نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree50Likes

موضوع: خورش گل کلم

نمایش نتایج: از 25 به 31 از 31
صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,790
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1150
    پسند شده
    56305
    پسند کرده
    62655

    ویترین مدال ها

    خورش گلکلم البته کلمم فریزی بود واسه اینکه قبلا زیاد گذاشته بودم بپزه واس همین ب این روز افتادن کلمها
    گوشت با ادویه و..سرخ کردم بعدم رب گوجه رو اضاف کردم یکم تفت دادم --بعدم اب -بعدم گل کلم چون خودش زیادی پخته بود اضاف کردم
    البته یه هویجم حلقه حلقه کردم گذاشتم باهاش
    mina14, *ARMITA*, کوئین و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35
    نام: 00.jpg نمایش: 526 اندازه: 37.2 کیلو بایت
    طرز تهیه خورش گل کلم

    مواد لازم:
    گوشت ماهیچه یا سردست=500 گرم بدون استخوان یا 750 گرم با استخوان
    پیاز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوری
    گل کلم متوسط=1 عدد(در حدود یک کیلو گرم)
    آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری
    شکر=1 تا 2 قاشق سوپخوری
    عصاره زعفران =1 قاشق چاشخوری(یا رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری)
    نمک و فلفل=بقدر کافی


    طرز تهیه:
    گوشت را به قطعات کوچک به اندازه یک گردو خرد کرده،می شوئیم؛سپس آن را با پیاز سرخ کرده، در ظرف مناسبی می ریزیم و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار می دهیم. گاهی آنرا بهم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود. 2 لیوان آب داخل گوشت ریخته، صبر می کنیم تا گوشت بپزد. در صورتی که آب گوشت کشیده شد و به اندازه کافی پخته نشد،به آن کمی آب گرم اضافه می نماییم. شکر و آبلیمو و زعفران حل شده در آب جوش و یا رب گوجه فرنگی و قدری نمک و فلفل به گوشت می زنیم. گلهای کلم را به قطعات کوچک و به اندازه یک گردو خرد می کنیم. بعد آنها را شسته،داخل گوشت می ریزیم و بهم می زنیم. در ظرف را می گذاریم تا گلهای کلم با حرارت ملایم بپزد. چاشنی و نمک آن را چشیده،اندازه می کنیم. یعنی هر کش مطابق میل خود می تواند این خورش را ترش و شیرین کند؛و آبلیمو و شکر آن را کم و زیاد نماید. خورش بعد از پختن نباید زیاد آب داشته باشد و کلمها زیاد پخته و له شوند.
    titish khanoom, کوئین و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    خورش گل كلم

    نام: 241120142401.jpg نمایش: 458 اندازه: 81.4 کیلو بایت

    گل كلم را گل گل ميكنيم و سرخ ميكنيم اواخر سرخ كردنش دوتا حبه سير رو هم باهاش سرخ ميكنيم و كنار ميذاريم
    نام: 241120142402.jpg نمایش: 487 اندازه: 108.7 کیلو بایت
    گئشت چرخكرده رو هم با پياز رنده شده و نمك و فلفل كباب تاوي اي ميكنيم ياقل قلي، ولي هر مدل كه بود اول گوشتها رو سرخ ميكنيم
    توي همون قابلمه رب گوجه رو تفت ميديم آب اضافه ميكنيم وقتي جوشيد كباب ها و كلمهاشو اضافه ميكنيم و ميپزيم

    نام: 20141125_091330.jpg نمایش: 457 اندازه: 105.2 کیلو بایت
    titish khanoom, کوئین, hengamehh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  5. #28
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,149
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86488
    پسند کرده
    75714

    ویترین مدال ها

    خورش گل کلم:
    مواد لازم:
    نیم کیلو ماهیچه خرد کرده
    1 پیاز ساطوری
    نیم کیلو گل کلم گل گل
    نیم کیلو نعنا و جعفری ساطوری
    نیم پیمانه اب غوره
    روغن
    نمک و فلفل

    **
    2-3 قاشق روغن در دیگ روی آتش ملایم داغ کنیدو پیاز را در ان تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.
    گوشت را اضافه کنید و 5-6 دقیقه بچرخانید
    3 پیمانه اب بریزد و به جوش بیاورید.
    سپس اتش را کم کنید،در دیگ را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید.
    3-4 قاشق روغن در یک تابه روی آتش ملایم داغ کنید و نعنا و جعفری را 1-0-12 دقیقه در ان تفت بدهید تا روغن سبز رنگ بشود.بردارید و کنار بگذارید.
    در پایان ساعت دوم پخت گوشت سبزی را همراه آب غوره و اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید.
    نیم ساعت پیش از پایان پخت گل کلم را اضفه کنید.
    چند دقیقه پیش از برداشتن در دیگ را باز بگذارید تا خورش به روغن بنشیند.
    پرنسس.م و m1361 این نوشته را پسندیده.

  6. #29
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,149
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86488
    پسند کرده
    75714

    ویترین مدال ها

    خورش گل کلم:
    نیم کیلو گوشت خرد کرده
    1 پیاز ساطوری
    1 بته گل کلم
    1-2 قاشق رب گوجه فرنگی
    2-3 قاشق ابلیمو
    1-2 ق چ ادویه
    اندکی زردچوبه یا زعفران
    روغن
    نمک و فلفل

    2-3 قاشق روغن در دیگ روی اتش ملایم داغ کنید،پیاز را در ان تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد.گوشت را اضافه کنید و 5-6 دقیقه بچرخانید.
    رب گوجه فرنگی و زردچوبه یا زعفران را اضافه کنید و یک چرخ بدهید.
    3 پیمانه اب بریزید،اتش را کم کنید،در دیگ را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید.در پایان ساعت دوم نمک و فلفل و ادویه بزنید.
    4-5 قاشق روغن در تابه روی اتش ملایم داغ کنید و گل های گل کلم را 10-12 دقیقه در ان تفت بدهید.بردارید و کنار بگذارید.
    15 دقیقه پیش از کشیدن خورش گل کلم را روی خورش بچینید و ابلیمو را روی ان بدهید.سپس در دیگ را نیمه باز بگذارید و اتش را کم کنید تا گل کلم پخته شودو اب خورش کار برود و خورش به روغن بنشیند.

    **خورش گل کلم با نعنا و جعفری:
    رب گوجه را حذف کنید و نیم کیلو نعنا و جعفری ساطوری مثل خورش کرفس اضافه کنید.
    پرنسس.م, m1361, zakizadeh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    966
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3861
    پسند کرده
    3225

    ویترین مدال ها

    خورش گل کلم نسبتا من دراوردی با گوشت قلقلی و سیب زمینی
    افسونی, ELAHE_ABAN, میس مهسا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    939
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1156
    پسند شده
    20249
    پسند کرده
    17479
    خورشت گل کلم اولین بار بود درست میکردم

    گوشت رو با پیاز تفت دادم لپه هم اضافه کردم رب نمک فلفل زردچوبه پودرسیر و آب گذاشتم بپزه
    گل کلمو خورد کردم شستم و سرخ کردم نیم ساعت آخر اضافه کردم با آبغوره و غوره غوره
    خیلی عالی بود جاتون سبز

    نام: 20161017_203623.jpg نمایش: 99 اندازه: 96.5 کیلو بایت
    ....
     
    باران67, zakizadeh, گیتار و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما