نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree391Likes

موضوع: ترشی بندری

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 39
صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17045
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط صدف خاتون1 نمایش پست ها
    دوستان ماندگاری این ترشی چقدره؟ باید تو یخچال باشه؟ به خاطر گوجه می گم.
    دوست عزیز،ترشی بندری که سرکه داره ،ماندگاریش خوبه و در جای خنک نگهداری بشه کافیه.لزوماً احتیاج به یخچال نداره.
    بورلا و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    راضیه.ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    116
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    263
    پسند کرده
    448
    منم صبح جمعه ای اومدم هنر به خرج دادم ترشی بندری درست کردم
    محتویات:خیار+فلفل سبز تند+هویج+بادمجون+کلم سفید+1لیوان سرکه خانگی+گوجه میکس شده+نمک - دیگه فقط اینا تو یخچال برا ترشی بود
    گوجه رو بعد میکس کردن با سرکه و نمک یه کم جوشوندم فقط به نظرم یه اشتباهی که کردم این بود که به خاطر تنبلی حوصله نداشتم بذارم مواد رو پارچه خشک بشن ریختم تو مخلوط گوجه فرنگی و سرکه یکم جوشید که ابشون تبخیر بشه و کپک نزنه اما بعدش یادم افتاد که مواد در اثر پخت تردیشون رو از دست میدن و نرم میشن دیگه نمیشد کاریش کرد

    نام: 03102014_001.jpg نمایش: 772 اندازه: 99.7 کیلو بایت
    Behjat, الی65, مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17045
    پسند کرده
    12101
    ترشی بندری با دستور بهجت جون با اندکی دخل و تصرف

    بادمجون 5 عدد-هویج 3 عدد-فلفل سبز تند هر قدر دوست دارید-البته اگه خیلی تند بود حواستون باشه اونقدر نریزید که غیر قابل خوردن بشه-گوجه پوست گرفته پوره شده نیم کیلو-سیر 1 بوته-نمک 3 ق.غ-فلفل سیاه 1ق.غ-زردچوبه 1 ق.غ-سرکه 3 لیوان-پودر تخم گشنیز 1 ق.غ- رب انار 2 ق.غ-فلفل دلمه ای رنگی 1 پیمونه خرد شده
    طرز تهیه:
    بادمجون و هویجو فلفل دلمه ای ها رو نگینی خرد کنید.
    فلفل سبز و سیر رو ریز خرد کنید.
    گوجه ها رو تو اب داغ بندازید و بعد اب سرد و پوستشونو بکنید و میکس کنید.
    همه مواد را به همراه ادویه ها و سرکه و رب انار مخلوط کنید و یکربع بجوشونید.
    وقتی کاملا سرد شد توی شیشه بریزید ودر یخچال قرار بدید.
    2 هفته طول میکشه تا برسه.

    نام: 20141010_181251.jpg نمایش: 770 اندازه: 103.9 کیلو بایت
    مامان غزل, malihejoon773, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  5. #28
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21239
    پسند کرده
    15579

    ویترین مدال ها

    بهجت خانم جونم
    ميشه گوجه رو با پوست پوره كرد؟
    يا توي ترشي بد منظره ميشه يا تاثيري توي طعمش داره؟
    امضا:يك عدد تنبل

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    با اجازه بهجت جون

    الهام جون من تو مخلوط کن خرد می کنم و بعد یک مقداری با نمک می جوشانمش که ابش بره

    امضا تنبل شکمو

    نقل قول نوشته اصلی توسط Behjat نمایش پست ها
    مرسی هنگامه جون
    پرپرک جون منم با پوست گوجه رو تو مخلوط کن می ریزم و پوره اش میکنم
    چون له میشه دیگه اصلا پوستش معلوم نمیشه تو مزه اش هم تاثیر نمیذاره
    برای ترشی بندری این جواب میده ولی برای سالاد زمستونی که با آب گوجه درست میکنیم وقتی با پوست پوره میکنم بنظرم مزه اش فرق میکنه و زیاد خوب نمیشه.
    وحشی آزاد و باران67 این نوشته را پسندیده.


  6. #29
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,227
    میزان امتیاز
    943
    پسند شده
    28886
    پسند کرده
    17219

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مرجان.ر نمایش پست ها
    سلام


    يك راهنمايي ميخواستم .
    ميشه بگيد تفاوت ترشي بندري با سالاد زمستوني چيه ؟
    ممنون
    سلام به روی ماهت مرجان خانم
    عزیزم ترشی بندری بادمجان داره و همه مواد ترشی با سرکه و پوره گوجه پخته میشن
    مقدار سرکه اش خیلی زیاده و اصلا یه نوع ترشیه
    ولی سالاد زمستونی سرکه خیلی کم داره و مواد اصلیش آب گوجه غلیظ شدهست.
    برای همین موندگاری این سالاد کمه و حتما باید تو یخچال گذاشت.
    وگل کلم داره که ترشی بندری نداره
    البته این روشیه که ما درست میکنیم شاید بقیه دوستان یه مدل دیگه درست بکنن
    این لینک ترشی بندری که من درست میکنم
    ترشی بندری
    hengamehh, مرجان.ر, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samin93 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    فارس
    نوشته ها
    349
    میزان امتیاز
    248
    پسند شده
    4998
    پسند کرده
    9090
    نقل قول نوشته اصلی توسط تکتم خانم نمایش پست ها
    سلام خانوما من این ترشی رو انداختم اما بعد یک هفته شیرین شده چرا آخخخخخخخه؟

    عزیزم به احتمال خیلی زیاد مشکل از نوع سرکه ای بوده که استفاده کردی
    .
     
    باران67 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    .
    در زندگی منتظر معجزه نباش ، خودت معجزه ی زندگیت باش . .

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    راضیه.ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    116
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    263
    پسند کرده
    448
    دوستان منم این ترشی رو درست کرده بودم صفحه قبل عکسشم گذاشتم اما بی دقتی کردمو بیرون از یخچال نگهش داشتم چند هفته ای سالم موند اما بعداز یه مدت کپک زد و راهی سطل زباله شد پس اگه این ترشی رودرست کردین حتما داخل یخچال نگش دارین که زحمتتون هدر نره
    نایاب 90, Behjat, aydaa و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۳
    محل سکونت
    ghorbat
    نوشته ها
    427
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    813
    پسند کرده
    1750
    سلام دوستان
    واسه ترشی بندری میشه بجای چوره گوجه از رب گوجه استفاده کرد؟؟؟/
    armita-anita و نایاب 90 این نوشته را پسندیده.
    اینجا زمین است.
    رسم آدم هایش عجیب است !!!
    اینجا !گم که میشوی....
    به جای اینکه دنبالت بگردند
    فراموشت میکنند!!!

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما