نمایش نتایج: از 25 به 31 از 31
-
۱۳۹۵/۰۵/۳۰, ۰۹:۳۱ قبل از ظهر #25عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 7,783
- نوشته های وبلاگ
- 120
- میزان امتیاز
- 809
- پسند شده
- 39692
- پسند کرده
- 59585
عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳من پام 35.5 هست تو سپهسالار چند تا مغازه هست ولی خوب دیگه خیلی گرانتر گاهی می دهند من خیلی موارد با کفی می خرم تو اسپورت ها اسکیچرز 35.5 ، 36،5 و نیم ها را هم داره 361 هم سایز کوچیک داره خیلی هم با دوامه
برخی کفش ها بد دوخته با کفی ادیت می کنه اما برخی هم نه یک کفاشی تو خیابون نوفل لوشاتو اگر اشتباه نکنم هست که کفش اندازتون براتون می دوزه یکی هم من تو سرسبز اخیرا دیدم که گفت سفارشی می دوزه
قدیم خواهرهام هم کفش می دوختند بخصوص اون خواهرم که پرستاره تو کفشهای پرستاری هم هم کفش طبی سایز کوچیک هست عالیه یک بار یکی لز مغازه هاش تو چهار راه استانبول با خواهرم رفتمویرایش توسط hengamehh : ۱۳۹۵/۰۵/۳۰ در ساعت ۰۱:۰۴ بعد از ظهر
خدایا شکرت
نی نی های من پر کشیدن پیش خودت
-
۱۳۹۷/۰۲/۱۹, ۰۷:۱۰ بعد از ظهر #26عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت اراک
- نوشته ها 556
- میزان امتیاز
- 350
- پسند شده
- 5680
- پسند کرده
- 1564
الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....
-
۱۳۹۷/۰۲/۱۹, ۰۷:۱۲ بعد از ظهر #27
-
۱۳۹۷/۰۴/۰۲, ۰۱:۵۷ قبل از ظهر #28عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 387
- میزان امتیاز
- 3
- پسند شده
- 192
- پسند کرده
- 616
میخواستم بپرسم جایی رو میشناسین کفش کتونی لژ دار داشته باشه جایی که راحت بتونم انتخاب کنم و مدلای مختلف لژدار داشته باشن . ممنونبهترین چیزها زمانی رخ میدهد که انتظارش را نداری .
-
۱۳۹۷/۰۵/۰۳, ۰۶:۲۶ بعد از ظهر #29عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 1
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 1
- پسند کرده
- 0
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.85)]از آنجا که سفید یک رنگ پایه جهانی است، با هر کفشی زیبا می شود.با این حال سعی کنید شلوارهای سفید خود را با کفش سیاه نپوشید.از رنگ های خلاقانه به جای سیاه استفاده کنید.یا با یک کفش به رنگ پاستل شیک دیده شوید.[/COLOR]
۲-شلوار های طوسی
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.85)]شما می توانید شلوارهای طوسی رنگ خود را به راحتی با کفش هایی به رنگ اصلی (قرمز ،زرد و آبی ) ست کنید.اگر می خواهید یک کفش با طراحی متفاوت بپوشید و در این زمینه تردید دارید ،بلافاصله شلوار طوسی بپوشید.[/COLOR]
۳-شلوارهای مشکی
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.85)]همه می دانند که رنگ سیاه به راحتی با هر رنگی ست می شود.اما در واقع این طور نیست.به عنوان مثال می توانید از رنگ های سفید ،قهوه ای وقهوه ای تیره برای شلوارهای مشکی خود انتخاب کنید.علاوه بر آن می توانید از رنگ قرمز نیز استفاده کنید.[/COLOR]
۴-شلوارهای بژ یا پاستل
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.85)]وقتی شلوار بژ ویا پاستل می پوشید، باید کفش های خود را در رنگ های روشن و براق انتخاب کنید.لطفا برای ایجاد کنتراست از کفش مشکی استفاده نکنید.[/COLOR]
۵-شلوار قهوه ای روشن
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.85)]شلوارهای قهوه ای روشن را هرگز با کفش های طوسی و یا سیاه نپوشید.در عوض شما می توانید کفش های سبز خاكی یاکفش هایی با پاشنه های سفید را با شلوار های قهوه ای روشن پوشید.[/COLOR]
۶-شلوارهای قهوه ای تیره
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.85)]این رنگ احتمالا یکی از سخت ترین رنگ ها برای ترکیب است.هرگز کفش های طوسی و یا سیاه را با شلوارهای قهوه ای تیره نپوشید.اگر می خواهید جالب به نظر برسید، از کفش های سبز یا آبی تیره استفاده کنید.[/COLOR]
۷-شلوارهای آبی
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.85)]هنگام خرید کفش می توانید شلوارهای آبی روشن یا تیره خود را به راحتی با بوت های مشکی ست کنید و شیک دیده شوید.[/COLOR]
۸-شلوارهای با تناژ سبز
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.85)]تنها رنگی را که نباید هرگز با شلوارهایی با تناژ سبز بپوشید کفش های سبز رنگ است.[/COLOR]
-
۱۳۹۷/۰۷/۳۰, ۰۳:۰۶ بعد از ظهر #30عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 8
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 0
- پسند کرده
- 1
عضویت: ۱۳۹۷/۰۷/۳۰من هرچقدر کفش خارجی گرونم که میخرم باز کف پام میخچه میزنه نمیدونم دیگه چی کار کنم
-
۱۳۹۷/۰۸/۰۱, ۰۵:۰۷ بعد از ظهر #31عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 8
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 0
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۹۷/۰۷/۱۵من هم همیشه برای کفش نا مناسبی که یه دورانی پوشیدم کف پام میخچه در اورده نمیدونم چه کنم