نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree629Likes

موضوع: مرصع پلو

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 80
صفحه 10 از 10 نخستنخست ... 78910
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    797
    پسند شده
    24504
    پسند کرده
    13953
    برنج و جدا پختم . مرغم البته سینه بی استخوان خرد کردم اول با پیاز خوب پخت و بعد با زعفران و کره تفت دادم . هویجمو جدا پختم ورنده کردم با کره تفت دادم . زرشک هم با کمی شکر و نمک و روغن تفت دادم خلال پسته هم با کمی گلاب روی حرارت گذاشتم تا نرم بشه .البته قبلشم تو گلاب خیس خورده بود

    نام: IMG_7740 (3).jpg نمایش: 2743 اندازه: 101.5 کیلو بایت
    .
     
    zahra125, mitra40, ayshe و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  2. بانک بند ناف
  3. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    364
    پسند شده
    13056
    پسند کرده
    8061
    مواد روی برنج

    پوست پرتغال که تلخیش گرفته شده +زرشک+کشمش+خلال پسته+هویج+مرغ

    مامی سجاد, افسونی, باران67 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    133
    پسند کرده
    0
    من ازین دستور استفاده کردم و خوب بوده


    مرصع پلو

    اگه دنبال یک غذای مجلسی و خوش خوراک میگردین برای یه مهمونیه خاص!مرصع پلو انتخاب مناسبیه!
    مواد لازم برای ۴ نفر:

    برنج ۳ پیمانه
    سینه مرغ ۲عدد
    پیاز ۱ عدد متوسط
    خلال پسته سبز ۲/۳ پیمانه
    خلال بادام ۲/۳ پیمانه
    زرشک ۲/۳ پیمانه
    پرتقال ۲ عدد
    شکر ۳ قاشق غذا خوری
    نمک، فلفل، زعفران، روغن، (گلاب در صورت تمایل) به میزان لازم


    طرز تهیه:

    پوست پرتقال را نازک گرفته خلال کرده و طی ۲، ۳ مرتبه با کمی آب جوش به مدت ۲ دقیقه می*جوشانیم و آب ان را عوض می*کنیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. زرشک را با کمی شکر و روغن حرارت می*دهیم (نباید رنگ زرشک سیاه شود)

    خلال بادام را با کمی گلاب مرطوب کرده یکی دو ساعت کنار گذاشته تا نرمتر شود.

    زعفران را هم در گلاب یا آب خیس می*کنیم.

    گوشت مرغ را به صورت جوجه کبابی خورد کرده به همراه پیاز تفت می*دهیم، یک و نیم لیوان آب، نمک، فلفل به ان اضافه می*کنیم، در صورت تمایل می*توان آب پرتقال*ها را هم به مرغ اضافه کرد،(با افزودن کمی زعفران مرغ خوش رنگ تر و خوش عطر تر می*شود) مرغ به آرامی بجوشد به طوری که بعد از پخت ۱/۲ پیمانه آب داشته باشد، در انتهای مراحل پخت بسته به ذائقه خود کمی شکر به ان می*افزاییم.

    برنج را به طور معمول جوشانده، آب کش کرده و دم می*کنیم. بعد از پخت برنج به این ترتیب عمل می*کنیم:

    کمی از برنج را با زعفران و خلال پرتقال مخلوط کرده کنار می*گذاریم، یک لایه از برنج داخل دیس ریخته تکه*های مرغ را روی آن چیده، کمی از آب مرغ روی ان می*ریزیم مجدداً برنج ریخته، روی ان مرغ گذاشته و بقیه آب مرغ را روی ان می*ریزیم، و آخرین لایه برنج را اضافه می*کنیم.

    با استفاده از خلال*های بادام، پسته، پوست پرتقال مخلوط شده با برنج زعفرانی و زرشک برنج را تزئین می*کنیم.
    مرصع پلو
    zakizadeh, باران67, مامان غزل و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    629
    میزان امتیاز
    233
    پسند شده
    6104
    پسند کرده
    4292
    مرصع پلوی خوشمزه ما
    دستورش از همین جاست وبا استفاده از مطالب مفید دوستان
    نام: photo_2016-04-05_12-55-23.jpg نمایش: 659 اندازه: 105.2 کیلو بایت

    این برامسابقه دخترم بود که تومدرسه برگزارشد به همراه سالاد کلم
    نام: photo_2016-04-05_12-55-31.jpg نمایش: 660 اندازه: 104.8 کیلو بایت
    فعلا رژیم هستم
     
    mitra40, افسونی, m1361 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تارا16 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    526
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    2403
    پسند کرده
    2701
    مرصع پلو که من بهش رنگین پلو می گم با جوجه کباب تابه ای

    نام: 20160526_142609.jpg نمایش: 527 اندازه: 100.6 کیلو بایتنام: 20160526_142617.jpg نمایش: 533 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    قیمه
     
    maman_mahya, m1361, باران67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    منا . آواتار ها
    منا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    129
    میزان امتیاز
    157
    پسند شده
    1257
    پسند کرده
    973
    اینم مرصع پلو من ،با خلالها و کباب چوبی[quote]نام: IMG_4069.jpg نمایش: 416 اندازه: 108.6 کیلو بایت[
    باران67, zakizadeh, golbarg. و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #79
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    847
    نوشته های وبلاگ
    374
    میزان امتیاز
    1202
    پسند شده
    20331
    پسند کرده
    12702

    ویترین مدال ها

    نام: DSC02815.jpg نمایش: 291 اندازه: 104.0 کیلو بایت

    مرصع پلو:
    برای مرصع پلو مرغ رو بدون ادویه بپزید چون باید رنگش سفید باشه اگه میخواید مرغتون بو نده بذارید با آب خالی جوش بیاد کف کنه بعد آبشو خالی کنید و مرغ رو حسابی بشورید تا آبخونی که توش هست خارج شه و دوباره روش آب بریزید و با کمی نمک و یه پیاز درسته بذارید بپزه اواخر پخت بهش کره و آبلیمو اضافه کنید اگر غذای شیرین دوست دارید میتونید کمی شکر هم تو آبش بریزد اگر نه که شیرینی کشمش کافیه وقتی مرغمون پخت پیاز رو خارج میکنیم و استخونای مرغ رو درمیاریم دقت کنید رگ و ریشه های مرغ رو بگیرید و اونو زیاد ریز نکنید آبش هم یک لیوان بیشتر نباشه

    خلال پسته و بادوم رو از دو ساعت قبل توی کمی گلاب خیس کنید به اندازه ای که بعد از 2 ساعت گلاب به خوردشون بره و بیرون ریخته نشه

    خلال پرتقال رو هم 3 بار میجوشونیم و آبشو بیرون میرزیم و بار چهارم با کمی آب و یه قاشق شکر و زعفرون میذاریم بجوشه و آبش غلیظ شه

    کشمش و زرشک خیس خورده و شسته شده رو هم توی کره یا روغن کرمانشاهی تفت میدیم البته خیلی کم یعنی همین کره داغ شد داخلش میریزیم یه هم میزنیم و خاموش میکنیم تا سیاه نشه و رنگش تغییر نکنه

    حالا برنج ساده رو کته یا آبکش فرقی نمیکنه توی دیس میریزم و مرغ رو لا به لاش میدم و اون یه لیوان آب مرغ رو هم روی برنج میدیم تا خشک نباشه و روشو با خلالامون تزیین میکنیم
    mitra40, m1361, *هما* و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    883
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    262
    پسند شده
    7144
    پسند کرده
    6211

    ویترین مدال ها

    مرصع پلو
    دستپخت خاله جونم قارچ و هویچ و زرشک و مرغ و زعفران
    نام: photo_2016-09-21_08-35-54.jpg نمایش: 238 اندازه: 113.2 کیلو بایت
    -----------------
     
    zakizadeh, m1361, *هما* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 10 از 10 نخستنخست ... 78910
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما