نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree629Likes

موضوع: مرصع پلو

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 80
صفحه 4 از 10 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    Re: مرصع پلو

    مرغ رو باید بعد از پخت جداگانه لای برنج دم کرد یا همون پخت کفایت میکنه؟یا سرخ شده و کنار برنج میزاریم؟
    خانمهای اشپز لطفا روش مجلسیشو بگید،ممنون

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    رشــت
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    52
    پسند کرده
    0

    Re: مرصع پلو

    نقل قول نوشته اصلی توسط banooo
    مرغ رو باید بعد از پخت جداگانه لای برنج دم کرد یا همون پخت کفایت میکنه؟یا سرخ شده و کنار برنج میزاریم؟
    خانمهای اشپز لطفا روش مجلسیشو بگید،ممنون
    من که همیشه اول می پزم بعد با زعفرون و روغت سرخ میکنم . و بعد از کشیدن برنج توی دیس مورد نظر مرغ رو دورش می چینم چون به نظرم من اگه لابه لای برنج بگذاریم مرغ رنگ و قشنگی خودش و از دست میده و خیلی شل و ول میشه .
    امیدوارم اطلاعاتم کمکی کرده باشه بهتون .
    به خودم می بالم که در آغوش تو زندگی کرده ام ...
    مادر...

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    470
    میزان امتیاز
    69
    پسند شده
    1578
    پسند کرده
    245

    Re: مرصع پلو

    نقل قول نوشته اصلی توسط banooo
    مرغ رو باید بعد از پخت جداگانه لای برنج دم کرد یا همون پخت کفایت میکنه؟یا سرخ شده و کنار برنج میزاریم؟
    خانمهای اشپز لطفا روش مجلسیشو بگید،ممنون
    مشخصه که سرخ کرده قشنگتره ولی به نظر من مرغی که میره لای برنج و دم میکشه یه نرمی خوب و خاصی پیدا میکنه حالا دیگه به سلیقه اشپز هم بستگی داره
    knowledge is power (دانش قدرت است)

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    73
    پسند کرده
    0

    Re: مرصع پلو

    اینم اولین مرصع پلوی من
    مرغ رو جدا پختم و یادمم رفت ازش بعکسم
    akram., باران67 و serepizadeh این نوشته را پسندیده.


    شادترين مردم لزوماً کسى که بهترين چيزها را داردنيست

    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را میکند .

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896

    Re: مرصع پلو

    مرصع پلوی مجلسی من

    سینه ی مرغو نگیینی درشت جدا تفت دادم و پختم - مواد تزیینی هم با شکر و روغن تفت دادم

    akram., حسرت الملوک, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    asieh.mohammad آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۲
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    163
    پسند کرده
    16

    Re: مرصع پلو

    سلام دوستان
    من میخوام مرصع پلو برای خیلی نفر درست کنم
    ههههههههههههه
    حدودا 16 نفر
    میشه بگید چقدر برنج و زرشک و خلال پسته و غیره لازم دارم؟
    ممنون میشم

    خبر اومد که دشتستون
    بهاره
    زمین از خون فایض لاله زاره

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: مرصع پلو

    آسیه جان برای 16 نفر معمولا خب 16 پیمونه برنج خیس میکنن. اگه برنجتون ایرانی باشه یه کم بیشتر. مثلا 20 تا خیس کنید. ولی اگه دونه بلند باشه همون 16 تا کیفیه. باز اگه ناهار باشه بیشتر خیش کنید و اگه شام باشه باز 16 تا کافیه معمولا
    بعدم برای مرصع پلو هرچی خلال بیشتر باشه شیکتر و مجلسی تر میشه. زرشک رو دوبرابر خلاها خیس کنید. خلال پسته رو هم میتونید نصف خلال بادام خیس بدید. به نظرم یه پیاله ی ماست خوری متوسط در نظر بگیرید ولی نه دیگه لبریز بشه. یک پیاله بادام نصف پسته و یک و نیم تقریبا زرشک. بازم اگه دیدید کمه بیشتر بریزید. وقتی خیس کردید چشمی دستتون میاد که کمه یا کافیه. اگر خلال نارنج هم دارید خوبه. یه مقدار شیرین کنید و بریزید. اگه خلالها رو جدا تفت بدید ( که مثلا زرشگ رنگش رو به خلال بادام نده و صورتیش نکنه بهتره) بعد موقع سرو همه رو با هم ترکیب کنید و روی برنج بدید خیلی بهتره. اینجوری که جدا باشه و هر کدوم یه قیمت ریخته بشه یه جورایی ژونالیه و برای عکس گرفتن قشنگتر میشه. ولی برای پذیرایی با هم ترکیب بشن بهتره. توی رستورانهای اصیل هم خلالها رو با هم ترکیب میکنن.
    خورش بادمجون
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    715
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    363
    پسند کرده
    73

    Re: مرصع پلو

    در مورد مرغ هم من می پزم بعد با روغن سرخ می کنم بعد که برش گردوندم و کمی سرخ شد طرف دوم بهش زعفران و کمی کره اضافه می کنم . جدیدا یا گرفتم خیلی کم از آب مرغ مثلا برا 1 یبنه کامل که تیکه تیکه کردم 1/4 فنجان چایی رو اضافه کنم و درش رو بزارم تا بخارش جذب مرغ سرخ شده و زعفرانی بشه. خیلی خوب شد . داخلش هم 1-2 ق پیازداغ مجلسی میریزم. خوشمزه میشه
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

صفحه 4 از 10 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما