . از ورود قارچهای هوازی و میکروبها به داخل شورها باید جلوگیری نمود.
    منبع : نت
    .
     
    باران67, kurosh1, ELAHE_ABAN و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    917
    نوشته های وبلاگ
    367
    میزان امتیاز
    1053
    پسند شده
    15088
    پسند کرده
    15489

    ویترین مدال ها

    ترشی قارچ با دستور باران جون
    برای بار دوم هست که این ترشی را درست میکنم بار اول عرض 10 روز کاملا سیاه شد علتش را هم کشف نکردم
    این بار هم که تازه سه روزه از ترشی میگذره

    نام: ترشی قارچ (1).jpg نمایش: 434 اندازه: 95.6 کیلو بایت
    zakizadeh, ELAHE_ABAN, افسونی و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #24
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,585
    نوشته های وبلاگ
    1016
    میزان امتیاز
    2183
    پسند شده
    91715
    پسند کرده
    78637

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط kurosh1 نمایش پست ها
    ترشی قارچ با دستور باران جون
    برای بار دوم هست که این ترشی را درست میکنم بار اول عرض 10 روز کاملا سیاه شد علتش را هم کشف نکردم
    این بار هم که تازه سه روزه از ترشی میگذره
    نوش جونت عزیز دلم
    گلم رنگ آب ترشی رو به تیرگی میره و قارچ ها هم کمییی تغییر رنگ میدن
    تغییر رنگ و تیره شدن طبیعی هست
    حتی نرم شدنشون طبیعی هست
    ولی سیاه نمیشن.نمیدونم چرا برای شما سیاه شدن
    zakizadeh, کوئین, kurosh1 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما