نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree629Likes

موضوع: مرصع پلو

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 80
صفحه 8 از 10 نخستنخست ... 5678910 آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *sohi* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
    محل سکونت
    Zanjan
    نوشته ها
    474
    میزان امتیاز
    67
    پسند شده
    5298
    پسند کرده
    3758
    مرصع پلو من با ماهیچه...
    هویج خلال شده رو با کمی شکر گذاشتم تا آب پز شد تا جایی که آب تبخیر بشه و فقط کمی آب ته ظرف بمونه و بعد کشمش و زرشک رو اضافه کردم و گذاشتم بپزن و کمی هم خلال پسته اضافه کردم....پوست نارنج یادم رفت بزنم....
    نام: IMG_۲۰۱۴۰۷۱۷_۰۲۲۱۰۴_۲۰۱۴۰۷۱۷۰۲۲۷۳۷۲۹۶.jpg نمایش: 1929 اندازه: 101.4 کیلو بایت
    nora1, fao_83, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است...

  2. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7517
    پسند کرده
    8761
    با کمک این دستورمرصع پلو ~ کارگاه آشپزسازی
    برنج 3 ليوانپياز متوسط 1 عدد
    زردچوبه 1 ق چ
    دارچين ربع ق چ
    زنجبيل يك هشتم ق چ
    نمك
    سينه كامل دو مرغ
    روغن زيتون 2 ق غ
    كره 25 گرم
    پياز بزرگ 1 عدد
    زعفران دم كرده ربع ليوان
    زردچوبه يك چهارم ق چ
    آبليمو 4 ق غ
    نمك و فلفل قرمز
    آب مرغ نصف ليوان
    براي تزئين:
    زرشك يك ليوان
    كشمش نصف ليوان
    خلال بادام
    خلال پسته
    تخمه هندوانه و كدو و آفتاب گردان
    خلال پوست پرتقال
    زغفران دم كرده سه ق غ
    برنج رو يكي دو ساعت خيس ميديم.

    مثل هميشه توي آب جوش و نمك ريخته و بعد از اينكه دونه كشيد آبكش كرده و ميذاريم دم بكشه.يكي دو كفگير رو ازش جدا كرده و در ديگ كوچكي ميريزيم و با سه قاشق زعفران دم كرده مخلوط كرده و در ديگ رو ميبنديم.
    در فاصله اي كه برنج داره دم ميكشه بايد مرغ رو هم آبپز كنيم.مرغ رو با پياز خورد كرده و زردچوبه و دارچين و زنجبيل آبپز ميكينم. بعد از نيم ساعت با چنگال چكش ميكنيم. نمك رو اضافه كرده و اگر نپخته بود باز اجازه ميديم تا با حرارت متوسط كاملا بپزه. ولي زياد هم نمونه كه له شه. من معمولا يه كم زودتر برش ميدارم چون قراره باز دوباره روي حرارت تفت داده بشه.


    سينه هاي مرغ رو از آب مرغ خارج كرده و به تيكه هاي نه چندان كوچك تقسيمش ميكنيم.لزومي نداره حتما از سينه مرغ استفاده كنيد. و كم و زيادش هم بستگي به تعداد مهمونها داره.



    حالا يك پياز درشت رو نازك اسلايس ميكنيم و با روغن زيتون و حرارت ملايم اجازه ميديم تا كاراملايز بشه.
    تيكه هاي مرغ رو بهش اضافه ميكنيم و با زردچوبه كمي تفت ميديم.
    حالا آب مرغ و نمك و فلفل قرمز و زعفران دم كرده رو اضافه كرده و دو سه دقيقه تفت ميديم.


    در نهايت كره و آبليمو رو اضافه كرده و ميچشيم اگر نياز بود چاشنيش رو تنظيم ميكنيم و بعد از يك دقيقه خاموشش ميكنيمحالا تازه قسمت اصلي ماجرا شروع ميشه:توي يك ديس بزرگ نيمي از برنج سفيد رو ميريزيم.

    كل مخلوط مرغ رو روش ميچينيم.
    با بقيه برنج سفيد سطح كار رو ميپوشونيم.و با آجیلها تزیین میکنیم که من چون شوهرم دوست نداره و عجله داشتم تزیین نکردم.



    .............
     
    مامان غزل, sara chef, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  3. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ... رضوان ... آواتار ها
    industry1387
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    930
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    7040
    پسند کرده
    6866
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 15072014346.jpg
مشاهده: 2033
حجم: 101.0 کیلو بایت

    مرصع پلو شف طیبه با همین دستور بالا که نسترن نگارین عزیز گذاشتن
    شوید پلو تبریزی
     
    m1361, zohre.a, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ما چله نشین شب یلدای حسینیم
    ماتم زدگان غم عظمای حسینیم

  4. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    488
    پسند شده
    9721
    پسند کرده
    6475
    ظاهرا زرشک پلو به نظر میرسه اما در حقیقت مرصع پلوئه

    ران مرغ رو همراه با پیاز و نمک و چوب دارچین و فلفل سیاه وآبپز کردم و گوشتش رو در غذا ساز خرد کردم و با پیاز رنده شده و زعفران و فلفل سفید و کمی زرشک تفت دادم.

    زرشک رو همراه با شکر و زعفران و خلال بادام تفت دادم و کنار گذاشتم.
    مقداری برنج رو همراه با کمی از زرشک ها و کمی محلول زعفران مخلوط کردم و کنار گذاشتم.
    و در نهایت پلوی زعفرانی برای تزیین

    بقیه ی مراحل هم که بدون شرحه






    زینب سادات۲, m1361, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  5. #61
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2024
    پسند شده
    86603
    پسند کرده
    75965

    ویترین مدال ها

    خب اول دستور مرصع پلو شف طیبه عزیز رو میذارم
    مرصع پلو

    5/24/2014 07:00:00 AM غذاهای ایرانی, مرغ No comments



    من وقتي مهمون دارم فقط غذاهاي سنتي رو درست ميكنم. و اگر تعداد مهمون ها زياد باشه يك نمونه غذاي گوشتي درست ميكنم يك نمونه با مرغ يك نمونه هم با ماهي يا ميگو و احتمالا يك غذاي سبزيجات و دو سه نمونه سالاد. البته فقط در صورتي كه تعداد مهمونها خيلي زياد باشه.


    گزينه هاي متداول براي غذايي كه با مرغ درست ميشه يكيش ته چين مرغ مامانمه. يكيش اين مدل مرغ مجلسي. يكي ديگه اش همين مرصع پلو و صد البته مرغ شكم پر (كه اگر عمري باقي بود يكبار بايد ازش عكاسي كنم الحق غذاي خوشمزه ايه).


    مرصع پلو رو من بچه دبستاني كه بودم از ماماني خانم ياد گرفتم. ولي در طي ساليان -طبق عادت- به نفع خودم توش دخل و تصرف كرده و اكنون مرصع پلويي كه من درست ميكنم نه مرصع پلوي مامانمه نه مرصع پلوي سنتي اي كه شما جاي ديگه ديديد و خورديد. اين مرصع پلوي خودمه. مطابق با ذائقه و سليقه خودم طي ساليان شكل گرفته خيلي هم از نتيجه اش راضي هستم هر كي هم خورده بي اندازه تعريف كرده و حتي بعد از گذشت ساليان كماكان تعريف ميكنند. حالا با هم شيوه تهيه اش رو خواهيم ديد يكبار امتحان كنيد شايد جاي مرصع پلوي خودتون رو گرفت! شايد!









    من مدت زيادي بود كه تصميم داشتم اين پست رو آماده كنم ولي وقتي آدم مهمون داره و قراره مهموني بده هزار تا كار بايد انجام بده فرصت عكاسي ديگه پيش نمياد. از بخت خوش اينبار مهمون ما مرواريد جون بودند (تابستان پارسال رو عرض ميكنم) و چون مهمون بي اندازه صبوري هستند من با خيال راحت گرفتار عكاسيم شدم و مرواريد جون هم سر مهدي رو گرم كردند كه تو دست و پاي من نباشه و من بتونم مسير "آشپزخونه" تا "پنجره اتاق" رو براي عكاسي بي مزاحم طي كنم! به اين ميگن مهمون همه چي تمام! تازه هنگام كار مرتب هم به آدم انرژي مثبت ميدن!







    برنج 3 ليوان
    پياز متوسط 1 عدد
    زردچوبه 1 ق چ
    دارچين ربع ق چ
    زنجبيل يك هشتم ق چ
    نمك
    سينه كامل دو مرغ
    روغن زيتون 2 ق غ
    كره 25 گرم
    پياز بزرگ 1 عدد
    زعفران دم كرده ربع ليوان
    زردچوبه يك چهارم ق چ
    آبليمو 4 ق غ
    نمك و فلفل قرمز
    آب مرغ نصف ليوان
    براي تزئين:
    زرشك يك ليوان
    كشمش نصف ليوان
    خلال بادام
    خلال پسته
    تخمه هندوانه و كدو و آفتاب گردان
    خلال پوست پرتقال
    زغفران دم كرده سه ق غ









    برنج رو يكي دو ساعت خيس ميديم.


    مثل هميشه توي آب جوش و نمك ريخته و بعد از اينكه دونه كشيد آبكش كرده و ميذاريم دم بكشه.









    يكي دو كفگير رو ازش جدا كرده و در ديگ كوچكي ميريزيم و با سه قاشق زعفران دم كرده مخلوط كرده و در ديگ رو ميبنديم.










    در فاصله اي كه برنج داره دم ميكشه بايد مرغ رو هم آبپز كنيم.
    مرغ رو با پياز خورد كرده و زردچوبه و دارچين و زنجبيل آبپز ميكينم. بعد از نيم ساعت با چنگال چكش ميكنيم. نمك رو اضافه كرده و اگر نپخته بود باز اجازه ميديم تا با حرارت متوسط كاملا بپزه. ولي زياد هم نمونه كه له شه. من معمولا يه كم زودتر برش ميدارم چون قراره باز دوباره روي حرارت تفت داده بشه.







    سينه هاي مرغ رو از آب مرغ خارج كرده و به تيكه هاي نه چندان كوچك تقسيمش ميكنيم.
    لزومي نداره حتما از سينه مرغ استفاده كنيد. و كم و زيادش هم بستگي به تعداد مهمونها داره.


    حالا يك پياز درشت رو نازك اسلايس ميكنيم و با روغن زيتون و حرارت ملايم اجازه ميديم تا كاراملايز بشه.
    تيكه هاي مرغ رو بهش اضافه ميكنيم و با زردچوبه كمي تفت ميديم.
    حالا آب مرغ و نمك و فلفل قرمز و زعفران دم كرده رو اضافه كرده و دو سه دقيقه تفت ميديم.


    در نهايت كره و آبليمو رو اضافه كرده و ميچشيم اگر نياز بود چاشنيش رو تنظيم ميكنيم و بعد از يك دقيقه خاموشش ميكنيم.





    حالا تازه قسمت اصلي ماجرا شروع ميشه:
    توي يك ديس بزرگ نيمي از برنج سفيد رو ميريزيم.


    توضيح عكس:
    نذاريد اين عكس اغفالتون كنه. اين بشقاب نيستش. اين يك ديس گود بزرگه.







    كل مخلوط مرغ رو روش ميچينيم.









    با بقيه برنج سفيد سطح كار رو ميپوشونيم.







    و اكنون قسمت هيجان انگيز ماجرا يعني تزئين:
    ببينيد من خودم شخصا اعتقادي به دم كردن يا خيس دادن آجيل ها ندارم. به نظرم نرم ميشه و دوستش ندارم. خوب ميدونيد كه من مرده كرانچم! پس دوست دارم آجيلها كاملا ترد و كرانچي باشند.
    اين از آجيلهاش.








    زرشك و كشمش رو هم جداگانه خيس ميديم و آبكش كرده و در روغن يه تفتش ميديم و ميذاريم كنار. ميتونيد از چند مدل كشمش استفاده كنيد. اگر هم كشمش دوست نداريد يا ميدونيد كه مهمونهاتون دوست ندارند حذفش كنيد. دنيا به آخر نميرسه.


    من خودم دوست دارم از تخمه ها هم استفاده كنم. كسي هم دادگاهيم نميكنه كه: "نــــــــــــــــه... اين سنتي نيست!" . پس تخمه كدو, تخمه آفتاب گردون, تخمه هندونه... اينا رو هم ميذارم جلو دستم.


    يا اينكه يه جنايت ديگه مرتكب ميشم و پام رو از خط جلوتر ميذارم و خلال بادام و خلال پسته رو هم كمي ميكوبم كه به تزئيني كه دوست دارم برسم.


    همينطور كه گفتم من شيوه سنتي رو پيش نميگيرم چه در مورد برنج و مرغ چه در مورد تزئين. با روش خودم مرصع پلو درست ميكنم. همه هم دوستش دارند.


    آهان راستي اگر ميخوايد خلال پوست پرتقال يا خلال پوست نارنج هم توي تزئين مرصع پلو داشته باشيد ... من به همين روشي كه قبلا آموزش دادم خلالها رو آماده ميكنم و فقط اون مرحله نهايي كاور كردن با شكر ازش حذف ميشه.











    ديگه مطابق با سليقه و به هر طرح و شكلي كه دوست داشتيد ميتونيد مرصع پلو رو تزئين كنيد.
    نقش اصلي در تزئين رو برنج زعفروني و زرشك و خلال پسته و خلال بادام ايفا ميكنند. براي بقيه اش ديگه زياد به خودتون سخت نگيريد.


    اين عكسها رو هم -حين ارتكاب جرم- مرواريد جون براتون گرفتند و بعد واسه من ايميل كردند. ببينيد چقدر به فكرتون هستند! دستشون درد نكنه









    امكان نداره من اين مرصع پلو رو براي يك مهموني درست كرده باشم و تا سالها تعريفش رو از مهمونها نشنوم.
    نميدونم دليلش جلوه رنگارنگ و زيباشه كه در ذهن خورندگان باقي ميمونه يا اينكه اون طعم ترش و زعفروني مرغه. در هر حال چيز شيك و مجلسي ايه و جز تزئينش (كه خيلي وقت ميبره) بقيه اش خداييش كار خاصي نداره.









    اوه راستي من معمولا براي تزئينش يكي دو ساعت وقت ميذارم و خدا بذاره مايكروفر رو! سه دقيقه در مايكروفر و همه چيز عالي و گرم و آماده است.









    با تشكر صميمانه و از ته قلب از مرواريد جون كه سر مهدي رو چندين ساعت گرم كردند كه من بتونم اين چند تا عكس رو بگيريم. يعني هر كسي جز مرواريد جون -با اين صبر هميشگيشون- بود؛ ميگفت: "آقا ما ناهار نخوايم بايد كي رو ببينيم؟!". اين بچه ما هم بدجوري عشق آشپزيه و هووي مامانش تو آشپزخونه.








    جاتون خالي من و مرواريد جون و حميده جون دلي از عزا در آورديم و تهش يه چيزي هم واسه آقاي شوهر گذاشتيم! مهدي هم كه غذا نميخوره!


    مرصع پلو رو چه شما دو ساعت واسه تزئينش وقت بذاريد چه 5 دقيقه ... غذاي بي اندازه خوشمزه و چشمنوازيه.
    من خيلي ساده توضيح دادم انشالا كه درست ميكنيد و لذت ميبريد.
    فرشته .ب, m1361, Elsanaa و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #62
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2024
    پسند شده
    86603
    پسند کرده
    75965

    ویترین مدال ها

    اینم از مرصع پلو بی نهایت خوشمزه و خوشمل من:
    خب دستور شف طیبه رو گذاشتم و ایشون با جزئیات کامل توضیح دادن
    میخاستم عکس مرحله به مرحله بگیرم
    دیدم این که هست همینو براتون میذارم
    اول برنج رو میپزم
    یه قسمتیشو زعفرونی میکنم
    مرغ رو با پیاز نمک فلفل و زردچوبه ابپز کردم و بعدش خرد کردم و سرخ کردم و زعفرون دم کرده روشون دادم
    برنج سفید رو کشیدم تو دیس
    روش مرغ
    بعد باز سفید و نهایتا کامل با زعفرونی پوشوندم
    تزیینشم از:
    خلال بادام که 1 کوچولو تفت دادم تا براق بشه
    خلال پسته
    زرشک شسته و تفت داده با شکر
    کشمش شسته و تفت داده
    خلال پوست پرتقال شیرین شده(4 بار تو اب سرد جوش اوردم و اب کش کردم با اب سرد بعد با شکر و اب گذاشتم رو حرارت..پست پوست مرکبات شکری شف طیبه رو در این مورد بخونید مفیده)
    خییییییییییییییییییلی ناز و مجلسی و خوشمزه ست
    نام: 109.jpg نمایش: 4034 اندازه: 109.2 کیلو بایت


    نام: 111.jpg نمایش: 3539 اندازه: 109.8 کیلو بایت
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۱۱/۰۸ در ساعت ۰۴:۰۰ بعد از ظهر
    فرشته .ب, Behjat, .Bita. و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    7852
    سلام سلام
    وقتتون بخیر
    چیزی بین هویج و مرصع پلو
    مرغ تازه رو با کره، زعفرون، فلفل دلمه، پاپریکا، نمک،فلفل، کاری و جوزهندی حدود یک ساعت طعمدار کردم.
    و بعد به پیاز داغ اضافه کردم و بعد از اینکه خوب تفت خورد حدود ۵ قاشق آب پرتقال بهش اضافه کردم چون فصل پرتقال نبود با آب پرتقال پاکتی درستش کردم. تاثیرش عالیه حتما امتحان کنید.نام: c1.jpg نمایش: 1579 اندازه: 71.1 کیلو بایتنام: c2.jpg نمایش: 1613 اندازه: 101.3 کیلو بایت

    خلال های هویج رو تفت دادم. تلخی خلال پوست پرتقال ها رو شیرین کردم و با کمی کره و کمی گلاب و یک قاشق مرباخوری شکر تفت دادم..بعد خلال ژسته و بادام رو بهش اضافه کردم.(دقت کنید گلاب زیاد نباشه)
    زرشک رو هم با مخلوطی از کره و روغن تفت دادم
    برنج را کاملا زعفرونی کردم و دم کردم و چند تکه کره هم روش گذاشتم تا عطرش توش بپیچه.
    از این دو تا قالب برای سرو کردنش استفاده کردم.نام: c3.jpg نمایش: 1524 اندازه: 78.0 کیلو بایت

    برادرم نه هویج دوست داره ونه خلال بخاطر همین هم برای اون فقط با زرشک سرو کردم.
    نام: c6.jpg نمایش: 1529 اندازه: 68.5 کیلو بایتنام: c7.jpg نمایش: 1521 اندازه: 73.8 کیلو بایتو این هم برای بقیه خانواده. مرغ و هویج ها رو بینش گذاشتم.
    نام: c5.jpg نمایش: 1520 اندازه: 76.2 کیلو بایتنام: c4.jpg نمایش: 1508 اندازه: 74.3 کیلو بایت
    sama18, mitra40, amir mami و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  8. #64
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28904
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    مرصع پلو



    توی ظرف چند گفگیر برنج ریختم و سینه مرغ رو که با کره و زعفران و کمی آب پخته بودم رو ریش ریش کردم و روی برنج ریختم و بقیه برنج برای روش هم کشمش و زرشک تفت داده تو کره و خلال نارنج شیرین شده ،خلال بادام و یه کوچولو پسته
    ساده ترین تزیین رو انتخاب کردم که هم زمانبر نباشه که غذا سرد بشه و هم بشه همه مواد رو با قاشق روی برنج ریخت.
    parinazz, زینب سادات۲, باران67 و 31 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

صفحه 8 از 10 نخستنخست ... 5678910 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما