نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree143Likes

موضوع: سوپ گشنیز...

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 40
صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهرافروز آواتار ها
    زینب
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    241
    میزان امتیاز
    161
    پسند شده
    3325
    پسند کرده
    3513
    سوپ گشنیز لذیذ که تو ماستش یکم ابلیمو ریختم تا بیشتر ترش بشه خامه هم نریختم فوق العاده است توصیه میکنم امتحان کنید

    نام: IMG_20150620_202758.jpg نمایش: 970 اندازه: 67.4 کیلو بایت
    najmehkhatoon, افسونی, سوهی و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




    معبودا به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند . .

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    573
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    4285
    پسند کرده
    4489

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مهرافروز نمایش پست ها
    سوپ گشنیز لذیذ که تو ماستش یکم ابلیمو ریختم تا بیشتر ترش بشه خامه هم نریختم فوق العاده است توصیه میکنم امتحان کنید

    نام: IMG_20150620_202758.jpg نمایش: 970 اندازه: 67.4 کیلو بایت
    عزیزم با کدوم دستور درست کردین؟
    اش دندوني
     
    najmehkhatoon و سادن این نوشته را پسندیده.
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    869
    میزان امتیاز
    932
    پسند شده
    17529
    پسند کرده
    10728

    ویترین مدال ها

    اینم سوپ گشنیز من با دستور صفحه اول مریم جون...مرسی خوشمزهههههههههههههه بود
    نام: DSC08354.jpg نمایش: 1087 اندازه: 91.4 کیلو بایت
    کوئین, najmehkhatoon, افسونی و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr banoo آواتار ها
    مهر بانو
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    215
    میزان امتیاز
    402
    پسند شده
    3728
    پسند کرده
    6373

    ویترین مدال ها

    سوپ گشنیز با چکیده دستورات همینجا:
    بلغور جو رو چند ساعت خیس کردم.پیاز داغ درست کردم و بلغورها رو همراه با سینه مرغ به اون اضافه کردم و گذاشتم بپزه.بعد مرغ ها رو در اوزردم و ریش کردم و همراه با گشنیز خرد شده و هویج نگینی و سیر رنده شده به اون اضافه کردم .بعد از حدود نیم ساعت دوغ محلی ترش رو هم اضافه کردم و هم زدم تا جوش اومد و بعد هم که با شعله کم صبر کردم تا جا بیفته.ادویه هم فقط فلفل سیاه.خوشمزه بود و خاص.
    نام: SAM_0117.JPG نمایش: 834 اندازه: 71.6 کیلو بایت
    خورشت کرفس
     
    گلنرگس 2, باران67, افسونی و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    حوا که بغض می کند،حتی اگر خدا هم اجازه برداشتن سیب سرخ را بدهد،بازهم تنها آغوش آدم آرامش می کند...........

  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,151
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    100
    پسند شده
    11058
    پسند کرده
    8878
    با دستور مریم جون

    نام: 20150409_221538.jpg نمایش: 693 اندازه: 77.2 کیلو بایت
    باران67, zakizadeh, pink girl و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  6. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elina_s آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    280
    پسند شده
    4089
    پسند کرده
    3387
    سوپ گشنیز عالی و بسیار خوشمزه

    سوپ گشنیز...

    نام: picture1162.jpg نمایش: 591 اندازه: 75.6 کیلو بایت
    باران67, sita-golam, افسونی و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    611
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    161
    پسند شده
    4598
    پسند کرده
    784
    نام: rps۲۰۱۵۱۲۲۹_۲۰۱۳۵۷.jpg نمایش: 512 اندازه: 89.8 کیلو بایت

    موادلازم:

    جو : 2 پیمانه
    هویج: 1 عدد متوسط
    سیب زمینی: 1 عدد متوسط
    مرغ : ۵۰۰ گرم
    ماست : یک و نیم لیوان (بهتره کمی ترش باشه)
    زرده تخم مرغ: 1 عدد
    گشنیز ریز خرد شده : 1 پیمانه
    نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
    کره : ٣٠ گرم

    طرز تهیه:
    ۱- مرغ را با مقداری آب و یک عدد پیاز و یک حبه سیر میگذاریم تا بپزد و در انتها حدود ۲-۳ لیوان آب داشته باشد.
    ۲- بعد جوها را با اب مرغ که صاف کرده ایم(پیاز و سیر پخته را هم در اب مرغ له کنید)می گذاریم پخته شود. بعد از پخت جو کره را به آن اضافه می کنیم.
    ۳- سیب زمینی و هویج رنده شده را هم اضافه می کنیم تا خوب بپزند.
    ۴- یک عدد زرده تخم مرغ را جداگانه در ظرفی خوب هم می زنیم
    و آن را به ماست همزده اضافه می کنیم. نمک و فلفل را هم به ماست و تخم مرغ همزده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم من برای اینکه خوب همزده شده باشه از همزن برقی استفاده کردم تا داخل سوپ ماست و تخم مرغ تیکه تیکه دیده نشه (تخم مرغ به خاطر اینه که مانع بریدن ماست داخل سوپ میشود).
    ۵- قبل از اینکه مایه را داخل سوپ بریزید گشنیز را داخل قابلمه بریزید.
    گشنیزها رو زیاد حرارت ندید چون هم خاصیتشون از بین میره و هم رنگشون تغییر پیدا میکنه نهایت 5 تا 10 دقیقه ( در قابلمه را نگذارید).
    ۶- بعد حرارت زیر اجاق را کم کرده و مایه ماست و تخم مرغ رو اضافه کرده و سریع هم بزنید و اجازه بدهید یکی دو جوش بزند. البته تا موقعی که زیر اجاقتون رو خاموش می کنید سوپ رو باید مدام هم بزنید.
    ۷- موقع سرو سوپ مقداری گشنیز و ماست چکیده روی سوپ بریزید.


    ? نکته:
    این سوپ با ماست نسبتا ترش خوشمزه میشه،اگه ماست ترش نبود میتوانید کمی آبلیمو داخل سوپ بریزید.
    باران67, zakizadeh, سادن و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    488
    میزان امتیاز
    1084
    پسند شده
    9940
    پسند کرده
    9269
    آش گشنیز بهمراه نان باگتهایی که خودم درست میکنم

    نام: 1508386419826.jpg نمایش: 112 اندازه: 109.9 کیلو بایت

    یه مثل معروف میگه یه آشی برات بپزم....که روش یه وجب روغن باشه
    منظورشون این آش بوده هااا نه چیز دیگه


    طرز تهیه نان باگت رو در لینک زیر ببینید
    نان باگت


    آش گشنیز بخاطر طبع خنکی که داره مناسب فصل پاییز و زمستان هست.من اخلاقم اینجوریه،تو این فصل چه سرماخوردگی داشته باشیم ، چه نه ، یک یا دوبار در هفته برای عصرانه آش درست میکنم.تنوع آش و سوپ تو خونمون زیاده ، چراااا چون خودم پایشم
    .
    خب بریم سر اصل مطلب

    طرز تهیه آش گشنیز .
    .
    پیازداغ گرفتم .زردچوبه زدم.گوشت چرخی رو کمی سرخ کردم و ادویه زدم.خرده برنج کامفیروزی(محلی) + گشنیز خرد شده + یدونه قلم گوسفند +یک قاشق چایخوری رب گوجه رو به گوشت سرخ شده اضافه کردم.آب جوش رو هم ریختم و گذاشتم برای حدودا دو تا دو و نیم ساعت بپزه تا جابیفته . اخر کار کمی نمک و فلفل(ترجیحا سیاه) و اب یدونه لیموترش تازه رو اضافه کردم



    من از قلم گوسفند و یا گوساله به *دو روش استفاده میکنم
    ۱.اگه قلم گوسفند باشه ، به تکه های کوچک تقسیم میکنم و متناسب با مقدار آش یا سوپ تکه ای از قلم رو بهمراه اش یا سوپ داخل قابلمه بهمراه بقیه مواد سوپ میپزم
    .
    و یا....
    .
    ۲.اگه قلم گوساله باشه ، قلم رو به چند تکه تقسیم میکنم و بهمراه مقداری آب داخل زودپز میگذارم و به مدت سه ساعت میپزم .بعد از این زمان وقتی درب زودپزو باز میکنم ماده ی ژله ای تقریبا غلیظی دارم که به چند قسمت تقسیم میکنم و فریز میکنم.هر دفعه یکی از بسته ها رو داخل سوپ یا آش میندازم
    .
    .در صورت تمایلتون با سرد کردن عصاره ی بدست امده از قلم ،میتونید چربیش رو جدا کنید.من خودم ترجیح میدم اینکار رو نکنم.ولی شما مختارید...
    hengamehh, Ladddy, mitra40 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما