نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree50Likes

موضوع: خورش گل کلم

نمایش نتایج: از 25 به 31 از 31
صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,798
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1159
    پسند شده
    56429
    پسند کرده
    62750

    ویترین مدال ها

    خورش گلکلم البته کلمم فریزی بود واسه اینکه قبلا زیاد گذاشته بودم بپزه واس همین ب این روز افتادن کلمها
    گوشت با ادویه و..سرخ کردم بعدم رب گوجه رو اضاف کردم یکم تفت دادم --بعدم اب -بعدم گل کلم چون خودش زیادی پخته بود اضاف کردم
    البته یه هویجم حلقه حلقه کردم گذاشتم باهاش
    mina14, ELAHE_ABAN, کوئین و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    235
    پسند کرده
    35
    نام: 00.jpg نمایش: 533 اندازه: 37.2 کیلو بایت
    طرز تهیه خورش گل کلم

    مواد لازم:
    گوشت ماهیچه یا سردست=500 گرم بدون استخوان یا 750 گرم با استخوان
    پیاز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوری
    گل کلم متوسط=1 عدد(در حدود یک کیلو گرم)
    آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری
    شکر=1 تا 2 قاشق سوپخوری
    عصاره زعفران =1 قاشق چاشخوری(یا رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری)
    نمک و فلفل=بقدر کافی


    طرز تهیه:
    گوشت را به قطعات کوچک به اندازه یک گردو خرد کرده،می شوئیم؛سپس آن را با پیاز سرخ کرده، در ظرف مناسبی می ریزیم و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار می دهیم. گاهی آنرا بهم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود. 2 لیوان آب داخل گوشت ریخته، صبر می کنیم تا گوشت بپزد. در صورتی که آب گوشت کشیده شد و به اندازه کافی پخته نشد،به آن کمی آب گرم اضافه می نماییم. شکر و آبلیمو و زعفران حل شده در آب جوش و یا رب گوجه فرنگی و قدری نمک و فلفل به گوشت می زنیم. گلهای کلم را به قطعات کوچک و به اندازه یک گردو خرد می کنیم. بعد آنها را شسته،داخل گوشت می ریزیم و بهم می زنیم. در ظرف را می گذاریم تا گلهای کلم با حرارت ملایم بپزد. چاشنی و نمک آن را چشیده،اندازه می کنیم. یعنی هر کش مطابق میل خود می تواند این خورش را ترش و شیرین کند؛و آبلیمو و شکر آن را کم و زیاد نماید. خورش بعد از پختن نباید زیاد آب داشته باشد و کلمها زیاد پخته و له شوند.
    titish khanoom, کوئین و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7119
    پسند کرده
    2703
    خورش گل كلم

    نام: 241120142401.jpg نمایش: 465 اندازه: 81.4 کیلو بایت

    گل كلم را گل گل ميكنيم و سرخ ميكنيم اواخر سرخ كردنش دوتا حبه سير رو هم باهاش سرخ ميكنيم و كنار ميذاريم
    نام: 241120142402.jpg نمایش: 494 اندازه: 108.7 کیلو بایت
    گئشت چرخكرده رو هم با پياز رنده شده و نمك و فلفل كباب تاوي اي ميكنيم ياقل قلي، ولي هر مدل كه بود اول گوشتها رو سرخ ميكنيم
    توي همون قابلمه رب گوجه رو تفت ميديم آب اضافه ميكنيم وقتي جوشيد كباب ها و كلمهاشو اضافه ميكنيم و ميپزيم

    نام: 20141125_091330.jpg نمایش: 464 اندازه: 105.2 کیلو بایت
    titish khanoom, ELAHE_ABAN, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  5. #28
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,177
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2034
    پسند شده
    86856
    پسند کرده
    76080

    ویترین مدال ها

    خورش گل کلم:
    مواد لازم:
    نیم کیلو ماهیچه خرد کرده
    1 پیاز ساطوری
    نیم کیلو گل کلم گل گل
    نیم کیلو نعنا و جعفری ساطوری
    نیم پیمانه اب غوره
    روغن
    نمک و فلفل

    **
    2-3 قاشق روغن در دیگ روی آتش ملایم داغ کنیدو پیاز را در ان تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.
    گوشت را اضافه کنید و 5-6 دقیقه بچرخانید
    3 پیمانه اب بریزد و به جوش بیاورید.
    سپس اتش را کم کنید،در دیگ را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید.
    3-4 قاشق روغن در یک تابه روی آتش ملایم داغ کنید و نعنا و جعفری را 1-0-12 دقیقه در ان تفت بدهید تا روغن سبز رنگ بشود.بردارید و کنار بگذارید.
    در پایان ساعت دوم پخت گوشت سبزی را همراه آب غوره و اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید.
    نیم ساعت پیش از پایان پخت گل کلم را اضفه کنید.
    چند دقیقه پیش از برداشتن در دیگ را باز بگذارید تا خورش به روغن بنشیند.
    m1361 و پرنسس.م این نوشته را پسندیده.

  6. #29
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,177
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2034
    پسند شده
    86856
    پسند کرده
    76080

    ویترین مدال ها

    خورش گل کلم:
    نیم کیلو گوشت خرد کرده
    1 پیاز ساطوری
    1 بته گل کلم
    1-2 قاشق رب گوجه فرنگی
    2-3 قاشق ابلیمو
    1-2 ق چ ادویه
    اندکی زردچوبه یا زعفران
    روغن
    نمک و فلفل

    2-3 قاشق روغن در دیگ روی اتش ملایم داغ کنید،پیاز را در ان تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد.گوشت را اضافه کنید و 5-6 دقیقه بچرخانید.
    رب گوجه فرنگی و زردچوبه یا زعفران را اضافه کنید و یک چرخ بدهید.
    3 پیمانه اب بریزید،اتش را کم کنید،در دیگ را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید.در پایان ساعت دوم نمک و فلفل و ادویه بزنید.
    4-5 قاشق روغن در تابه روی اتش ملایم داغ کنید و گل های گل کلم را 10-12 دقیقه در ان تفت بدهید.بردارید و کنار بگذارید.
    15 دقیقه پیش از کشیدن خورش گل کلم را روی خورش بچینید و ابلیمو را روی ان بدهید.سپس در دیگ را نیمه باز بگذارید و اتش را کم کنید تا گل کلم پخته شودو اب خورش کار برود و خورش به روغن بنشیند.

    **خورش گل کلم با نعنا و جعفری:
    رب گوجه را حذف کنید و نیم کیلو نعنا و جعفری ساطوری مثل خورش کرفس اضافه کنید.
    zakizadeh, m1361, Miss Razieh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    967
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3864
    پسند کرده
    3234

    ویترین مدال ها

    خورش گل کلم نسبتا من دراوردی با گوشت قلقلی و سیب زمینی
    *هما*, Miss Razieh, میس مهسا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1166
    پسند شده
    20319
    پسند کرده
    17532
    خورشت گل کلم اولین بار بود درست میکردم

    گوشت رو با پیاز تفت دادم لپه هم اضافه کردم رب نمک فلفل زردچوبه پودرسیر و آب گذاشتم بپزه
    گل کلمو خورد کردم شستم و سرخ کردم نیم ساعت آخر اضافه کردم با آبغوره و غوره غوره
    خیلی عالی بود جاتون سبز

    نام: 20161017_203623.jpg نمایش: 109 اندازه: 96.5 کیلو بایت
    ....
     
    hana67, *هما*, mitra40 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما