نام: rps۲۰۱۵۱۲۲۹_۲۰۱۳۵۷.jpg نمایش: 212 اندازه: 89.8 کیلو بایت

موادلازم:

جو : 2 پیمانه
هویج: 1 عدد متوسط
سیب زمینی: 1 عدد متوسط
مرغ : ۵۰۰ گرم
ماست : یک و نیم لیوان (بهتره کمی ترش باشه)
زرده تخم مرغ: 1 عدد
گشنیز ریز خرد شده : 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
کره : ٣٠ گرم

طرز تهیه:
۱- مرغ را با مقداری آب و یک عدد پیاز و یک حبه سیر میگذاریم تا بپزد و در انتها حدود ۲-۳ لیوان آب داشته باشد.
۲- بعد جوها را با اب مرغ که صاف کرده ایم(پیاز و سیر پخته را هم در اب مرغ له کنید)می گذاریم پخته شود. بعد از پخت جو کره را به آن اضافه می کنیم.
۳- سیب زمینی و هویج رنده شده را هم اضافه می کنیم تا خوب بپزند.
۴- یک عدد زرده تخم مرغ را جداگانه در ظرفی خوب هم می زنیم
و آن را به ماست همزده اضافه می کنیم. نمک و فلفل را هم به ماست و تخم مرغ همزده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم من برای اینکه خوب همزده شده باشه از همزن برقی استفاده کردم تا داخل سوپ ماست و تخم مرغ تیکه تیکه دیده نشه (تخم مرغ به خاطر اینه که مانع بریدن ماست داخل سوپ میشود).
۵- قبل از اینکه مایه را داخل سوپ بریزید گشنیز را داخل قابلمه بریزید.
گشنیزها رو زیاد حرارت ندید چون هم خاصیتشون از بین میره و هم رنگشون تغییر پیدا میکنه نهایت 5 تا 10 دقیقه ( در قابلمه را نگذارید).
۶- بعد حرارت زیر اجاق را کم کرده و مایه ماست و تخم مرغ رو اضافه کرده و سریع هم بزنید و اجازه بدهید یکی دو جوش بزند. البته تا موقعی که زیر اجاقتون رو خاموش می کنید سوپ رو باید مدام هم بزنید.
۷- موقع سرو سوپ مقداری گشنیز و ماست چکیده روی سوپ بریزید.


? نکته:
این سوپ با ماست نسبتا ترش خوشمزه میشه،اگه ماست ترش نبود میتوانید کمی آبلیمو داخل سوپ بریزید.