نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree5207Likes

موضوع: تزئین کیک با ژله

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 505
صفحه 1 از 64 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    تزئین کیک با ژله

    و اما دستور ژله کاور cover(زله روانی که برای پوشش کیک ها به کار می ره) از خانم جمشیدیان برنامه خانه مهر:

    آب 1 لیتر- شکر 800 گرم- پودر ژلاتین 3 قاشق سوپخوری پر معادل 20 گرم- پودر آگار 1 قاشق چایخوری- جوهر لیمو 4/1 قاشق چایخوری- رنگ و اسانس دلخواه

    آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوشد(مقداری از شکر را برای مخلوط کردن با ژلاتین و آگار نگه می داریم )

    پودر ژلاتین آگار و چند قاشق شکر را مخلوط کرده و وقتی آب به جوش آمد به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا دوباره به جوش آید

    جوهر لیمو را اضافه کرده و می گذاریم مواد با حرارت ملایم 25 دقیقه بجوشد در حین جوشیدن با قلم موی خیس دور تا دور ظرف را تمیز می کنیم

    بعد از خنک شدن اسانس و رنگ را به مواد اضافه کرده و مواد را 4-3 ساعت درون یخچال قرار می دهیم

    اگر مواد سفت بود و روی کیک نلغزید مواد را ازتوری رد کرده و کمی آب به آن اضافه می کنیم

    اگر جوهر لیمو را زیادتر بریزیم مواد شل می شود



    ژله فرم گرفته و نرم(ژله ای که برای تزئین و نوشتن روی کیک به کار می ره):

    آب نیم لیتر
    شکر 350 گرم
    پودر آگار آگار 1و 2/1 ق سوپخوری
    جوهر لیمو 4/1 ق چایخوری

    آب و شکر را مخلوط کرده روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد (کمی از شکر را برای مخلوط کردن با آگار کنار می گذاریم)

    شکر آگار و جوهر لیمو را بعد از جوش آمدن به آب اضافه کرده و می گذاریم به مدت 5 دقیقه بجوشد
    بعد از سرد شدن اسانس و رنگ را به مواد اضافه می کنیم


    متاسفانه فرصت نشد که موارد بالا را امتحان کنم و به صورت مصور آموزش بدم.
    به دلیل درخواست های مکرر شما فعلا دستورش رو گذاشتم تا بعد........

    توضیح در مورد آگار آگار موارد مصرف و فرق آن با ژلاتین رو به زودی در قسمت ژله قرار می دم
    ************************************************** ****
    و اما.................
    دستور ژله ترسیم مکشوف(کشف شده!) که مورد استفاده زیادی براتون داره
    یکی از مهم ترین استفاده هاش برای نوشتن روی کیک و دسره.
    و استفاده دیگه تزئین کیک که تصویرهای زیادی توی همین تاپیک ازش گذاشتم.
    و اما دستور ژله نوشتاری:

    آب سرد 4/1 پیمانه
    آبلیمو 4/1 پیمانه
    شکر 3/1 پیمانه
    نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

    شکر و نشاسته را در طرفی مخلوط کنید
    آبلیمو را به تدریج به مخلوط اضافه کرده هم بزنید
    آب را اضافه کنید
    مخلوط را روی حرارت بگذارید و مرتب به هم بزنید تا بجوش آمده و غلیظ شود
    از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس دلخواه را اضافه کنید و در یخچال قرار دهید
    این ژله را 2-3 هفته در یخچال می توانید نگه داری کنید





    اضافه گشت مدیر انجمن:
    سلام، دوستای خوب و مهربونم لازم دونستم تو پست اول یه سری نکات رو جهت راحتی خودتون اینجا یادآوری کنم؛

    1.اگه برای بار اوله میخوایدکیک تزیین کنید،اول کیکهای پایه رو مطالعه کنید ، و از پرسیدن سوالاتی از قبیل چطور کیک اسفنجی درست کنم؟! یا چه خامه ای استفاده کنم؟سوالاتی از این دست در این مبحث خودداری کنید (چرا که در مبحث نکات در مورد آنها صحبت شده)

    2.لطفا از اول تاپیک و با دقت، تموم نکاتِ دستور و خلاقیت هایی که دوستان دیگه بکار بردن و حتی سوالای کاربرای عزیز و جوابهای هنرمندای مهربون رو مطالعه کنید، چون این باعث میشه هم سوال تکراری پرسیده نشه (که این خودش باعث زیاد شدن بی مورد صفحات و خسته شدن یا ترسیدن! دوستای تازه وارد واسه خوندن بشه) و هم خودتون با یه تجربه ی منفی (که با نخوندن نکات ممکنه بدست بیاد) مواجه نمیشید.

    ۳.دوستان گلم این قسمت سوالتون بپرسین
    http://mamisite.com/forum/t4138.html#post1142775

    ۴.لطفا این بندهای قوانین انجمن از قبیل:

    قبل از پرسیدن هر سوالی از امكان جستجو در سايت استفاده کنید.

    برای ابراز احساسات و تشکر کردن فقط از دکمه تشکر استفاده کنید.

    از ارسال مطالب غير مرتبط در انجمن ها خودداري نماييد.

    از گذاشتن عکس بدون توضیح خود داری نمایید و پاسخ به پرسش های احتمالی دوستان را به توضیحات عکس اضافه کنید.

    برای آپلود عکس حتما از آپلود سنتر سایت استفاده کنید.


    را در این مبحث نیز بطور کامل رعایت کنید.
    در صورت رعایت نکردن نکات گفته شده - با عرض شرمندگی - پست های مذکور حذف میشوند

    لینک قوانین سایت: http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules


    با تشکر مهشید.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۱/۳۱ در ساعت ۰۸:۲۱ بعد از ظهر
    هوای پرواز, Deteri, lady of shalott و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: کیک ژله

    behnoush نوشته:
    نجما جان من دستور کیک اکواریومی رو پیدا نکردم.
    چطوری میشه وسط اون کیک رو در اورد؟


    بهنوش جان بستگی داره کیکت چقدر بزرگ باشه مثلا یک پیش دستی کوچیک یا یک در قابلمه که راحت تر هست رو بزار وسط کیک بعد با جاقو تیز به اندازه نیم سانت یا 1 سانت ببر بعد توشو خالی کن
    اگر قطر کیکت کم حواست باشه زیر کیک رو خالی نکنی
    یا اینکه اگر وسط کیک را خامه میخواهی بزنی...وقتی کیک را 2 قسمت میکنی تکه رویی رو قبل از گذاشتم همونجوری گه گفتم ببر و وسطش خالی که بعد بزار روی خامه .اینجوری یک سوراخ ایجاد شده که دیگه به سلیقه خودت یا اکواریوم کن یا استخر.


    behnoush نوشته:
    [مرسی بهار گل جون از راهنماییت. من اموزشهای خوب شما رو زیاد دیدم و استفاده کردم.
    دوهفته دیگه سالگرد ازدواجمه و میخوام شام و کیک و یه دسر خوب که از شماها یاد گرفتم و میگیرم حسابی شو شو رو ذوق زده کنم.
    راستی بهار گل جون من عاشق کیک به شکل زنبور و کفشدوزک برای تولد هستم شما ایده یا عکسی در این مورد داری؟ ممنونت میشم اگه راهنماییم کنی .عزیزم :43: :72:
    Deteri و گونش این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,082
    میزان امتیاز
    85
    پسند شده
    3431
    پسند کرده
    1700

    Re: کیک ژله

    کیک ژله دیشب من



    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۳/۱۰/۲۹ در ساعت ۰۵:۴۴ بعد از ظهر
    آیتا خانوم, mitra libra و mitra40 این نوشته را پسندیده.


  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Najmeh1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    58

    Re: کیک ژله

    مامان هدیه نوشته:
    سلام
    من تازه عضو شدم...یه سوال از خانمهای هنرمند داشتم...در مورد بریدن وسط کیک و ریختن ژله داخل اون...وقتی تو ظرفی ژله رو درست کنم چطوری میتونم ژله رو بداخل کیک انتقال بدم؟// اینطوری که ژله وا میره و شکلش از بین میره...بازم مممنون



    مامان هدیه وقتی ژله ات به غلظت سفیده تخم مرغ رسید بریز وسط کیکت.

  5. #5

    Re: کیک ژله

    این هم یک نوع تزئین ژله ای شکلاتی!!!

    با شکلات آب شده طرح مورد نظر رو بر روی کاغذ روغنی پیاده کنید. بعد از سفت شدن روی کیک انتقال بدید و داخلش رو با ژله نرم یا ژله مغزی پر کنید





















    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۰۸ در ساعت ۰۸:۴۸ بعد از ظهر
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6

    کیک ژله باران

    خوب بريم سر تزئين كيك ژله ای






    اول اينكه براي تزئين كيك باران از همون خامه هاي ليتري استفاده كردم اينهاش





    كار باهاش خيلي راحت بود 12 ساعت توي يخچال مي ذاريد و بعد مي زنيدش 1 دقيقه هم نشد كه فرم گرفت.البته به خوشمزگي خامه هاي معمولي نبود(خامه هاي خونگي منظورمه از خامه هاي قنادي خيلي بهتر بود)


    من يك كيك بزرگ و يك كيك كوچك درست كردم طبق صحبت هاي قبلي لاي هر كيك رو خامه و مخلفات گذاشتم و دو تا كيك رو روي هم گذاشتم.
    روي كيك ها رو با خامه آستر كشي كردم و بعد دور كيك بالايي رو با فويل پوشوندم.






    روي خامه چند تا شكلات سنگي ريختم

    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]بعد طبق دستوري كه گفتم ژله رو درست كردم و روي كيك ريختم.(من چون به فرم موج ژله احتياج داشتم گذاشتم ژله از حالت سفيده سفت تر شد و بعد ريختم)
    اردك هاي حمام رو روش گذاشتم(كلي شستمش به خدا!!!!!!)
    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]



    [JUSTIFY]

    [/JUSTIFY]


    بعد گذاشتم توي يخچال تا خودش رو گرفت.فويل رو با احتياط جدا كردم(اول كناره هاش رو با نوك چاقو از ژله جدا كردم)
    و دور تا دورش رو با چوب شور شيرين !!!!!!!پوشوندم(چوب شيرين !همونايي كه وسطش كره بادوم زمينيه جديدا توي همه مغازه ها هست)





    بعد روي كيك زيري رو با پودر نارگيل كه با رنگ خوراكي سبز كرده بودم پوشوندم و دور كيك زيري رو هم خورده بيسكويت ( بيسكويت شكلاتي ) چسبوندم .






    بعد هم گذاشتم جلو باران خانم تا اينجوري ذوق كنه!!!!
    azmil, Deteri, بهار 68 و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #7

    Re: کیک ژله

    [JUSTIFY]براي درست كردن كيك با رويه ژله بايد اين نكات رو به خاطر داشته باشيد

    ژله اي كه براي رويه كيك استفاده مي شه بايد غليظ تر از ژله معمولي باشد .به اين دليل بايد يا از مقدار آب كمتري استفاده كنيم يا مقداري ژلاتين حل شده را به مايه اضافه مي كنيم
    براي اينكه ژله از دور كيك نريزد بايد پوششي دور كيك داشته باشيم كه به اين منظور از وسايل مختلفي استفاده مي كنيم
    بعد از پخت كيك و سرد شدن آن رويه كيك را با آستري از خامه فرم گرفته پوشش مي دهيم تا از نفوذ ژله به درون كيك جلوگيري كنيم.

    بعد كيك را در يخچال و يا براي گرفتن نتيجه بهتر در فريزر قرار مي دهيم.
    به اين ترتيب سرد شدن خامه روي كيك باعث مي شه كه ژله سريعتر ببنده و به داخل كيك نفوذ نكنه


    حالا مي رسيم به پوشش دور كيك براي اين كار از چند روش مي تونيم استفاده كنيم اولين روش زدن شكوفه با خامه فرم گرفته دور تا دور لبه كيك است اين كار احتياج به مهارت دارد وشكوفه ها بايد طوري كنار هم زده شه كه از ريختن ژله به بيرون جلوگيري كنه.

    روش ديگه استفاده از قالب كمربنديه كه اين روش هم مشكلات مخصوص به خودش رو داره چون معمولا بعد از سرد شدن كيك و خوابيدن پف آن تا قسمتي .بعد از قرار دادن كيك در قالب كمربندي كيك از كناره هاي قالب كمي فاصله داره ومي شه كيك رو توي قالب بزرگتر درست كنيد و بعد با بريدن كناره ها اون رو به اندازه يك قالب كمربندي كوچمتر در بياريد بعد توي قالب بذاريد و روش رو ژله بريزيد

    راحت ترين راه استفاده از رينگ است رينگ وسيله اي است كه باي تهيه دسر و...ازش استفاده مي شه يه وسلله استوانه اي شكل كه به راحتي تغيير اندازه مي ده اون رو دور كيك ثابت مي كنيم و ژله رو روي كيك مي ريزيم

    از اونجايي كه همه اين وسيله رو ندارن از روش هاي ديگه اي هم مي شه استفاده كرد

    كاغذ روغني:بعد از اينكه دور و روي كيك رو خامه كشيديم و توي يخچال گذاشتيم كاغذ روغني رو برش مي ديم به اين صورت كه طول آن به اندازه دورتادور كيك(كمي بيشتر) و عرض آن كمي بيشتر از ارتفاع كيك باشه 3 لايه از اين كاغذ لازم داريم كه لبه هاش و با همون خامه كمي به هم مي چسبونيم و وقتي كيك رو از يخچال بيرون آورديم اين ديواره رو دور تا دور كيك مي چسبونيم بعد ژله را روي كيك مي ريزيم


    اما.....................

    روشي كه من استفاده كردم درست كردن يه ديواره به همين ترتيب و با استفاده از فويل آلومينيوم بود .فويل رو به صورت يك ديواره به دور تا دور كيك چسبوندم و با دست حسابي فيكسش كردم .

    مايه ژله رو (غليظ تر)درست كردم توي يخچال گذاشتم تا به غلظت سفيده تخم مرغ رسيد بعد روي خامه روي كيك رو چند تا شكلات سنگي ريختم و مايه ژله رو با قاشق و آروم آروم روي كيك ريختم.شما مي تونيد براي روي كيك از انواع ميوه ها استفاده كنيد.ژله را حتما بايد با قاشق و آروم روي كيك بريزيد تا ميوه ها جا به جا نشه.
    بعد كيك رو توي يخچال ميذاريد تا ببنده
    از ژله بيرنگي كه خودتون با استفاده از پودر ژلاتين درست مي كنيد هم مي تونيد استفاده كنيد
    اون پوششي كه توي قنادي ها روي تارت و كيك هاي ميوه اي هست آگار آگاره كه دستورش رو قبلا گفتم.براي براق شدن و تازه موندن ميوه ها .در دماي معمولي خونه هم جامده و آب نمي شه

    [/JUSTIFY]
    اناستازیا, mitra libra, bluesea و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8

    Re: کیک ژله













    بهار 68, vampire, sama jon و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 1 از 64 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما