دوستان از کجا باید مطمئن بشم که کیفیت عکسهایی که انتخاب کردم برای چاپ خوبه؟راهی هست ممنون میشم کمکم کنید.منم مثل تینا جون بار اولمه میخوام تقویم بسازم.البته توضیحات مریم جون برای من هم خیلی کمک کننده بود.متشکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان از کجا باید مطمئن بشم که کیفیت عکسهایی که انتخاب کردم برای چاپ خوبه؟راهی هست ممنون میشم کمکم کنید.منم مثل تینا جون بار اولمه میخوام تقویم بسازم.البته توضیحات مریم جون برای من هم خیلی کمک کننده بود.متشکرم
سلام عزیزان.من تازه عضو شدم.میشه واسه درست کردن تقویم راهنماییم کنید؟تمام مطالبو خوندم بازم نمیشه.یعنی نمیدونم چطوری تو بک گران چیزی اضافه کنم؟هر چی باز میکنم با 3ایکون بالاشه یعنی close.minimize....اگه ممکنه راهنماییم کنید تا بتونم واسه دخترم تقویم درست کنم.درضمن هیچی فتوشاپ بلد نیستم
کمکککککککککککککککککک
سلام دوستان .من می خوام ماههای تقویم رو بدون بک گراند همون کادر سفید دورش درست کنم.هر کار کردم نشد .من علامت چشم کنار لایه رو برداشتم کادر دیده نمیشه.ولی وقتی به صورت jpg ذخیره کردم دوباره کادر سفید وجود داره. میشه بهم بگید چیکار کنم ؟ممنون
مرسی عزیزم.واقعا لطف کردی.میشه یه لطف دیگه کنی و بگی چجوری اعداد تقویمو توش بذارم؟
معذرت میخوام من یه دفعه بک گراند رو تو فتوشاپ باز میکنم وروش کار میکنمم.ولی شما گفتین باید یه صفحه جدید باز کنم وبک گراند رو بکشم اون تو.پس یعنی تا حالا اشتباه انجام میدادم؟؟؟
یه سوال دیگه میخوام اعداد تقویم رو به عکسم منتقل بکنم اما نمیخوام رنگ زمینش باهاش منتقل بشه.چیکار باید بکنم؟