سلام. میخوام یه تقویم درست کنم با عکسهای پسرم. اما نمیدونم چکار باید بکنم. میشه راهنماییم کنید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. میخوام یه تقویم درست کنم با عکسهای پسرم. اما نمیدونم چکار باید بکنم. میشه راهنماییم کنید؟
آموزشش رو تو سایت خوندم اما به نظرم خیلی سخته.
میشه بهم کمک کنید؟
فتوشاپ رو باز کنید، file, new رو بزنید و اندازه دلخواهتون رو انتخاب کنید،معمولا برای رومیزی آ5 البته افقی و برای تک برگ آ3
خوب حالا میتونید یه بکگراند انتخاب کنید،تصویری که به عنوان بکگراند انتخاب کردید رو تو فتوشاپ باز کنید و اونو تو صفحه تقویمتون درگ کنید(بکشید) و اونو به اندازه برگتون دربیارید اینجوری، edit, transform , scale
تقویمتون رو هم که از قبل دانلود کردید باز کنید و تو صفحه اصلیتون درگ کنید و همینجوری که گفتم به اندازه دلخواهتون دربیارید
حالا یه قاب عکس احتیاج دارید و عکس کوچولوتون و هر المان دیگه ای که دوست داشتید
کارتون رو هم که خواستید بدید برای چاپ باید به فرمت jpeg ذخیره کنید یعنی همه لایه ها رو یکی کنید merge layers بعد save
امیدوارم واضح توضیح داده باشم
تو اندازه ها آ5 ندیدم.
تو رو خدا یکی به من کمک کنه. هر چی میخونم متوجه نمیشم. باور کنید خنگ نیستم. تو قسمت preset این گزینه ای که گفتین و نداره.
آخه تا حالا با فوتوشاپ کار نکردم.
اگه میخواهید تقویم رومیزی درست کنید اندازه آ5، اندازه ها رو دستی وارد کنید چون آ5 فتوشاپ عمودیه، اندازه 21 * 14.8 سانتیمتر