نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree19Likes

موضوع: اصول طب سنتی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 68
صفحه 4 از 9 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: طب سنتی

    سلام بعضی نکته ها رو که دوستان تو خصوصی ازم می پرسن که فکر می کنم خوبه همه بدونن تو عمومی جواب می دم ...

    راهای جلوگیری از ریزش مو زیاده ... اما این نکته رو که میشه رعایت کرد فعلا می گم...


    تو حموم بشینید و سرتون رو بشویید و همیشههههه سر رو نشسته شانه کنید ...

    اصلا آب گرم که به بدن می خوره باید نشسته باشیم وگرنه دچار ریزش مو میشیم....

    آبگرم به بدن برسه رگ ها گشاد میشه و خون میره پایین و زیر پوست سر خون نیست .. اون موقع با مو بازی بشه سست هست و میریزه...

    هر چقدر خم به جلو بشیم و بشینیم و پا در شکم باشه بهتره...


    نیم ساعت طول میکشه تو حموم تا بدن شروع به دفع سم از بدن کنه ... برای این خسته میشیم که سرپاییم اگر بمونیم تو حمام و حمام گرم باشه تازه شروع به دفع سموم می کنیم...

    حتما کیسه بکشید .. پشم خالص ...و تمام منافذ پوست باز میشه ..

    کسی که آسم داره بره حمام بعد از نیم ساعت کیسه بکشه تا یه هفته اسپری احتیاج نداره .. چون منافذ بدن برای تنفس به اندازه ی دهان است...

    هر چه تعداد نفس ها در دقیقه کم بشه .. عمر بیشتر میشه...

    همیشه سالم و موفق باشید ..

    دوستتان دارم....
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  2. #26
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: طب سنتی

    ممنون مریم جون .. چشممممم.....

    بچه ها من اگه همین جوری بخوام فقط سوال جواب بدم نمی تونم درس جدید بدم... پس شروع می کنم به درس دادن و در بینش سوال ها رو جواب می دم ...

    چون وقتی که برای فروم ها می ذارم محدوده و مثلا دیروز همش به جواب سوال گذشت .. البته خودم جواب دادن رو خیلییی دوست دارم چون خیلی نکته ها که برام گنگ هست رو می پرسم و کلی چیز جدید یاد می گیرم اما حالا درس می دم و بعدش بینش سوال هاتون رو جواب می دم...
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  3. #27
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,946
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    1467
    پسند کرده
    2950

    Re: طب سنتی

    من یه چیزی به گفته های مهشید اضافه کنم .
    دفعه اول که روش شستشوی بینی رو دیدم تو برنامه OPRAH WINFRY بود . ولی بعد از چند سال دیدم که تو ایران خودمون هم یه سری کیت شستشوی بینی هست که بسیار بسیار مناسبه برای کسانی که مشکلات سینوسی هم دارند .

    هدف از این نوع شستشو اینه که اون حفره افقی بالای بینی که دو حفره عمودی بینی رو به هم ارتباط میده تمیز بشه . چون تو حفره های عمودی هوا جریان داره ... و یا اینکه وقتی شما بینی تون رو میگیرید تا حدی تمیز میشه . ولی اون حفره افقی ارتباطی یه جورایی تبدیل میشه به محل رسوب گرد و غبار .

    تو این روش آب یا آب نمک از توی ظرف کیت وارد یکی از حفره های بینی شما میشه و وقتی سرتون رو تو یه زاویه مشخص بگیرید خودش از حفره دیگر بینی شما به راحتی خارج میشه . و به این ترتیب بینی شما شستشو داده میشه .
    اولش درکش برای من یکم مشکل بود ... ولی وقتی امتحان کردم دیدم که خیلی راحته .
    فشار هوا روی آبی که توی ظرف هست باعث میشه که آب از سوراخ ظرف وارد بینی شما بشه و نیازی نیست که خودتون بخواید آب رو به داخل بینی بکشونید ...

    تو تمام داروخانه ها میتونید این کیت پلاستیکی رو تهیه کنید و متوجه بهبود وضعیتتون در اثر استفاده اونم دو بار در هفته بشید .
    فیونا این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  4. #28
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: اصول طب سنتی

    سلام دوست های خوبم

    می دونم که وسط درسه اما چند تا نکته مهم هست که با آلودگی هوا و البته بارون دیروز بهتره بگم که از درس مهمتره

    اولیش در مورد آلودگی هوا : وقتی تو هوای آلوده نفس می کشید و سم وارد بدنتون میشه این کبده که باید سموم رو از بدن خارج کنه و بهتره تو این جور مواقع به کبد کمک کرد پس تو روزهای آلودگی سیب و انار زیاد بخورید و اگر می بینید که می تونید و مشکلی ندارید صبح ناشتا ، عرق کاسنی را به همراه عرق شاطره به نسبت دو سوم به یک سوم روزانه یک استکان رو برای تصفیه کبد بخورید البته بیشتر از 20 روز نخورید ... یا فقط گاهگاهی بخورید ...

    من خودم گیاه کاسنی و شاتره رو گرفتم و برای هر نفر یک قاشق کوچیک از مخلوط این دو گیاه و یک لیوان آب رو در قوری می ذارم برای نیم ساعت دم بکشه ... البته تلخه اما بعضی روزها می خورم ... بازم تاکید می کنم حتما مطمئن بشید با این دو تا گیاه مشکلی ندارید ممکنه مشکل زا بشه .. اگر نه همون سیب و انار رو فقط زیاد بخورید ...

    و نکته دیگه اینکه با وجود بارون مریضی ها زیاد میشه چون آلودگی بوده و بارون اومده ...سعی کنید روزها پونه دم کنید و بارهنگ بخورید تا بدنتون مقاوم بشه .. خوردن یه حبه سیر با آب هم برای پیشگیری از سرماخوردگی بسیار موثره ...

    همیشه شاد و سالم باشید....
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  5. #29
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: اصول طب سنتی

    خب حالا که تاپیک ها جدا شدن من می تونم درس و جواب سوال ها رو به صورت موازی پیش ببرم...

    حالا که اصول اولیه طبع رو فهمیدید می ریم سراغ نشانه های غلبه ...

    یه بار دیگه یه توضیح کوچولو می دم پس ما یه مزاج ذاتی ( مادرزادی ) داریم که باهاش به دنیا میایم و یه غلبه مزاج ...

    البته هر چهار مزاج در ما به صورت داتی وجود داره اما یکیش بیشتره که میشه مزاج مادرزادی این ها باید تو تعادل باشه وقتی تعادلش به هم میریزه ما غلبه پیدا میکنیم و مشکلاتمون شروع میشه .. برای شناخت مزاج ذاتی باید به سن های بچگی برگردیم برای همین من دائم می پرسیدم همیشه این بودید یا قبلا نبودید...

    عموما مریضی های مختلف زمانی به وجود میاد که این تعدل در اخلاط از بین میره پس تعادل اخلاط = عمر طولانی

    حالا نشانه های غلبه هر طبع رو می گم و اول از همه با غلبه بلغم شروع می کنم که از همه بیشتر دیده میشه :


    نشانه های غلبه بلغم :

    سفیدی رنگ ، نرمی و سردی پوست ، کندی حواس و زیاد شدن خواب ، فراموشی و کند فهمی ، ترشحات پشت حلق بلغمی و سرفه زیاد ، ضعف هضم و آروغ ترش زذن ، زیاد شدن آب دهان ، عدم تشنگی ، ادرار سفید و سنگینی بدن

    علاوه بر خصوصیات بالا میل بسیار به خواب داشتن ، جاری شدن آب از دهان ، رقیق بودن آب بینی ، سفید شدن موی سر و ریزش آن قبل از موعدپیری ، درد معده و درد پشت ، گرفتگی ماهیچه های پشت ، کمر درد ، گردن درد ، زانو درد و لک و پیس

    ترش شدن دهان ، به وجود آمدن لک سفید در چشم ، ، ضعف بینایی ، تنگی نفس ، طپش قلب به خصوص هنگام بیدار شدن...

    غلبه این خلط خطرناکه و باید هر چه سریعتر در به تعادل آوردن این خلط کوشید ...


    نشانه های غلبه سودا :

    که بعد از بلغم بیشترین غلبه رو در بین مردم داره

    لاغری و خشکی و سفتی پوست ، پرمویی پوست ، موی درشت و سیاه همراه با دو نیم شدن موها ( موخره ) ، سیاه شدن رنگ پوست به خصوص زیر چشم ، فکر و خیال زیاد ، خواب سبک و کم و پریدن های مکرر از خواب ، سوزش سر دل و اشتهای کاذب ، با وجود گرسنگی شدید ( با خوردن چند لقمه سیر می شوند )

    و در ادامه اضافه می کنم نشانه های غلبه سودا که ناشی از رسوبات خون و مرکز آن طحال است عبارتند از : خستگی و کوفتگی بدن ، لاغری ( که البته در بعضی موارد بدون لاغری هم هست ) ، پژمردگی روح و جسم ، بی نشاطی و افسردگی ، یبوست مزاج ، خودخوری ، تیره رنگ بودن ادرار ، سیاه و قیری شکل بودن مدفوع ، شور بودن دهان ، بوی بد دهان ، تاریکی چشم ، تیرگی رنگ صورت ، شب کوری ، فکر بسیار ، اخلاق تند و زشت ، دلتنگی و بی قراری ، به وجود آمدن لکه های سیاه در بدن ، بیماری های پوستی ،زخم شدن پوست به سبب خارش زیاد ، قولنج شدن روده ( = بیماری کولیت ) ، فراموشی یا آلزایمر ، حرص خوردن زیاد...

    افراد سوداوی مزاج اکثرا دچار بیماری های روحی و روانی می شوند ..غلبه این خلط بیشترین بیماری رو به دنبال داره

    خب دو تا نکته رو بگم اولا ممکنه بعضی ها غلبه چند خلط به صورت همزمان داشته باشن و به اصطلاح چند خلطی بشن

    و نکته دوم اینه که متاسفانه متاسفانه نشستن زیاد پشت کامپیوتر و دیدن زیاد تلویزیون سودازاست ...


    نشانه های غلبه صفرا:

    نشانه های غلبه صفرا عبارتند از:
    زردی زنگ چشم و پوست، تلخی دهان، خشکی دهان و بینی و عطش زیاد، کاهش تمایل به غذا، تهوع، احساس گز گز و سوزن سوزن شدن بدن، نبض سریع، تشنگی و سوزش جگر، زبری پوست صورت، کدورت ادرار، عصبی شدن، ناراحتی معده، سردرد و درد شقیقه، سیاهی رفتن چشم، سرگیجه، خشکی پوست، ترک خوردن پوست دست و پا، گرمی بدن یا داشتن تب، دیدن خوابهای هولناک مانند جنگ و ستیز، پوسته پوسته شدن پوست سر، نمایان شدن لکه های سفید یا قهوه ای در صورت یا دیگر اعضای بدن، ریزش مو، ابتلا به بیماری الوپسی، علاقه به نوشیدن آب یخ و خوردن یخ، یبوست مزاج، بهانه جویی و تند خویی
    اینگونه افراد را صفراوی مزاج گویند. همه یا اکثر نشانه های یاد شده در بیشتر افراد صفراوی مزاج دیده می شود. البته میزان بروز این نشانه های به میزان غلبه صفرا بستگی دارد.


    نشانه های غلبه خون:


    اگر در بدن فردی خون غلبه نماید و خون کثیف شود و یا بهتر بگوییم سوخته شود، علامت آن:
    سنگینی سر، خمیازه کش، چرت زدن، پری رگها و نبض، سرخی چشم ها و صورت و بدن، زیاد شدن خواب و احساس کسالت، ایجاد دمل و بثورات پوستی و خارش، شیرینی دهان، خونریزی لثه و بینی، سرخی رنگ بدن، کندی حواس، لزج بودن آب دهان، بروز جوش های ریز در بدن به خصوص در پیشانی و پشت سر و در قسمت کتف و شانه ها ، گاه خون آمدن از بین دندان ها و در نهایت کسالت و خمودگی مداوم

    افرادی که خون در آنها غلبه می کند، دموی مزاج گویند. مهمترین علت غلبه خون، پرخوری و زیاده روی در مصرف انواع غذاهای سرخ شده و تند و تیز است. افراد دموی مزاج اغلب از آرامش نسبی برخوردار نیستند.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  6. #30
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: اصول طب سنتی

    سلام دوستان

    این رژیم لاغری است که به خیلی ها قولش رو داده بودم فقط باید چند تا نکته رو هم حتما بگم ...

    اول اینکه غذاهایی که می خورید باید بر اساس کالری مشخص با کمک فاطمه جون و بر اساس طبعتون باشه ... من فقط یه چهارچوب کلی رو بهتون یاد می دم از زمان هایی که باید غذا خورده بشه و بقیه اینکه چی بخورید بر می گرده به مقدار کالری و نوع طبع شما هر چند که علت چاقی تری مزاج هست ...


    و چاق ترین آدمها صاحبان طبع سرد و تر هستند که باید مواد غذایی گرم و خشک مصرف نمایند، سرد و تر را کمتر بخورند ولی حتماً از همه گروه های مواد غذایی در غذایتان باشد و گوشت را هم حذف نکنید.

    برای چاقی اولین علت تغذیه نادرست است ، تغذیه خود را اصلاح نمایید تا برای رفع چاقی شما موثر گردد. ولی به طور خلاصه نکات ذیل توصیه می گردد:


    - هیچ موقع پنیر را در صبحانه میل نکنید اگر می خواهید می توانید پنیر را به همراه گردو به عنوان عصرانه یا شام میل کنید.

    پس مثلا می توان صبحانه ارده و عسل خورد و زمان خوردن صبحانه هم بهتره یک ساعت بعد از طلوع آفتاب باشه ...

    - باید در طی روز مواد پختنی نخورید و فقط صبحانه و شام می توانید پختنی بخورید .

    - یک ساعت قبل از اذان ظهر تا یک ساعت بعد از آن روزه بگیرید و چیزی نخورید.

    یک ساعت بعد از اذان ظهر می توانید سالاد و سبزی و میوه و یا اگر در صبحانه چیز خام خوردید همان صبحانه را تکرار کنید...

    - در طی روز هم آنچه می خواهید بخورید باید پختنی نباشد.

    - شام را باید زود میل کنید ( بهترین زمان یک ساعت بعد از غروب آفتاب می باشد و در حالت کلی حدود ساعت 6 یا 7 ) و اگر طی روز غذا نخورید یا کم بخورید برای شام زودتر گرسنه خواهید شد.( که بر اساس طبعتون باشه نوع غذایی که می خورید )


    - برنج بهتره با سبوس خورده بشه و یا نان سبوسدار...و به هیچ وجه سفید مصرف نشه...

    ضمناً گذاشتن اتوی داغ از روی لباس بر روی شکم نیز توصیه می گردد.

    این مطالب چکیده ایی از صحبت های دکتر زحمتکش و دکتر روازاده هست ....

    می دونم اکثر پزشک های تغذیه پیشنهاد می کنن شام نخورید اما این رژیم برای من جواب داده .. خوبه که شروع به رسم شکنی کنیم و ببینیم که شاید همه چیزهایی که گفته میشه درست نباشه ..

    البته حتما باید شام زود خورده بشه و حداقل حدود 3 ساعت تا خواب فاصله داشته باشه تا هضم اولیه صورت بگیره ...


    به قول دکتر زحمتکش :

    در طب سنتی به خوردن شام بسیار تاکید شده و حتی در طب اسلامی هم احادیث بسیاری وجود داره مثلا :

    شام را بخورید حتی یک خرما ( دلیل حتی یک خرما هم اینه که خرما اثر غذایی دارویی داره و داروها بهتره شب مصرف نشن )
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  7. #31
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: اصول طب سنتی

    غذاهای مفید برای افراد بلغمی مزاج :


    سعی کنید در روز 2 وعده غذا میل کنید. زیرا توانایی هضم دستگاه گوارش افراد بلغمی کم است. اگر در بین وعده های غذایی احساس گرسنگی کردید، مقداری میوه یا سالاد متناسب با مزاج میل کنید. ورزش و فعالیت جسمی منظم توصیه می شود.


    تمام غذاهای گرمی بخش از قبیل گوشت شتر، گوسفند، بوقلمون کباب شده
    از میوه جات: همه میوه های رسیده و شیرین
    از ادویه جات: هل، دارچین، زنجبیل، زعفران، ج,ز هندی، فلفل سیاه و فلفل سفید و دانه فلفل، دانه خردل، سیر و موسیر
    از ریشه ها: چغندر، شلغم، هویج، کلم قمری، ترب سیاه و سفید
    از سبزیجات: کلیه سبزیجات گرم مانند انواع کلم، ساقه کرفس، نعنا، ریحان، جعفری، مرزه، ترخون، تره و شوید، شنبلیله
    از حبوبات: نخود، گندم، لوبیا چیتی، لوبیا کشاورزی یا کپسولی، دال، عدس و لپه
    (در صورت استفاده از سایر حبوبات و غلات، بهتر است از اویه جات گرم مانند زیره سیاه، زیره سبز، زنجبیل، دارچین، هل، زعفران و کمی زردچوبه استفاده شود)

    از بذرهای ملین مانند تخم ریحان، تخم شربتی، قدومه شیرازی، خاک شیر و بارهنگ نیز می توان استفاده کرد.
    از خشکبار: بادام، گردو، فندق، پسته، کنجد، ارده مفید است.
    و از عسل و شیره خرما می توان مصرف کرد.

    علاوه بر موارد ذکر شده، سیب با پوست و دانه، گلابی، طالبی، به، نارگیل، نوشیدنی های گرمی بخش مانند دم کرده دارچین و مقدار کمی زنجبیل، گل گاو زبان، اسطوخودوس نیز مناسب است.

    حداقل 8 ساعت خواب مناسب لازم دارید. سعی کنید قبل از طلوع آفتاب از خواب برخیزید تا از تولید بلغم اضافه جلوگیری شود. از هوا و محیط مرطوب و خواب و استراحت بیش از اندازه که موجب افزایش سردی و تری می شود پرهیز نمایید. حمام گرم و خشک (سونای خشک) برای رفع بلغم مفید می باشد.
    خوابیدن در طی روز و همچنین یکساعت قبل از غروب برای آنها بسیار مضر بوده و موجب افزایش بلغم گشته.



    غذاهای مضر برای افراد بلغمی مزاج :

    پرخوری، مصرف بیش از حد و بدون مصلح انواع فرآورده های لبنی مانند شیر، ماست، دوغ، کره، سرشیر، خامه، پنیر و کشک برای افراد بلغمی مزاج مضر است.
    ترشیجات، سرکه، شور، برنج سفید، ماش، عدس، سیب زمینی، آب یخ، انواع نوشابه های گازدار، چای، قهوه، نسکافه، سوپ جو، آش جو، میوه جات ترش و کال، نارنگی، کیوی،مرکبات، گرمک، خیار پوست کنده، هندوانه، قارچ، گوشت گاو و گوساله، سس، رب، گوجه فرنگی، کدو خورشتی، کاهو، اسفناج، غوره، سماق، انواع آلو و آلبالو، کلیه غذاهای ساندویچی، شیرینیجات قنادی، غذاهای فریز شده و غذاهای زود پز شده، ماهی، استفاده از چند نوع غذا با هم، نوشیدن مایعات همراه با غذا و یا بلافاصله بعد از آن، آش رشته، ماکارونی و کلیه تنقلات مصنوعی مانند پفک ، شکلات، آدامس، بسکوییت، یخمک و چیپس و ...

    مصرف این نوع مواد غذایی خلط بلغم را فعال می کند و آنرا افزایش می دهد. بلغم همان سیستم ایمنی بدن است که با این نوع تغذیه ضعیف می شود و در نتیجه، بدن آدمی در برابر انواع پارازیت ها آسیب پذیر می شود. در واقع سیستم ایمنی بدن، علیه خود وارد عمل می شود که در اصطلاح پزشکی آنرا اتوایمیون می نامند.
    غذاهای یاد شده باعث این نوع بیماری ها می شود که از نظر پزشکی مدرن برای آنها درمانی وجود ندارد.

    یکی از مهمترین دلایل علمی استفاده نکردن از این نوع غذاها، پایین بودن PH آنهاست که در بدن ایجاد اسیدوز می کند. اسیدوز روی اعصاب مرکزی اثر مخربی می گذارد و این سیستم را به مرور فلج می کند.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  8. #32
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: اصول طب سنتی

    غذاهای مضر برای افراد سوداوی مزاج:

    مصرف بیش از حد و بدون مصلح بادمجان، غذاهای نمک سود (مانند ماهی دودی، ماهی شور، خیار شور، نمک زیاد، پنیر شور)، گوشت گاو و گوشت حیوانات پیر، گوشت شترمرغ، همچنین غذاهای مانده و بیات، ماست، پنیر و دیگر لبنیات، کاهو، ماهی، چای شیرین، شیرینجات قنادی، ترشیجات سرکه، شور، گوجه فرنگی، سس، رب، آب یخ، مرغ و تخم مرغ ماشینی، برنج سفید، عدس، سرکه، تمبر هندی، غوره، آبغوره، سیب زمینی، قارچ، لوبیا سبز، نخود فرنگی، ذرت، جو، تمام میوه های ترش مانند آلو ترش، آنار ترش، پرتقال، تمشک، گریپ فروت، لیمو (در صورت استفاده از میوه های دارای مزاج سرد پس از خوردن آنها می توان از یک تا قاشق غذاخوری عسل استفاده کرد)، نوشیدن مایعات همراه با غذا، غذاهای سرخ شده، غذاهای فریزشده، غذاهای زودپز شده، تنقلات مصنوعی مانند پفک، بیسکوییت، یخمک چیپس، شکلات

    افراد سودایی مزاج از نوشیدن چای بخصوص چای شیرین و همچنین از مصرف نسکافه، قهوه و دوغ جدا باید خودداری کنند. معمولا افراد سودایی مزاج علاقه زیادی به نوشیدن چای، دوغ و ماست پیدا می کنند که باید از مصرف آنها خودداری کنند.

    در صورت مصرف غذاها یا نوشیدنی های دارای مزاج سرد بویژه سرد و خشک، حتما با مصلحات آن و به مقدار خیلی کم استفاده کنند.



    غذاهای مفید برای افراد سوداوی مزاج:

    کلیه غذاهای گرمی بخش مانند گوشت بره، گوشت شتر، مرغ محلی فربه، تخم مرغ محلی، گندم، لوبیا، سیب با پوست و دانه، گلابی، طالبی، به، بادام شیرین، خربزه، انگور، آب نارگیل، آلوی شیرین، در صورت مصرف برنج حتما از شوید، زیره سیاه و زعفران استفاده شود. سبزی های گرم مانند نعناع، ریحان، ترخون، مرزه، جعفری، تره، ساقه کرفس، کنگر، چغندر، شلغ، ترب، هویج فرهنگی، فندق، عسل، توت، کشمش، انجیر، خرما، هل، دارچین، زنجبیل، زعفران، زیره و استفاده از بذرهای ملین مانند قدومه شیرازی، تخم ریحان، تخم شربتی و سایر ملین های ملایم، سالاد فصل با مقداری جوانه گندم، شربت زعفران، فرنی بادام، نخود، نخود آب، کنجد، ارده، عسل، شیره خرما یا انگور، پسته گردو، فندق، نان سنگک کنجدی با کره محلی گاوی و مربای بالنگی که در تهیه آن از عسل استفاده شده است.
    tooba 1352 این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

صفحه 4 از 9 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما